Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Barney

Jäsen
Eikö tämä ole vieläkään loppunut? Jutila on kerennyt potea jo kolme nilkkatulehdusta tämän ottelun aikana.
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Nyt taitaa Juha Jyrkkiö saada ensimmäisen kerran kunnon vastuksen pitkään pitkään aikaan tämmösissä hommissa.. näitä asioitahan onneksi kotoisessa liigassamme ei kovinkaan usein ole. Juha Jyrkkiö on yksi sellainen pelaaja, joka tunnetaan kivikovana miehenä, mutta hänellä on nenänvarsi auki, sieltä Marko Ek pääsi aika hyvin tilanteeseen ja pääsee koppaamaan Juha Jyrkkiötä ja ehkä hän opettaa vähän tätä veteraania ylimielisyydestä ja nyt näemme sitten kun kummatkin pelaajat pistetään pois.
 

Liitteet

  • 38 Auts! Töks! Töks!.png
    38 Auts! Töks! Töks!.png
    474,7 KB · kertaa luettu: 320

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Tässä se tilanne alkaa kun kummatkin pelaajat takertuvat toisiinsa, Juha Jyrkkiö antaa siinä ylimielisesti hanskojen heilua vähän aikaa, mutta sitten Marko Ek pääseekin yllättäen tässä tilanteen herraksi ja kummallakin on hieman naarmuja kasvoissaan..
 

Liitteet

  • 39 Marko pistää hetken alistaen.png
    39 Marko pistää hetken alistaen.png
    622,3 KB · kertaa luettu: 251

redpecka

Jäsen
Eiks tammikuun lopulla pitäisi tulla myös SaiPa-HIFK kolmoselta? Mielestäni jossain nuo tv-matsit oli kaikki listattu, ehkä Kiekkolehdessä.
Ai? No hienoo että vaivautuvat itärajalle vielä toistamiseen.

Hyvä mylly muuten liigatasolle.
 

Liitteet

  • 40 Seuramiehiä.png
    40 Seuramiehiä.png
    458 KB · kertaa luettu: 278
  • 41 Nyrkkiä leukaperiin.png
    41 Nyrkkiä leukaperiin.png
    528,6 KB · kertaa luettu: 292

redpecka

Jäsen
(Kimmo) ..kun heidät ohjataan tänne viiden minuutin jäähyä kärsimään ja Juha Jyrkkiö siinä vielä tervehtii sitten pääkatsomon yleisöä, jota tänään paikalla muuten 3534 katsojaa.
 

Liitteet

  • 42 Vihdoin ajatellaan myös lapsia.png
    42 Vihdoin ajatellaan myös lapsia.png
    553 KB · kertaa luettu: 281

redpecka

Jäsen
(Linkku) Eli tämäkin luku osoittaa televisioinnista huolimatta, että imua jääkiekolla Lauritsalassa, Lappeenrannassa, tällä hetkellä on. Olli Hietanen sitten miettii ketä kentälle pannaan. 4.16 otteluaikaa jäljellä. Juha Jyrkkiö siis HPK:n jäähyaitioon ja vastaavasti SaiPan puolelta Marko Ek. Kaksi minuuttia vaan kummatkin saavat tuosta keskinäisestä nahistelusta.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Kyllä se melkolailla - niin kuin Kimmo totesi tuossa - tappelulta näytti, mutta tämä on päätuomari Kari Niemisen ratkaisu..

2+2, siihen tulee kakkoset vielä lisää, eli neljä minuuttia mikäli maaleja ei synny, joutuvat molemmat joukkueet pelaamaan vajailla.
 

redpecka

Jäsen
Näitä pirun sääntöjä ei ikinä opi! Nyt pelataan sitte näköjään 4 vastaan 4 eli hyvin sopii varmaan takaa-ajavalle jengille kun tilaa kentällä. Ei näköjään mitätöidy samanaikaset jäähyt? Sitte toisekseen, pääseekö tossa muka toisen ukko pois poksista (tai mitätöityy toi toinen kakkonen) jos toinen tekee maalin 4vs4?
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) HPK odotetusti tuo jäälle parhaimpansa: tuo jäälle Kivelän, Peltolan ja puolustukseen Lehdon, Henriksonin. SaiPa vastaavasti: Mälkiä - Mansikka, puolustukseen Ossi Lairi - Ari suutari ja kyllähän nämä neljä ovat joukkueittensa parhaimmistoa olleet tänäänkin tässä näkemässämme ottelussa.
 

redpecka

Jäsen
Hyvä yleisömäärä keskiviikon latotansseissa, jotain kolmepuoltuhatta vai mitä toi selostaja äskö sano, vaik matsi tulee telkasta.

Tykkään tosta Saipan bostonlogosta, vaik onkin vaan pienellä rinnassa mut sit en oikeen siedä noita sinisii pöksyjä. Ois komeeta sellaset mustakeltaset peliasusteet.
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Ehdottomasti ja kaikilla näillä neljällä pelaajalla on niin kova rutiini SM-Liigasta, että heillä on.. he ainakin tämän alun hallitsivat hyvin.. kokemus vastaan nuoruus, HPK:lta tulee nuoria innokkaita pelaajia vastaan siinä ja nyt kohta nähdään kumman kantti kestää.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Kivelä, hyvin maalille Markus Lehdolle, joka on noussut rohkeasti tuohon tilanteeseen. Rohkeutta tietysti HPK:lta nyt tarvitaan, joukkue on kaksi maalia tappiolla.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Otteluaikaa jäljellä 3.30 juuri tällä hetkellä, kun Ari Suutari syöttää erittäin hyvin pystyyn Reijo Mansikalle, jolla vastassaan on Pekka Peltola.. Mansikan hätäinen laukaus, Heikkilän torjunta, kiekko nopeasti peliin..
 

Liitteet

  • 43 One pass breaks every defence.png
    43 One pass breaks every defence.png
    392,6 KB · kertaa luettu: 243

redpecka

Jäsen
(Linkku) Peltola on kiertänyt maalin ja saanut siihen vauhtia kunnes tulee Kostynski, joka näkee hyvin.. Mansikka jälleen yksinään tuolla Markus Lehtoa vastassa, työntää sen Petri Peronmaalle, joka pitää kiekon Hannu Henriksonin estelyistä huolimatta.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Sitten HPK:lle avautuu tilanne.. Kivelä ei pääse kiekkoon.. Peronmaa.. Viljakainen.. Viljakainen ja häneltä huono syöttö Mika Lartamalle.. melkein ilmainen tilanne, mutta Lartama ei saa kiekkoa loppujen lopuksi sitten kuitenkaan haltuunsa.
 

Liitteet

  • 44 Kansainvälistä osaamista.png
    44 Kansainvälistä osaamista.png
    131,9 KB · kertaa luettu: 251

redpecka

Jäsen
(Linkku) Ja kun tuossa kenttäkuulutukset jäivät meiltäkin jonkun verran kuulematta...

...tilanne.. kun Kostynski pitää kiekkoa.. erotuomari Kari Niemisen ratkaisu tuossa äskeisessä käsikähmätilanteessa - kun tuosta tulee paitsio sitten SaiPan siniviivalla - oli se, että Marko Ek eli SaiPa siinä loppujen lopuksi ainoastaan sai tuon 2+2, Marko Ek katsottiin tuon käsikähmän aloittajaksi, Juha Jyrkkiö selvisi kahdella minuutilla.
 

redpecka

Jäsen
Mitenhän tää nyt oikein menee?

Ajassa jäljellä 4.16: tappelu - kummallekin pukarille 2min. (Ensin Kimmo tais sanoo 5min)
Sit se onkin 2+2 kummallekin.
Kunnes onkin vain Ekille 2+2 ja Jyrkkiölle pelkkä 2min.

Nyt on aikaa jäljessä 2.21 ja Jyrkkiöllä on 5 minsaa kärsittävänään kaksminuuttista.

Kuka tää Linqvisti oikeen on? Hitto ku kaks minsaa pelattu eikä tiedä edes onko tuolla nyt ylivoima jommalla kummalla..
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Sitten tulee aikalisä ja aikalisän ottaa HPK. Olli Hietanen, jonka neuvot ja ratkaisut varmasti tässä tilanteessa ovat enemmän kuin tarpeen mikäli pisteitä meinataan hakea.
 

Liitteet

  • 45 Aikalisä.png
    45 Aikalisä.png
    580,5 KB · kertaa luettu: 239

redpecka

Jäsen
Tässä kun on nyt tää aikalisä... aika hurjaa touhua @teemu73 tuntuis teillä siellä Porissa olevan: Raitanen, Java, Japa, Heiskanen, Heinäsen Jokke ja kapteeni Levo sun muut frolikit takoo aika uskomattomia lukemia tekstiteeveehen. Oliko ykskin peli 20-0 tai vastaavaa? Propsit Porin suuntaan: just näin toimitaan kun tiputaan - kasataan vaan entistä kovempi jengi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös