Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 529 072
  • 7 465

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Tällaisena hyvin puolustavana ja sitkeänä joukkueena Kerhon haluan nähdäkin. Sellaisena perin vittumaisena ja raskaana vastustajana. Sinne vielä Tikan vittuilut sekaan ja Joly laittamaan vettä korvasta, niin kyllä siinä rupee kohta seuraa kun seuraa vituttamaan Kerhoa vastaan pelaaminen. Sano muut mitä tahansa, mutta Kerho tulee olemaan tällä kaudella todella kova. Kohta viedään "urheilujournalisteja" ja analyytikkoja motivaatiopallo suussa, nahka-asussa ja koiranvaljaissa pitkin katuja. Hojohojo.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olihan peli taistelupeli ja oikeastaan sellainen kuin odottikin. Hyvinhän HPK vastaan laittoi mutta, kuten @Jakub kirjoitti, rakenteellista hyökkäyspelaamista ei juuri ollut. Jos peli muuten kulkee niin voi ajatella, että niinkin pärjää mutta kyllä ongelmia tuo jos hyökkäykset ovat vain pitkiä läpisyöttöjen kyttäämisiä.

Toisaalta HPK tavallaan hyökkäsi päädyn kautta ja voitti kamppailuja kulmissa ja laidoissa joista rakensi hyviä tilanteita. On toki hyvä asia, että puolustus on ensin kunnossa ja sitä kautta hyökkäyksiäkin päästään paremmin rakentamaan. Uskon kyllä, että niitä rintamahyökkäyksiäkin alkaa yhä enenevissä määrin tulemaan, kun peli paranee. Maalipaikkoja pitää pystyä luomaan riittävästi suhteessa vastujaan, tässä ei saisi jäädä paljoa jälkeen. Oli eilenkin paikat otelun voittamiseen ja toivon mukaan maalipaikoissa ollaan jatkossa tehokkaampia.

Laukaisutilasto kuitenkin voitettiin eikä Laurikaisella ollut kuin 10 torjuntaa. Se kertonee hyvästä viisikkopuolustuksesta.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toinen ylivoima, eikä edes päästä kunnolla alueelle saati rauhoittamaan. Surkeaa toistaiseksi.
 

Lättfil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eka erä Kerhoa tälle kaudelle. Näyttää varovaisen hyvältä, kaikki kentät saa halutessaan painettua pelin vastustajan päähän.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jälleen kerran hyvä erä ja jälleen kerran maalinteko tökkii. Toivottavasti jengi saa onnistumisia ja voittoja tuosta hyvästä pelistä. Neljän erän jälkeen varovaisen optimistinen olen. Meininki on hyvää, kukaan ei löysäile ja pelisapluunassa on järkeä ja aktiivista peliä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvää peliä HPK:lta. Harvoin oltu kuskin paikalla syksyn ekoissa peleissä.
Puolustuspeli on aika hötkyilemätöntä ja hyökkäyksessä sitten sovelletaan. Kerho on Kerhoksi yksi äijämäisimmistä, ehkä joskus 90-luvun alussa viimeksi samanlaista. Siis ei noin kokenutta joukkuettakaan Kerholla ole ollut sitten 90-luvun. Ainakaan kauden tässä vaiheessa.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Ekassa erässä mainitsevat ettei kauheasti katkoja pelissä, heti katko.
Tässä erässä puhuivat että Wellmannin kaikki laukaukset ohi, niin taisi heti saada löysän vedettyä Laurikaista kohti.
Ja nyt tämä viimeinen, näyttää että tauolle mennään 0-0 tilanteessa, niin kävi mielessä että nyt Kerho maalia saatana että saadaan tämäkin ennustus jinksattua. Ja loppu on historiaa.
 

SanteS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Boston Bruins
Toivola pelannut mielestäni hemmetin hyvän pelin tähän mennessä. Marcinew ei ole se syöttökone mitä olisi tarvittu, mutta vaikuttaa muuten ihan hyvältä hankinnalta. Joly on kyllä pirun taitava, mut omassa päässä ei mitään käyttöä. Tosin jännä, että Kärpillä oli tulossa aivan selvä 2vs1 hyökkäys, mutta Joly polki omiin erinomaisesti ja kuoletti tuon tilanteen. Collins… pakko syttyä. Todella hyvää peliä. Muutenkin onhan tuo Kerhon peli-ilme aivan eri planeetalta kuin viime kauden alussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös