Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Ke 5.12.2018 Ässät - SaiPa

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Punamusta, 05.12.2018 klo 16.10.

 1. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Viimeisenä oleva Ässät ja vitosena majaileva SaiPa pelaavat tänään Isomäessä kauden toisen kohtaamisensa. Syyskuussa SaiPa voitti Lappeenrannassa 4-1. Viimeksi joukkueiden kohdatessa Porissa viime keväänä Ässät voitti 5-1. Ässät pelasi viimeksi maanantaina Tampereella häviten Tapparalle 2-0, SaiPa taasen haki Tampereelta viime perjantaina voiton Ilveksen kaatuessa 1-5.

  Asetelma on sikäli mielenkiintoinen, että Ässät on huonoin kotijoukkue ja SaiPa KalPan ohella huonoin vierasjoukkue. Ässät on 13 kotiottelustaan voittanut vain kolme (yhden varsinaisella) ja SaiPa 13 vierasottelustaan neljä (kaksi varsinaisella). Ässille voittaminen on tällä kaudella tosin ylipäätään ollut harvinaista.

  Ässillä parhaimmat pistemiehet ovat Jarno Kärki (11+10) ja Sakari Salminen (8+13). Näiden kahden ohella Ässien ykkösvitjan muodostava Peter Tiivola on koonnut 4+4. Tehotilastossa Ässistä ovat plussalla vain Niko Peltola (+2) ja Lenni Killinen (+1). Neljällä pelaajalla miinussaldo on kaksinumeroinen. SaiPalla tehopisteet ovat jakautuneet paljon tasaisemmin ja yhdeksän pelaajaa on vähintään 10 tehopisteessä. Kahden kärjen muodostavat ulkomaalaiset Cody Kunyk (5+15) ja Tyler Morley (8+11). Santeri Virtasen tehotilasto +9 on joukkueen paras, Topi Nättisen -10 puolestaan huonoin. Molempien joukkueiden enemmän pelanneet maalivahdit (Andreas Bernard Ässät, Frans Tuohimaa SaiPa) aloittavat tänään maalilla.

  Edit: kirjoitusvirhe korjattu.
   
 2. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPa

  Tanus-Löfman-Nikko
  Maalahti-Sneck

  E Oksanen-Virtanen-Kuronen
  Denisov-Kichton

  IsoMustajärvi-Koho-A Oksanen
  Salo-Autio

  Goodwin-Morley-Lehtinen
  Kojo (7.p)

  Tuohimaa
  Westerholm

  Sivussa Kunyk, Kaksonen, Nättinen, Radke. Kolme ensin mainittua kaikki isoja poissaolijoita, ilman Radkeahan ollaan menty kauden ekasta pelistä lähtien. Pakkiparit ovat nyt jonkin aikaa jo olleet samat, mikä hyvä juttu. Ketjut sen sijaan ovat olleet marraskuun alun jälkeen noin seitsemässä eri asennossa loukeista ja Lehterän harmaiden aivosolujen tuotoksista johtuen. Jos tuosta ketjuruletista jotain hyvää pitää löytää, niin ovatpahan pelaajat saaneet erilaisista virityksistä runsaasti kokemusta, kaikki siis tuntevat toisensa kohtuu hyvin myös kaukalossa.

  Ässien kokoonpanosta en sano nyt mitään, taitaa olla aika sama kuin viime viikolla?
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ässät tarvitsee voittoja, tänään olisi hyvä paikka ottaa pitkästä aikaa yksi sellainen. Niukkoja tappioita on viime aikoina tullut ja Ässät tekee hyvin harvoin yli 2 maalia. Näillä lähtökohdilla oma pääty pitää pysyä puhtaana jos pisteitä mielitään napsia.
   
 4. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Ja siellä on taas löyty ketjut uusiksi, tosin nyt hieman olosuhteiden ja poissaolijoiden pakosta. No, viimeeksi kun manasin ketjujen runkkaamista tarttui mukaan komea vierasvoitto. Toivotaan tänään samaa.
   
 5. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jännä nähdä kumman joukkueen kannattajat ovat tänään enemmän tuella. Molemmilla kumminkin komiat tukihuivit. Lisätiedot Willimiesten facesta.
   
  heavylutaa18 tykkää tästä.
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Mukava 3p voitto Ässille. Näitä ei liikaa tällä kaudella ole nähty. Andyä varmaan harmittaa silti tuo menetetty nollapeli, ei niitä liikaa hänelläkään ole
   
 7. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuohimaata harmittaa varmaan tuo jäähy.
   
 8. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ehkä huonotasoisin Liigaottelu jota muistan koskaan nähneeni. Ässät oli todella surkea ja SaiPa höntsäili koko matsin. Tuomarit oli pelaajiston tasolla. Eli surkeita.

  En muista muutenkaan juurikaan nähneeni tällaisia pelejä missä toinen jengi oikeasti vetäytyy makoilemaan omalle puolustusalueelle futistyyliin bussittamaan. MM-kisoissa rupumaat ja joskus väsyneet liigajengit peliruuhkassa mutta että freesi jengi.

  Oli kyllä huono peli. Ja SaiPa munaton. Oikeutettu lopputulos olisi nolla pistettä molemmille. Hyi saatana.
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Valitettavasti Ässien on pakko pelata safetyä jos haluaa pisteitä. Tällä materiaalilla ei voi lähteä maalintekokilpailuihin. Kuten jo aiemmin todettu, Ässät tekee sen 1-2 maalia pelissä joten oman maalin on pakko pysyä puhtaana jos halutaan voittoja saada aikaiseksi
   
 10. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Luulisi tämän olevan SaiPa-faneille melko tuttua, mutta kummasti tuo tuntuu unohtuvan kun oma joukkue sitä tekee.
   
 11. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Legendaarista.
  Juu no Ässät oli sen näköinen miltä kriisijoukkue näyttää. Aivan aseeton tuo vieras oli, höntsäilyselitys aika väsynyt läppä. Ansaittu voitto, ei ollut vieras lähelläkään. Jos olisi pääjumit auki, olisi peli tapettu ajat sitten, mutta tätä tämä nyt vaan on. Maalin pelejä.
  Andyn puolesta vähän vitutti, että muilla selät suoristui lopussa. Kaverille yks, eiku.
   
  Badgers tykkää tästä.
 12. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Oli kyllä todella paskatasoinen matsi, en myöskään muista hetkeen nähneeni molempien olevan noin heikkoja.
   
  Badgers tykkää tästä.
 13. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei näissä jaeta tyylipisteitä vaan sarjapisteitä :)
   
 14. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Pakko kompata! Aika kultaa muistot...
   
 15. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olipa ämmä tämä Saipan junnu, jolla oli sininen kypärä. Filmaa ja makoilee jäällä, kuin joku jalkapalloilija! Tiivola antoi sanallisesti pojun kuulla kunniansa, toivottavasti seuraavassa pelissä joku ojentaa myös fyysisesti tällaista kaatuilijaa ja kalastelijaa.
   
 16. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Satu Tiivola?
   
 17. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Oikeastaan Mällin aikaan pitää mennä jos haluaa varsinaista bussittamista nähdä tässä mittakaavassa. Siis kun nyt ei puhutu edellämainituista tilanteista. Ja siihen aikaan tasoerot oli liigassa isompia. Atun aikana jo yritettiin pelata eikä Sannikaan varsinaisesti bussia harrastanut. Siitä ei vain tiennyt että mitä se yritti. Tyhjennysmyyntien jälkeen toki näitä on nähty mutta ei ole puhuttu enää missään määrin liigatasoisista jengeistä.
  Lainaus:
  Höntsäily oli tyhmä sanavalinta. Lähinnä en ymmärrä että mitä tämä muniinpuhaltelu oli. Ässät antoi kaiken ilmaiseksi: luopuivat kiekosta todella helposti ja päästivät SaiPan omalle puolustusalueelleen kävelemään. Siellä kyllä sitten iskivät kiinni. Saipalaisilla ei sitten kyllä käynyt mielessäkään laittaa kroppaa likoon ja mennä keskustaan ja maalille. Tyydyttiin pyörimään kulmissa ja yrittämään viivan kautta. Eli ihan samaa mieltä jälkimmäisen viestisi kanssa.
  Lainaus:
  Toivottavasti SaiPan kopissa kokeneemmat äijät kertovat ettei tästä meiningistä pidetty. Mutta se loppuvaiheen koukku niin ässäpelaajan maila taisi mennä Virtasen hanskan sisään että jos näin oli niin ei siinä mitään epäselvää silloin ole. Mutta jos joku haluaa ilmaista ylivoimaa tarjota seuraavaan peliin niin otetaan vastaan. Silloin Virtanen on tehnyt hyvää duunia.
   
 18. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Päähän siinä Virtasella osui lasiin ja taklaus tuli vähän takaa, mutta ei siinä missään nimessä mitään sikailua ollut. Joku ässien ukko siinä heti tilanteen jälkeen uhosi, hiipi kyllä vaihtoon kun Denisov kävi kysymässä mikä on huoli ja murhe. Oliko se juuri tämä Tiivola, en nähnyt. Jos siis puhutaan siitä tilanteesta kun Virtanen putosi jäähän mutta kun ei pilli soinut niin nousi ylös, saipan päädyssä sattui.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Salminen taklasi Virtasta ja tämän pää osui laitaan (Salmisen taklaus ei siis osunut päähän). SaiPan Kichton kävi vähän tönimässä Sakkea mutta ei siitä sen kummempaa tullut. Myöhemmin pelikatkolla Sakke ja Denisov vaihtoivat pari sanaa, varmaan liittyen tuohon tilanteeseen
   
 20. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Multa kyllä muistuu ihan tältä ja viime kaudeltakin varmaan kourallinen SaiPalta pelejä, jossa se on "bussittanut". Muutenkin hieman hassua puhua Ässien kohdalla eilisestä jonain bussin parkkeeraamisena, kun se kuitenkin laukoi ottelussa 50 kertaa ja enemmän kuin vastustaja.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä nyt on höpöä, höpöä.

  Kaukoranta on muuttanut Ässien pelitavan passiivisemmaksi, mutta papp on käytännössä suoraan mestaruuskaudelta. Ässät pelaa keskustan kiinni ja antaa vastustajan pyörittää laidoilla ja kulmissa. Hyökkäysalueella vetäydytään nopeasti trappiin, kuten jokainen liigajoukkue, tosin trapin aktiivisuus taitaa olla liigan passiivisimpia. Ei Ässien puolustaminen valtavirrasta paljoa poikkea, materiaali ei vaan.mahdollista aktiivisempaa karvausta.

  Eilinen peli on perusrunkosarjan vääntö, Ässät puolusti huolellisesti ja sai tarvittavat maalit. Ei mikään mieleen jäävä peli, mutta ei myöskään surkea.
   
  Patarouva tykkää tästä.
 22. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Ok, kiitos selvennyksestä. Telkkariselostuksen varassa oltiin, kuvissahan näkyi tuo Kitchtonin ja Salmisen töniminen, tai siis se että jotain siellä on, mutta kuva siirtyi kiekon mukana toiseen päähän.