tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
10 peliä Mestistä alkaa olla pelattuna ja sarjataulukko alkaa hiljalleen muotoutua. TuTon pelit ovat olleet hyvinkin ailahtelevia ja välillä on todella selvien voittojen lisäksi on tullut todella vaikeita pelejä ja tappioita. SaPKon alku on ollut vaikeahko ja joukkue on juuttumassa sarjan tyveen, ellei voittojen tielle päästä selvemmin. TuTo puolestaan tarvitsee pisteitä, jotta sarjan keskikastiin saataisiin hiukan rakoa.

Ennakkoon pelin pitäisi olla aika selvää "pässin lihaa" TuTolle, mutta en silti usko siihen. Molemmat joukkueet voittivat pelinsä viime kierroksella, mutta kummallekaan ei tullut voitto helpolla. Mikäli vieraiden taktiikat purevat ja TuTon peli ei kulje voi pinnat lähteä pässipaitojen matkaan. Tänään on myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella voimassa ns."laatutakuu", minkä seurauksena peliin pääsee kaksi yhden hinnalla.

TuTo tänään:

Moisio-Kuru-Ruotsalainen
Virkki-Viirlas

Laine-Heinimäki-Pärssinen
Tuohilampi-Lehto

Keinänen-Ahlgren-Taavitsainen
Hiden-Franssila

Lehtinen-Pulliainen-Taavitsainen
Linke

Kähkönen
Meriläinen
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kun Pärssinen liittyi remmiin, kyselin että laittaakohan Lehkonen kaikki "isot munat" samaan koriin. Ensin näytti laittelevan.

Nyt hän kai on tutustunut vanhaan kansanviisauteen ja hajauttanut kyseiset munat kolmeen eri hyökkäyskolmikkoon.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kun Pärssinen liittyi remmiin, kyselin että laittaakohan Lehkonen kaikki "isot munat" samaan koriin. Ensin näytti laittelevan.

Nyt hän kai on tutustunut vanhaan kansanviisauteen ja hajauttanut kyseiset munat kolmeen eri hyökkäyskolmikkoon.
Hyvä vaan että Ika on näin päättänyt tehdä. Ykkös YVssä nämä munat sitten pelaavat yhdessä ja Se on toiminut vallan mainiosti.
 
Ole's at the wheel! Tell me how good does it feel?!

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eipä tullut seuraavaan kotipeliin enää 2 yhden hinnalla tarjousta. Tulos kuvasti peliä aika hyvin. TuTo oli terävämpi tilanteissa ja hallitsi peliä. SaPKo taisteli kovasti, muttei voinut tänään TuTolle mitään. Muutama paha tilanne vierailla oli, mutta kohtuu helpolla Kaapo tänään nollan sai TuTo maalissa. Pääsääntöisesti laukaukset tulivat kauempaa. Ei kotijoukkuekkaan hirveästi onnistunut maalipaikkoja rakentamaan, mutta huomattavasti enemmän niitä oli toisessa päässä.

Pelaajista antaisin kolme tähteä Pärälle. Tuntuu koko ajan paremmin sopeutuvan Mestikseen. Luistin kulkee ja kikat purevat hyvin. Vaarallisin hyökkääjä tänään kentällä, vaikka tehoina olikin vain yksi syöttöpinna. Kaksi tähteä Kaapolle, joka piti maalinsa puhtaana virheettömällä suorituksella. Yksi tähti Virkille, joka lunasti hiukan tänään kärkipakin odotuksia iskemällä kauden avausmaalinsa. Tehopakkejakin tarvitaan. Lisämainintana Ahlgren pelasi mielestäni myös nousujohteisen pelin ja ehkäpä tekee tuloaan.

Mukava peli kaiken kaikkiaan seurata ja yritystä ei puuttunut kummaltakaan joukkueelta. Yleisöä oli reilut 1200 ja enemmänkin olisi mahtunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy