Kehitysideoita ottelutapahtumaan ja muuhun toimintaan

  • 351 494
  • 1 987

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Antti Ylönen vaihtoon "lehdistötilaisuudesta" ja tilalle robotti, joka hoitaa saman tehtävän, ilmaiseksi.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nykyinen maalilaulu josta harva tuntuu tykkäävän on ollut käytössä jo noin 10 vuotta,joten eiköhän olisi jo aika ottaa käyttöön jompikumpi kärppähenkisistä ja aikaisemmin hyvin toimineista maalilauluista joita ovat siis verkkoheiluu ja routasydän. Nyt tästä koppi siellä toimistolla!
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Laittakaa vaan kaikki palautetta Kärppien suuntaan tuosta maalilaulusta. On kumma jos siihen ei saada millään muutosta.
Itselle on kyllä Verkko heiluu se ainut oikea maalilaulu.
 

Micol

Jäsen
Siinä valmis paketti. Ei muuta kuin käyttöön.



Tää puolestaan toimis helkutin hyvin pimeessä hallissa ennen kuin Kärpät tulee jäälle.


Lähetitkö toimistolle asti? Aika suuri parannus olisi kyllä nykyiseen...molemmat.

Se on toisaalta yks v*tun hailee mitä me fanit täällä haluamme, sillä puuhastelun taso on taattu vuodesta toiseen, eikä viestit tunnu kiinnostavan ketään päättäjää. Sitä päivää odotellessa, kun näitä asioita hoitamaan palkataan joku ammattilainen, joka tietää mitä tekee. Eikä tarvitsisi olla edes mikään ihmemies, että ymmärtää mikä toimii jääkiekko-otteluissa ja mikä ei...

Ameno toimi aikoinaan, niin miksi edes lähteä muuttamaan konseptia aivan johonkin muuhun vmp-osastoon? Enkä tarkoita, että sitä olisi tarvinnut vetää introna kahtakymmentä vuotta, vaan vastaavia toimivia pläjäyksiä voi kehitellä vaikka parin-kolmen vuoden välein, jos halua ja osaamista vaan löytyy.

Edit. Itse tekisin ehdottomasti sellaisen sisääntulon, että heti aluksi kuuluisi kylmän viiman tuiverrus, joka nostaisi karvat kunnolla pystyyn. Siitä jatkuisi jollain dramaattisella ja suht mahtipontisella setillä eteenpäin. Minusta olisi järkevää ottaa sisääntuloteemaan pohjoisia ja identiteettiin sopivia elementtejä, niin saataisiin nostatettua myös sitä kautta tunnelmaa hallissa. Siitä tuli juuri mieleen tuo pohjoisen jäätävän tuulen tuiverrus heti alkuun.
 
Viimeksi muokattu:

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lähetitkö toimistolle asti? Aika suuri parannus olisi kyllä nykyiseen...molemmat.

Sen on toisaalta yks v*tun hailee mitä me fanit täällä haluamme, sillä puuhastelun taso on taattu vuodesta toiseen, eikä viestit tunnu kiinnostavan ketään päättäjää. Sitä päivää odotellessa, kun näitä asioita hoitamaan palkataan joku ammattilainen, joka tietää mitä tekee. Eikä tarvitsisi olla edes mikään ihmemies, että ymmärtää mikä toimii jääkiekko-otteluissa ja mikä ei...

Ameno toimi aikoinaan, niin miksi edes lähteä muuttamaan konseptia aivan johonkin muuhun vmp-osastoon? Enkä tarkoita, että sitä olisi tarvinnut vetää introna kahtakymmentä vuotta, vaan vastaavia toimivia pläjäyksiä voi kehitellä vaikka parin-kolmen vuoden välein, jos halua ja osaamista vaan löytyy.
Siltähän se tosiaan vähän tuntuu, ettei johtoporrasta näytä kiinnostavan yhtään mitä mieltä säännöllisesti hallilla käyvät fanit ottelutapahtumasta ovat, vaan palaute ja kehitysideat kaikuvat kuuroille korville vuodesta toiseen. Kaikki se mikä takavuosina on toiminut on vaihdettu täysin mauttomilla ja jääkiekko otteluihin sopimattomilla virityksillä. Ameno oli aivan omaa luokkaansa mutta mielestäni melko hyvin toimi myös joskus Arana aikana sellainen historiikki pätkä jota näytettiin kun halli oli vielä pimeänä, siitäkin luovuttiin jo yhden kauden jälkeen.
 
Ei todellakaan enää sitä iän kulunutta verkko heiluu-renkutusta maalilauluksi kiitos!

Ja routasydän sopii kyllä ottelutapahtumaan eittämättä, mutta ei maalilauluna.

Kunnes joku antaa todellisen vaihtoehdon, niin pidättäytyisin nykyisessä.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
- Maalilaulu kaipaa päivitystä. Asiaa voisi esimerkiksi tiedustella joukkueelta, että mikä kipale olisi mukava kuulla, kun joukkue tekee maalin. Jos he kannattavat nykyistä, niin minäkin hyväksyn sen. Diktaattorina käyttäisin vaihtoehtoa "Verkko heiluu" tai "Routasydän".

- Alkushow. Tämän pitäisi herättää katsojat sekä myös pelaajat alkavaan otteluun. Hyvä alkushow on sellainen, että vaikka näet sen kauden aikana sata kertaa, se nostaa silti ihokarvat pystyyn joka kerta. Hyvä alkushow ei ole sellainen, joka on vuodesta toiseen sama jollain minimalistisen pienellä vivahde-erolla, vaan uudistusta tulisi tapahtua. Nyt kun on lediruutuja vähän joka paikassa alkaen jään alta aina seinille saakka, niin näillä pystyisi tekemään vaikka mitä hienoa. Kunnolla valoa, räiskettä, pommeja, ja ne KIRKONKELLOT! Jokaisen vastustajan olisi syytä tuntea jäälle saapuessaan selkäpiissä asti, että tänään käy huonosti, peto puree ja raatelee.

- Erätaukoruokailut on jo käsitelty joitakin viestejä aiemmin ja halli on mitä on. En silti usko, että tämänhetkiset jonotuskäytännöt ovat järkevin mahdollinen vaihtoehto, vaan tätä voisi jollain tavalla kehittää (esim. ne aiemmin mainitut "jononohjausnauhat", joita lentokentällä käytetään). Satunnaisesti hallilta käyviltä kavereiltani tulee usein kyselyä, mistä mikäkin löytyy (wc, kalja, hodarit). Mitenkäs olisi jonkinlainen "kartta" joko otteluohjelmaan tai siihen uuteen mobiilisovellukseen? Vakkarikävijät tietää tietysti missä on mitäkin, mutta jos edes osa tästä "etsivästä" liikenteestä ohjautuisi suoraan oikeaan paikkaan päättömän haahuilun sijaan, niin voisi sekin auttaa asiaa.

- Erätaukoviihde. Tähän on vain mielikuvitus rajana, mutta "jotain tarttis tehrä". Joskus nähdyt historiavideot oli mielestäni hyviä. Pelaajista voisi tehdä esimerkiksi esittelyvideot, joita pyörisi hallilla erätaukojen aikana. Tämä voisi olla kokonaispituudeltaan vaikka 5-7 minuuttia kestävä, jossa esitetään pelaajalle jotain kiinnostavia kysymyksiä, kuunnellaan vastaukset, ripaus huumoria ja sitten muutama videoklippi mukaan pelaajan aiemmista peleistä (hienoja maaleja/syöttöjä/torjuntoja/muita hauskoja tai hyviä hetkiä uran varrelta). Vaihtoehtoisesti voitaisi näyttää erätauolla viikon videokuulumiset, eli Kärppien somejampat kuvaisivat aina joka viikolta klippejä Kärppien arjesta, joista koostettaisi sopivan mittainen videopätkä erätaukoviihteeksi, tämä toisi taas omalta osaltaan pelaajia "lähemmäksi" yleisöä. Jos ei hemmetti mitään muuta, niin "tämän erätauon musiikit on valinnut pelaaja X, nauttikaa erätauosta, peli alkaa x minuutin päästä!"

Kyllähän näitä keksisi, kun vaan viitsisi ajatella. Sitäpaitsi, hyvä erätaukoviihde pitää oletettavasti ainakin osan niistä katsojista katsomossa, jotka lähtevät vain kävelemään käytäville, kun eivät viitsi istua tyhjänpanttina paikallaan. Tämä taas voisi murto-osan vähentää sitä ruuhkaa...
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Verkko heiluu -maalibiisinä käy itselleni oikein hyvin, vaikka vielä mieluisampi olisi suunnilleen saman porukan 10 vuotta aiemmin väsäämä Masters On Ice





(Ja siihen vielä alkuun summerin sijaan ”Tsa-Tsa-Tsaa, Daba-Daba-Daa, Mestarit lähtee ja mopot jää” kuten yhdellä divarikaudella aina maalin tullessa kuului. Tämä on tositarina, Jonneille tiedoksi).

Ja maalibiisin pitääkin olla kulunut. Myönnän saaneeni fiiliksiä viime keväänä jopa Rinkelinmäen ”Se on siellä”-renkutuksesta, vaikka omaa joukkuetta vastaan kohdistuikin.

Tuosta tunnelman nostatuksesta, se toimi viimeisinä divari- ja ensimmäisinä uuden liigakauden kausina niin hyvin. Hallin ollessa pimeänä tuon Amenon lisäksi joinain kausina soi Enyan Orinoco Flow. Kärppien tultua jäälle luistellessa ympyrää omalla alueella soi esimerkiksi ainakin jollain kaudella Nightwishin Bless The Child, ja Kärppien aloitusviisikkoa esitellessä Rammsteinin Du Hast. En ole minkään edellämainitun bändin tai biisin ystävä, mutta edelleen ne tuovat lähes kylmät väreet kun ajattelen niitä tuossa Kärppien ottelutapahtumassa. Ainoastaan Kärppien jäälletulobiisi Kickstart My Heart oli ainoa, jonka en kokenut silloinkaan toimivan erityisen hyvin. Mutta joka tapauksessa, toisin kuin tänään, silloin joku Kärppien organisaatiossa tai muu ottelutapahtumasta vastaava ymmärsi asian päälle, ja sai tunnelmaa noilla yksinkertaisilla ratkaisuilla halliin, pelattiin sitten lokakuun lopun runkosarjamatsia häntäpään joukkuetta vastaan tai liigafinaalia. Parempaa se oli kaikilla mittareilla kuin soittaa jotain muodotonta ja tunteita herättämätöntä paskaa hiljaisella volyymilla kuten nykyisin tehdään.
 

Humuli71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Niemelä ikuisesti
Maalilaulua oli suunniteltu vaihtaa viime kaudella, mutta joukkue oli tullut väliin ja halunnut pitää nykyisen. Vaikea uskoa, että jotkut voivat olla nykyiseen maalilauluun kiintyneet.
 
Ei tuo nykyinen mielestäni paha ole. Minulle se on the Kärppien maalilaulu, en edes muista mitä sitä ennen on ollut. Aina, kun tuo pärähtää soimaan, on tunnelma katossa.

Ennemmin pitäisin nykyisen kuin lähtisin mitään divariaikojen biisejä kaivamaan naftaliinista. Jos Kärppäaiheisia lauluja haetaan niin Routasydän olisi ainoa vaihtoehto. Verkko heiluu on melko kulunut ja se "jihaa lataa sisään, se hyvältä tuntua taas voi" aiheuttaa ikävän kaksimielisiä fiboja.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Maalilaulua oli suunniteltu vaihtaa viime kaudella, mutta joukkue oli tullut väliin ja halunnut pitää nykyisen. Vaikea uskoa, että jotkut voivat olla nykyiseen maalilauluun kiintyneet.
Jos tämä pitää paikkaansa niin keskustelun tästä asiasta voi lopettaa. Joukkueethan pitkälti itse päättää noista asioista, pois lukien perinteiset maalibiisit (TPS/HPK yms.)
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Jos tämä pitää paikkaansa niin keskustelun tästä asiasta voi lopettaa. Joukkueethan pitkälti itse päättää noista asioista, pois lukien perinteiset maalibiisit (TPS/HPK yms.)

Olen eri mieltä. Pelaajat eivät ole hallissa yksin. Yleisön viihtyminen pitäisi olla pääosassa. Nykyisessä maalilaulussa ei ole sinällänsä mitään vikaa. Ne schneller-huudot kun vain saisi pois.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paraskeen esittämä Masters on Ice oli aikanaan kova veto ja voitti liigaristeilylläkin liigan parhaan seuralaulun tittelin.
Meillä on Jamppa Tuomisesta eteenpäin hyvin laadukas seuralauluperinne jota ei aina ihan oikeasti arvostetakkaan,
puhumattakaan Sentenced-jengistä. En tiedä miten tapahtumatyöryhmä asioita funtsiikaan, mutta mielestäni ylivoimainen suosikki on, kotijoukkueen tehdessä maalin "Verkko heiluu !!!"
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Parashan olisi tämä 2009-2011 ollut goal horn Routasydämen kanssa. Ikoninen ja yksi parhaimpia kokonaisuuksia, joita on liigassa mielestäni ollut. Tuskinpa tosin kuuntelevat mitään mitä tänne kirjoitellaan, mutta tuli nyt kuitenkin laitettua.


Ois hieno, jos otettais tämä käyttöön pleijareihin tai vaikka ens kaudella jo runkosarjassa.
Nykyisessä ei mielestäni ole sinänsä mitään vikaa, mutta tykkään aivan älyttömästi tosta sireenistä, joka soi ennen routasydäntä.
Muutenkin tois semmosta "voimaa", jos toi olis maalibiisinä. Toi on niin energiaa tuova biisi ja semmone "äijämäinen".
Viestiä vetämään hallinnolle.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
NHL 20 pelissä Kärpillä kolmospaitana viime kaudelta tuttu punainen paita. Onko tämä vahvistus sille, että Kärpät pelaa tulevalla kaudella kolmella eri paidalla?
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
NHL 20 pelissä Kärpillä kolmospaitana viime kaudelta tuttu punainen paita. Onko tämä vahvistus sille, että Kärpät pelaa tulevalla kaudella kolmella eri paidalla?
En lähtisi suuria johtopäätöksiä siitä vetämään. Taisi 19-versiossa olla esim. IFK:n maalivahtien maskissa vanha kissalogo.
 

Angelo Bronte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & Luleå HF
NHL 20 pelissä Kärpillä kolmospaitana viime kaudelta tuttu punainen paita. Onko tämä vahvistus sille, että Kärpät pelaa tulevalla kaudella kolmella eri paidalla?
Pelaa kolmella paidalla, mutta kolmas ei ole punainen. Vähän harmi kyllä, koska olivat viime kaudella erittäin tyylikkäät.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös