Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

  • 1 142 911
  • 6 739

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tarjoamasi esimerkki ei ole relevantti. Nyt puhuttiin siitä että joku nimittää ITSEÄÄN tietyllä termillä, ei siitä että vähemmistön edustaja nimittää toista vähemmistön edustajaa sillä termillä.

Jos joku identifoi itsensä jollain termillä, näen sen käytön kyseisen henkilön kohdalla sallituksi. Ja painotetaan vielä että tulee selväksi. Vain ja ainoastaan kyseisen henkilön kohdalla

Saathan sinä näin nähdä, mutta se ei tarkoita, että näin olisi todellisuudessa asiantola. Esim. se, että käyttäisin itsestäni nimitystä "vitun luuseri" ei tarkoita, että ongelmitta kuka tahansa voi niin tehdä.

Voi olla jopa niin, että esim. @mjr tai @Turha Kaukalo voivat, yhteisestä sanallisesta tai sanattomasta sopimuksesta, käyttää minusta samaa "laatusana", mutta sekään ei oikeuta ryhmän ulkopuolelta tulevaa henkilöä käyttämään samaa nimitystä minusta - ongelmitta. Harva kuitenkaan hyväksyy sitä, että täysin tuntematon henkilö käyttää sellaisia kutsumanimiä tms. jotka ovat luonteeltaan kontroversiaaleja ja yksityisiä sekä sellaisia, joita vain lähipiirin tai pitkäaikaisten tuttujen on hyväksyttyä käyttää. Tässä kohdin mukaan tulee luottamus ja sellaiset tekijät, jotka lopulta edesauttavat tilanteen etenemistä, jollain aikavälillä siihen, että tuntemattomasta tulee tuttu ja lopulta jotain enemmän, jolloin hän on "meitä", johon sisältyy oikeuksia, joita "muilla" ei ole.

Vaan, ei minun pitänyt tästä kirjoitella, vaan todeta, että ulinasta päätellen koirat älähtivät kun kalikka kalahti. Ihan kelpo kirjoitus toimittajalta.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Voi olla jopa niin, että esim. @mjr tai @Turha Kaukalo voivat, yhteisestä sanallisesta tai sanattomasta sopimuksesta, käyttää minusta samaa "laatusana", mutta sekään ei oikeuta ryhmän ulkopuolelta tulevaa henkilöä käyttämään samaa nimitystä minusta - ongelmitta.
Tosin lähinnä vain sinä tässä maailmassa erehtyisit käyttämään tuollaista termiä täysin päinvastaisesta ilmiöstä... Anyway, tosiaan on nyt kalikka kalahtanut oikein urakalla tämän kirjoituksen suhteen, hyvää työtä Määtältä.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Oinosen kirjoittama näkemys jääkiekkoelokuva asiaan oli pitkästä aikaa hyvä. Ainoana jäi harmittamaan, ettei kotimaisista mainittu Jari Kurrista tehtyä dokumenttia, se on minun mielestä yksi parhaiten tehtyjä Suomalaisia urheiludokumentteja, tai ainakin yksi parhaista jääkiekkoon liittyvistä dokumenteista.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Voi olla jopa niin, että esim. @mjr tai @Turha Kaukalo voivat, yhteisestä sanallisesta tai sanattomasta sopimuksesta, käyttää minusta samaa "laatusana", mutta sekään ei oikeuta ryhmän ulkopuolelta tulevaa henkilöä käyttämään samaa nimitystä minusta - ongelmitta.

Minut on tägätty, laatusana!

Ei mulla mitään asiaa ollut paitti että olen samaa mieltä. Yksi fiksi tyyppi sanoi mulle, että ennen oli ne käytöstavat. Nyt niitä ei ole ei rajakeilla, ei suvakeilla eikä muilla vajakeilla.


Edit. Gretzky-näkemys oli hyvä. Ja perusteltu.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Mistäköhän muuten johtuu se, että naisen kirjoittama asiallinen ja pohdiskeleva kolumni nähdään niin herkästi kettutytön, siilitukan tai feministin mielipahoissaan tilttaamisena? Tuollaisia viestejä ehti tähänkin ketjuun aika monta tulla. Ehkäpä juuri kolumnissa mainituista syistä.
Minä kuittaan tuon ehdollistumisena. Tavanomainen mouhottaja ei yleensä vaivaudu lukemaan noin pitkiä tekstinpätkiä alusta loppuun ajatuksella, eikä näe juuri arvoa näkemyksillä, jotka poikkeavat omista. Kun teksti sisältää jotakin, joka ei myötäile omia mielipiteitä, niin suoraviivainen selkäydinreaktio on niputtaa teksti samaan kekoon ”niiden mielensäpahoittajien” vastalauseiden kanssa, pohtimatta sen kummemmin mitä sanottavaa teksti pitää sisällään.

Tapahtuma-areena on nyt saanut nimensä ja raha on vaihtanut omistajaa. Paikan nimeä ei varmasti tulla sekalaisten vastalauseiden perusteella muuttamaan, aivan kuten Määttäkin kirjoitti kolumnissaan. Kenen hyvänsä mouhottajan olisi kuitenkin hyvä huomioida, että näitä vastalauseita tai ainakin eriäviä mielipiteitä tulee myös jääkiekkoviihteen kohderyhmän sisäpuolelta, kuten jääkiekkoa aktiivisesti seuraavalta ja siitä kirjoittavalta henkilöltä. Ei pelkästään Tampereen vihreiltä naisilta tai pari kertaa vuosikymmenessä jääkiekkoon liittyvien otsikoiden takia pillastuvilta feministeiltä, siis tahoilta, joiden ei kenties mielletä kuuluvan jääkiekon tai edes kilpaurheilun seuraajien ns. kovaan ytimeen. Ehkä joku kokee ärsyttävänä myös sen, että jopa kohderyhmän sisältä kuuluu samantapaisia äänensävyjä kuin näiltä ”viherämmiltä”, jotka eivät todennäköisesti kävisi tapahtuma-areenalla muutenkaan, olisi sen nimi mikä hyvänsä.

Mielestäni olisi suotavaa, että jokainen jääkiekkovaikuttaja - ja yhtä lailla jokainen jääkiekkoviihteen suurkuluttaja - voisi joskus pysähtyä miettimään, keille kaikille tällaista juttua tehdään. Kukaan ei väitä, että jääkiekon ja siihen välittömästi liittyvän ekosysteemin pitää aina ja automaattisesti huomioida vaikkapa Tampereen vihreiden naisten ja feministien näkemykset. Siitä ei ole kysymys. Kyse on paremminkin siitä, miten jääkiekkoperhe huomioi sekä omaa väkeään sen kaikessa kirjavuudessaan, että miten se huomioi ympäröivää yhteiskuntaa omilla toimillaan. Tämän tapaisten asioiden äärelle pysähtyminen, kuten Määttä kolumnissaan teki, on välillä arvokasta.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK

Hohhoijaa, eiköhän Väinön poikkeuksellinen lahjakkuus verrata aikansa pelaajiin.

Toimittaja voi seuraavaksi kertoa kuinka paska Mike Tyson olisi nykyään tai vaikkapa Fangio.

Eiköhän jokainen selväpäinen lätkäjätkäkin tiedä tämän ja siten enemmän kuin keskiverto harrastetoimittaja.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Väinö oli ainoa jota kiinnosti ja Ovetskin tekisi sata maalia. Todella fressi näkökulma.

Kolumnin huippuhetki, lakipiste, nähtiin kuitenkin jo alkupuolella:
Täytyy kuitenkin muistaa, että Gretzkyn pelivuosina NHL oli luonteeltaan paljon erilaisempi kuin nykyään.
Pitää olla juttulaari todella tyhjä että sieltä joutuu tällaisen kaapaisemaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt on ollut oiva tilaisuus Viaplayn asiakkaille katsella noita 80-luvun kamppailuja. Mäkin pääsin oikeastaan ekaa kertaa katsomaan SC-finaalia "uutena matsina". Olin yllättynyt, kuinka vähän jääkiekko on oikeasti muuttunut omaan mielikuvaani verrattuna. Molarit nyt toki olivat säälittäviä rääpäleitä, mutta kyllä se vauhti kentällä oli silti paljon lähempänä nykyaikaa kuin kuvittelin. Enää pitäisi päättää, oliko Väiskin maalimäärät Väiskin hyvyyttä vai molarien paskuutta.

PS. Lukaisin tuon artikkelin periaatteideni vastaisesti (Näkemys... huoh). Puuhastelua.
 

Ralph

Jäsen
Hohhoijaa, eiköhän Väinön poikkeuksellinen lahjakkuus verrata aikansa pelaajiin.
Lajit kehittyy vuosien saatossa, sitä on joiden vaikea ymmärtää. Paavo Nurmi olisi omalla ennätyksellään jäänyt vuosi sitten MM-kisoissa kymppitonnilla viimeiseksi lähes minuutin jäljessä toiseksi viimeistä. Voittajalle Nurmi olisi hävinnyt yli kolme minuuttia. Pitääkö tässä alkaa kyseenalaistamaan Nurmen saavutukset, kun nykyjuoksijoihin verrattuna olisi aivan surkea.

No, ymmärrettävää se on, että tänä aikana on vaikea saada Jatkoaikaan juttuja ja jos ei mitään juttuja tule, niin näyttää se huonolta. Joten juttuja pitää taikoa vähän sieltäkin, missä ei ole mitään jutunaihetta. Tai kaivaa muutaman viikon vanha aihe esiin uudestaan tuomatta uutta näkökulmaa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä on taas kolumnistit ollut jossain koronahöyryissään. Paskaa tuutin täydeltä, ja vielä kolmeen otteeseen.

1. Tuuli Määtän itkuvirsi.
2. Liigan ylistäminen ihmishenkien pelastajana. Ei. Liiga oli pakotettu päätökseen.
3. Väinön dissaaminen. Onko se niin hemmetin vaikea käsittää, että täällä maapallolla on monta ajanjaksoa, ja joku on ollut oman jaksonsa suurin, väheksymättä.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Edit. Gretzky-näkemys oli hyvä. Ja perusteltu.
"Gretzky näkemykselle" nauroin ääneen, koska perustelut olivat luokkaa heikot.

Connor McDavid olisi tehnyt 300 pistettä kaudessa tuolloin. Joo niin varmasti. :D

Joku Scott Stevens olisi taklannut McDavidilta pään irti 80-luvulla ja sen jälkeen 30 pinnaa kaudessa olisi tehnyt tiukkaa ilman päätä.

Gretzky on kuitenkin valovuoden McDavidia edellä peliälyn suhteen, kun verrataan kanssapelaajiin. Tuo 300 pistettä oli aivan käsittämätöntä haihattelua, mutta jokainen kolumnisti vetää tyylillään...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..

Hohhoijaa, eiköhän Väinön poikkeuksellinen lahjakkuus verrata aikansa pelaajiin.

Toimittaja voi seuraavaksi kertoa kuinka paska Mike Tyson olisi nykyään tai vaikkapa Fangio.

Eiköhän jokainen selväpäinen lätkäjätkäkin tiedä tämän ja siten enemmän kuin keskiverto harrastetoimittaja.

On kyllä käsittämätöntä, että joku todellakin tosissaan harhautuu tuollaisiin juttuihin. Mietin itse aina iltaisin, että jotkut Einsteinin ja muiden aikansa älyköiden keksinnöt on aivan turhia, kun nuo jutut voisi yhtä hyvin tsekata googlesta ihan hetkessä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Sekö oli sitten Väinön vika, että muut olivat paskoja? Pitää aina verrata tuon ajan pelaajiin, kuten todettu, ja Gretzky on ollut historian kovin. Minusta kukaan ei ole tällä hetkellä niin ylivoimainen muihin verrattuna.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olisi niin hienoa kun joku Jatkoajan toimittaja kirjoittaisi analyysin siitä miksi Gretzky oli aikanaan niin hyvä ja ylivoimainen pelaaja ja millä tavalla hän yksilönä vaikutti koko lajin kehitykseen. Mutta tämmöinen historiatietoisuus on ilmeisesti sitä vanhakantaista ajattelua josta varsinkin lajin mahtimaa Kanada kärsii; eivät raukat ymmärrä siellä kuinka paljon parempia Ovetskin ja MacDavid ovat koska he ovat nykyaikaisia huippu-urheilijoita toisin kuin kaikki 80-luvun nhl-pelaajat Gretzkyä itseään lukuunottamatta.

Seuraavaksi saamme varmaan lukea jutun siitä kuinka Jari Kurrin ja Esa Tikkasen viisi Stanley Cupia ovat mitättömiä saavutuksia Teemu Selänteen yhteen Stanley Cupiin verrattuna koska Stanley Cupin voittaminen 80-luvulla oli paskojen vastustajien takia niin paljon helpompaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tuo 300 pistettä oli aivan käsittämätöntä haihattelua, mutta jokainen kolumnisti vetää tyylillään...
Näiden nollatason (tyhjän)toimittajien peruste tuolle "MäkDeividi tekis ainaki kolmesataa pojoo!" väitteelle on se että esimerkkinä nyt vaikkapa se McDavid siirrettäisiin aikakoneella sellaisenaan tuonne 80-luvulle, mutta varustettuna kuitenkin nykypäivän tiedoilla, harjoitusmenetelmillä ja varmaan myös varusteilla (no okei tuossa jutussa mainittiin puumailat).

Miksei koskaan tehdä jotain näkemystä siitä mitä Wayne Gretzky saisi nykypäivänä aikaan? Puhutaan kuitenkin oman aikakautensa poikkeusyksilöstä joka oli tosiaan aikansa huippu-urheilija, niin eiköhän tuo olisi sitä myös tänäpäivänä? Vai meinaako nämä paskatoimittelijat että Gretzky olisi nykypäivänä joku röökiä ja viinaa vetävä alkkis ja ei sopeuta omia toimintatapojaan nykypäivään? Muahahahhaaaa.

Ihan silleen vielä mielenkiintoisena yksityiskohtana Gretzkyn loppuvuosilta, niin jos otetaan vaikka neljä viimeistä kautta niin mukana on edelleen yksi yli sadan pisteen kausi, yksi 97 pisteen kausi, yksi 90 pisteen kausi ja vielä viimeiselläkin kaudella kaiken jälkeen 62 pistettä 70:ssä pelissä ja tuollakin pistemäärällä oltiin Rangersin paras pistemies vaikka kakkoseksi tullut pelasi 12 peliä enemmän. Vaikka edes tuota 90-luvun loppuakaan nyt ei voida mitenkään verrata nykypäivään, niin kyllä se silti aika hyvin antaa osviittaa siitä että Gretzky osasi loistavasti mukautua uransa loppupuolellakin sen ajan kiekon vaatimuksiin. Miksei siis nykyäänkin?

En jaksa edes tarkistaa mutta oliko Gretzky tyyliin jokaisella pelaamalla kaudellaan joukkueensa paras pistemies? Ainoastaan kausi 1992-93 oli poikeus kun pelasi vain 45 peliä mutta niissäkin tuli 65 pistettä. Pudotuspeleissä sitten vähän paikkasi tätä kun painoi 40 pistettä 25:ssä pelissä ja joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja Tomas Sandström jäi 15 pisteen verran Väinöstä.

Huom. toki myös kauden 1995-96 loppupätkällä St. Lousissa ei myöskään ollut joukkueen sisäisen pörssin ykkönen kun pelasi sen 18 peliä runkosarjassa siellä, mutta sitä ennen ehti kuitenkin tehdä Losissa sen verran kovat pisteettä että oli treidistä huolimatta Losin sisäisen pistepörssin ykkönen koko kauden osalta.

Tämä oli vain minun näkemys.
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Miksei koskaan tehdä jotain näkemystä siitä mitä Wayne Gretzky saisi nykypäivänä aikaan?


Advanced statseista, en tietenkään jaksa kaivaa tietoa mistään, löytyy, että Gretzky olisi temponut nykyisin yli 150 pistettä kaudessa.

Tuo McDavidin nopeus olisi kieltämättä aiheuttanut 80-luvulla mielenkiintoisia tilanteita, siinä olisi muutamallakin pakilla kiirettä pitänyt. Ovetshkin tuskin olisi kauas jäänyt sadasta maalista, kun nykyisin ei enää mene rystyllä siniviivalta sisään.

Voisiko olla niin, että Gretzkylle (pelinlukutaito) sopisi paremmin nykyaika ja McDavidille (nopeus ja joku semenko suojelemaan) 80-luku?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuo on ihan hyvä pointti, että jos mietitään että mitäs Ovechkin ja McDavid saisi aikaan 80-luvulla, niin täytyisi myös kelata mitä Gordie Howe ja Wayne Gretzky saisivat aikaan nykyaikana, päivitetyillä tietotaidoilla harjoittelusta sun muusta oheistoiminnasta, ravinnosta, paremmilla varusteilla jne.

Minun näkemys olisi, että jos tuo päälle 200 pisteen kauden aikainen Gretzky pelaisi nyt NHL:ää, niin hän ei tekisi yhtään pisteitä, koska NHL on suljettu koronan takia.

Mutta jos NHL:ää pelattaisiin, ja siellä olisi myös priimakuntoinen, nykyaikaan päivitetty Gretzky, hän tekisi helposti 5000 pistettä kaudessa. Sehän nyt on selvää! Gordie Howe taas pelaisi 95-vuotiaaksi, ja Tretjak pelaisi pelkästään nollapelejä, hänen taakseen olisi aivan mahdotonta tehdä maalia. Paitsi jos vastaan tulee 2020-luvulle päivitetty Juhani Tamminen, hän iskisi kiekon ensin pömpeliin Tretjakin taakse, ja sen jälkeen vetäisi Gretzkyn poikittaisella kiinalaiseen lepakkoluolaan, ja söisi Gordie Howen.

Nykyaikaan päivitetty Paavo Nurmi taas tekisi maailmanennätykset kaikissa juoksulajeissa, lisäksi myös pituushypyssä ja kolmiloikassa, korkeushypyssä ja jopa seiväshypyssä. Nykyaikaisilla lenkkareilla varustettu Paavo Nurmi hyppäisi seipäässä yli 9 metriä, vaikka vaan kantaisi seivästä käsissään.

Nykyaikaan päivitetty Seppo Räty taas heittäisi keihästä niin saatanan kovaa, että se rikkoisi kaikki fysiikan lait, loisi mustan aukon ja tuhoaisi koko maailmankaikkeuden. Onneksi Seppo syntyi silloin kun keihäänheittäjätkin vielä vetelivät kisoissa körssiä ja keskiolutta omien heittovuorojensa välillä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
... silti meni kotitalo, missä on piirtoheitin, ...
:D

Näkemys: Legendaarinen Kummeli raivasi tietä kotimaiselle jääkiekkoelokuvalle, mutta perinteen jatkajaa ei ole löytynyt
":D"


Vähän samalla tavalla voisi sanoa, että Kummeli raivasi tietä kotimaiselle sota- ja katastrofielokuvalle ynnä valmiussuunnittelu- ja huoltovarmuusprosessien sekä kokonaisturvallisuuden toimijaorganisaatioiden laaja-alaiselle kuvaukselle.

 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Kylläpä oli taas kolumni Gretzkystä. Kirjoittajalla on asenteeseensa oikeus, mutta suoranaiset epäloogisuudet olisi hyvä korjata.
-Pelaaja pelaa aina oman aikansa vastustajia vastaan. Minulle ei ole koskaan auennut miksi Gretzky ja Lemieux ainoina ymmärsivät että kannatti yrittää tehdä 200 pistettä kaudessa. Jos se siis oli niin s-nan helppoa.
-Pelaaja pelaa aina olemassa olevilla varusteilla. Tämä ei koske pelkästään maalivahteja. Jos Connor McDavid siirrettäisiin vuoteen 1986 niin hänellä EI olisi käytössään vuoden 2020 luistimia, mailoja, hallin valaistusta eikä jäätä. McDavid pelaisi puumailalla, samoilla luistimilla kuin muut ja jää olisi samaa paskaa kuin muilla. 90-luvulla häneltä kahvattaisiin kaikki vauhti pois. Jos McDavid saisi ottaa mukaansa modernit varusteet 80-luvulle, niin miksi ihmeessä maalivahdeilla ei sitten olisi sama mahdollisuus?
-Gretzky pelasi myös koko 90-luvun yli kolmekymppisenä NHL:ssä tehden edelleen kovia pisteitä. Tuolloin kahvattiin, painittiin ja Dominik Hasek veti kauden 1,95 maalikeskiarvolla. Hyökkäyksen juhlaa?
-Ja vielä: mihin perustuu tieto että juuri 80-luvulla olisi ollut erityisen huonoa maalivahtipeliä? Olivatko maalivahdit siis 1950- tai 1970-luvulla parempia kuin 1980-luvulla? Olisiko Gretzky tehnyt 1000 pistettä kaudessa 1950-luvulla, jolloin hän on siis selvästi McDavidia parempi, vai miten logiikka menee?

Nyt herätys.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Minun näkemys olisi, että jos tuo päälle 200 pisteen kauden aikainen Gretzky pelaisi nyt NHL:ää, niin hän ei tekisi yhtään pisteitä, koska NHL on suljettu koronan takia.
Minun näkemys on, että lasku tulee perässä, koska saatoin just nauraa liikaa ja kusta housuihin.

Lasku tulee lisäksi nopeammin kuin toimittaja housuihinsa laukoessaan uskomatonta kuraa kaikkien aikojen parhaasta kiekkoilijasta.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Lisätään vielä sen verran, että näitä liki 200 pisteen ylittäjiä on kolme mainitsemisen arvoista kappaletta.

M. Lemieux v. 88-89, 76 peliä, 85+114=199
W. Gretzky v. 85-86, 80 peliä, 52+163=215
J. Kesti v. 00-01, 21 peliä, 116+110=226

Kesti olisi 80-luvulla tehnyt ihan heittämällä erittäin vaatimattomat 860 pistettä kaudessa tuolla pistekeskiarvolla.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Ai jumalauta mää häpeen! Tornio-kooste on ihan paska! Vai täydellistä jääkiekkoa no miksi ne hävis. Jäitä hattuun ja älyä haltuun prkl! Siellä kudit kalsareissa kirjoteltu! Mää nauroin! Mää häpesin! Vittu mitä paskaa koko Jatkoaika on, lopettakaa koko lehti!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ai jumalauta mää häpeen! Tornio-kooste on ihan paska! Vai täydellistä jääkiekkoa no miksi ne hävis. Jäitä hattuun ja älyä haltuun prkl! Siellä kudit kalsareissa kirjoteltu! Mää nauroin! Mää häpesin! Vittu mitä paskaa koko Jatkoaika on, lopettakaa koko lehti!

Mä en jaksanut tota paskaa katsoa ekan kuvan jälkeen enää eteenpäin, koska siinä oli jo vedetty kuvateksti niin alta riman ku olla ja voi: "moni pelaaja jäikin kisoista sivuun loukkaantumisten takia", miten niin saatana, siellä oli Selänne ja Koivu ja Numminen jengissä, että haloo hei valot päälle onpa tosi monta pelaajaa näistä jäänyt loukkaantumisten takia pois! Ja Miikka Kiprusoff oli Havaijilla EIKÄ TODELLAKAAN LOUKKAANTUNEENA voi luoja pää pois perseestä, kyllä on alas taso vajonnut, surkeat toimittajanrääpäleplantut siellä larppaa jotain jääkiekkoanalyytikkoja JA KAIKKI, SIIS 100% KAIKKI FAKTAT IHAN PÄIN HELVETTIÄ!!

En lue enää ikinä Jatkoaikaa, enkä mee Internettiin, heitin jo äsken tän koneen ikkunasta alas. Toivottavasti ootte nyt tyytyväisiä!
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Mä en jaksanut tota paskaa katsoa ekan kuvan jälkeen enää eteenpäin, koska siinä oli jo vedetty kuvateksti niin alta riman ku olla ja voi: "moni pelaaja jäikin kisoista sivuun loukkaantumisten takia", miten niin saatana, siellä oli Selänne ja Koivu ja Numminen jengissä, että haloo hei valot päälle onpa tosi monta pelaajaa näistä jäänyt loukkaantumisten takia pois! Ja Miikka Kiprusoff oli Havaijilla EIKÄ TODELLAKAAN LOUKKAANTUNEENA voi luoja pää pois perseestä, kyllä on alas taso vajonnut, surkeat toimittajanrääpäleplantut siellä larppaa jotain jääkiekkoanalyytikkoja JA KAIKKI, SIIS 100% KAIKKI FAKTAT IHAN PÄIN HELVETTIÄ!!

En lue enää ikinä Jatkoaikaa, enkä mee Internettiin, heitin jo äsken tän koneen ikkunasta alas. Toivottavasti ootte nyt tyytyväisiä!

Mä tapoin itteni kun niin vituttaa ettei päässä veri kierrä kuin McDavidilla kun Gordie Howie teki hattrickinsä McJeesuksen olkapäiden väliin. Runkkasinkin kymmenesti mutta yhä vituttaa. Varmaan kuvat oli Tuuli Määtän ottamia kun ihan päin helvettiä kaikki. Siis miten voikin olla näin tyhmää. En kattonut juttua kun otsikko vitutti. En kattonut edes sitä. Ensin oli Tuuli Määttä, joka ei tiedä mitään ja sitten tämä ja Gretzky. Tuuli Määttä. Ei sillä ole miestä vaikka sanookin! Sanonko mikä se on! Antakaa penalttia saatana! sanonko! Kyllä vituttaa ja haistakaa vittu kaikki! Sanoin! Perkeleen perkele että on alas vajonnut ja FAKTAT!!! Järki käteen ! Saatana akat katsomoissa pantavana niiden pitäis olla homoja kaikki!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös