Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
?

Kenen ”kelkassa” olet?

Poll closed 20.07.2016.
 1. Auston Matthews

  14,4%
 2. Patrik Laine

  59,1%
 3. Jesse Puljujärvi

  26,5%
 1. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Kieli poskessa tein tämän äänestyksen. Tässä ei kysytä kenen veikkaat olevan 1. varaus ensi kesänä, vaan ketä fanitat eniten. Oli se sitten pelityyliltään, persoonaltaan tai mistä syystä hyvänsä.
   
 2. Ralph Jäsen

  En fanita ketään. Kaksi on vastustajan pelaajia ja yksi on vain NLA-liigan jannu. Mutta jos mietitään kenet ottaisin joukkueeseen (Avalanche) mieluiten, niin Auston Matthews. Pelin tason vuoksi tämä valinta.
   
 3. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Elämänmyönteinen asenne auttaa myös pelaamisessa, tuskin puristaa niin kovasti mailaa tiukissa paikoissa, kun ei ota kaikkea haudanvakavasti. Tykkään kyllä kovasti myös Laineesta,mut leveä hymy ratkaisi;)
   
 4. Karhunvartija Jäsen

  Lainaus:
  Tässä on muuten vinha perä. On ihan totta, että kun iloitsee kunnolla omista (ja muiden) onnistumisista ja sivuuttaa epäonnistumiset olankohautuksella, niin aivoihin jää positiivinen muistijälki, joka sitten auttaa tiukoissa tilanteissa, kun se oikea tunnetila pitää kaivaa esiin. Harvoin näkee niin iloista pelaajaa kentällä kuin Puljujärvi, eikä olekaan yllätys, että Jesse on onnistunut aina hyvin kovissa paikoissa. Monet pelaajat tuntuvat hakevan tunnetilansa aggression kautta ja maalinkin jälkeen ollaan silleen "saatana menihän se sinne perkele", eikä paljon iloita. Käsittääkseni tämä on urheilupsykologiassa ihan perusjuttuja, eli tällaiset pelaajat ovat sitten monesti taipuvaisia puristamaan mailaa tiukoissa paikoissa.
   
 5. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainetta tuli äänestettyä. Kyllähän varmasti se positiivisuuskin auttaa, mutta jos persoona ei ole yltiöpositiivinen, niin ei sekään huono ole. Silti voi olla hyvät fiilikset ja kliininen viimeistelijä + kovassa paikassa kuuppa kestää. Laine myös työstänyt tuota henkistä puoltaan hienosti eteenpäin, on monipuolisempi ja suoritusvarmempi pelaaja kuin Puljujärvi.

  Laineella myös supertähteyteen hiukan paremmat eväät tällä hetkellä. Tietysti minua myös ärsyttää tuo pohojosen murre ja noin 14-vuotiaan ulosanti mitä Puljujärveltä tulee. Eipä silti, minä hurraan kovasti jos Puljujärvi valitaan ykkösenä ja hänestä tulee maailman paras pelaaja, lisäksi aikaa on kasvaa ihmisenä vielä paljon. Loppupeleissä aivan sama kumpi, mutta Laineen kelkassa ns. ollaan. Molemmille suomalaisille toivon loistavaa uraa ja on aivan sama, kumpi heistä paremman uran tekee. Varmasti se kumpi sen on ansainnut.
   
 6. Neitikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Pulju osaa olla oma itsensä, ja täysillä. Ei paljoa murehdi elämän vastoinkäymisiä vaan menee posiasenteella eteenpäin! Kenen muun mielestä ennen Puljun loukkaantumista Laineen käyrä ollut hieman alaspäin ja Puljun ylöspäin? Pulju teki kokoajan onetimer-maaleja kunnes loukkaantu.
   
 7. Snagari Jäsen

  Laineen, koska on parempi pelaajana ja ihmisenä kuin Pulju.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Avaa vähän...
   
 9. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Enemmän sitä tyyliä mistä minä pidän, mutta oli tuossa myös piikkiä näille lapin tytöille jotka pitävät Puljun luonnetta jotenkin ylivertaisena.
   
 10. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Puljun kieli dominoi liian paljon, Patrik Laine.
   
 11. Neitikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Puljun. Ja kielimiehiähän Pulju on. Tosin kaikki kovat tähdet menee NHL:ään tulkin kanssa, esim eräs Ovechkin. Mut kyl se meidän Pulju pärjää ilmankin.