Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kova peli tiedossa! Tänään tuskin nähdään murskajaisia, mutta erittäin tärkeät pisteet on jaossa. Spartakilla alla voitto Rotista. Muutenkin Znaroksin jengi on kovassa vireessä.

Enjoy everipadi. Peli alkaa klo 16.00
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään ei nähdä murskajaisia ei, kuten ketjunavauksessakin uumoiltiin, mutta tietynlainen turnajainen tiedossa. Tiedättehän ne keskiaikaiset turnajaiset, jossa miehet ottivat mittaa toisistaan ja hävinneet syötettiin leijonille. Tänään toki ei ketään syötetä leijonille, mutta tiivistä kamppailupelaamista tiedossa, jossa miehet mittaavat toisiaan aseina mailat ja luistimet ja palkintona kiekko. Suora yhteys alkaa klo 15.55.
 
Mitä vanhemmaksi tulen niin sitä paremmin ymmärrän,
että on ihan ookoo elää elämää, jota toiset eivät ymmärrä.

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Potentiaalinen 1. kierroksen vastustaja pudotuspeleihin ja kyseessä runkosarjan viimeinen keskinäinen kohtaaminen. Sanomattakin selvää, että voitto alle tekisi ihan hyvää vaikka tosipeleihin on vielä pari kuukautta aikaa ja moni asia voi muuttua.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Periaatteessa hylättävissä oleva maali. Eronen tuupataan kevyehkösti Kalninsin syliin ja tämän ansiosta ryby saa lyödä vapaasti sisään.
 
Pöö

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jensen on kyllä helvetillisen kova! 1-1!
 
Helsingin Jokerit - kohti uusia pettymyksiä ja niiden yli!
"Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"

ardou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1988
Edelsikö tuota maalia paitsio? Siis vajaa minuutti ennen?
tarkemmin katsottuna noin 30 sek ennen. Televisiosta ei nähnyt ihan täysin, että oliko tuo hyökkääjä jo yli siniviivasta kun aikaa jäljellä 1:50.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy