Kellokosken Alku 2019–2020 – hillbillies from outer Newland

Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
Avataan nyt topicci Uudenmaan huikeimmalle kyläkiekkoyhteisölle. Kellokosken Alku eli lyhyesti vain KelA, on hyvällä fiiliksellä liikkuva joukkue joka taistellut itsensä takaisin II-divariin toissa kauden päätteeksi.Tunnelma Kellokosken Hillbilly Iceride jääladossa on aina ollut omaa luokkaansa. Se tunnelma pitäisi jokaisen jääkiekkofanin joskus kokea. Fiilis o hyvä ja kuittia pukkaa, mutta aina hyvässä hengessä. Jääladon energia on aina positiivinen.

Vielä mitään Nokianpyrymäisiä kaappauksia ei ole odotettavissa ja kopioituna edarin Fb-sivulta ydinteksti on:

Pelaajamarkkinoilla jälleen hiljaista, joten tiedotetaan niistä sitten kun on jotakin tiedotettavaa. Ainoa siirto on ollut se, että joukkueemme pitkäaikainen puolustuksen tukiranka Lassi Karhunen siirtyi Keravalle (KJT-Haukat).
KelA:n runko siis säilyy melkolailla samana kaudella 2019-20. Samalla säilyy myös henki ja taistelu, jota olemme tottuneet yleisesti näkemään kun keltapaidat ovat askissa.

Itse yritän olla jokaisessa KelA:n himaatsissa paikalla six-packin kera ja stetson päässä. Yee-haw!!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
KelA:lla oli lauantaina harkkamatsi ValKia vastaan. Itse en paskahuussin remontoinnilta joutanut Jäälatoon katomaan matsia, joten tulos on hämärän peitossa. Tähän hetkeen mennessä ei tulos ole ehtinyt joukkueen FB-sivuille, voittoa tai tappiota lienee nollattu rankasti rav.Ruukki- pub Patovahti akselilla. Pelaajistosta ei ole juurikaan tiedotettu, mutta kausihan alkaa vasta vajaan parin viikon päästä, että hyvin ehtii vielä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
Paikallisen taksikuskin tietotoimisto kertoi, että käkättimeen tuli ja eilen näytti joukkueen mediagurukin heränneen viikonlopun jäljiltä. Tiivis analyysi KelA:n edarin fb:stä kertoo tiivistetysti seuraavaa:

"KelA - ValKi 4-5 (1-2, 2-3, 1-0)
Lauantaina pelattiin kauden ensimmäinen harjoitusottelu kun Valkealan Kiekko saapui vieraaksi. Ottelu oli molemmille kauden ensimmäinen. Hienouksia ottelussa ei paljon nähty. KelA paransi kuitenkin peliään ottelun vanhetessa, mutta se ei riittänyt tällä kertaa vaikka viimeisellä minuutilla yritettiin ilman maalivahtia tasoitusta."


Myös pelaajauutinen pulpahti samalta istumalta raportin lopuksi, joka kertoi kokeneen Miikka Fredrikssonin liittyneen joukkueeseen
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
Sarja-avaus suoritettu ja suureksi harmikseni en itse päässyt paikalle, kun oman harrasteeni SM-kisat vaati läsnäoloa toisaalla, mutta onneksi 208 muuta lätkäfania oli ehtinyt paikalle! Mutta paiskaan tuosta jengin FB-sivujen lyhyen jutunpätkän:

KelA - H.K.H. 2-5 (1-1, 0-1, 1-3)

Sarja avattu tappiolla viime kauden mestarille Hyvinkään Hokiklupille. Vastus oli odotetun kova. KelA:lta puuttui kokoonpanosta 3 puolustajaa jonka johdosta valmentaja Tuomo Martimo joutui peluuttamaan hyökkääjiä puolustuksessa.

Ensimmäisessä erässä ajassa 17.14 KelA:lle tuomittiin rangaistuslaukaus kun Antti Saramolalta lyötiin maila poikki läpiajossa. Rankkaria asettui laukomaan Arttu Kuismin joka pehmeillä käsillään veivasi kiekon ohi Hokiklupin maalivahti Juius Kivisen, tilanteeksi 1-1.

Toisessa erässä molemmat joukkueet kulutti jäähypenkkiä reilusti. KelA:lle tuomittiin ajassa 35,15 jälleen rangaistuslaukaus, mutta tällä kertaa Artun kikat ei purreet. Ajassa 37.20 Hokiklupin Markus Sauvolalle tuomittiin 5+20 min päähän kohdistuneesta taklauksesta. Tämä rangaistus koitui kotijoukkueelle murheelliseksi. Ajassa 39.37 vieraat siirtyi johtoon alivoimamaalilla.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen ylivoimalla mutta vieraat teki taas alivoimalla maalin ajassa 40.57 tilanteeksi 1-3. Ajassa 41.42 vieraille tuomitaan, jäähy liikaa miehiä kentällä. Kahden miehen ylivoimalla Arttu voittaa aloituksen ja siirtää Topias Nuutiselle joka kaventaa tilanteeksi 2-3. Hokiklupi viimeisteli tyhjiin 2-5 loppulukemiksi.

KelA:n matka jatkuu ensi lauantaina Kauniaisiin jossa ottelu alkaa klo. 16.20.

Kiitos molempien joukkueiden faneille, hallissa oli hieno tunnelma!!!

Maalivahtien torjunnat:
KelA Valtteri Järvinen 14+17+8=39
H.K.H. Julius Kivinen 11+6+10=27

Rangaistukset:
KelA 4x2+10 min=18 min
H.K.H. 5x2+ 5+20 min=35 min
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
KelA kävi ottamassa käkättimeen Kauniaisten Urheilu Yhdistyksen Toveri Oravilta 9-2. Viime lauantaina oli paikallihegemoniaa Tuusulan herrudesta, ja tällä kertaa Hyrylän veijarit ottivat valtikkaan Tuusulan Keskustaan. Ohessa lyhyt rapsa KelA:n fb-sivuilta:

KelA - TuusKi 4 - 5 ja
(1-1,2-3,1-0,0-1)
KelA punnersi kauden ekan pisteen liukkaasti liikkuneelta Tuusulan Kiekolta hurmoshenkisessä Kellokosken "isossa kirnussa" jonka lehtereille oli kammennut komeat 222 tosi fania joista lähti ääntä . 1-erässä nähtiin maalit molempiin päihin ,0-1 Puotila Severi , 1-1 Kuismin Arttu ( Vennola, Haikonen).2-erässä TuusKi karkasi 1-3 johtoon Niemimaan Pekan kahdella maalilla , KelAn 3-kenttä sai pörinää sen verran TuusKin päätyyn että Mäkisen Arto löi kavennuksen 2-3 Fingeroosin Joelin ja Siitarin Jeremiaksen avustamana . 3-3 olikin illan komein kuvio , KelAn mainio goalkeepperi Valtteri Järvinen avasi Haikoselle joka lähetti nopean Ollilan Jonin karkuun ja räpsis kiekko lävähtää takaylähelttaan . Erän loppuun TuusKi iskee 3-4 Sellmanin Joonan karkumatkan päätteeksi , tästä ei KelA puolustajia voi syyttää kun heitä ei omassa päädyssä ollut . 3-erässä peli punnerrettiin jälleen tasoihin 4-4 Saramolan Antin toimesta ja erän lopussa tapettiin alivoimaa kunnes tuomarin pilli armahti ja 1 piste varmistui. Jatkoaika alkoi jäähyn jatkuessa ja alivoimalla päästiin Artun ketjun toimesta TuusKin päätyyn ilman tulosta. Kuten huippu-urheilussa monesti käy kaveri tekee jos itelle ei maistu , TuusKin Niko Lönnroos kauhoo kiekon sisään viime sekunneilla , 4-5 lopputulos ja lisäpiste lähti Hyrylän kirkonkylään.
Järvisen Valtteri kaapi hurjat 36 torjuntaa , TuusKin Miikka Leppänen 26 . KelA lähtee neljän ottelun vieraskiertueelle , 12.10 Tikkurila , 13.10 Klaukkala , 18.10 Vuosaari ja 20.10 Tikkurila


Seuraava kotimatsi jääladossa lauantaina 26. lokakuuta jolloin vieraaksi saapuu Länsi-Uusimaa United eli Harjun Kiekko (HAKI) Nummela-Lohja akselilta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
Yksi seikka joka jaksaa riemastuttaa KelA:n tiedotuksessa on karu rehellisyys ja lievä itseironia. Flunssa-aallon pyyhkiessä Altiina taudille-beachilla makoilleet pelimiehet potemisen ulapalle, löytyi FB-sivulta tiivistäkin tiiviimpi tiivistelmä matsista HC Vantaata vastaan:

HC Vantaa - KelA 14-3 (6-1,5-1,3-1)

Vantaalla nähtiin tiukka jääkiekko ottelu. Kotijoukkue onnistui 11 kertaa vieraita enemmän. Luvut kertoo totuuden 14-3.

Maalivahtien torjunnat:
HC Vantaa Niko Heinonen 7+3+15=25
KelA Teemu Kaarela 15+18+15=48

 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
Lisää matsiraportteja KelA:n FB:sta. Kaverit lörpöttelevät taas laveasti. Koittakaa jakssa lukea loppuun asti, ite mainasin nukahtaa jo puolivälissä.

Su. 13.10.2019

KHT - KelA 7-6 ja (4-2, 1-4, 1-0, 1-0)

Pistetili karttui 1 pisteellä, enemmänkin oli tarjolla muttei vaan onnistuttu viimeistelyssä.

Pe 18.10.2019

Viikingit - KelA 5-1 (1-0, 4-0, 0-1)

Viikingit viimeisteli paremmalla prosentilla paikoista!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
KelA kävi ottamassa dunkkuun neljän vierasmatsin putken vikassa matsissa Vantaalla. Tällä kertaa olemme puhtaan tilastoraportin varassa, sekä täysin puolueellisten kommenttieni täydentämänä.

Selkäsaunassa ei tarjottu yhtä kuumia löylyjä kuin edellisessä kohtaamisessa, pikemminkin vain kylmää suihkua. Onneksi ei kuitenkaan kultaista suihkua. Pikkulohikin on näemmä petokala ja runsaslukuisen 45 henkisen yleisömassan edessä käyty matsi päättyi seuraaviin lukemiin kotijoukkueen voittaessa melko niukasti:

HC Vantaa - KelA 7-3 (1-1, 3-1, 3-1)

Maalivahtien torjunnat:
HC Vantaa HEINONEN Niko 5 + 12 + 6 = 23
KelA HEISKANEN Mikko 13 + 11 + 12 = 36
Rangaistukset
HC Vantaa 5x2min = 10 min KelA 6x2min = 12 min


Iloisempia uutisia oli luvassa kuitenkin viime viikonlopun jälkeen kun jengin FB-sivukin heräsi raportointiin.

KelA - HAKI 4-1 (1-1,3-0,0-0)

Peliraportti jo seuraavana päivänä tietää yleensä sitä, että peli on mennyt hyvin! Ja hyvinhän se KelAn osalta menikin, kun kauden avausvoitto irtosi ehjän ja ennen kaikkea raikkaan peli-ilmeen ansiosta.

Kiitos poissaoloja paikkaamaan tulleille a-junnuille: Jesse Jehkonen, Veeti Leipijärvi, Janne Mäki, Roope Partanen, Nino Sadri

Kovasti nuorentunut HAKI aloitti vahvasti ja menikin jo ajassa 2:09 johtoon Jami Heinosen maalilla. Tämän jälkeen kotijoukkue sai pelistä enemmän otetta ja kampesi ajassa 6:38 Jussi Salmen maalilla syöttäjinä Arttu Kuismin ja Mika Vennola.

Toisessa erässä HAKIlla oli heti alussa paikat mennä johtoon, mutta loistavasti pelannut Valtteri Järvinen piti pintansa. Vaikeasta vaiheesta selvinnyt kotijoukkue piristyi ja meni
22:43 2-1 Lari Ylikarjula (Jeremias Siitari)
29:51 3-1 Mika Vennola (Jussi Salmi, Arttu Kuismin)
36:09 4-1 YV Roope Partanen (Lari Ylikarjula, Jeremias Siitari) maaleilla 4-1 johtoon. Paikkoja oli tehdä useampikin parin läpiajon ja tolppalaukauksen muodossa.

Viimeinen erä sitten väännettiin tasaiseen tahtiin maaleja enää näkemättä. Näin ollen pisteet jäi ansaitusti Kellokoskelle.
Vierasjoukkueesta pitää nostaa esiin nuoret juniorit ja uusi valmentaja, joiden ansiosta HAKIn peli-ilme viime vuosiin verrattuna oli todella positiivinen yllätys. Kotijoukkueen ykköstähti oli maalilla loistavasti pelannut Valtteri Järvinen. KelAlla oli onnistujia laajalla rintamalla ja kaikki kentät pystyivät luomaan maalipaikkoja.

Maalivahtien torjunnat:
KelA Valtteri Järvinen 8+14+14=36
HAKI Niko Keskinen 9+7+12=28
Rangaistukset:
KelA 0 min HAKI 4x2 min+2x10 min=28 min

DJ Mika Hakola onnistui luomaan halliin railakkaan tunnelman lauantai-illan kamppailuun.
Kiitos runsaslukuiselle (158) ja äänekkäälle kotiyleisölle.

Seuraava kotipeli 9.11 klo. 16:45 vastaan asettuu TuusKi.
Mutta sitä ennen käydään lauantaina 2.11 Keravalla KJT Haukkojen vieraana. Ottelu alkaa klo.18:50.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
Vierasmatsi Sherwoodissa oli jälleen kiihkeä. Matsista lisää joukkuuen fb-sivuilta raportoituna:

KJT Haukat - KelA 4-3 JA (1-1, 1-1, 1-1, 1-0)

KelA haastoi KJT Haukat loppuun asti, eikä voittokaan olisi ollut lainkaan tavoittamattomissa.
Niin vain KJT Haukat oli hiukan parempi ja voitti ottelun tiukan taiston jälkeen jatkoajalla 4-3.
KelA:lle tarjottiin lopussa ylivoimalla ratkaisun mahdollisuus, mutta viimeinen ylivoima ei tuottanut tulosta. Lopulta jäätiin vielä alivoimalle, eikä jatkoajalla päästy enää kokeilemaan hyvän ottelun pelannutta vastustajan maalivahti Henri Halttusta. KelA:n maalilla Valtteri Järvinen oli jälleen mies paikallaan.
A-nuorista lainalla olleet tekivät tonteillaan vakuuttavan jämäkkää jälkeä. Kiitos siitä heille. Koko joukkueen esitys oli ehjä muutamia virheitä lukuun ottamatta. Näistä vastustaja rankaisikin armotta maalien muodossa.
Jättimäinen kiitos kannustusjoukoille! Mahtavaa mukanaoloa pelistä toiseen.
Tästä jatketaan voittojen metsästystä seuraaviin otteluihin. Ensi lauantaina kotikaukaloon saapuu vieraaksi Tuuski. Ottelu alkaa klo. 16:45. Sarja on keskikastin osalta tasainen, joten panosta riittää jokaisessa ottelussa.
Tilastot:
Maalit:
17:03 0-1 YV Juho Vitikka (Mika Vennola, Eetu Koljonen)
17:26 1-1 Miro Karimies (Veikko Weckman)
21:52 2-1 Veikko Weckman (Lassi Karhunen,Miro Karimies)
24:58 2-2 Lari Ylikarjula (Jeremias Siitari, Jesse Jehkonen)
41:43 3-2 Veikko Weckman (Miro Karimies, Severi Sinkkonen)
49:10 3-3 Arttu Kuismin (Jussi Salmi, Jesse Jehkonen)
61:19 4-3 YV Veikko Weckman (Miro Karimies, Teemu Svens)
Maalivahdit:
KJT Haukat Henri Halttunen 4+7+8+0=19
KelA Valtteri Järvinen 16+28+10+1=55
Jäähyt:
KJT Haukat 5x2=10 min
KelA 6x2=12 min
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
Kelliksen edarit veivasivat toisen kolmen pojon voiton ja ottivat tiukemman otteen Tuusulan kiekkovaltikkaan:
Pisteet matseista:
KelA 4 TuusKi 2
Maalit:
KelA 9
TuusKi 9

Myös jengin fb-sivu hehkutti matsia, eikä syyttä:


KelA - Tuuski 5 - 4 (3-1, 1-0, 1-3)

Lauantai-ilta tarjosi runsaslukuiselle yleisölle (223) hienoa kiekkoviihdettä, kun perinteikäs Tuusulan Kiekko saapui Kellokosken jääpyhättöön.

TuusKi aloitti maalinteon ajassa 9:01 Niko Forsström (Rassa, Semjonov) vei vieraat 0-1 johtoon. Erän vanhetessa alkoi kotijoukkuekin saamaan pelin juonesta kiinni ja ajassa 16:04 KelA:n yv toimii mallikkaasti ja Mika Vennola (Kuismin, Eetu Koljonen) ohjaa Arttu Kuisminin laukauksen mallikkaasti ohi Heikki "Kobrakäsi" Kokkosen.
Vajaa minuutti tästä niin KelA karkaa jo 3-1 johtoon Jeremias Siitarin (Jani Lindegrön) ja Arttu Kuisminin (Mika Vennola, Jesse Jehkonen) maaleilla.

Toisen erän alkuun KelA siirtyi 4-1 johtoon Jani Lindegrönin (Siitari) maalilla. Mikä riitti "Kobrakädelle" ja maalille luisteli Miikka Leppänen. Loppuerän aikana ei maaleja nähty, mutta Tuuski alkoi saamaan pelistä parempaa otetta ja loi Valtteri Järvisen maalille tukun vaarallisia paikkoja. KelA:llakin oli paikkansa lisätä johtoaan, mutta maalille tullut Leppänen torjui paikat eleettömän varmasti.

Kolmanteen erään KelA sai vahvan alun ja Roope "Kimin-poika" Partanen (Juho Vitikka, Joni Ollila) vei kotijoukkueen
jo ratkaisevan tuntuiseen 5-1 johtoon hienolla viivalaukauksella. Tämän jälkeen KelA ajoi koneet alas ja Tuuskille annettiin erän puolivälissä hallitut kolme maalia kolmeen minuuttiin. Paniikkia ei tullut missään vaiheessa ja aikalisäkin käytettiin vain koska sellainen on käytettävissä. Näin ollen 5-4 voitto maistui erityisen hyvältä!

Kiitos kotiyleisölle ja Tuuskille hyvästä taistosta. Ensi lauantaina jatketaan kun Sipoosta saapuu paikallinen Wolf mukanaan taktiikkavelho Samu Mustonen, sekä joukkueen tämän kauden uudet tähtihankinnat.

Maalivahtien torjunnat:
KelA Valtteri Järvinen 10+18+16=44
Tuuski Heikki Kokkonen 13+0+0=13
Miikka Leppänen 0+7+4=11
Rangaistukset:
KelA 4x2=8 min
Tuuski 2x2=4 min
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös