Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Unohditko, että Jutila on ehtinyt voittamaan jo viisi Suomen mestaruutta?
Unohdin, pannahinen sentäs. Korjataas muotoon "ei tule voittamaan urallaan yhtään mitään arvokisamitaleita". Tai jos tulee niin ei ainakaan kultaisia sellaisia.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Ari Suutari häntä vastaan.. Pasi Kivilä.. saa kiekon uudelleen.. Jyrkkiö, Jyrkkiö vetää suoraan, mutta vetää pahasti ohi. Vesa Karjalainen tulee vauhdilla kulmaan, häntä vastassa Heikki Mälkiä..
 

Liitteet

  • 17 Kivilä syöttää.PNG
    17 Kivilä syöttää.PNG
    329,9 KB · kertaa luettu: 310
  • 18 Jyrkkiö laukoo.PNG
    18 Jyrkkiö laukoo.PNG
    298,7 KB · kertaa luettu: 359

redpecka

Jäsen
(Linkku) Miehiä kaatuu keskellä, Pasi Kivilä jään pintaan.. kiekko on Janne Valtosella, joka hukkaa kiekon, se tulee siniviivalle, se tulee siniviivan yli ja näin SaiPa säästyy.
 

Liitteet

  • 19 Niemisen poikkari kiekottomaan...PNG
    19 Niemisen poikkari kiekottomaan...PNG
    277,9 KB · kertaa luettu: 344
  • 20 ..Kivilä jään pintaan.PNG
    20 ..Kivilä jään pintaan.PNG
    268,4 KB · kertaa luettu: 311

redpecka

Jäsen
(Linkku) Kymmenen minuuttia tasan ottelun kolmatta erää ja sen kokonaisaikaa jäljellä, SaiPa kahden maalin johdossa.. tilanne keskiviivan paitsio.. tuomareiden pilli soi.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) 4-2 kotijoukkue SaiPa johtaa. Kuvaruudussa näette jäljellä olevan ajan, 9.53. Aloitus HPK:n siniviivan tuntumaan, aloitukseen Heikki Mälkiä, joka on vuorotellut kahdessakin ketjussa tämän ottelun aikana.
 

Liitteet

  • 21 Ruutugrafiikkaa.PNG
    21 Ruutugrafiikkaa.PNG
    357,1 KB · kertaa luettu: 349

redpecka

Jäsen
Olisi kyllä huippuhienoa, jos kehitettäisiin sellainen systeemi, että käytetty tai jäljellä oleva peliaika olisi koko pelin ajan näkyvillä ruudussa. Ei luulisi olevan ihan mahdotonta nykytekniikalla.
No nyt saatiin vähän grafiikkaa ruutuun. Enpä tiedä, tästä kun tekniikka vielä vähän kehittyy niin kohta noi ruudun reunat on täynnä kaikenmaailman kanavalogoja sun muuta moskaa.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Ossi Lairi työntää kiekon HPK-alueelle.. Timofejev.. Ari Suutari.. yritti tavoitella Mälkiää. Jouni Kantola ja sitten Anatoli Timofejev.. häntä vastassa Ari Suutari. Mansikka painaa, mutta Timofejev ennakoi tuon tilanteen ja työntää Mansikan kumoon. Kiekko Ossi Lairille, Ossi Lairi, jonka lähtöseura on niinkin eksoottinen kuin Uusilavolan Pelipojat tästä Lappeenrannan lähituntumasta.
 

redpecka

Jäsen
Tuosta Lartaman taklauksesta: hidastuksessa näytti kyllä ihan puhtaalta ja oikeaoppiselta niitiltä, painopiste on alhaalla, luistimet ei irtoa jäästä. Hienoo kun nykyään nää osaa taklata ja ottaa taklauksia vastaan.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
(Linkku) Jyrkkiölle saakka tuo kiekko. Mika Lartama.. niin kuin olemme maininneet, vankka keskushyökkääjä, joka ei vältä myöskään fyysisiä kontakteja.
Hyi shäättänä mikä törkyniitti. Toi Lartama taitaa olla joku kamankäyttäjä, ei muuten tuu mieleenkään teurastaa kaveria tolleen.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti tää peli ei lähde Niemiseltä lapasesta. Vähän sellaisia elementtejä on ilmassa, että jotain voi vielä sattua pahastikin.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Vesa Viitakoski, jonka näimme äskeisellä tauolla nousee tilanteeseen, saa kiekon, jättää sen takaisin Mälkiälle, Mälkiä tulee taitavasti luikerrelen, hakee Viitakoskea maalilla ja Viitakoski seuraa valppaasti tilanteen, mutta hyvin hänet sitten ottaa Timofejev ja hyvin ottaa kiekon myöskin Jarmo Heikkilä!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Onko ajan rakenne muuttunut vai miksi minusta tuntuu että tämä ottelu on kestänyt todella pitkään?
 

Barney

Jäsen
Saukkonen: SaiPan joukkue on läpeensä taitava joukkue muuten, heillä on liikkuva puolustus ja riittävästi hyviä hyökkääjiä.

....

Jutila: Hyvä tasapainoinen joukkue. He voivat pelata monella eri tavalla.
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Jarmo Heikkilä yllättäen kyllä pudottaa tuon suhteellisen löysän laukauksen siitä ja siitä on tulla vaarallinen tilanne, mutta onneksi siitä.. tässä tilanne tulee uudestaan: Mälkiä kuljettaa kiekkoa, harhauttaa taitavasti siitä ja nyt antaa löysän laukauksen sinne ilmeisesti jatkoja varten, mutta heikkilä pudottaa sen yllättäen kuitenkin. Siinä HPK:n puolustajat pystyvät sitten eliminoimaan SaiPan hyökkääjiä, joten näin tästä ei pääse sen vakavampaa tulemaan.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko tällä kierroksella muita pelejä?

Huomenna on tän kierroksen muut pelit. TV-matsithan on nykyään torstai-kierroksen pelejä, jotka on siirretty keskiviikolle. Viime viikolla pelattu Jokerit-TPS olis kanssa kuulunut huomiselle, mutta se siirrettiin kun TPS:llä on joku höntsä-turnaus, jossa on joukkueita muualta Euroopasta.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) SaiPan vaihtopenkkiä lähikuvassa, vilahti Marko Ek. Siirto takaisin aloitukseen, Douglas Kostynski, 26 vuotta miehellä tällä hetkellä ikää, hän aloitukseen, mutta häviää tuon aloituksen. Teppo Kivelä on varsin taitava aloittaja vaikka hän aloittaa vähän omintakeisella maila-asennolla.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Marko Palo, joka tuli siis Igor Kuznetsovin tilalle tähän kenttään ja mikäli olemme oikein tulkinneet miehiä tuolla HPK:n vaihtopenkillä, näyttää siltä, ettei Igor Kuznetsov edes ole tullut tuonne vaihtopenkille.
 

Liitteet

  • 22 Kivelä syöttää.PNG
    22 Kivelä syöttää.PNG
    343,5 KB · kertaa luettu: 267
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös