tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kärkikamppailu tiedossa tänään kupittaalla. HCK on ollut vaikea vastus TuTolle ja johtaa keskinäisissä otteluissan 2-1. Näissä keskinäisissä peleissä on tehty myös huomattavan paljon maalje, joten tehoja voi odottaa myös tänään. Pelissä panoksena on myös tärkeitä pinnoja. TuTolla olisi nyt paikka kaventaa eroa Sporttiin, kun vaasalaiset eivät pelaa ja pelimäärä tasoittuu. HCK puolestaan voisi elätellä voitolla vielä toiveita runkosarjan 2 sijasta ja TuTon ohittamisesta. Veikataan TuTon vievän värikkään pelin maalein 5-3.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Taistelu pisteistä jatkuu ja kuten palstaveli tosiasia toteaa niin HCK on yleensä ollut vaikea vastustaja TUTOlle. Viimeksikin kun pelattiin Kupittaalla niin HCK tuli lopussa rinnalle ja jatkoajalla ohi ja vei voiton.
Nyt olisi oiva tilaisuus päästä hengittämään Sportia niskaan ja taistella runkosarjan voitosta.

TUTOn kokoonpano on jo tiedossa: SJL Tilastopalvelu

Rutasta on nostettu nyt ykkösketjuun ja Honkaa on tiputettu Kokkosen kolmosketjuun. Kakkosketju on taas vanha tuttu Hakulinen-Pulliainen-Keinänen. Salmivirran nelosessa pelaa tänään Palonen ja Atte Sillanpää.
Pakeista Hiden ottaa taas Lehtosen paikan Ruikan kaverina. Manelius ei vieläkään ole pelikunnossa.
Betoni seisoo tänään maalissa. Siinä ne tärkeimmät.

Toivottavasti TUTOn puolustuspelaaminen jatkuu tiiviinä. Veikataan niukka 3-1 voitto ja viimeinen heitetään tyhjiin.
 
Ole's at the wheel! Tell me how good does it feel?!

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Toveri -82 sanoi:
Rutasta on nostettu nyt ykkösketjuun ja Honkaa on tiputettu Kokkosen kolmosketjuun. Kakkosketju on taas vanha tuttu Hakulinen-Pulliainen-Keinänen. Salmivirran nelosessa pelaa tänään Palonen ja Atte Sillanpää.
Pakeista Hiden ottaa taas Lehtosen paikan Ruikan kaverina. Manelius ei vieläkään ole pelikunnossa.
Betoni seisoo tänään maalissa. Siinä ne tärkeimmät.
Keinäsen paluu on ihan mukava yllätys, olisiko sairasteluissa päästy jo voiton puolelle? Tehoja olisi mielestäni lupa tänään odottaa, vaikka vastus onkin kova ja puolustuksen onnistuminen on myös elintärkeää. Tuokko-Kokkonen-Honka on myös aika mielenkiintoinen yhdistelmä. Voi olla yllättävänkin vahva kulmissa ja maalinedustalla, sekä pystyy hakeutumaan tilanteisiin. Hiden pelasi Ruikan kanssa edellisen pelin myös aika mukavasti, joten mielenkiintoista nähdä jatkuuko sama tahti.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤ The Habs, Everton FC, Joe Finley
HCK Tänään:

24 MUSTONEN Tomi - 19 TUOMISTO Tomi - 11 RANTA Roope
74 LUKJANOV Edgar - 12 FORSSTRÖM Juuso "A" - 91 LAINE Jere
16 LEHTINEN Joel - 20 RUISMA Kristian - 7 MUHONEN Tuomas
9 LINKE Otto-Eemeli - 14 HYTTINEN Joonas - 61 ÖFVERSTRÖM Janne

6 KORKEAVUORI Olli "C" - 10 KETTUKANGAS Nikke
23 YLIPAINO Paavo - 44 KULMALA Vesa
4 NYQVIST Julius - 42 KONTTINEN Tero

31 AHLQVIST Aleksis
(35 ULLBERG Richard)
 
Stadin Kingit - HIFK
Runkosarja: 106-105, Playoffsarjat: 2-2 , Mestaruudet: 7-6
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
HCK:n kokoonpanossa mielenkiintoista se, että puolustaja O-E. Linke laitettu Konttisen tervehtymisen myötä laitahyökkääjääksi... No siinä sitä on hyvä opetella fyysisyyttä kun kutsu käy taas alakertaan.

Tosiaan muutama pelaaja taas päässyt terveitten kirjoihin Konttisen lisäksi. Eli lauantain Vantaan matsin jälkeen tervehtyneitä myös Muhonen, Öfverström, Ruisma. Poissa yhä Töykkälä ja uusimpana potilaana näemmä Koivisto. Kivilahtihan loukkasi itsensä lauantaina kuten Uronenkin.

Myös Ranta siirretty Ruisman vierestä ykköseen Mustosen kaveriksi jossa yleensä on pelannut Muhonen. Mielenkiintoinen pari, pitäisi vauhtia laidoilla riittää kun Vantaata vastaan Ranta tuntui pyörivä ympäri kaukaloa turboboost päällä...
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
"Pelasitko Ilveksessä joskus? Pelasitko? Pelasitko joskus Ilveksessä?
- Jarno Pikkarainen 08.01.2020 -

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mukava taas päästä katsomaan paikan päälle kiekkoa.
HCK on kyllä ihan kova vastus. On esiintynyt jopa samaan tapaan kuin TUTO alkusyksystä, eli noussut takaa rinalle ja ohi.

Nyt täytyy toivoa hiukan onnistumisia sitten ylivoimallekkin, jos niitä tilanteita tulee. Veikkaan, että Pulliaisen kenttä ainakin saa onnistumisen, kun ketju on taas koossa. Keinäsen paluu tosiaan mukava ja toivotaan, että tämän seurauksena ei sitten taas ole uutta sairastumista.

HCK on aika tehokas ollut maalien teossa, joten puolustus jos onnistuu tänään taas, niin tuo maalinteko saadaan ehkä kuriin.

Mielenkiintoinen peli kuitenkin, kun katsoo sarjataulukkoa ja keskinäisten pelien saldoa. Eiköhän tasoiteta nyt tämä.

Tiukka peli, joten veikkaan 4-3.

Niin tämähän taitaa olla myös Veikkaus TV:n peli, joten HCK.ta seuraavat voivat seurata ottelua myös kotisohvalta. Ja jokunen ehkä paikallekkin saapuu.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Steus

Jäsen
Ikalta ihan mahtavaa settiä lehdistössä ottelun tuomaristoon liittyen, nauroin ääneen!

Ahqvist, Betoni, Muhonen, Franssila minun silmiini parhaat, muuten ei paljon kerrottavaa.
 
Viimeksi muokattu:

Oadie

Jäsen
Ikalta ihan mahtavaa settiä lehdistössä ottelun tuomaristoon liittyen, nauroin ääneen!
Itse en ole tuota vielä nähnyt, mutta ainakin Räsänen veti takuuvarman setin. Yksinpuhelua, vaatteiden nypläystä, perseen kaivelua ja pienenä uutuutena katsomoon vilkuilu kesken pelin. Ainakin yksi päivänselvä kampitus meni ohi kun Räsänen kuikuili katsomoon. Linjatuomareista sen verran, että olisi kiva jos osaisivat edes paitsiosäännön tai milloin pitkä vihelletään. Heidän päätehtäviin tuon kuitenkin luulisi kuuluvan.

Molemmat maalivahdit olivat tänään hyviä tai sitten kudit ainakin kotijoukkueella onnettomia. Ainoa TUTO:n pelitilanne maalikin oli taas lörtsypomppu, että mielenkiinnolla sen katselee ottelukoosteesta uudelleen. Rankkareissa olikin sitten varmaa työskentelyä Keinäseltä ja VVV:lta. 2 pojoa kelpaa tästä pelistä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Peli oli ihan mukavaa seurattavaa. Pisteet olisi kuitenkin pitänyt ottaa 3-0. Sen verran enemmän taas TUTO:lla oli niitä paikkoja. Tietysti maalivaahdit olivat pelin aikana molemmissa päissä ihan hyvät.

TUTO:n maali oli oikeastaan toistoa edellisistä peleistä eli pienellä onnen kantamoisella kiekko reppuun. HCK:n tasoitusmaali taas näytti ihan hyvältä tehdyltä maalilta.

Voittomaalikilpailussa vai mikä se nimi sitten onkaan, niin ratkaisu päättyi oikeutetusti.

Itsekkin ajattelin, että pitää sääntökirja kohta lukea oikein kunnolla ja tutkia tuota paitisosääntöä. Jos TUTO on alivoimalla ja vastustaja tekee paitsion ja kiekko TUTO:n pelaajalla purettavana, niin miksi vihellys tulee saman tien ? Jos tuomari näkee, että vastustaja paitsiotilanteesta huolimatta suuntaa hyökkäykseen, niin vihellyksen jälkeen se pitäisi tuomita mielestäni tahalliseksi paitsioksi. Nyt vihellys tuli kyllä niin nopeasti, että tuomari ei edesd seurannut tilannetta. No ei peli siihen ratkennut.

Pari pistettä saatiin saatiin, niin se on ihan hyvä. Seuraavaksi taas paha vastus edessä, joten oletettavasti samalla kaavalla mennään eli maalin pelejä pelataan.

Hyvä olisi kyllä saada muutamille pelaajille onnistumisia, jotta apina ei selkään pitkäksi aikaa jäisi.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
TUTO Hockey - HCK, 5.2.2014. Lehdistötilaisuus - YouTube

"Siinähän sitä", sano Iita pillusta. Ikan kone lähtee käyntiin 1.23.
Heh, hauskaa settiä taas Ikalta.

Mutta kyllä, asiaahan mies puhuu. Tuo kyseinen Hakulisen jäähy oli todella sellainen, jonka tiimoilta kaikki hallissa olivat aivan haavi auki, linjamies Jokista lukuunottamatta. Kiekko tosiaan lähti TUTOn päästä metrin korkeana purkukiekkona, juuri kaukalon laidan tasalla. Siinä sinisen kohdalla se sitten pysähtyi, pompaten kentälle superlinjuri Jokisen jalkoihin. Tämä sankari sitten ilmeisesti näki, että Hakulisen hanska oli kaukalon reunan yli, kun kiekko siihen osui. Mutta siis oli tai ei, niin mitä vittua, oikeasti? Eihän tuollaisesta voi jäähyä viheltää, kun ei edes takuuvamasti voi sanoa, että osuma tapahtui kentän puolella. Ja vaikka olisikin, niin...huh heijjaa!

Tämä samainen Jokinen oli suorittamassa paria todella ihmeellistä paitsiovihellystäkin. Eikä tietenkään toisen linjan kanssa huomanneet yhtä päivänselvää väärää vaihtoakaan. Eli Jokinen hei, kannattaisiko nyt ensin opetella nuo omat varsinaiset hommat?

Suhteellisen tasainen vääntö noin muuten. Avauserä oli melko selkeästi TUTOn, toinen ja kolmas taas aavistuksen HCK:n heiniä. Jatkoaika sitten täysin TUTOn, osittain toki tuon Lehkosenkin kritisoiman jäähyn ansiosta.

Ihan ei Keinäsen vappupallo tänään kolmea pinnaa tuonut, mutta kaksi sentään saatiin. Kiitos Keinäsen. Ihan turhaan en tuossa aiemmin maininnut, että ilman Keniä me ollaan hävitty tämä kausi. Toivon mukaan ei mies ole taas lauantaina siviilit päällä hallissa.

Hakulinen-Pulliainen-Keinänen oli muutenkin selkeästi kotijoukkeen paras ketju, ainoa joka sai tasaisesti paikkoja ja painetta luotua. Kolmonen oli täysin näkymätön, eikä ykkönenkään säväyttänyt. Pakeista pitää taas kerran nostaa esiin Franssila, tällä kertaa positiivisessa valossa. Näemmä auttaa kun tarpeeksi haukkuu, sillä tänään kaverilta hyvä esitys. Omassa päässä ei erityisemmin ongelmia, ja pelasi erinomaisen hyvin hyökkäyspään sinisellä. Jakoi kiekkoa ja käytti runsaasti parasta asettaan, eli laukausta. Harmillisesti vaan meni kerta toisensa jälkeen yli tai ohi, mutta ei kertaakaan aivan päin persettä. Noin kun jatkaa, niin menee ne kiekot vielä rysäänkin.

Tiivistettynä voisi sanoa, että tänään nähtiin kahden hyvän joukkueen tasainen punnerrus, jota muutama seepra koitti häiritä parhaansa mukaan. Ainoa hyvä puoli paskassa dumaroinnissa on se, että hyvin harvoin sillä pelejä ratkaistaan, tänäänkään ei näin tapahtunut. Mutta kyllä vituttaa kun kaukalossa on kaksi tosissaan pisteistä taistelevaa joukkuetta, ja sitten nämä ylimieliset paskahousut nostelevat itseään framille kerta toisensa jälkeen. Luulisi edes hävettävän.

E: Pakko vielä lisätä maininta Hidenistä, kun pääsi unohtumaan. Perhana kun on mukavaa seurata kaveria. Todella solidia suorittamista, ja millä kokemuksella! Aivan puskista heppu tuli, ainakin meikäläiselle.
 
Viimeksi muokattu:
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Steus sanoi:
Ikalta ihan mahtavaa settiä lehdistössä ottelun tuomaristoon liittyen, nauroin ääneen!
Aika värikästä kritiikkiä Ikalta tuomareita kohtaan, taisi oikein innostua. Eipä taida tuomareita tällä kaudella vielä olla juuri kritisoitu Ikan toimesta, mutta nyt tuli kritiikkiä koko rahan edestä. Aihettakin tosin myös oli. Erittäin kummallinen tilanne oli mistä Hakuliselle "ratkaiseva" jäähy tuomittiin ja minkä aikana HCK sai tasoitus maalin. Tuomari Räsänen taisi tilanteessa olla hämmentämässä linjurin kanssa ja vihelsi jäähyn pitkän palaverin jälkeen. Tällä kaudella Räsänen yksi vihellys on jo aiemmin jäänyt hyvin mieleen, kun vihelsi TuTon vastustajalle maalin, kun TuTo hyökkäsi jo toiseen päähän.

Peli oli tänään hyvin tarkkaa ja molemmat pelasivat hyvin kurinalaisesti ja kontrolloidusti, hyvää harjoitusta pudotuspeleihin molemmille joukkueille. Tilanteilla ei tosiaan mässäilty, mutta mielestäni TuTolla oli parempia paikkoja enemmän, joskin HCK omasi myös paikkansa. Ensimmäisessä erässä TuTo aloitti räväkästi ja yritti tulla kunnolla päälle, mutta HCK:n puolustus oli vedossa ja torjui TuTon lähentelyt. Toisessa erässä vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan ja ajoittain jopa hallitsivat peliä. Kolmannessa erässä TuTo aloitti maalinteon Keinäsen puolittain blokatun vedon seurauksena. Keni vetäsi vastustajaa päin, mistä kiekko roikkui korkeana kaarena lopulta vastustajan verkkoon maalivahdin kadottaessa kiekon näkökentästä. HCK sai tasoituksensa tuon tuomaripalaverin jälkeen tulleen TuTon jäähyn aikana. Tasoituksen jälkeen TuTo vielä nosti tempoa ja haki aktiivisesti ratkaisua kolmannen erän lopussa ja jatkoajalla. Jatkoajalla TuTo sai vielä mahdollisuutensa ylivoimallakin, mutta YV ei tänäänkään toiminut. Rankkareissa TuTo oli selvästi terävempi ja vei lopulta lisäpinnan ansaitusti.

Oikeastaan TuTolle kävi pelissä hiukan samalla tavalla kuin edellisessäkin ottelussa Jokipoikia vastaan. Tasainen ottelu, jossa vieraat pääsivät ylivoimalla tasoihin ja kiinni pisteisiin, mutta TuTo tsemppasi lopussa lisäpisteen. TuTon pitäisi pystyä vielä keksimään keinoja millä nämä tasaiset pelit käännetään paremmin omaksi eduksi. Ehkäpä fyysiseltä osaltolta löytyisi keinoja saada vastustajan puolustuspakettia rakoilemaan ja voimaa ajaa maalille, tosin jäähyilyyn ei ole varaa näissä peleissä. Jostain pitäisi kuitenkin ne ratkaisevat maalit pystyä kaivamaan. Tänään puolustus ja maalivahdit veivät pelin pääroolin ja molemipien joukkueiden hyökkäyspeliin jäi parannettavaa. TuTo sai kavennettua eron Sporttiin 6 pisteeseen ja samalla HCK jäi 8 pisteen päähän taakse. Sportin etumatka tuntuu kapenevan hitaasti, mutta vielä on mahdollisuuksia. Keskinäinen pelikin on kupittaalla vielä tulossa. Seuraavaksi KooKoo testailee vieraissa sekä TuTon että Sportin ja yrittää hämmentää kärkikahinoita oikein kunnolla nousemalla itse sinne mukaan.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
TUTO Hockey - HCK 2-1 vl.

TuTo-HCK tuli käytyä katsomassa Marli Areenalla ilmaislippujen ansiosta. Odotuksissa oli tasainen kiekkopeli, ja sellainen myös saatiin. Avauserän ensimmäinen puolisko oli isäntien hallintaa. Muutamia tekopaikkojakin TuTo sai, mutta HCK:n maalilla pelannut Ahlqvist torjui melko varmanoloisesti. Vaikka HCK:n Kotkaniemi kehui lehdistötilaisuudessa omiaan hyvästä puolustuspelaamisesta, niin ensimmäisessä erässä purkukiekot omalta alueelta olivat luvattoman heikkoja. Riiston jälkeinen avaussyöttö kesti liikaa, jolloin pakki ajautui ongelmiin, ja joutui roiskaisemaan kiekon hätäisesti laitaan, jossa seisovilla jaloilla ollut hyökkääjä ei kyennyt vastaanottamaan syöttöä tai jatkamaan sitä keskialueelle. Näistä TuTo sai helpohkosti riistettyä kiekon, ja pystyi siten jatkamaan painetta alueella, sekä luomaan muutamia maalintekopaikkoja lisää. Pelin edetessä HCK kyllä paransi tässä asiassa selvästi. TuTolla oli erässä yksi ylivoima heti pelin alussa, mutta siinä isännät eivät kyenneet kummoisiakaan paikkoja luomaan. Erän jälkipuolisko oli tasaisempaa pelailua, ja HCK:kin sai luotua enemmän painetta TuTon päätyyn. Kuitenkin melko helposti TuTokin puolusti HCK:n hyökkäykset vaarattomiksi kulmapörräyksiksi. Erätauolle 0-0 lukemissa.

Toisessa erässä jatkettiin siitä, mihin ensimmäisessä jäätiin. HCK pääsi heti erän alkuun ajassa 21:17 ylivoimalle, kun Keinänen komennettiin boksiin koukkaamisesta. Eipä vieraiden ylivoimakaan ollut sen kummoisempaa kuin isännillä avauserässä, vaan TuTo purki kiekot varmasti väljemmille vesille, ja Virtanen otti pari helppoa marjaa räpyläänsä. Tämän jälkeen mentiin TuTon hyvin lievässä hallinnassa eteenpäin. Mitään vaarallisia maalipaikkoja ei kumpikaan joukkue pystynyt luomaan, vaan molemmat jengit puolustivat tarkasti keskialueella. Enimmäkseen TuTokin joutui heittämään kiekkoa siniseltä päätyyn, ja pyrki kaksinkamppailut voittamalla luomaan tekopaikkoja. HCK:lla oikeastaan oli täysin sama resepti omissa hyökkäyksissään sillä erotuksella, että sen hyökkäykset TuTo katkaisi jo keskialueella hieman useammin kuin HCK katkaisi vastaavasti isäntien. TuTo sai erässä vielä toisenkin jäähyn. Sen otti Marco Tuokko keskialueen kampituksesta. Selvä jäähy, ei siinä mitään. Kupittaalaisten alivoima toimi kuitenkin hyvin. Pari minuuttia ennen erän loppua tuli peräkkäisissä hyökkäyksissä ottelun siihenastiset parhaat maalintekopaikat. Ensin TuTo pääsi 3vs1 -hyökkäykseen, jonka tuloksena Vainiola ampui kiekon tolppaan. Heti perään HCK sai 2vs1 -tilanteen. Virtanen liukui kuitenkin upeasti lättysyötön mukana tolpalta toiselle, ja torjui patjoillaan vieraiden lähentelyn. Toisellekin erätauolle mentiin maalittomassa tilanteessa.

Kolmas erä olikin sitten täynnä tapahtumia. Ottelun avausmaali nähtiin ajassa 47:47, kun Pulliaisen voittaman aloituksen jälkeen Keinänen laukoi kiekon kohti maalia, ja se kimposi HCK:n pelaajan mailasta yli hölmistyneen Ahlqvistin. Vähän samanlainen roikkumaali kuin viime kauden SM-liigafinaalien ensimmäisen matsin voittomaali, jonka teki Jukka Peltola. Kaksi minuuttia myöhemmin isäntien Hakulinen sai erikoisen jäähyn. Olin toisella puolella areenaa, joten tilannetta en nähnyt kunnolla omin silmin, mutta ilmeisesti TuTon lähettämä purkukiekko osui siniviivan kohdalla vaihtoaitiossa olleen Hakulisen hanskaan, ja tuomarit sitten arpoivat siitä keskustelutuokion jälkeen estämisrangaistuksen. Tämän jälkeen Räsänen saikin sitten kuunnella loppumatsin ajan "Räsäneeennnnn" -huutoja katsomosta. Viimeisessä erässä matsi karkasi valitettavasti tuomareiden lapasesta, ja muutamia kyseenalaisia jäähyjä jäi viheltämättä. Anyway, Hakulisen jäähyä seuranneen ylivoiman HCK käytti hyödykseen, ja tasoitti matsin 1-1:een. Konttinen sai viivaan kiekon, ja palautti sen laitaan Tomi Mustoselle. Tämä veivasi TuTon hyökkääjän sivuun, vei kiekon laitaa pitkin maalin taakse, ja antoi maukkaan poikkisyötön rystyltä Virtasen nenän edestä. Maalin kulmalla vapaana ollut Tomi Tuomisto ei erehtynyt, vaan siirsi kiekon varmasti maaliin. Pari minuuttia eteenpäin, ja HCK:lle tarjottiin jälleen ylivoimamahdollisuus, kun Pulliainen sai jäähyn. Isännät kuitenkin kestivät alivoiman, vaikka HCK saikin kohtuuhyvän mylläkän aikaiseksi. Viimeinen kymppi oli selvästi HCK:n hallintaa, ja TuTo lähinnä sinnitteli itsensä jatkoajalle. Vieraat vyöryttivät hyökkäyksiä toisensa perään, mutta Betoni-Virtanen hoiti rutiinilla pahimmat tekopaikat. Toki Lehkosen ottama aikalisä oli hyvä veto 25 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Hyökkäyspään aloituksesta TuTo sai luotua vaarallisen tilanteen, mutta Keinäsen terävä laukaus painui ohi maalin. Niinpä ottelussa mentiin lopulta jatkoajalle.

Jatkoajalla TuTo lähti hakemaan ratkaisua rohkeasti kolmella hyökkääjällä ja yhdellä puolustajalla. Se tuottikin tulosta, kun HCK:n Muhonen sai rangaistuksen huitomisesta ajassa 61:45. Näin TuTo pääsi myllyttämään neljällä kolmea vastaan. Franssila ja Keinänen pelasivat koko ylivoiman vetäjän tonteilla. Franssila viivassa ja Aki toisessa laidassa. Pulliainen-Kärmeniemi ja Vainiola-Virtanen kaksikot kävivät sitten vuorotellen kokeilemassa Franssilan ja Keinäsen kanssa maalintekoa. Franssila pommittikin varmaan viitisen vetoa viivasta, mutta Ahlqvist hoiti kyllä varmasti nuo vedot, sillä maski puuttui useimmiten. Keinänenkin pääsi pari kertaa kokeilemaan tiukkaa pyssyään, mutta vieraiden veska torjui patjoillaan alakulmakudit. Näyttävimmän torjuntansa Ahlqvist otti, kun hän kahmaisi Franssilan tulisen lämärin hanskaan yläkulmasta. Hyvästä pyörityksestä huolimatta TuTo ei onnistunut maalia värkkäämään, joten mentiin voittolaukauskilpailuun asti. Siinä Vainiola upotti nätisti kiekon längistä sisään, ja Keinänen veivasi Ahlqvistin selälleen. Virtanen puolestaan hoiti Konttisen ja Ruisman vaisut vetoyritykset patjoillaan, joten extrapiste jäi Kupittaalle TuTon haltuun.

TUTO Hockey
+ Aloitetaan maalivahdista. Virtaselta varmaa työskentelyä. Ei voinut päästämälleen maalille mitään. Oli eleettömän vahva rankkareissa, ja torjui isännille voiton.
+ Puolustajista Vidgren ja Franssila olivat allekironneen mielestä parhaimmistoa. Franssilalta vahva peli hyökkäyspäässä, eli siniseltä hyviä laukauksia ylivoimalla ja hoiti myös oman pään ilman virheitä. Vidgren puolestaan tuli kiekon kanssa lähes joka kerta voittajana ulos kulmasta, ja avasi helpon syötön hyökkääjän lapaan. Tuki hyökkäyksiä hyvin, silloin kun lähti nousemaan. Kolmanneksi parhaiten hommansa hoiti Kärmeniemi.
+ Keinänen-Pulliainen-Hakulinen kolmikko oli kotijoukkueen ehjin ketju. Loi eniten paikkoja, ja Keinäsen paluu piristi Pulliainen-Hakulinen kaksikkoa. Kolmikko värkkäsi TuTon ainoan maalin varsinaisella peliajalla, ja oli vaarallinen silloin, kun pääsi pyörittämään peliä HCK:n päädyssä. Keinänen oli mielestäni TuTon paras pelaaja tänään. Muista hyökkääjistä Virru-Vainiola kaksikolta peruspeli, loivat kohtuullisia tontteja, mutta ei mitään hirmu vaarallista sittenkään loppujen lopuksi.

- Ruikka oli pakiston huonoin. Ei toki mitään isoja kämmejä tullut, mutta syöttötarkkuus oli hukassa. Valehtelematta joka toinen syöttö harakoille. Hyökkäyspäässä oli näkymätön.
- Hyökkääjistä Tuokko oli ehkäpä huonoin. Hätäisiä ratkaisuja, eikä kiekollinen peli vakuuta. Kolmannessa erässä antoi yhden komean töötin HCK-pakille, siinä olikin hänen pelin ainoa kohokohta. Kolmella ketjullahan TuTo pelasi viimeiset kaksi erää suurimmaksi osin. At. Sillanpää ei tainnut käydä kertaakaan jäällä ensimmäisen erän jälkeen. Harmi, sillä kyllähän häntä enemmänkin näkisi mielellään jäällä, kun kerta itsekin Paimiossa asun.
- Rutanen oli aika vaisu ykkösessä. Kerran pääsi laukomaan vapaasti laidasta toisessa erässä, mutta silloinkin veto suuntautui suoraan veskarin logoon. Odotin enemmän tältä nuorelta jampalta.

HCK
+ Aleksis Ahlqvistilta hieno peli. 30 torjuntaa, ja loisti erityisesti jatkoajan kiekkosateessa. Rankkareissa oli kyllä vähän kuutamolla, mutta muuten hyvä matsi.
+ Konttisen Tero oli näkyvin puolustaja. Avaukset napsuivat hyökkääjien lapaan, ja pyöritti ylivoimalla varmanoloisesti peliä viivasta. Vahva esitys.
+ HCK:n ykkösketju Mustonen-Tuomisto-Ranta loi parhaat paikat. Kultapotta Ranta teki pari näyttävää harhautusta, ja oli kiekon kanssa varma. Tarjosi muutaman maalipaikan joukkuetovereilleen, mutta jäi tällä kertaa ilman tehoja. Ylivoimalla Mustonen-Tuomisto kaksikko sitten juoni HCK:n tasoituksen päätöserässä.
+ Laineen Jere jäi mieleen vauhdikkaan luistelunsa ansiosta. Isokokoinen pelaaja, joka suojasi myös kiekkoa taitavasti aika ajoin.

- Pakeista Ylipaino oli eniten hankaluuksissa omassa päässä. Jäi aikailemaan, ja seurauksena TuTo karvasi kiekon takaisin itselleen. Kapteeni Korkeavuori puolestaan oli yllättävän hitaalla jalalla liikenteessä, ja siitä johtuen joutui pari kertaa hankaluuksiin alakerrassa. Kokonaisuutena tasainen esitys kuitenkin vieraiden pakistolta.
- Hyökkääjistä Lukjanov ei saanut mitään aikaan kiekon kanssa, ja syötötkään eivät tuntuneet napsuvat omille. Öfverström käsittääkseni palasi HCK:n miehistöön loukkaantumisen jäljiltä, mutta ei esittänyt mitään kummoista nelosvitjassa.
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Itse en ole tuota vielä nähnyt, mutta ainakin Räsänen veti takuuvarman setin. Yksinpuhelua, vaatteiden nypläystä, perseen kaivelua ja pienenä uutuutena katsomoon vilkuilu kesken pelin. Ainakin yksi päivänselvä kampitus meni ohi kun Räsänen kuikuili katsomoon.
Eikä pidä unohtaa sitä pienen nahistelun jälkeen HCK:n pelaajalle annettua puhuttelua So so!-sormen heristelyineen. Räsänen on kyllä niin huipputapaus, että haluaisin hänen fanipaitansa, ja luonnollisesti hiukan liian suuren, niin kuin Räsäsellä itselläänkin. Sitä paitsi, oliko se edes Hakulinen, kenen hanskaan kiekko osui? Mielestäni se oli Franssila, ja häntä tuomaritkin ensin osoittelivat. Sitten kun TUTOsta kukaan ei jäähylle ollut siirtymässä, kävivät tuomarit osoittamassa Hakulista.

Eipä tuo ottelu kuitenkaan tuomareihin ratkennut, vaan siihen, että maalinteko on TUTOlle tällä hetkellä todella vaikeaa. Oikeastaan A.Virtanen ja Pulliainen ovat ainoat, jotka saavat maalipaikkoja järkättyä, ja Hakulinen sekä Vainiola pahimmat niiden paikkojen hukkaajat. Kolmos- ja nelosketju eivät saaneet käytännössä mitään aikaan. Kaikki kunnia toki myös HCK:n Ahlqvistille.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Oadie

Jäsen
TuTo-HCK.. koko teksti
No olipas komea raportti. Toivottavasti saat useamminkin lipun Marlille jos noin kattavaa ja neutraalia raporttia on luvassa. Jatkoajan toimitukseen vaan!

Devon tuossa oli huomannut tuon Räsäsen "soo-soo sormen heristelyn". Sitähän on jo nähty aikaisemminkin tällä kaudella. Jätkä on tuomari näkee rikkeen ja käy nuhtelemassa vastustajaa. Jonkun pitää kertoa sille että rikkeestä pitää tuomita eli antaa jäähy. Tuomari enää mikään kasvattaja noissa peleissä. Ja jos tosiaan herran paita ilmestyy myyntiin niin saman tien ostoksille sen verran kultti on miehestä Kupittaalla on tullut. Kukaan ei muista enää Orelmaa, sillä uusi tähti on syntynyt.

E. Franssila oli muuten omasta mielestänikin tuo pelaaja johon kiekko osui aitiossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy