Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 308 724
  • 66 754

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
En suosittele, tuosta se noidankehä vasta alkaakin.

Juu, kannattaisi pysyä hereillä iltaan asti ja mennä vähän normaalia aikaisemmin nukkumaan. Rytmit nimittäin saa liian pitkillä päikkäreille vedettyä komeaksi ns. vituiksi. Nimimerkillä "kokemusta on".
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tulinpa tässä aamutuimaan pohtineeksi, Vallila Interiorin toimitusjohtaja Anne Bernerin ja Suomen pankin toimistopäällikkö Tuula Collianderin vetämän Lastensairaala-hankkeen sekä Valo-urheiluvarainkeruun tiimoilta, miltä mahtaisi näyttää yhteiskunta, jossa ei perittäisi veroja ollenkaan, vaan kaikki julkiset palvelut ja menoerät infrastruktuurista asevoimien kautta perusopetukseen rahoitettaisiin tekstiviesti- ja yrityslahjoituksin. Esimerkiksi seuraavasti:

"Kansalainen! Maasi tarvitsee sinua! Lähetä tekstiviesti PV300 numeroon 13241 ja ole mukana mahdollistamassa Hornet-hävittäjien modernisointia ilmasta-maahan-iskuvalmiuteen." Sinun turvanasi: Suomen puolustusvoimat ja Pohjois-Atlantin puolustusliitto (Viestin hinta 300 euroa),

"Ei oppi ojaan kaada! Lähetä tekstivesti OPE500 numeroon 13243 ja ole mukana turvaamassa hyviä Pisa-tuloksia ja kaikille maksutonta suomalaista perusopetusta osallistumalla opetusmateriaalihankintoihin!" Koulutusterveisin, Opetusministeriö ja Finnish Basic School Initiative Ltd. (Viestin hinta 500 euroa) tai

"Heippa! Suomen valtionvelan suuruus on tällä hetkellä yli 100 miljardia euroa (n. 48% BKT:sta). Korkokustannusten kattamiseksi olemme veloittaneet valtioneuvoston esityksestä ja eduskunnan päätöksellä (HE 110/2017 vp) tililtäsi tämän tekstiviestin lähetyskustannukset sekä valtiokonttorin perimät palvelumaksut. Veloitus toistuu kuukausittain toistaiseksi tasasuuruisena kaikilta Suomen kansalaisilta ilman erillistä tekstiviestimuistutusta, eikä veloitusta voi irtisanoa ilman eduskunnan tekemää päätöstä." Terkuin, Martti Het... Jutta U. (Vastaanotetun viestin hinta 1500 euroa.)
 
Viimeksi muokattu:

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meitsi nukkui viime yönä 13 tuntia. Ihmeellistä. Joskus vähän kasin jälkeen simahdin.

Ja noissa vessapapereissa ei kannata ostaa sitä 2-kerroksista. 3-4 on parempi. 5-kerroksinen on prinsessoille, mutta se meinaa jo tukkia pöntön.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Eilen olin varsin hyvillä mielin palaamassa tänään töihin ja sitä myötä arkeen kolmen viikon loman jälkeen. Illalla väsytti treenien jälkeen tolkuttomasti. Nukkumaan yritin yhdentoista aikaan ja arvelin simahtavani välittömästi. Pyörin kuitenkin hereillä yli kolmeen saakka ja totesin, että nyt on pakko siirtyä sohvalle nukkumaan, etten vaan nuku pommiin (kyllä, muutaman kerran on nukahtamisvaikeuksien jälkeen käynyt niin, etten ole herätykseen herännyt), kun vaihteeksi ei ollut avovaimo vieressä heräämässä siihen myös. Joskus neljän jälkeen sain unen päästä kiinni ja nyt neljän tunnin unilla töissä. Enää en ole niin hyvillä mielin. Onneksi on vain kolmen päivän viikko tähän starttiin.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuli sitten kilpailutettua/vaihdettua sähköyhtiötä. Paljon halvempaa nyt, olisi tämäkin toimitus pitänyt tehdä jo vuosia sitten, mutta vasta tänään oli tarpeeksi tylsä päivä. Hyvästi Fortum!

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Jos HS:kin on nykyään roskalehti, niin onko Suomessa yhtään lehteä, joka edustaisi "laatujournalismia"? SK?
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tappelin tänään perunan kanssa aseenani kuorimaveitsi. Lopputulos: Peukalon päästä puuttuu pala, jonka takaisin kasvusta en ole niin varma. Tikattavaksi ei kuitenkaan tarvitse lähteä.

"Mitenkäs se peruna?" te tietenkin kysytte. Noh, viidakon lakien mukaan jätin sen rauhaan ja nyt en uskalla mennä enää keittiöön, kun saan ensi kerralla varmaan pannusta päähän. Siis siltä perunalta.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kuuntelin eilen radiota ja luulin että lehtokurppaa haastateltiin. Ei haastateltu vaan Eetu Pöystiä.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En muista koska olis pitkäveto viimeks osunu, mut ny on tili tyhjä. Pieni breikki nyt ja kerätään viisautta.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
En muista koska olis pitkäveto viimeks osunu, mut ny on tili tyhjä. Pieni breikki nyt ja kerätään viisautta.
Kiitokset tästä. Tuli tarkistettua veikkauksen sivut ja kappas kehveliä, sillä kestolotto oli kotiuttanut kahdella viikolla yli euron pottia per viikko! Nythän nuokin pelitilin ylimääräiset pääsee tuhlaamaan Pitkävetoon ja kiroamaan illalla tavallasi.
 

Ralph

Jäsen
Nyt ymmärrän, mitä ne säätiedotusten "viikonlopun huonot ajokelit" tarkoittavat.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Oon nyt ollu Corkissa, Irlannissa viikon, 3kk abaut jäljellä. Irlantilaiset tunnetusti on kovia kattomaan lätkää joten odotan innolla miten pääsen pubissa kattelemaan olympialaisjääkiekkoa.... Ainut paska homma tässä koko jutussa on se etten pääse seuraamaan porukalla noita kisoja.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mitä tehdä kun ystävän kumppani koskettelee?

Muistat vaan notta pelaatte ensi kaudella KHL:ää. Ne on niitä pieniä hetkiä vaan kun kiinnostaa, kerrot totuuden vain ystävällesi. "Kerran kiinnosti, katse on ensi kaudessa. Tämä jää taakse. Mulla on ihan oma sämpylä."
 

Bacon

Jäsen
Mitä tehdä kun ystävän kumppani koskettelee?

Vaseliinia hänen sormeen ja pyllistät. Siinähän on sellainen win-win tilanne ettei mitään rajaa. Jos se ei työnnä sormeaan riemutunneliin niin sehän on sinulle voittoa. Et ole siis pettänyt kaveriasi. Jos siinä käy sellainen sattumus, että juna kuitenkin eksyy tunneliin niin täällähän on sitä varten eräs ketju, johon pääset avautumaan. Pelkkää voittoa sanon minä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös