Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Ke 7.3.2018 HK Sotši - Jokerit (GAME 4)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Giroux, 07.03.2018 klo 17.25.

 1. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Kiitos! Ei helvetti. Puhdas pöytä. Voidaanko ensi pelissä kiittää Sotshia lopettamalla sarja? Wanha viilipytty tässä ihan melkein tuntee jotakin.
   
 2. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  TÄNÄÄN!
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiitos Jokerit

  Win the right games :-)
   
 4. Liha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En oo Jokerit fani mutta mielelläni nään Tolvasen playoffien seuraavalla kierroksella. Yksi voitto vielä.
   
 5. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  Jorelta loistava ajo keskelle ja matka Stadiin voi alkaa. Mutta loistava oli myös Andersenin puolustus mistä vastahyökkäys lähti.
  Väsyneeltä näytti Jokerit vikassa erässä mikä ainakin minut yllätti.
   
 6. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Koko peli laskeva käyrä tokan erästä alkaen.. onneksi kerrankin pomppi meille jatkoajalla. Vahva usko, että perjantaina sarja poikki ja keskittymään tulevaan.
   
 7. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Minusta aika erikoista, että täällä on haukuttu Zapolski lyttyyn. Zapolski oli mielestäni ottelun paras tänään.
   
 8. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Kolmas erä ja jatkoaika karmeaa tekemistä. Hyvä että vihdoinkin kääntyi jatkot, mutta voi valmennuskin katsoa pitkään peiliin tuosta lopusta. Ilman Zapolskia olisi hävitty joten nämä haukkujatkin voisivat katsoa samaan peiliin.
   
 9. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Huhhuh. Aattelin että jos Sotshi vie tän väännön niin tulee tuskainen sarja. Nyt tää kääntyy. Tokassa erässä Sotshi oli väsynyt mutta Barulin piti pystyssä. Barulin on tosi kova mokke mutta kahdessa edellisessä pelissä kenttäpelaajat katkesi täysin ja avut loppui sen tien. Tämän pelin kolmannessa erästä lähtien oli molemmat joukkueet puhki ja ottelu ratkeaa sen mukaan kumpi jaksaa pitää paketin kasassa. Ja joskus pelkät pomputkin ratkaisee... Hyvä Jokerit!
   
 10. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Espoo, Blues, Honka
  Tällaisiahan nämä tosipelit ovat. Vain voitot lasketaan ja jokainen peli alkaa 0-0 tilanteesta. Hieno voitto, mikä antoi taas oppia, miten näitä pelejä voitetaan.
   
 11. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Lainaus:
  Oli ehdottomasti voiton takuumies. Veskareihin ei tulla kaatumaan.
   
 12. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Lainaus:
  Lainaus:
  Silloin on kehuttava kun on aihetta ja ehdottomasti nyt Zapo kehut ansaitseekin. En ymmärrä minkä takia Zapon edellisiä otteita ei sais kritisoida epävarmoiksi, kun ei ole pelannut parhaalla tasollaan
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Miltäs KHL kiekko näytti muuten Liigakiekko seuraajan silmin?
   
 14. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Euroopan no 1: Jokerit
  Ikivanha fraasi pitää edelleenkin paikkansa: valhe, emävalhe, tilasto.
  Tilastonikkarit, kaivakaapa nyt arkistoista, miten käy Jokereille poffien 5:ssä pelissä. Eiköhän se totuus sieltä löydy, kun kaivatte tilastot vaikkapa 80-luvulta asti. Ei se haittaa, vaikka valmennus, pelaajat, pelinäyttämö ja fanitkin suurelta osin vaihtuneet.
  Tilastot ei pala tulessakaan, munat kyllä paistuu siinä tulessa.
   
 15. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Eiköhän Jokerit tuon viidennen pelin voita. Sen sijaan tilastoja ei tarvita siihen, että tuomarointi ei tule olemaan tasapuolista mikäli Jokerit kohtaavat SKA:n tänä keväänä. Oma ennustukseni on, että mitä tiukemmille Jokerit laittavat SKA:n sitä räikeämmäksi tuomarointi muuttuu. Jokereiden mestaruus nyt ja tulevina kausina on konferenssifinaaliin pääseminen.

  Kun kerran otat itse esiin 80-luvun, niin silloinhan käytiin Moskovassa Olympiakisat. Tuolloinkin historiankirjoihin jäi epäurheilijamainen toiminta, joka suosi neuvostoliittolaisurheilijoita räikeällä tavalla. Lisää aiheesta voi lukea vaikkapa seuraavasta linkistä: Kun Moskovan stadionin portit olivat auki: "Olympialaiset, joilla Neuvostoliitto pelasti maailman" - Suomenkuvalehti.fi

  Ei todellakaan ole tavat ja tyylit muuttuneet sieltä 80-luvulta asti vaikka maan nimi, laji, pelaajat, pelinäyttämöt, fanit ja etenkin maan johtaja on vaihtunut. Pääasia, että oikea joukkue tai urheilija voittaa. Keinoilla ei niin väliä.
   
 16. Wildcard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  No joo samaa mietin itsekin onneksi riitti. Kaveri oli vielä enemmän katki. Zeska tulee sitten kuudella ketjulla...