Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Ke 3.1.2018 KooKoo - Jukurit

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 03.01.2018 klo 13.50.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Avataanhan ketju vaikka ketään ei kiinnostakkaan. KooKoo pelaa elämästä ja kuolemasta ja Jukurit voi melko paineitta lähteä haastamaan. KooKoo sentään sai apuja sairastuvalta, mm. Keränen palaa kokoonpanoon.

  Kokoonpanot voi tarkastaa liigan sivuilta tämän linkin takaa Kokoonpanot | KooKoo - Jukurit 3.1.2018 | Liiga

  Jotenkin haiskahtaa vähämaaliselta ottelulta.
   
 2. Steus Jäsen

  Yugu-yugut tulevat zigi-zagit mielessään Kouvolaan. Voitettuaan Jukurit joulukuun alussa KooKoo on ollut aivan vehkeestä ja hävinnyt kaikki seitsemän peliään saalistaen niistä vain yhden pisteen. 4/5 viimeisintä peliä ovat päättyneet ilman tehtyä maalia. Taustoista sen verran, että KooKoo ei ole noissa peleissä juurikaan saanut edes täyttä kokoonpanoa liikkeelle helvetillisperkeleellisen loukkaantumiskierteen vuoksi. Vihdoin ja viimein tunnelin päästä kurkistaa pieni säde valoa ja KooKoo saa Keräsen, Juutilaisen, Pitkäsen, Salmelan, Niemen ja Pöystin takaisin muonavahvuuteen. Aiemmin vastustajille on riittänyt, kun pimentää Newtonin ja Strömwallin, nyt KooKoolta löytyy kolme maalintekoon kykenevää kenttää.

  Jukurit ovat voittaneet 5/8 viimeisintä matsiaan ja viimeisin tappio Oulun Kärpille kotona oli kuulemma tuomarivirheen seuraus. Toimistorotat kuitenkin jättävät vuorollaan uppoavan laivan vuorotellen ja jokin taustalla vaikuttaa olevan sekaisin.

  Seurattava pelaaja on joulun tienoilla Kouvolaan Mikkelistä siirtynyt Henrik Koivisto. Joonas Kalliolan taklaus päätti KooKoon Anrei Hakulisen kauden viime kohtaamisessa, joten katsotaan onko pientä muikkaria tulossa. Taklaus oli itsessään kylläkin puhdas.

  Joku muu saa laittaa kokoonpanot, jotta saadaan edes toinen viesti tähän ketjuun.

  Edit: No sinnehän tuli jo toinen ketju. Ping @Moderaattorit
   
 3. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yökerhoissa pyörivät tähtipelaajat
  Lainaus:
  En pistäisi pahakseen jos päättäisi vaikka Keräsen kauden tänään.
   
 4. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Sulla ei taida olla kaikki hyvin elämässäsi.

  Tänään on kyllä KooKoolla pakkovoiton paikka. Mielenkiintoista nähdä missä kunnossa palaajat ovat loukkaantumisten jälkeen.
   
 5. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:

  Harvinaisen lapsellinen kommentti. Pitää olla todella pahasti päästään vialla, jos toivoo jollekin loukkaantumista pelissä.
   
 6. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Aha.

  Itse pelin osalta Tuokkola on halunnut KooKoon vyöryttävän kolmen kentän voimalla, kun Strömwallkin löytyy kolmosesta Koiviston kanssa sen sijaan, että pelaisi yhdessä Keräsen kanssa. Ennen loukkaantumistaan näiden kahden välillä nähtiin hyvää kemiaa. Kakkonen on yhä samassa muodossaan, vaikka saldona on viime aikoina ollut lähinnä miinusmerkintöjä. Tamminen on heitetty laitaan, jotta pääsee katsomaan läheltä miten häviätään järjestään kaikki aloitukset.
   
 7. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Hiplaatko nickiäsi? Kumpaan suuntaan piippu osoittaa?
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Karma is a bitch.

  Toivottavasti Kalliola selviää säikähdyksellä.
   
 9. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaan itseäni otteluseurantaketjusta:
  Lainaus:
  Ihan oikeasti. Tämä "kulttihahmo" näkyy kentällä ainoastaan silloin, kun mokaa jotain, yleensä tehden hasardisyötön suoraan vastustajalle, tai menettäessään kiekon. Mitään en Jukureilta toivo enempää kuin että Keni ei pelaisi enää ikinä sekuntiakaan viikinkipaidassa.
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Olipa ottelu. Ei ole tällä kaudella jännittänyt mikään ottelu niin paljon kuin tänään kolmas erä. Ei tullut vähämaalista ottelua. Komea paluu Keräseltä ja komea nousu joukkueelta. Strömwall välillä pujotteli kivasti Jukureiden puolustuksesta mutta ei sitten viimeiselle vetopaikalle päässyt. Isot pisteet ja kaikkea hyvää Kalliolan Jopille, ikävän näköinen tilanne.
   
 11. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Tämän pelin perusteella olisi koko liigan kannalta parempi, ettei mies pelaisi edes Jukureissa. Mailaa käyttää aika reippaasti kaikkeen liikkuvaan, paitsi kiekkoon. Nuokin minuutit enemmin Kokkoselle... just saying.

  KooKoolla näkyi Keräsen paluu. On se huikea kaveri ja ihan omin pikku kätösin avusti kaksi maalia ja toi kiekollisen pelin mukaan KooKooseen.

  Toivottavasti Kalliolalle ei käynyt pahasti. Jos kävi, niin olipa maailman turhin tilanne loukkaantua.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tuomarit oli kyllä tasapuolisen paskoja. Puhaltelematta jäi puolin ja toisin vaikka ekassa erässä helposti pilli soikin
   
 13. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Todellakin näin. En käsitä, mikä pakkomielle Dufva-Nieminen-duolla on Keniin. Vitsi vanheni jo ekalla kaudella. Kokkoselle ehdottomasti peliaikaa!
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eikö tuo Keni ole Nemon kultapoika joten ehkä se vie ensikaudella Kenin mukanaan Lahteen
   
 15. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Ai juma, se olisi kyllä vastaus toiveisiin. Ei siis mitään henkilökohtaista jätkää kohtaan, varmaan ihan symppis tyyppi, mutta kun pelillinen anti on alta nollan.
   
 16. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Peli odotti KooKoon maalia. Ja kas kummaa, eipä tuossa kummoisia ennustajan lahjoja tarvinnut omata, kun tiesi mitä on edessä. Rajaniemelle myös muutama helppo. Tärkeä peli nysvättiin!
   
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Oli kyllä pahan näköinen tilanne. Toivottavasti Kalliola selvisi pelkällä säikähdyksellä.
  Kyllähän itse pelissä kävi taas jälleen kerran niin, että Mr Keränen henkilökohtaisella taidollaan ja kahdella syöttöpisteellään oli tuttuun tapaan KooKoon voiton takuumies. Keränen jatkaa piste per peli tahdissa ja juurikin näitä Keräsen syöttöpisteitä ja maaleja olisi kaivattu KooKoon seitsemän pelin tappioputken aikana. Perjantaina ja lauantaina taas tärkeät pelit.