Kesän siirtoikkuna 2022

  • 405 272
  • 4 839

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä Perisicistä pari kautta vielä pystyy repimään irti. Erittäin luotettava joukkuepelaaja, eikä vielä liian isoa siivua siirtobudjetista, vaikka ENIC nyt onkin kaivanut kuvetta. Hyvä sainaus Spursilta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Newcastle jo aiemmin ja nyt myös Hammers. Saa nähdä mitä jää Lingardille käteen
Veikkaan ulkomaita. Tosin jos siellä on edelleen toiveissa joku 250k viikkopalkka niin jää kyllä luu käteen kaikkialla Euroopassa. Silloin pitää suunnata Qatariin tai Kiinaan.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No mikäs se Maneen spesiaali vastaus ensi kautta koskien oli?

Edit äkkiseltään en sellaista löytänyt
 
Viimeksi muokattu:

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks
Mielenkiintoista nähdä mihin Braaf pystyy Bundesliigassa. Onneksi pääsi Dortmundin kaltaiseen hyvää seuraan, jossa voi nuo uran seuraavat askeleet täyttää. Kuten totesit kyse on todella lupaavasta pelaajasta. Kertonee kaiken oleellisen, että iski 17-18-vuotiaana Cityn U23-joukkueessa 16 peliin 9 maalia ja palkittiin kauden jälkeen tuon Cityn U23-joukkueen parhaaksi pelaajaksi. Harmi homma, että loukkaantumiset ovat pilanneet pari viime kautta, mutta potentiaali on olemassa.

Kehuja myös Dortmundille. Dembelet, Sanchot, Haalandit ja yms. kumppanit poistuvat, mutta joka kesä Dortmund pystyy tuomaan todella lupaavia ja hyviä pelaajia sisään, joilla on potentiaalia kasvaa avainpelaajiksi. Tämä kaava siis toistuu joka kesä, joten käsittämättömän hyvää työtä tehdää Dortmundissa. Tänä kesänä sisään on tuotu jo todella hyviä palasia: Schlotterbeck, Süle, Adeyemi ja nyt Braaf. Alkaa jo vähän hirvittämään tämä, miten hyvin Dortmund varustelee itseään ensi kauteen. Terzicin paluun penkin taakse näen myös positiivisena juttuna. Tuolla joukkueella on mahdollisuudet edetä muös todella pitkälle Euro-kentilläkin ja toki todella hyvät saumat haastaa myös Bayern ensi kaudella toden teolla.

Itsellä on myös odotusarvoja, että tällä kaudella jo kelvollisesti esiintynyt Donyell Malen voi lyödä toden teolla läpi ensi kaudella. Täysi mahdollisuus olemassa 15, jopa yli 20 maalin kauteen. En sano, että Malen ihan Sanchon saappaita pystyy täyttämään, mutta näen ainekset todella hyvää kauteen, nyt kun totuttelu ja sopeutuminen on saatu hoideltua alta lauden verran.

Braafin kohdalla oikeastaan kaikki on mahdollista "sopeutumiskauden" ja "tykkikauden" väliltä.

Meinasin tänne tulla hehkuttamaan Dortmundin kesän tekemistä mutta tässähän se oli hyvin kiteytettynä. Toki poistujiakin tulee olemaan monta (Witsel, Zagadou, Hitz, Schmelzer, Haaland ja Burki + lainat Renier ja Pongraric nyt ainakin ulkomuistista) ja liipaisimella on vielä Schulz, Brandt ja Can jos vain ”oikea” tarjous tulee.

Hankinnoista on kyllä pakko tykätä, vielä tuohon tarvittaisiin paremmat ja luotettavammat laitapakit. Nykyiset; Meunier, Schulz ja Passlack ovat aivan liian usein rikki ja pelillinen taso on monella romahtanut. Mateuy Moreystä odotettiin hiukan oikean puolen pelastajaa surullisen kuuluisan Meunierin tilalle joka rupeaa (osaksi loukaantumisten syystä) olemaan hidas mutta kankee. Morey otti muista mallia ja kuitenkin loukkaantui ja siinä meni koko kausi sitten polvea/jalkaa kuntoon laittaessa.

Hankinnoista vielä nopeasti sen verran että uudet topparit Schlotterbeck ja Sule, hyökkäykseen Adeyemi ja keskikentälle Özcan ovat kyllä erinomaisia hankitoja - ai että. Özcan, Sule, Schlotterbeck toivottavasti tuo alakertaa jatkuvuutta (pystyy pelaamaan yli kaksi peliä putkeen loukkaantumatta) + ilkeyttä ja raakaa voimaa. Özcan oli itellä näistä tuntemattomin mutta vaikuttaa kyllä ryöstöltä n. 7 miljoonan siirto summalla ja oli esim Kickerin kauden paras avaus 11- joukossa, kaksi muuta keskikenttä pelaajaa oli Musiala ja Nkunku. Özcan tuo juuri tuota raastinrautaa Dortmundiin mitä on kaivattu. Haastatteluissa on sanonut että tykkää pelata kovaa sekä mainitsee että on taistelija joka ottaa mustelmia mutta tykkää myös niitä antaa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Jeffrey

Jäsen
Huhut kiihtyvät siihen suuntaan, että Darwin Nunez olisi halukas siirtymään juuri Unitediin. Ten Hag olisi kuitenkin priorisoinut keskikentän hankinnat edelle ja haluavan katsoa paljonko heihin menee rahaa ennen kuin lukitsee muita hankintoja. Whitwellin mukaan United vielä arvioi onko pelaaja investoinnin arvoinen.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tuohon päälle Salahin ja Firminon sopparit jotka loppuvat ensi kesänä niin mielenkiintoiseksi menee Poolilla.
Ei tule olemaan ollenkaan helppo tehtävä korvata kahta näin kovan tason hyökkääjää. Itse pohtinut tässä jo useita päiviä, että millä hemmetillä Karim korvataan (vain yhden korvaaminen) tulevaisuudessa ja en juuri nyt keksi mitään. Toki Madrid voi miettiä Salahia, mutta hänelläkin tulee parasta ennen päivä vastaan lähivuosina ja ei ole varma, että haluaako Salah edes tulla. Ja siis tietenkin voi olla, että Liverpool saa pidettyä Salahin, mutta vaikeeta on pitäminen ja uusien hankinta.

Luis Diazilla ja Jotalla toki on potentiaalia, mutta potentiaali ei vielä ole se, että pelaaja on maailman top5 hyökkääjä.

Vaikeaa tulee kaikille joukkueille lähivuosina nyt kun Newcastlekin on mukana taistelussa parhaista pelaajissa ja rikkaita joukkueita oli jo ennen heitäkin paljon. City, PSG ja Juventus saivat omat nuoret tähtihyökkääjänsä, jotka ovat toisella levelillä, muille jää sitten ne ynnämuut, joilla on potentiaalia, mutta se on kuitenkin vielä vaan potentiaalia.

Toki Haalandinkin pitää vielä osoittaa kykynsä ihan terävimmässä kärjessä ja Vlahovicin pitää mielestäni myöskin vielä näyttää osaamisensa kunnolla Mestarien liigassa. Eli heiltäkin joutuu odottamaan sitä lopullista lunastusta. Mbappe on mielestäni lunastanut paikkansa maailman kärjessä, mutta ehkä häneltä mietin, että taantuuko vai astuuko sen yhden askeleen ja hilaa PSG:n UCL -mestariksi. Tällä hetkellä uskon, ettei taannu ja ennemmin astuu yksinään tai Haalandin kanssa valokeilaan, mutta tämän näemme tulevaisuudessa.
 

Fordél

Jäsen
Liverpool havittelee kuulemma Barcan Dembelettä. Mane lähtee ja tilalle uusmane.

Badumtsihh
Ei kuulosta yhtään Poolin näköiseltä hankinnalta. Heikko työmoraali ja asenne eikä fysiikka varmasti kestäisi Poolin raskasta pelitapaa. Olisi jatkuvasti saikulla. En usko tähän huhuun yhtään.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Heikko työmoraali ja asenne eikä fysiikka varmasti kestäisi Poolin raskasta pelitapaa. Olisi jatkuvasti saikulla. En usko tähän huhuun yhtään.
Tämän kevään osalta yksikään näistä määrittelyistä ei sovi Dembeleen. Aiempiin kausiin toki pätevät enemmän tai vähemmän. Marraskuun jälkeen ollut poissa yhdestä pelistä (korona).

Tämä liittyy la ligan tiukkaan palkkakattoon ja siihen, että seuran tulopuolelle pitäisi saada tuntuvaa lisäystä sen vuoksi. Tähän ratkaisuksi on lehtien mukaan ollut useampia suunnitelmia jo jonkin aikaa, huhuja oli jo talvella, mutta huolestuttavampaa on, että niistä on edelleenkin julkistettu ainoastaan yksi pienemmästä päästä eli Spotify-sopimus. Lehtitietojen mukaan huomenna voisi olla jotain tiedotettavaa. Kyseeseen tulisivat siis ainakin joku uudistettu versio liigan surullisenkuuluisasta CVC-sopimuksesta ja/tai erilaisen oheistoiminnan kuten media-/tapahtumabisneksen myynti.
 

Fordél

Jäsen
Tämän kevään osalta yksikään näistä määrittelyistä ei sovi Dembeleen. Aiempiin kausiin toki pätevät enemmän tai vähemmän. Marraskuun jälkeen ollut poissa yhdestä pelistä (korona).
Yksi kevät ei oikein riitä vakuuttamaan, kun ne ongelmat ovat aiemmin olleet niin ilmeiset ja luvassa olisi kovempi sarja sekä ehkäpä vielä kovempi vaatimustaso kuin mihin Barcassa Dembele on tottunut. Poolissa ei kauaa katsottaisi Dembelen toilailula. Mutta sinänsähän kyseessä on laatupelaaja, jonka otteista itsekin diggaan, mutta sen kaiken muun takia kiertäisin seurajohtajana Dembelen kaukaa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Isco myös julkisesti kertonut että lähtee Real Madridista nyt kun sopimus päättyy.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös