Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kerhon kokoonpanot kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 25.07.2018 klo 16.58.

 1. Ralph Jäsen

  KKK - Kerhon kokoonpanot kaudella 2018-19. HPK:n pitkä ja hikinen ykköspakin metsästys on päättynyt ja jengi valmis harjoitusottelukaudelle, joten eiköhän ole hyvä aika jo pyöritellä vähän ketjujakin.

  Teemu Turunen - Otto Paajanen - Eetu Tuulola
  Philippe Cornet - Robert Leino - Markus Nenonen
  Jere Innala - Ville Viitaluoma - joku toinen läpimurtojunnu (Kuusisto, Krivosik, Kainulainen)
  Lahti/Ruokonen - Maansaari/Krivosik - Lehtinen/Ruokonen

  Kaksi Liigaan oikeasti ihan hyvää kärkikenttää. Kolmoskentässä Viitaluoman rinnoilla pari junnua tekee tulosta ja nelosessa selviydytään.

  Niclas Almari - Petteri Nikkilä
  Niklas Friman - Jesper Lindgren
  Markus Niemeläinen - Porseland/Laatikainen
  Roope Laavainen

  Almari, Lindgren, Niemeläinen ja Laavainen tekee läpimurtoa sekä Nikkilä ja Friman säestää. Yksi konkarikin mahtuu joukkoon.
   
 2. Keikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Muuten kiva lista, mutta eikö viime kauden yleisön suosikki mahdu rosteriin? Plus että Toivola "sementoi" Ladan jo Top-4 -pakiksi.
   
 3. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Nikkilä-Laatikainen
  Friman-Porseland
  Almari-Karjalainen
  Latvala-Niemeläinen
  Laavainen

  Lindgren tuossa sitten pudottaa huonoimman rotaatioon, koska ei se kyllä millään NHL:ssä pääse kehiin.

  Toivottavasti siellä on nyt sitten pokkaa laittaa Pennasella kumppaneineen suoritusten mukaan ukkoa kehiin, ei statuksen tai palkan mukaan.

  Edit: Ajatuksena siis se, että jos Porse pelaa, pitää olla laadukas, puolustamisen osaava pakkipari vierellä.
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mun papereissa ysipakki, joten ei mahdu. Laavainen, Almari ja Niemeläinen on kaikki nuorempia, potentiaalisempia ja ennenkaikkea monipuolisempia. Laatikaisen tai Porselandin luulisi ainakin toisen olevan tarpeeksi hyvässä kunnossa, Lindgren edustaa eri roolia ja Frimaniin tai Nikkilään Karjalaisella ei millään yllä.

  Karjalainen paikkaa loukkaantumisia ja jos Pennanen tahtoo isotella, Karjalaisen voi joihinkin peleihin ottaa seiskapakiksi.
   
 5. Keikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ei siinä, kunnioitetaan mielipidettäsi. Omasta mielestä Karjalainen on ainoa joka tuosta pakistosta voi kunnolla ottaa isännän roolin, plus on harvoja jotka antaa kunnon pommeja. Myös jo tuo viime kaudella kerätty goonin maine rauhoittaa kaikenlaista rottailua jäällä jo pelkällä läsnäolollaan. Kerhon pakisto on muuten melko mikkihiiri-osastoa, joten itse käyttäisin lähtökohtaisesti avauksessa.

  Edit. Unohtui mainita, että toki pommit pitää saada puhtaiksi ja siinä onkin kehityksen paikka (mikä ei kehity treeneissä).
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2018 klo 20.49
 6. TJ MACKEY Jäsen

  Lainaus:
  Potentiaalia kyllä piisaa, siitä ei homma jää kiinni. Sehän se syy on, miksi Pennanen on kyseisen kolmikon Kerhoon halunnut. Nyt on pojilla oikeasti miljoonan taalan paikka ottaa jopa isoakin roolia.

  Niemeläisen ja Laavaisen iso juttu on saada tasaisuutta otteisiin ja samalla molempien olisi syytä pelata kuten isojen miesten kuuluukin, etenkin Niemeläisen. Almarin toisaalta on saatava aikaan tulosta taululle, kiekollisesti kuitenkin etevin kolmikosta. Uskon että yksi näistä tulee breikkaamaan isosti. Mutta niin kauan, kun Kerhon maalin edessä saa touhuta kuten aikaisempina kausina, Karjalaisen pelipaikka on sementoituna top-kutosessa.

  Laatikainen.. Enää ei oltu edes ale-korilla, nyt scoutattiin jo melkein lopettanut ex-kiekkoilija Haukilahdesta veneen nokasta lomailemasta.

  Siltikin, saattaa olla turhaa nostalgiaa, mutta pelatahan Lada osaa. Aina ihaillen katsoin sitä noin 10 vuotta sitten Bluesin paidassa, silloin jopa aika aliarvostettuna miltei Liigan parhaana pakkina. Ja teki uuden tulemisen Kärpissä pari kautta sitten. Vaikea sanoa missä kunnossa on nyt, mutta eipä paljon suurempi vastakohta pelaajana ja ihmisenä voi olla meidän Nikkilälle. Siitä voi jopa syntyä jotain.

  Ja ehjempi Laatikainen on kuin Miettinen, Hahl, Kapanen tai Viitaluoma Kerhoon iäkkäänä saapuessaan.
   
 7. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Onhan Ladalla, siis jos on ehjä, pitänyt itsestään huolta, elää kuin urheilija jne. niin mahdollisuus olla todella kova jätkä askissa, edelleen. Ei ne taidot sieltä mihinkään katoa. Kysmys vaan kuuluu, että onko mies siinä iskussa ja asenteessa kuin tuolla iällä tarvitsee. Jos on, niin voi olla todella hyvä haku, jos ei niin haukutaan sitä sitten kuin VVV:tä ja Lahtea on haukuttu. Eli kaikki on paskaa, paitsi kusi.
   
 8. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Karjis muuten niitä kavereita jotka tulee lyömään läpi. Hallipuheiden mukaan reenannut kuin "eläin" ja on valmis ottamaan kiekollisempaa vastuuta.
   
 9. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Lainaus:
  Kertooko ne hallipuheet mitään siitä Porselandista?
  Treenaako edes Kerhon mukana ja miten treenaa?
   
 10. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Kyllä Laatikainen edelleen hyvässä kunnossa on, mies tosiaan elää oikeaa urheilijan elämää. Ongelmana Ladalla on vaan tilannenopeus etenkin kiekollisena. Tuntuu, että liian usein Laatikainen koittaa nostaa jalalla kiekon siihen oman sinisen päälle, josta avaa hyökkääjille. Ongelmaksi tulee se jalalla noston sietämätön hitaus, siellä on junnut ehtinyt jo vetää vastustajan pään kautta omiin samassa ajassa kun Laatikainen etsii avauspaikkaa. Samaten tuo "rauhallisuus" näkyy oman pään kiekollisessa pelaamisessa. Flegmaattista on miehen meno toisinaan.

  Mutta kyllä tuo silti ihan liigatason pakki on, kunhan ei liikaa pisteitä odotella. Kahteen kauteen Ilveksessä yksi maali ja syötötkin väheni radikaalisti viime kaudelle.
   
 11. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Siirretääs oikeaan ketjuun.

  Sen mitä pikaisesti ehdin 5vs5 reeniä tänään katsomaan, niin kentälliset meni about näin:

  Nikkilä - Laatikainen
  Friman - Lindgren
  Niemeläinen - Laavainen
  Karjalainen - Almari?

  Turunen - Paajanen - Nenonen
  Tuulola - Leino - Joku leftin äijä, oisko ollu Innala?
  Ruokonen - Kainulainen - joku rightilta ampuva
  Lehtinen - Krivosik - Kuusisto

  Sisältää todennäköisesti pieniä virheitä.

  Muuttuuhan nämä tuhanteen kertaan, mutta kauden avaus on jo niin lähellä, että kiva näitä on pyöritellä.
   
 12. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Pientä päivitystä noihin @Jääkaappi laittamiin kokoonpanoihin. Tänään Tuulola, Almari ja Viitaluoma poissa reeneistä. Lahti mukana, mutta ei osallistunut kauheasti viisikon harjoitteisiin.

  Turunen - Paajanen - Nenonen
  Cornet - Leino - Innala
  Ruokonen - Kainulainen - Puustinen
  Lehtinen - Krivosik - Kuusisto

  Nikkilä - Laatikainen
  Friman - Lindgren
  Niemeläinen - Karjalainen
  Laavainen-Uimonen
   
 13. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Näyttäisi siltä, että tuossa on ykkösketju kasassa, kakkonen muuten, mutta innalan tilalle Tuulola. Kolmoseen sitten Viitaluoma, Innala ja Lahti?

  Nenosta ja Viitaluomaa toki täällä pohdittu yhteen. Silti tuo paikka Turusen ja Paajasen vieressä voisi olla toimivampi. Tuossa oli pohdintaa Leinon pisteistä viime kaudella ja siinä tuli sivussa esille, kuinka hyvin Turusen kautta peli pyöri. Nenoselle kun kiekkoa pitäisi saada, niin ehkä Turusen vierellä peli tulee kulkemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2018 klo 14.41
 14. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tuostahan saa vielä helpolla siirrolla sen ykkös-ylivoimankin. Eli Tuulola samaan rooliin hämmentämään maalin eteen. Papu kauhoo aloituksia ja pelaa siinä "omassa roolissaan" neliön keskellä ohjureita ym. kyttäämässä, Eetu on maskissa, Turunen pyörittää ja Nenonen on laukojan paikalla. Viivalle sitten Ladaa tai Lindgreniä.

  Kyllähän tässä vähän munat samaan koriin menee, mutta jos viime kaudesta jotain oppia jäi, niin parempi se on yksi hyvin toimiva kombo, kun pari komboa, jotka toimivat jotenkin sinne päin.
   
 15. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Muistaakseni Cornet myös aika hyvällä prosentilla kiekkoja ohjaili joten siinä yksi potenttiaalinen myös YV:lle.
   
 16. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Jep. Oli myös kiva nähdä jossain vaiheessa ainakin tuo Lehtinen. Miehen laukaustahan on kehuttu. Jos sitten lähtee vielä maalia kohden, eikä pauku pitkin pleksejä, voi olla hänkin tuomassa jonkun sortin maustetta tuohon yv-soppaan. Mutta eiköhän nämä paperilla ainakin ole Turunen, Papu, Nenonen, Tuulola, Cornet, Leino ja Viitaluoma jotka hyökkäyksen osalta nuo suurimmat Yv-minuutit näillä jaoilla ottavat. Pelataanko sitten molemmat neljällä hyökkääjällä vai miten tehdään, niin sittenhän tuo nähdään.
   
 17. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Eikös yv:llä myös Turunen vedellyt one timereita ylävillaan Palven syötöstä, vai muistelenko väärin? Vai oliko sittenkin vasta Palven/Vesalaisen lähdön jälkeen? Sitä vaan, että jos näin oli, niin myös Turunen voi olla niitten lättyjen kohde ja ratkoja.
   
 18. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kyllä veteli Palveen syöttöjä juu. Pitäs vaan olla joku, joka Turuselle tarjois. Itellä ei ihan hirveä luotto, että Leino olisi.
   
 19. Ralph Jäsen

  Eiköhän tämän hetken rosterissa lättyjen heittelijä ole Roobertti Leino tai Ville Viitaluoma. Ei ole Turusen Teemussa pelintekijän vikaa, enemmän kikkailevaa maalintekijätyyppiä.

  Viitaluoma, Paajanen, Turunen, Tuulola ja Lindgren toiseen ylivoimaan sekä toiseen Leino, Cornet, Nenonen, hyökkääjä X ja pakki Z. Kaksi tasaista ylivoimaa.

  Turusta ja Nenosta en tahdo nähdä samassa ketjussa.
   
 20. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Stereotyyppisestihän hyvässä ketjussa on pelintekijä, maalintekijä ja tilantekijä. Jos siltä pohjalta ajatellaan ja muistetaan joukkueesta löytyvät tutkaparit Turunen/Paajanen, Viitaluoma/Nenonen ja Innala/Leino, niin sieltä vois tulla tällaiset 3 ensimmäistä ketjua.

  Turunen - Paajanen - Cornet
  Innala - Leino - Tuulola
  Lahti - Viitaluoma - Nenonen

  Innala/Leino on siis Pendon mielestä tutkapari, kun sinnikkäästi niitä viime kaudella yhdessä piti. Jos ens kaudella aukeis ja Innalastakin kuoriutuisi kelpo maalitykki.

  Lainaus:
  Tykkään kyllä kovasti näistä Ralphin hahmottelemista kahdesta ensimmäisestä ketjusta paperilla. Kolmonen ei taas oikein odotuksia nosta, mutta eihän sitä tartte aina olla ahne ja yrittää saada kolmea tuloskentällistä kasaan. Mestaruuksia ei toki yhden ketjun joukkueilla voiteta, mutta jos nyt ensin päästäis vaikka taas ees pudotuspeleihin mukaan.
   
 21. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Leinohan on liki EHT tason sentteri. Kai se nyt lättyjä jakaa, vaikka niitä viime kaudella ei hirveästi nähtykkään.
   
 22. Ralph Jäsen

  Robert Leino pelasi surkean loukkaantumisten värittävän kauden ja keräsi siinä sivussa 15 syöttöpistettä. Teemu Turunen pelasi huippukauden ja keräsi myös 15 syöttöpistettä. Joten kyllä, ihan perusteltuahan se on nostaa Turunen ykköspelintekijäksi Leinon edelle, kun Leino oli kuitenkin niin surkea ja Turunen niin hyvä viime kaudella. Yhtä monta syöttöpistettä kokoon, kun Turunen pelasi 24 ottelua enemmän.
   
 23. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Veikkaisinpa, että tuo Nenonen tulee hyvin todennäköisesti löytämään paikkansa joko tuosta Turusen ja Papun vierestä tai Viitaluoman ketjusta. Onhan tuossa sitten variaatiolle mahdollisuuksia. Leino pyörittää ykkösyv:tä, Turunen on vetäjän paikalla, Tuulola maskissa. Viitaluoma pyörittää toista ylivoimaa, Nenonen vetäjän paikalla ja Cornet maskissa ohjailemassa.

  Sittenhän tuon näkee mihin palikat alkavat paikkaansa löytämään.
   
 24. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Tuoltahan se tosiaan vaikuttaisi kun harjoituksissa on tasaisesti ollut tuo Turunen-Paajanen-Nenonen kolmikko kasassa. Viitaluoma kun saadaan mukaan, niin sittenhän sen tosiaan näkee eli pysyykö Nenonen tuolla paikalla vai siirtyykö Vilin viereen.

  Lainaus:
  Nuo yv-koostumukset vaikuttavat järkeviltä. Kummassakohan se Paajanen olisi? Kuitenkin hyvä aloittaja ja sellaista tarvitaan kumpaankin yv-ketjuun.
   
 25. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Eiköhän se siinä nimellisessä ykkösyv:ssä tule olemaan. Sen lisäksi, että osaa aloittaa on vielä pirun hyvä vääntämään tuossa puolustusneliön keskellä. Tehnyt aika paljon niitä "räkämaalejakin" tuosta.