Ke 4.3.2009 Hokki-K-Vantaa (3.puolivälierä)

  • 1 467
  • 8

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No niin kolmas ja pahimmassa tapauksessa viimeinen kerta tänään. Joko on rantapallot puhallettu?
Hokilla tänään pakkovoitto ja K-Vantaalle jaisi vielä tappiollakin kotietu perjantaille.
Kumpi kestää paineet ja hoitaa homman?
Tähän saakka K-Vantaaalle on onnistunut kaikki ja joukkueen itsetunto on vahva kun taas kotijoukkeella tuska on kasvanut aivan sietämättömäksi.

Kokoonpanoa Hokki on hieman viilannut eli ainakin jotain muutosta haetaan. Happo ja Joki-Erkkilä vaihtavat paikkaa ja Memonen tulee takaisin kokoonpanoon Sillanpään ketjuun. Kolmosessa viilettävät Virtanen-Koskinen-Jokila. kokoonpanon ulkopuolella ovat vaskivuo ja Savolainen.
Seppänen ja Rynnäs jatkavat maalien suulla odotetusti.
Tuomarina taisi olla Hämäläinen-Lahti pari joten jäähjä varmaan tulee edellistä Kajaanin ottelua enemmän.
Lähdetaan kuitenkinkotivoitosta tänään ja mahdollisesti sitten perjantaina tämä pari olisi tv-ottelussa. 3-2
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Vantaata viime aikoina tarkemmin seuranneet: Minkä vuoksi Kopecky pelaa kolmosessa ja Jaros nelosessa? Eikö peli luista, täten molemmat jätetty alempiin kenttiin? Kopecky-Jasko -parivaljakkohan teki silloin syksyllä tuhoisaa jälkeä, onko Kopecky sen jälkeen vaeltanut varjojen mailla? Entä miten on Jarosin pelit sujuneet?

Tänään Hokki pelaa veitsi kurkulla, se on kaikkien tiedossa. Toivottavasti tänään Vantaa laittaa sarjan pakettiin, mutta helppoa se ei tule olemaan. Hokki tietää, mihin se pystyy.

Jos Hokki vie illalla, perjantaina pääsen minäkin näkemään lohen liukkauden. Jos taas Vantaa vie, katseet kääntyvät Aurinkokuninkaan miehistön kyykyttämiseen.

Heitetään nyt, että Hokki vie 5-1.
 

ahal

Jäsen
Vantaata viime aikoina tarkemmin seuranneet: Minkä vuoksi Kopecky pelaa kolmosessa ja Jaros nelosessa? Eikö peli luista, täten molemmat jätetty alempiin kenttiin? Kopecky-Jasko -parivaljakkohan teki silloin syksyllä tuhoisaa jälkeä, onko Kopecky sen jälkeen vaeltanut varjojen mailla? Entä miten on Jarosin pelit sujuneet?
Seurasin viimeksi maanantaina parivaljakkoa samoin miettein ja jotain voi havainnoista kertoa. Kopecky ei ole oikein löytänyt koko talvena Jaskon kaltaista tutkaparia, vaikka monen kanssa on yrittänyt. Kenties yhteisen kielen puuttuminen häiritsee kommunikointia. Yhteispeli ei oikein onnannut Jarosin kanssakaan, vaikka kieli on sama, sillä Jaros on epätyypillinen tsekki: hitaahko ja pehmeä, Mestikseenkin keskitason jyrä, jonka esitykset eivät vaan riitä ylemmäs. Nyt kun muut ovat terveinä. Toki ylempänä on saman tason nuorukaisia (esim. Perkkiö, Mustaniemi, Manninen), mutta he pystyvät pelaamaan kovempaa ja aggressiivisemmin. En sano, että Jaros huono olisi, mutta maalinteko ei ole hänen vahvuutensa ja siksi pelaa alemmissa ketjuissa, vaikka edellisellä kaudella onnistui lohessakin paremmin. Kopecky nyt täyttää jotenkin ulkkarivahvistuksen kriteerit, Jaros ei.

Lienee taas tiukka ja kuuma vääntö kuitenkin edessä. Lohen kokoonpano maanantain kaltainen.
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Nyt se paketti hajosi! Viisi omiin ja vika tyhjiin. Vantaan peli on perustunut vähiin päästettyihin maaleihin, mutta se homma on näköjään romahtanut.

Hokki sai tuosta niin paljon uskoa, että lauantaina pelataan aivan varmasti Kajaanissa.
 

Elmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Olipahan mielenkiintoinen peli. K-Vantaa sai paikkoja lähinnä Hokin pelatessa ylivoimaa(!) ja näistä tilanteista myös rankaisivat kahteen otteeseen. Kyllähän Hokki tänään parempi oli ja sai myös iskettyä maaleja pitkästä aikaa. Tästä jatketaan ja taistellaan. Ainiin ja sitä kaipaamani taistelua löytyi tänään kentältä, kiitos siitä. YV tökkii edelleen ja pahasti, todella pelottaa aina kun hokki "joutuu" ylivoimalle.
 
I

Ice-Cold

Hokki tuli alussa kovalla tunteella ja se kesti koko pelin, tämä oli playoff-peli, edellinen kajaanissa ei täyttänyt playoff-pelin merkkejä. Yleisökin innostui kannustamaan omia. Alussa oli maalipaikkoja vaikka kuinka ja lopulta Jokilan hienon taituroinnin jälkeen kiekko iskettiin moken eestä sisään.

Maalipaikkoja oli Hokilla koko pelin aikana paljon enemmän kuin Vantaalla. Ylivoimalle on tehtävä jotain, AV:llä läpiajoista ja 2v1 hyökkäyksistä tuli vantaalle kaksi maalia. 5v5 pelissä Hokilla ei ollut mitään hätää eikä vantaa saanut rakennettua hyökkäyksiä juuri lainkaan.

Tuomarit oli aivan hirveitä, jos Hokilta jäi viheltämättä jäähyjä niin Vantaalta jäi 2 täysin selvää väärää vaihtoa mitkä itse huomasin sekä koko yleisö/Hokin vaihtoaitio. Tuo wedmanin jäähy lopussa, tilanteessa ei ollut mitään.
 

ahal

Jäsen
No lohi tulee taatusti perjantaina myös lujaa. Muuta mahdollisuutta sillä ei ole. Rajulla liikkeellä painetta ja virheitä pakeille, kuten Hanan Matille, joka ei enää näytä vetristyvän ensinkään - tänäänkin kolme kakkosta. Näkemättä peliä tapahtumista voisi kuitenkin päätellä, ettei Rynnäksellä ollut ihan paras päivänsä, kun pienistä kulmista meni pari sisään. Ja siksi vaihto. Hyvin lohi kuitenkin perässä roikkui ihan loppuun asti. Sensaatio olisi ollutkin KiVan suora jatko. Mutta helpolla Hokki ei taivu.

Paljon jäähyjä, mutta miten tuomarit onnistuivat?

Edit. Siis "hirveitä" tänäänkin...
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Jos Hokki vie illalla, perjantaina pääsen minäkin näkemään lohen liukkauden. Jos taas Vantaa vie, katseet kääntyvät Aurinkokuninkaan miehistön kyykyttämiseen.

Jos KiVa vie tämän sarjan niin sille asettuu vastaan Jokipojat.

Jos Hokki, niin kajaanilaiset jatkavat Sportia vastaan.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tunneta oli pelissä , myös Hokilla, vihdoinkin. Ovat vissiin lehdestä lukeneet että on pudotuspelit käynnissä. Eihan se kaunista eikä valmista ole tuo Hokin peli mutta tulosta tuli tänään. Yv ongelmallista, edelleen täysin samoja virheitä siellä tuli K-Vantaan maaleissa kuin lauantainakin. Olisikin ehkä viiisainta pistää yv:ssäkin sinne viivaan kaksi pakkia, nythän sekä Andersson sekä Joki-Erkkilä haahuilevat siellä viivalla ja kolmannessa maalissahan Jokila ampui suoraan päin plokkaria ja siitä lähti se tilanne. Tosin vissiin Jonne Hattunen poistui rivistä ja nänköhän pelaa enää, eli peluuttaminen muuttunee väkisin.
Ainaki 5-4 yvssä on hommaan saatava varmuutta jopa kiekon ylöstuonti on myös ylivoimaisen vaikeaa. Kiekollisen pakin puute on polttava mutta eipä taida sellaista rosterissa enää olla.
Av ja Seppänen oli tänää hyviä, Saarenpäällä aivan maaginen nopea lähtö ja tarkat vedot, molemmat maalit yllätti Rynnäksen todella täysin. Perjantaina varmaan Hana ja Jaros hanskaavat, oli lopussa sen näköistä mulkoilua.
Tuomarit antoivat itsestä kyllä hieman epävarman kuvan mutta isommilta oikeumurhilta vältyttiin.
Perjantaina sitten uusi peli ja etu on edelleen K-Vantaalla joka tänään kyllä roikkui sitkeästi perässä ja oli alati vaarallinen, muutama todella hyvä paikka joista olisi voinut sisään laittaa mutta ei tällä kertaa.
Hokki on heräämässä mutta herääkö se kunnolla ennen kuin pelit loppuu.
Ai niin myös Myrsky Meriläinen ositti jopa tunteita penkin takana, tuuuleti maaleja ja heristi nyrkkiä kun K-Vantaa teki kolmannen maalin, uusia piirteitä miehessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös