Ke 28.10.2020 Kärpät - Pelicans

  • 1 547
  • 13

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Pelicans tänään:

Kangasniemi - Björninen - Merelä
Jürgens - Laaksonen

Tyrväinen - Cerveny - Tanus
Lindroos - Bergman

Roine - Hämäläinen - Ylönen
Rajaniemi - Jalvanti

Gymer - Toivola - Saarelainen
Vilen

Bartosak
Patrikainen
 

Mipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Laitetaan nyt Kärppien kokoonpanokin tänne. Eli näillä tänään:

Pyörälä - Kunyk - Puljujärvi
Jokinen - Mustonen - Aa. Räty
Kuokkanen - Kristof - Koblizek
Sailio - Metsävainio - Karvinen

Byström - M. Niemelä
Ronkainen - T. Niemelä
Teppo - Puutio
Huttula

Annunen (Rybar)

Heshka ja Sulak siis poissa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
Toivottavasti tänään jäällä nähdään karanteenista kyrpiintynyt ja sisuuntunut näätälauma, joka repii etelän pussinokat riekaleiksi.
Toivottavasti tänään nähdään sellainen Kaanilauma askissa joka repii puolen Suomen Kärpät kappaleiksi niin, että toivoisivat karanteenin jatkuneen vielä tämän pelin yli.

edit. Tähän en usko itsekään, mutta toivossa on hyvä elää.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Allekirjoittanut In the stands parin vuoden tauon jälkeen. Pitihän se Pulju nyt nähdä livenä ennen kuin palaa the shown äärelle.
Lämmittelyitä katsoessa täytyy todeta, että Pelicansin vieraspaidatkin ovat liigan hienoimmasta päästä. Toivottavasti joskus pääsisi sanomaan samaa Kärpistä.
 

Pardus

Jäsen
Perkele. Kävikin sitten pelikaani hotkimassa pohjoisen pikkupedon nokkiinsa. Noh, onneksi saatiin edes pelattua pitkästä aikaa. Seuraavassa pelissä tappioputki poikki.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ansaittu lopputulos. Kokonaisuudessaan kuitenkin tylsä ja mitäänsanomaton jääkiekko-ottelu. Kärppien peli täyttä kultaa, varsinkin hyökkäyksiin lähdöt ja niiden tukemiset. Maalinedustapelaaminen oli Pelicansia selvästi heikompaa.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Tuossa oli paljon samoja elementtejä kun taannoisessa Kalpaa vastaan pelatussa. Siis lähinnä tuo löysäily ja virheiden määrä. Ei minään veetuiluna vaan ihan pisti silmään väkisin.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Se oli sitten sellainen nyhväys. Pelin laatu ei tosiaankaan päätä huimannut ja kuten kaikki tietää niin hockey is momentun game. Niinhän se onkin, mutta tänään sitä momentumia ei ollut kenelläkään.
Törkeintä mitä kotijoukkue voi kannattajilleen tehdä on jäädä nollille kotijäällään. Sitä Kärpät ei sentään onneksi tarjoillut.
Ymmärrän täysin erään Pohjois-Amerikan kontaktini tarinan couch tuttavastaan joka valmensi alasarjassa mutta omasi tästä huolimatta fanaattiset kannattajat. Munattoman kotiesityksen jälkeen joka päättyi kotijoukkueen kannalta maalittomasti, oli valmentaja pelin jälkeen kerännyt pukkarissa joukkueen kasaan ja käskenyt jokaista luovuttamaan kotiavaimensa. Valmentaja keräsi avaimet pussiinsa ja kertoi, että jos peliesitykset kotona ovat tätä luokkaa niin ei paikkakuntaa tarvitse kutsuakkaan kodikseen. Tämä ilmeisesti toimi motivaattorina, sillä seuraavasta pelistä oli kairattu voitto ja valmentaja luovutti avaimet takaisin.
 
Viimeksi muokattu:

Veli Antero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Luulin Kalpa-peliä notkahdukseksi mutta nyt näyttää jo siltä että Kärpistä onkin tulossa pisteautomaatti. Viikonloppuna vielä 3+3 pistettä jätetään rannikolle ja voin olla varma että torilla ei tavata.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Ihan kohtalainen viisikkopeli tänään Pelsuilta. Björninen alkaa Iikan kyljessä pikku hiljaa heräilemään. Bartosak illan paras.

Kohti parempaa koko ajan mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös