Ke 9.12.2015 RoKi - Hermes

  • 866
  • 2

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään Kirnulle saapuu vahva Hermes joka on kyllä nostanut itsensä hiljattain odotuksien tasolle hankalan alun jälkeen. Rosteri näyttäisi olevan juuri niin kova kuin se Hermeksellä on parhaillaan ollut. Sport vahvitukset Rekosineen pelaa ja telakallakaan ei taida ainakaan kärkikorin ukkoja olla. Maalissa todella hyvin pelannut slovakki Godla joka on kyllä hieno värväys tähän sarjaan. Rajala on myös nostanut päätään loukkaantumisen jälkeen ja viime kierroksilla on maaleja nähty. Molemmilla takana on kamppailut keskisuomen joukkueita vastaan joista Hermes suoritui Rokia paremmin.

Roki lähtee peliin hankalasta tilanteesta, maalinteko epäonnistui keskisuomen reissulla totaalisesti ja tuomaritkin tuntui vihaavan meitä jyskylän maisemissa. Pataan tuli molemmista päävastustajisa jotka pitäisi pystyä voittamaan mikäli viivojen lähellä halutaan olla. Ensimmäinen peli Hermestä vastaan oli viimeisen erän ja jatkoajan osalta hyvää joskin Hermes ei silloin ollut saanut peliään kuntoon ja eikä ollut niin nimivahva kuin nyt. Maalissa pelaa loukkaantumisen jälkeen Hölsä joka pelasi Keupaa vastaan ihan kelpopelin ja antoi mahdollisuuden voittaa mutta nollalla maalilla ei tietääkseni ole vielä kiekossa voitettu. Jospa liiton miehet laittaisi tämänkin "kuntoon" uudella kaudella ;) Kokoonpanosta puuttuu pitkäaikaistoipilaat Korpela, Sidor ja J Pietilä. Muutoin rosteri näyttää tutulta, pieni muutos on tullut kun Pelto-Arvo on nostettu Fopan ja Tamin kanssa samaan ketjuun. Erkkilä vaihtaa siis Pelto-Arvon kanssa paikka ja pelaa Pietilä OA:n sekä Järvelä A:n kanssa samassa vitjassa.

Rokin kompastuksena on ollut hyökkäys pelaaminen. Kiekon tuominen vauhdilla sekä kontrolloidusti vastustajan alueelle on ollut hankalaa ja mielestäni tämä johtuu pitkistä etäisyyksistä. Puolustajat panttaa ekaa syöttöä jolloin laiturit karkaa ja sentteri sen mukana. Myös sentterin ajoitus näissä lähdöissä on ollut surkeaa, oikeastaan Väne ollut ainoa ajantasalla oleva sentteri. Varsinkin Arkimolta sekä Tammiselta odotetaan enemmän kiekon kanssa pelaamista ja vastuuta kiekon ylöstuonnissa. Minä olisin Hirvosena vaihtanut Tammisen ja Väänäsen paikat kun Fominin peli tuntuu sekoittuvan enemmän kun Tamminen tulee vierelle. Jospa Pelto-Arvon suoraviivaisuus toisi tilaa ja ratkaisuja kaksikon peliin. Ampua pitää joka tapauksessa paljon hanakammin ja maskin takaa eikä yrittää kuljettaa kiekkoa taskussa maaliin.

Voittoon vaaditaan Rokilta 10 suoritus, niin kova joukkue on vastassa. Energian tulee kestää 60 minuuttia ja keskittyminen loppuun asti jottei käy niinkuin Jukureita vastaan viimeisessä erässä, sillä tulivoimaa riittää Hermeksellä. Uskotaan siniseen iltaan ja Roki vie 3-1 sekä murtaa kotikirnun vaikeudet voittaa. Fomin, Erkkilä, Männistö ja Hermekseltä Rekonen.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Jos joku viittis kertoa mitä tapahtuu. Ilmeisesti aika hyvin Hermes rokottanu yvllä ja Rokilla paljo jäähyjä. Kummassa päässä peltaan ja onko ollu helppoja vai tehtyjä maaleja?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Eiköhän tää matsi ollu tässä, voiko joku sanoa fanseat katsojana mitä tuossa Zorec Kivilahti tilanteessa kävi?! Hyllyltä näytti että Zorecia osu maila naamaan ja hän sai 2+2?! Kai siinä Kivalahteakin osu kun ison jäähyn sai. 5 vs 5 pystyy osittain Roki haastamaan mutta avlla tulee kuonoon
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös