Ke 4.12.2019 Barys Nur-Sultan - Jokerit

  • 5 414
  • 71

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään testit jatkuu NHL-kaukalossa. Kova on jälleen vastustaja. Idän kolmonen. Barysin uusin hankinta, Atte Ohtamaa on aloittanut sensaatiomaisesti kauden Kazakeissa. 8 ottelu 2+4=6 pistettä.

Jännä nähdä, jatkuuko Jokerien hyvä tekeminen kun vastassa on toista kertaa putkeen kova joukkue, vai jätetäänkö pisteet Sultaniin.

Peli alkaa klo 15.30
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nämä on aina kovia taistoja nämä "out of Russia-battlet", kun kaksi ei venäläistä seuraa ottaa mittaa toisistaan KHL:ssä. Siinä taistellaan näkyvyydestä ja ennenkaikkea siitä, että kuka on paras ei venäläinen seura. Kuka ansaitsee "Best Outlander Trophyn". Tänään pelataan siis isoista asioista. Kumpi joukkue kestää paineet paremmin ja pystyy keskittymään olennaiseen on vahvoilla. Toivottavasti säästytään ylilyönneiltä tässä kiihkeässä taistossa, sillä Joukkueemme ei oikein kestäisi enää loukkaantumisia. Jännittävää pelipäivää kaikille!
 

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Anttila, Lehtonen ja Savinainen jo toinen jalka presidentinlinnan boolimaljassa.

Piti oikein tulla aikaisin aamulla töihin, että kerkeää kotiin katselemaan pelin rauhassa. Siltikin niin vahva luotto Marjamäkeen, että veikkaustili tyhjäksi kotijoukkueen puolesta :)
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään nähdään jäikö siitä hässäkkä pelistä mitään oikeasti taskuun. Jos tulee taas huono esitys hyvän jälkeen, niin ei jäänyt.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliko se viime kautena ku otettiin Astanassa jotain 7 vai 8-1 tukkaan? Siitä on hyvä lähteä parantamaan.

Tais olla joo. Omasta mielestäni nämä Astana pelit ovat pääsääntöisesti olleet hyvää, hyökkäävää peliä puolin ja toisin. Tuolla on halli muistaakseni palttiarallaa täynnä ja fiilis korkealla.

Eiköhän me nähdä hyvä peli!
 

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
^ Veikkaan että lähipiirissä on tapahtunut jotain ikävää valitettavasta. Mitenköhän Bobin linnan juhlien käy, kun muuten olisi 5 pakkia seuraavassa pelissä?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin. SakuMäEnAlan tai Myttysen tilalle olisi ehkä voinut sen pakin hankkia? Nyt kauden ollessa puolessa välissä kaivetaan naftaliinista junnu. Tämän kaltainen tilanne on pleijareissa täyttä realismia rosterin osalta. Toisekseen sen rotaation voisi aloittaa hiukka aiemmin ja helpommassa paikassa kuin Barysin vieraana. Mutta. Koska Jokerit niin mitään ei opita. K&V sainannee seuraavaksi jonkun 39v laiturin.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Odotin kyllä, että Niemi olisi aloittanut tolppien välissä, mutta luotto Anttiin taitaa olla täysin olematon.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Lähdettiinkö sitä poraa ostamaan vai mikä kestää.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kontiolan ketju jatkuvasti ongelmissa omalla alueella, muuten ei mitään hätää.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Savimatin rallienglanti...
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä erä Jokereilta. Siis ei Jokerit montaa hyvää paikkaa luonut mutta pelissä ollaan mukana, tasainen erä, pelkäsin ihan yhtä päätä.

Ylivoimasta 1 minutti hyvää, sitten ei saatu mitään aikaa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viimeiset 5 min. Onnistuneet/epäonnistuneet keskialueen ylitykset 1/5. Siitä ainoasta pyöritys, ja pian jäähy. Laukauksia tulee, mutta jälleen oli pari kertaa paikka, josta olisi pitänyt vetää, mutta helppo syöttö katkaistiin. Ajoitukset hieman paremmiksi, ja voitto tulee.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovien panosten peliksi ihan hyvä erä Jokereilta. Järki mukana ja tunteet pidetty kurissa. Tässä on aineksia vierasvoittoon, mutta käy miten käy, niin toivottavasti kukaan katsoja ei saa syöpää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös