swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No niin avataas ketjua tällekin. Sarjajohtaja, huikeassa voittoputkessa oleva Jukurit siis tänään Kajaanissa. Kovapaikka Hokilla, kahden tappiollisen vieraspelin jälkeen pitäisi taas kurssin kääntyä. Paineet kasvavat niin pelaajilla, valmennuksella kuin johtoportaassakin, miten pitkään Kajaanissa tätä konttamista katsotaan. Yleisömäärissä on jo orastavaa laskua havaittavissa.
Kokoonpanomuutoksia on hyökkäysketjuihin tullut Ykköskenttä näyttää olevan entisellään mutta mm Lukko junnut on nyt ripoteltu eriketjuihin. Uusin nimi Palonen menee suoraan kakkosketjuun Kangasmäen laidalle, toiselle laidalle tulee Aaltonen. Toivonen siis palaa maaliin, Savolainen ei ainakaan tänään vielä pelaa. Puolustus muuten ennallan mutta Raumalle palanneen Jesse Virtasen tilalla Heikki Lukkari
Jukureilla maalissa Teemu, Liigalaina Talaja ykkösketjussa Finckin ja Lahteenmäen kanssa.
Jukurit on kiistaton ennakkosuosikki tänään muuta kuin vierasvoitto voi pitää suurena yllätyksenä. Yllätystä siis odotellessa.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kovasti yrittää swingwood vierittää suosikin viittaa Jukureille.
Jukurien voittoputken huikeudesta en tiedä, mutta ei se voittoputki ole kuin kolmen ottelun mittainen.
Mielestäni Jukurit ei tähän aivan niin selkeänä suosikkina lähde mitä sarjataulukko antaa ymmärtää.
Hokki on kuitenkin pelannut varsinkin kotonaan ihan mukavasti. Kahdessa viime kotipelissä ovat kaatuneet Sport ja Jokipojat. Lisäksi sarjakakkonen K-Laser on joutunut nöyrtymään alkukaudesta Kajaanista ja kaksi viikkoa sitten voittomaalikilpailun jälkeen myös Oulussa.

Toivottavasti Pikkarainen on saanut Jukurien yv-pelin kuntoon, sillä viime viikon HeKi-pelissä se oli lähes luokatonta ja todella helposti puolustettavaa. Hokki on varmasti opiskellut Jukurit-HeKi pelin nauhalta ja lähtee takuulla tiiviillä nelikolla av-tilanteisiin jos Jukurit samaa yrittää kuin viimeksi.

Ilahduttavaa on vierasjoukkueen kannalta, että sairastuvalta on saatu miehiä riviin ja kokoonpano näyttää pitkästä aikaa hyvältä. Saa nähdä miten Blues-laina Talaja sopii ykkösketjuun. Tehopisteitä odotellessa..
 
"Komeita maalit eivät ole olleet, mutta tärkeitä siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi." -Bubi Wallenius-

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On tuo Jukuri-rosteri aikas lailla kova. Ykkösketjun tasoisia kavereita nelosta myöten ripoteltu. Liigassa pyörähtäneet Forsberg ja Flinck saivat varmaan lisää nostetta ja itseluottamusta jatkopeleihin, kun hyvin SaiPaa avustivat. Keväällä saattaa olla kavereilla kysyntää ainakin Lappeen suunnalla.

Talaja on kiva nähdä pitkästä aikaa mestisympyröissä. Vielä kivempi tietysti olisi Valtissa seurata, mutta kun ei suosiolla mahdu enää porukkaan muiden liigalainojen lisäksi. Talajan paikan (taitava rymistelijä) on mielestäni lohipaidassa ottanut Pehkosen Antti, joka johtaa joukkueen pistepörssiä selkein luvuin.

Myönteistä on myös Leivon kuntoutuminen pelikuntoon. Toivottavasti ei mitään takapakkia tärskystä ilmene. Sarvipäät on niukka suosikki, mutta kumartamalla eivät pisteet lähde. Jatkiskaan ei ole kaukana.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Aika selvä peli, ikävä kyllä. Ottelun alussa Jukurit tuli päälle kovaa ja sai jatkuvasti painetta Hokin päätyyn. Hokki onnistui kuitenkin pitämään vierailijat poissa parhailta maalipaikoilta ja puolusti kohtuu rauhallisesti ja järkevästi. Kunnes se ensimmäinen jäähy tuli. 19 sekuntia ja kiekko reppuun. Seuraavan jäähyn Hokki kesti ilman takaiskua mutta kolmannen alivoiman aikana tuli taas kiekkoa verkkoon.

Toiseen erään Hokki lähti aivan eri asenteella ja ainakin minun mielestäni pelasi tämän erän hyvin. Ollen parempi joukkue kentällä. Valitettavasti vaan lukuisista maalipaikoista huolimatta ( läpiajoa, tyhjää maalia jne ) ei saatu kiekkoa reppuun kuin kerran. Juuri ennen Jukureiden kolmatta maalia Hokilla oli loistava paikka pistää peli tasoihin mutta vanha totuus taas: Jos et tee paikoista niin kaveri tekee. Jukureiden kolmas maali katkaisi ilmeisesti selkärangan, sillä neljäs maali tuli totaalisen huolimattoman pelin seurauksena heti perään. Peli oli taputeltu sen jälkeen.

Kolmas erä oli pelkkää pelailua ja neppailua, Jukurit kaunisteli vielä numeroita parilla maalilla. Kotijoukkue ei saanut enää edes paikkoja aikaiseksi ja peli oli todella aneemista pelailua.

Monta maalia selän taakse, mutta Toivonen pelasi silti kelpo pelin. Maalit saatiin mättää läheltä ihan rauhassa tai sitten maskin ja hässäkän takaa vetoa. Kuvaava oli Jukureiden maali, jossa Toivosen riparin sai rauhassa nostaa yksinäinen Jukurihyökkääjä maalin kattoon kun Hokin molemmat puolustajat olivat maalissa Toivosen selän takana.....

Jukureilta kohtuullisen vahva esitys. Tarkkaa hyvää peliä lukuunottamatta toisen erän ensimmäistä viittätoista minuuttia. Sinä aikana joukkue jossa olisi joku maalintekijä, olisi tullut rinnalle ja ohi. Mutta ei Hokki, valitettavasti.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Talaja on kone, näytti kyllä närhenmunat koko seurakunnalle. Hokki puolustus teki kyllä illan helpoksi Roopelle ja kumppaneille. Ei noin yksinkertaisesti voi pelata. Ei olisi auttanut vaikka maalissa olisi ollut kuka. Onkohan kaikille Hokin puolustuksessa selvää miten pitää pelata. Kiekolliseen peliin pyritään mitä hulluimmissakin paikoissa ja kun ei taidot ja aika riitä niin siinä sitä ollaan. Ihan kuin olisi häpeä purkaa peli omalta alueelta pois varmasti silloin kun siihen tarve olisi ??
Kaksinkamppailut hävitään, aloitukset hävitään, kurittomia jäähyjä, maalinteko no joo. Sama juttu lähes joka pelin jälkeen.
Nyt on Kajaanissa lyhyelle aikaa käynyt kaksi joukkuetta joilla molemmilla on selkeä oma pelitapa joka toimii eli Jukuri ja Sport ja molemmilla vielä aika yksinkertainen sellainen, ei mitään rakettitiedettä ja huom. Pelaajat myös pyrkivät toteuttamaan sitä. Jokipojillakin on selkeä pyrkimys sinne päin mutta ei vielä niin valmis kuin näillä kahdella.
Hokilla ei omaa pelitapaa kyllä ole, tai olen niin tyhmä että en sitä ole vielä huomannut.
Onneksi ei tarvitse kolmeen viikkon livenä nähdä yhtään Hokki peliä, palataan astialle marraskuun lopussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy