Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ke 8.10.2014 TuTo - SaPKo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana tosiasia, 08.10.2014 klo 12.03.

  1. tosiasia Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TuTo
    10 peliä Mestistä alkaa olla pelattuna ja sarjataulukko alkaa hiljalleen muotoutua. TuTon pelit ovat olleet hyvinkin ailahtelevia ja välillä on todella selvien voittojen lisäksi on tullut todella vaikeita pelejä ja tappioita. SaPKon alku on ollut vaikeahko ja joukkue on juuttumassa sarjan tyveen, ellei voittojen tielle päästä selvemmin. TuTo puolestaan tarvitsee pisteitä, jotta sarjan keskikastiin saataisiin hiukan rakoa.

    Ennakkoon pelin pitäisi olla aika selvää "pässin lihaa" TuTolle, mutta en silti usko siihen. Molemmat joukkueet voittivat pelinsä viime kierroksella, mutta kummallekaan ei tullut voitto helpolla. Mikäli vieraiden taktiikat purevat ja TuTon peli ei kulje voi pinnat lähteä pässipaitojen matkaan. Tänään on myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella voimassa ns."laatutakuu", minkä seurauksena peliin pääsee kaksi yhden hinnalla.

    TuTo tänään:

    Moisio-Kuru-Ruotsalainen
    Virkki-Viirlas

    Laine-Heinimäki-Pärssinen
    Tuohilampi-Lehto

    Keinänen-Ahlgren-Taavitsainen
    Hiden-Franssila

    Lehtinen-Pulliainen-Taavitsainen
    Linke

    Kähkönen
    Meriläinen
     
  2. MurhaaMenoo Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
    Kun Pärssinen liittyi remmiin, kyselin että laittaakohan Lehkonen kaikki "isot munat" samaan koriin. Ensin näytti laittelevan.

    Nyt hän kai on tutustunut vanhaan kansanviisauteen ja hajauttanut kyseiset munat kolmeen eri hyökkäyskolmikkoon.
     
  3. Toveri -82 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
    Lainaus:
    Hyvä vaan että Ika on näin päättänyt tehdä. Ykkös YVssä nämä munat sitten pelaavat yhdessä ja Se on toiminut vallan mainiosti.
     
  4. tosiasia Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TuTo
    Eipä tullut seuraavaan kotipeliin enää 2 yhden hinnalla tarjousta. Tulos kuvasti peliä aika hyvin. TuTo oli terävämpi tilanteissa ja hallitsi peliä. SaPKo taisteli kovasti, muttei voinut tänään TuTolle mitään. Muutama paha tilanne vierailla oli, mutta kohtuu helpolla Kaapo tänään nollan sai TuTo maalissa. Pääsääntöisesti laukaukset tulivat kauempaa. Ei kotijoukkuekkaan hirveästi onnistunut maalipaikkoja rakentamaan, mutta huomattavasti enemmän niitä oli toisessa päässä.

    Pelaajista antaisin kolme tähteä Pärälle. Tuntuu koko ajan paremmin sopeutuvan Mestikseen. Luistin kulkee ja kikat purevat hyvin. Vaarallisin hyökkääjä tänään kentällä, vaikka tehoina olikin vain yksi syöttöpinna. Kaksi tähteä Kaapolle, joka piti maalinsa puhtaana virheettömällä suorituksella. Yksi tähti Virkille, joka lunasti hiukan tänään kärkipakin odotuksia iskemällä kauden avausmaalinsa. Tehopakkejakin tarvitaan. Lisämainintana Ahlgren pelasi mielestäni myös nousujohteisen pelin ja ehkäpä tekee tuloaan.

    Mukava peli kaiken kaikkiaan seurata ja yritystä ei puuttunut kummaltakaan joukkueelta. Yleisöä oli reilut 1200 ja enemmänkin olisi mahtunut.