The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Illan soturit:

Titaanit

1. kenttä:
#21 Rämä - #26 Koidahl - #71 Essen
#81 Heinonen - #13 Jernberg

2. kenttä:
#78 Pehu - #20 Pylväläinen - #10 Valli
#24 Ruohola - #44 Jäske

3. kenttä:
#55 Kolhonen- #7 Kauppinen - #18 Häkkinen
#4 Haapalainen - #45 Jokiraita

4. kenttä:
#17 Kovanen - #15 Kansikas - #3 Kulmakivi
#9 Gärdström (7.puolustaja) - #23 Seppinen (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#1 Tillanen (AK)
#30 Valkama

SaPKo

1. kenttä:
#17 Konsti - #22 Litmanen - #15 Tiilikainen
#24 Puurtinen - #11 Turunen

2. kenttä:
#12 Somppi - #19 Busby - #13 Silvennoinen
#20 Mielonen - #4 Lippojoki

3. kenttä:
#16 Suomalainen - #9 R. Turtiainen - #18 Nissinen
#7 Hartus - #14 Kotilainen

4. kenttä:
#27 Mäenpää - #39 Miettinen - #23 Piikkilä

Maalivahdit:
#1 Lohtander (AK)
#31 O-P. Turtiainen

Lähde: www.mestis.fi
 
Life is just a place where we spend time between games.

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
SaPKolle jo "peräti" toinen vierasvoitto tällä kaudella. Tämähän alkaa näyttää jo ihan hyvältä kun vieraistakin saadaan pisteitä.

Huhut kertoivat että "Jukureiden nukuttaja" Kalle Konsti olisi loukkaantunut. Jos on totta niin voi per......Kukas nyt heittää neljä pörsää Jukureiden verkkoon?

Onneksi kanukki tuntuu päässeen vireeseen, Busbylle tänään 1+1 ja peli tuntuu kulkevan Sompin ja Silvennoisen keskellä.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Jukuristi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kävinpä katsomassa tämän pelin. Ensimmäinen erä oli tasainen. Juha Jokiraita latasi Titaanit johtoon ja kun Titaanit sai 5 vs 3 yv-tilanteen, näytti että kotijoukkue kääntää pelinkulun itselleen jo avauserässä. Mutta mutta... Titaanien puolustajakolossi James "Sixten" Jernberg toheloi viivapelissä ja SaPKo pääsi vastahyökkäykseen. Tiilikainen latasi tulisesti ja kiekko kimposi Tillasen torjumana suoraan tilannetta hyvin seuranneen Litmasen kautta verkkoon.

Toisessa erässä peli kääntyi vääjäämättä savolaisille. Somppi-Busby-Silvennoinen-ketju loi tekopaikkoja, ja onnistui myös kertalleen maalinteossa. Kalle Konsti loukkaantui eikä miestä näkynyt loppuaikana kentällä. Mika Piikkilä otti Konstin paikan SaPKon ykkösessä. En nähnyt tilannetta. Joka tapuksessa tilanteessa ei jaeltu rangaistuksia.

Kolmannen erän alkupuolella alkoi näkymään Titaanien ongelmat pelin avaamisessa yhä selvemmin. Hyökkäyksiin lähdöt pitäisi saada nopeammiksi. Lisäksi joukkue kaipaa vääjämättä kokeneempia pelaajia rosteriinsa. Esimerkiksi SaPKon puolella Tiilikainen-Litmanen -parivaljakko pystyi välillä rauhoittamaan sopivasti peliä, kun siihen oli tarvetta. Pienikokoinen ja hieman heikon oloinen Busby iski tarkasti ranteella ylänurkkaan 1-3 ja hetkeä myöhemmin Somppi maalasi vanhanaikaisella 1-4 Tillasen menetettyä edellisen torjunnan yhteydessä mailansa. Häkkisen tekemä 2-4 oli vain kosmetiikkaa.

Perjantain tv-pelistä tulee mielenkiintoinen. SaPKo pistää Jukurit varmasti ahtaalle, mikäli pelaa yhtä tasapainoisen pelin kuin tänään. Maalilla Lohtander oli Tillasta ehkä hivenen varmempi. Titaanien saadessa kiekon ryhmittyi SaPKo nopeasti puolustusasetelmiin kärkikarvaajan sotkiessa aktiivisesti Titaanien pelintekoa. Hyökkäyksessäkin riitti "käsiä" ja "jalkoja" etenkin ykkös- ja kakkosketjuissa.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Hienoa kuulla että Busby päässyt tehoille.
Miten Busby pärjäsi muuten? Pieni koko on varmaan hidaste Mestis-tasolla, mutta vauhti varmasti riittää?
 

Nyrpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pässilauma!
Täytyy sanoa, että on erittäin mielenkiintoista että ainoastaan lehdistön edustaja on nähnyt tämän Hartuksen niinsanotun polvitaklauksen.. jos tuommoisesta annettaisiin jäähy, nii joka ikinen peli olisi 15 ukkoa jäähyllä polvitaklauksen takia. Se että jalat osuvat yhteen, varsinkin kun vauhtia ei kummallakaan pelaajalla ole juuri kävelyvauhtia enemmän, ei tarkoita sitä että tilanne on polvitaklaus...
 
Ässien kolmosvalmentaja tuli provosoimaan minua. Sellaista en kuuntele miltään juniorivalmentajalta.
- Juhani Tamminen Pohjalaisessa 4.4.2009

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Eipä sitten riittänyt Titaanien "voittovire" enää SaPKoa vastaan. Vaikka joukkue taisteli ja yritti loppuun asti, niin ei se hirveästi mieltä lämmitä. Kolme pistettä olisi pitänyt tästä kamppailusta ottaa, mutta minkäs teet kun vastustaja ne itselleen lopulta nappasi.

Alku oli Titaanien kannalta hieman heikko, mutta Jokiraidan tekemä maali selvästi vapautti ja toi peliin lisää järkeä sekä intoa. 5vs3-ylivoimalla päästetty maali sitä vastoin tuntui sekoittavan nuoren joukkueen pasmat ja tämän jälkeen SaPKo vei peliä lähes loppuun asti (pl. viimeiset 8min).

Titaanien terävyys maalipaikoissa ei ollut HeKi-ottelun tasolla, mutta se on myös todettava, että SaPKon maalivahti Tuomas Lohtander pelasi kelpo ottelun torjumalla monen monta vaarallista tilannetta. Vieraista myös kokenut ykkösketju sekä kakkosen väkkärät Teemu Somppi ja hippiäisen kokoinen Ryan Busby olivat varsin näkyviä. Joku tuossa ylempänä pohti Busbyn mahdollisuuksia Mestiksessä ja ainakin tämän illan perusteella on todettava, että sen minkä nikkari koossa ja voimassa häviää, korjaan hän nopeudella ja taidolla takaisin. Varmasti SaPKolle jatkossa tärkeä kaveri, jos vain päättää Savonlinnassa try-outinsa jälkeen jatkaa.

Titaanien onnistujia olivat kolmosketju Tobias Kauppisen johdolla ja loppuun asti tilanteessa kuin tilanteessa taistellut Janne Ruohola. Ykkösketju oli ihmeen vaisu ja kakkosketju puolestaan koki kolhuja yms. ottelun aikana. Maalissa Kai Tillanen ei yltänyt HeKi-ottelun tasolle, mutta ei tappiota Kaitsun piikkiin tule pistää missään nimessä. Mies teki voitavansa, mutta SaPKo vain yksinkertaisesti väänsi pisteet mukanaan Savonlinnaan.

Lopuksi vielä erityismaininta SaPKon numerolle 7 - Raine Hartus. Olen aiemmin hymynkare suupielissäni seurannut keskustelua Hartuksesta varsinkin siinä kohtaa, kun miestä on tituleerattu ratkaisupelaajaksi. Sellaiseksi Hartus kuitenkin jossain määrin tänään kohosi, sillä miehen polvitaklauksesta lähti liikkeelle tapahtumasarja, joka johti lopulta SaPKon 1-2-johtomaaliin. Päätuomari Pinomaa päätti jättää viheltämättä Hartuksen päivän selvän polvitaklauksen Ville Vallia kohtaan ja SaPKo kiitti sekä kuittasi. Noh, tällaisia sattuu ja onneksi Vallille ei pahemmin käynyt. Pisti vain hatuttamaan, kun tilanteesta jäi selkeä penaltti viheltämättä ja vastustaja iskee sen seurauksena todella tärkeä pussin.
 
Life is just a place where we spend time between games.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy