Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

redpecka

Jäsen
En ehtinyt nähdä kuka tuon Kivelän kumoon potkas, mutta mitään ei enää näköjään vihelletä. En tunne sääntöjä niin hyvin, mutta ei tommoselle takaapäin luistimeenpotkaisulle kai ole edes mitään jäähyn nimeä olemassakaan, kampituksena kai menis ehkä.
 

redpecka

Jäsen
SaiPalla on hyvä puolustusmentaliteetti päällä, jätkät hyppii kiekkojen eteen, kaikkea liikkuvaa ja paikallaolevaa hakataan, kiekko roiskaistaan keskialueelle kun vaan joku viimisillä voimillaan jotenkin jaksaa. Ai että tykkään tosta ilmeestä.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ehtinyt nähdä kuka tuon Kivelän kumoon potkas, mutta mitään ei enää näköjään vihelletä.

Tuo tilanne olisi kiva nähdä uusintana. Mun mielestä Kivelä saattoi jopa vähän näytellä siinä eikä se tilanne ollut ollenkaan niin paha miltä näytti. Voisikohan tuomari antaa esimerkiksi käytösrangaistuksen, jos hän näkee, että joku selvästi yrittää hankkia vastustajalle jäähyä?
 

redpecka

Jäsen
Voisikohan tuomari antaa esimerkiksi käytösrangaistuksen, jos hän näkee, että joku selvästi yrittää hankkia vastustajalle jäähyä?
Niin, en tiedä.. Olisko täällä ketään säännöistä jotain tietäviä? @MacRef ?

P.S. Komeet freddymercuryviikset muuten tolla toisella linjamiehellä. Tostahan voisi tehdä jonkun marraskuukampanjan että kasvatettais viiksiä vaikka saimaannorppien puolesta tai taivaallisen rauhan aukion mielenosoittajien puolesta.
 

redpecka

Jäsen
SaiPa pelaa kyllä omalla tavallaan vittumaista kiekkoa, jos tolle pelityylille pitäis joku nimi antaa, ehdottaisin "pissinuppikiekko". Mutta ei tässä tyylipisteitä jaeta - arvokkaat kaks pistettä jaossa ja kauden jälkeen kukaan ei muista miten ne tuli.

KESTÄ SAIPA!!!
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Hannu Henrikson puolestaan sitten, hänkin lähtee yksin, työntää kiekon päätyyn.. Markku Piikkilä yrittää ehtiä siihen.. Steve Peters, joka pelaa erittäin suurella säteellä myöskin SaiPassa niin kuin on pelannut oikeastaan aina.. Janne Valtonen koppaa tuon irtokiekon haltuunsa.
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) HPK yrittää ylittää tuon siniviivan useasti siten, että he jättävät jättösyötön tuohon viivan alle ja HPK on suhteellisen nopeasti oppinut käyttämään tätä hyväkseen tätä tilannetta.. korjaan SaiPa tietenkin ja SaiPan pelaajat eliminoivat tämän jättösyötön sieltä siirtymällä voimakkaasti kiekkoa kohti ja näin pystyvät painamaan kiekon puolueettomalle alueelle.
 

Liitteet

  • 31 Linkku & Kimmo ne yhteen soppii....PNG
    31 Linkku & Kimmo ne yhteen soppii....PNG
    504 KB · kertaa luettu: 325

redpecka

Jäsen
Leinonen avaa hiukan Mollan ja Väätämöisen pelifilosofioita... HPK:lla on joku tommonen jätönjättöjuttu mut SaiPa puolustaa sen helposti pois.

Taidan kumota pullon olutta aina kun Kimmo sanoo "eliminoida".
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oluesta tuli mieleeni, että mitähän siitä seuraisi, jos jäähalleissa tarjoiltaisiin alkoholia asiakkaille? Ei varmaan voisi toimia Suomessa.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Taitaa mennä aika jännäksi nyt tämä pelin loppu. Ehkä Igor Kuznetsov palaa viltistä vielä iskemään HPK:lle tarvittavat maalit.

Minkälaisilla kokoonpanoilla tässä mennään? Ossi Lairi-Ari Suutari lienee saletti pakkipari. Viitakoski-Mälkiä-X?.

HPK:lla Peltola-Kivelä-Palo (Kuznetsov oli tässä alussa). Piikkilä-Lartama-X. Henriksson-Lehto?

Valtonen SaiPalla maalissa ja HPK:lla Heikkilä. Ei kai siellä kerholla Lehkonen vielä 2:Na ole?

Alkukauteen peilaten kokoonpanot voisivat olla vaikka tällaiset:

Heikkilä
Lehkonen

Peltola-Kivelä-Palo (Kuznetsov)
Kannisto-Kuronen-Karjalainen
Piikkilä-Lartama-Kivilä
Kantola

Henriksson-Lehto
Haapamäki-Allen
Timofejev-Korpela
Jyrkkiö


Valtonen
Linna

Viljakainen-Kostinsky-Nevalainen
Viitakoski-Mälkiä-Mansikka
Kalliokoski-Kiiski-Ek
Santanen-Nieminen

Peronmaa-Peters
Taskula-Pulkkinen
Lairi-Suutari
Rehunen
 
Viimeksi muokattu:

redpecka

Jäsen
(Linkku) Suoraan aloituksesta pääsee ampumaan Pasi Kivilä.. pomppivaa kiekkoa.. saa laukauksen aikaan ja torjunnan jälleen erinomaisesti tekee Janne Valtonen. Tuossa Pasi Kivilä iskee suoraan kiekosta.. sehän olisi mennyt ylös, mutta Janne Valtonen kun on valppaana tuossa..
 

redpecka

Jäsen
@Brett Viitakoski - Mälkiä - Mansikka on joo yks ketju, mitä Mälli nyt pomppii vähän missä ketjussa millonkin. Ek pelaa Niemisen kanssa ainakin täss kolmannessa erässä. Tai sitte vaihdot venyy. Ei oikee erota noita pelaajien numeroita ku jäi rillit aamulla baariin.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Peters.. häneltä keskialueelle kiekko ja.. kun otteluaikaa on jäljellä reilut seitsemän minuuttia on varsin todennäköistä, että SaiPa nyt tässä tilanteessa johtaessaan 4-2 pyrkii puuduttamaan, jäädyttämään peliä.
 

redpecka

Jäsen
SaiPa on muuten, pakko taas sanoo, helvetin hyvä kotijoukkue, ainoostaan noi JyP HT ja kivikova TPS on käynyt hakee pisteet täältä tällä kaudella.

Noh, KooKoo, JoKP ja Jokerit pitikin pestä, muttaettä esimerkiks Tappara ja HIFK kaatui vaikkei varmaan moni voinut uskoa ennakkoon.

Nyt on meikämandariinilla sellainen fiilinki et SaiPa on mitalipeleissä!
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Jokerit on muuten melkoinen heittopussi tähän sarjaan. Tuollaista lilliputtiseuraa ei tule pelastamaan mikään tuholta HIFK:n varjossa. Veikkaankin että parin vuoden sisään seura putoaa taas 1-divisioonaan, lopulta sieltäkin ja lakkaa olemasta. Palannevat sitten Töölön Vesan nimissä ehkä parhaimmillaan 2-divisioonaan. Elleivät sitten saa Jokerissa päävoittoa tai joku Robinson Crusoe saa autiolla saarella päähänsä purjehtia tänne ja sijoittaa vierailta varastamansa omaisuuden huviksensa seuralle. Heh hee, aikamoista avaruusläppää tämä, pahoittelut siitä.
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Kyllä varmasti eliminoimaan HPK:n hyökkäykset, antaa HPK:n tulla sieltä ylös, mutta koitetaan painaa ne tuonne kulmiin ja siten eliminoimaan maalintekotilanteet pois ja sitten vaan kiekkoa vapauttamaan keskialueelle ja HPK joutuu uudestaan ja uudestaan keräämään hyökkäyskuvionsa kasaan.
 

redpecka

Jäsen
@Brett
Ei siinä, itse asiassa Nordenskjöldinkadulla kuuluu huhuja, että yks "crusoe" olis ostamassa HIFK:iä mut siellä jotkuu dinot pistää hanttiin ja tää mysteerimies olis sitten vittuuntuneena ostamassa kilpailijaa ihan vaan näyttääkseen.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Vitutus on kumminkin suurin voima mitä suomalainen voi löytää ja sen vaikutuksia ei pidä aliarvioida.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös