Kenen ”kelkassa” olet?


  • Äänestäjiä
    132
  • Poll closed .

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
Kieli poskessa tein tämän äänestyksen. Tässä ei kysytä kenen veikkaat olevan 1. varaus ensi kesänä, vaan ketä fanitat eniten. Oli se sitten pelityyliltään, persoonaltaan tai mistä syystä hyvänsä.
 
"That's bigger than me!" -Mia Khalifa

Ralph

Jäsen
En fanita ketään. Kaksi on vastustajan pelaajia ja yksi on vain NLA-liigan jannu. Mutta jos mietitään kenet ottaisin joukkueeseen (Avalanche) mieluiten, niin Auston Matthews. Pelin tason vuoksi tämä valinta.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Elämänmyönteinen asenne auttaa myös pelaamisessa, tuskin puristaa niin kovasti mailaa tiukissa paikoissa, kun ei ota kaikkea haudanvakavasti. Tykkään kyllä kovasti myös Laineesta,mut leveä hymy ratkaisi;)
 
Elämänmyönteinen asenne auttaa myös pelaamisessa, tuskin puristaa niin kovasti mailaa tiukissa paikoissa, kun ei ota kaikkea haudanvakavasti.
Tässä on muuten vinha perä. On ihan totta, että kun iloitsee kunnolla omista (ja muiden) onnistumisista ja sivuuttaa epäonnistumiset olankohautuksella, niin aivoihin jää positiivinen muistijälki, joka sitten auttaa tiukoissa tilanteissa, kun se oikea tunnetila pitää kaivaa esiin. Harvoin näkee niin iloista pelaajaa kentällä kuin Puljujärvi, eikä olekaan yllätys, että Jesse on onnistunut aina hyvin kovissa paikoissa. Monet pelaajat tuntuvat hakevan tunnetilansa aggression kautta ja maalinkin jälkeen ollaan silleen "saatana menihän se sinne perkele", eikä paljon iloita. Käsittääkseni tämä on urheilupsykologiassa ihan perusjuttuja, eli tällaiset pelaajat ovat sitten monesti taipuvaisia puristamaan mailaa tiukoissa paikoissa.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Lainetta tuli äänestettyä. Kyllähän varmasti se positiivisuuskin auttaa, mutta jos persoona ei ole yltiöpositiivinen, niin ei sekään huono ole. Silti voi olla hyvät fiilikset ja kliininen viimeistelijä + kovassa paikassa kuuppa kestää. Laine myös työstänyt tuota henkistä puoltaan hienosti eteenpäin, on monipuolisempi ja suoritusvarmempi pelaaja kuin Puljujärvi.

Laineella myös supertähteyteen hiukan paremmat eväät tällä hetkellä. Tietysti minua myös ärsyttää tuo pohojosen murre ja noin 14-vuotiaan ulosanti mitä Puljujärveltä tulee. Eipä silti, minä hurraan kovasti jos Puljujärvi valitaan ykkösenä ja hänestä tulee maailman paras pelaaja, lisäksi aikaa on kasvaa ihmisenä vielä paljon. Loppupeleissä aivan sama kumpi, mutta Laineen kelkassa ns. ollaan. Molemmille suomalaisille toivon loistavaa uraa ja on aivan sama, kumpi heistä paremman uran tekee. Varmasti se kumpi sen on ansainnut.
 

Neitikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pulju osaa olla oma itsensä, ja täysillä. Ei paljoa murehdi elämän vastoinkäymisiä vaan menee posiasenteella eteenpäin! Kenen muun mielestä ennen Puljun loukkaantumista Laineen käyrä ollut hieman alaspäin ja Puljun ylöspäin? Pulju teki kokoajan onetimer-maaleja kunnes loukkaantu.
 
"Muut alako pellaa naisia, mää alloin pellaa lätkää" -Juhamatti Aaltonen

Neitikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puljun. Ja kielimiehiähän Pulju on. Tosin kaikki kovat tähdet menee NHL:ään tulkin kanssa, esim eräs Ovechkin. Mut kyl se meidän Pulju pärjää ilmankin.
 
"Muut alako pellaa naisia, mää alloin pellaa lätkää" -Juhamatti Aaltonen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy