Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 21.11.2007 Titaanit-LeKi

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Toimitus, 20.11.2007 klo 20.44.

 1. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Kova peli tiedossa. LeKi on pelillisesti erinomaisessa vireessä ja henkilökohtaisesti pidän jopa pienoisena ihmeenä, että joukkue palautti vahvan tekemisen tason muutaman nihkeämmän ottelun jälkeen. Puolustuspää on ollut varsinkin positiivinen yllätys, Tuukka Suoniemi on joukkueessa onnistunut siihen nähden erinomaisesti, etten ollut ikinä ennen kuullutkaan koko miehestä. Samoin omista junnuista nostettu Ville Heino on ollut hyvä.

  Eniten arveluttaa se, ettei joukkueessa ole välttämättä fyysistä kovuutta, vaikka toki otteitaan parantanut Kolarin Jaska syö vaikka kiekon, jos tarve vaatii. Jos homma karkaa sillä puolen lapasesta, niin sillä osastolla LeKi on tällä hetkellä heikommilla. Mattilan Lassi on ollut kakkosen keskellä hyvä, niin kuin ennakossakin näköjään mainittiin. Tää uus Ilves-laina Korhonen oli ekassa pelissä yritteliäs, mutta kouhotti lähinnä itsekseen. No annettakoon se anteeksi, ensimmäinen peli vasta kyseessä.
   
 2. Kinke-13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitis Ivanans
  Vielä en oo yhtään peliä livenä päässy lempäälään kattoo ja huomennakin taitaa em-karsinta kiinnostaa enemmän. Ja Ville Heino ei muuten oo LeKin omia junnuja, tuli muistaakseni Koo-vee:sta Lempäälään.
   
 3. -#22- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotkan Titaanit
  Tämä kyseinen EM-karsinta ottelu alkaa vasta 21:45 joten en olettaisi sen pidättävän yleisöä niin paljon.

  Ottelun avausmaalilla on suuri merkitys Titaaneilla tökkinyt maalinteko niin pahasti että parin maalin takaa-ajo asemaan ei ole varaa joutua. Se ylivoima ja hyökkäykseen lähdöt kuntoon ja ne "mustat hetket" pois niin pitäisi kyllä kohta tulosta alkaa tulemaan sen verran kova taistelutahto oli etenkin Tutoa vastaan ja ilmeisesti Mikkelissäkin ensimmäinen erä jaksettiin roikkua mukana.

  Ilmeisesti Tillanen pelaa (?)
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei ihme, jos kiinnostaa. Lempäälän hallissa ei taideta huomenna nähdä edes junnupeliä...

  Ville Heino (-83) on puolestaan aika vanha junnuksi.

  Kohtalaisen kova viikko-ohjelma kyllä Titaaneille, etenkin kun pelaajat on vähissä. Veikkaajassa mainittiin, että jäljellä olisi 13 pelaajaa, joista heilläkin osalla pienempiä vaivoja. Veikkaisin tosin matikkapään siellä vähän pettäneen.

  Joka tapauksessa kolme peliä neljään päivään. Onneksi ei sentään tule bussissa istumista tähän rakoon.
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Jos fyysisellä kovuudella tarkoitetaan mahdollisia tappeluita ynnä muuta kovempaa meininkiä niin sitten olet oikeassa. Kuitenkin esim. HeKi-pelissä taklauksia nähtiin todella mukavasti, eikä pelkästään Välimaalta ja Kolarilta, vaikka Kolari tuntui jälleen olleen kokoajan vastustajan kanssa juttusilla.

  Vieraspelit menneet niin huonosti, että tasaista peliä tiedossa, jossa eka maali ratkaisee paljon.
   
 6. -#22- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotkan Titaanit
  Titaanien kotiyleisö näkee tänään ensimmäistä kertaa Jaska Valkaman tolppien välissä. Lisäksi ketjuja on hiukan sotkettu. Olisko tänään Oskar Essenin päivä ei ole vielä ketsuppipullo auennut toivotaan että tänään näin kävisi.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit tänään:

  Titaanit

  1. kenttä:
  #21 Rämä - #26 Koidahl - #18 Häkkinen
  #20 Pylväläinen - #13 Jernberg

  2. kenttä:
  #55 Kolhonen - #7 Kauppinen - #71 Essen
  #4 Haapalainen - #45 Jokiraita

  3. kenttä:
  #78 Pehu - #15 Kansikas - #10 Valli
  #24 Ruohola - #44 Jäske

  4. kenttä:
  #17 Kovanen - #84 Horto - #23 Seppinen
  #3 Kulmakivi

  Maalivahdit:
  #30 Valkama (AK)
  #1 Tillanen

  Lähde: www.mestis.fi

  * Ketjumuutoksia on tullut jonkun verran sitten viime viikonloppuisten TuTo -ja Jukurit-otteluiden. A-junnujen mukana olleet Joni Kulmakivi ja Jyri Seppinen ovat palanneet jälleen kokoonpanoon. Mikkelissä pahan puujalan saanut ja sen takia huilaamaan joutunut Ville Valli on myös mukana ja toivottavasti Walttu myös pelaa illan ottelussa. Maalissa pelaa tämän kauden kotidebyyttinsä Mestiksessä tekevä Jaakko Valkama.

  ** Uutena miehenä titaanimiehistöön tänään liittynyt nikkarihyökkääjä Brad Mehalko saattaa tehdä debyyttinsä, jos miehen pelilupa saadaan kuntoon Jääkiekkoliiton määräämässä ajassa. Mehalkon mukaantulo sekoittaisi varmasti ketjuja vielä hieman lisää, mutta se oli tässä tapauksessa vain positiivinen asia.
   
 8. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Kotijoukkueelle pitkästä aikaa voitto! Uusi vahvistus Brad Mehalko saapui suoraan lentokentältä kaukaloon ja tekaisi tehot 1+2. Ei hullummin noista lähtökohdista. Ottelun takuumiehenä on häärinyt tilastojen valossa myös Jaakko Valkama (11+16+17=44) Kova määrä torjuntoja ja ainoastaan kaksi kertaa limppu eksyi Jaskan selän taakse. Hieno suoritus.
  Tärkeä voitto Titaaneille ja tuo varmasti pikkaisen uskoa tekemiseen. Kunhan lasaretista saadaan äijiä takaisin ja ehkä vahvistus/vahvistuksia puolustukseen, niin eiköhän pisteitä ala kertyä tasaisempaan tahtiin.
   
 9. Sigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit
  Loistavaa Titaanit ! Peli alkaa näyttämään koko ajan vaan paremmalta ja paremmalta.Puolustusalueen virheet ovat selvästi vähentyneet ja miehet saaneet itseluottamusta roimasti takaisin.Uskalletaan jopa haastaa vastustajia ja karvata kunnolla.

  Mehalko "metrihalko" on kyllä loistava vahvistus joukkueeseen suoraan lentokentältä 1+2,tulee varmasti muodostamaan titaaneissa loistavan ykkösnyrkin Coidahlin ja Rämän kanssa.Valkama oli myös erittäin varma maalinsuussa,lipsahduksia ei tullut pelissä yhtään.

  Kokonaisuudessa hieno peli joukkueelta ei sössitty kertaakaan omassa päässä niin,että virheistä olisi tullut maalia.

  Vähä häiritsee mikä Esseeniä vaivaa mies on ihan pimennossa peleissä eikä saa juuri mitään muuta jäällä aikaan.Hankintana suuri pettymys.
   
 10. Ruutu8 Jäsen

  Lainaus:
  Toveri Sigi se on ihan vaan Oskarin ego mikä mättää. Ei tule onnistumisia, -turhautuu, -peliaika pienenee. "Metrihalko" todella onnistunut sainaus Haamulta.
  Nyt näkyy taas valoa Karhulan globenissa!

  Jatkakaa samaa rataa Titaanit!!
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ottelu oli päävalmentaja Rauhasen komennossa kokoajan otteitaan parantaneelta kotijoukkueelta varsin ehjä näytös. Titaanit puolusti todella nöyrästi, eikä sortunut karmeisiin virheisiin etenkään puolustusalueellaan. Viimeisenä lukkona hääri loistavasti torjunut Valkaman Jaska (44 koppia), joka varmasti jatkaa maalilla myös perjantaina KiVa-kamppailussa.

  LeKi oli itselleni pienoinen pettymys, sillä sen verran joukkueen vahvaa hyökkäyspeliä on hehkutettu. Tänään se oli kuitenkin suhteellisen hampaatonta, vaikka muutamaan otteeseen myllytys oli titaanimaalilla todella vahvaa. Vieraiden saamattomuuden perikuvana hääri sinisessä kypärässään viilettänyt Antti Hildén, jolle ei selvästikään sattunut aivan paras päivä. Mies muun muassa hukkasi läpiajon ottelun toisessa erässä 2-1-tilanteessa.

  Titaanien onnistujat on helppo luetella. Jo aiemmin mainitsemani Valkama pelasi hienon ottelun torjumalla ison tukun vaarallisia tilanteita, myös koko ykkösketju Markus Rämä-Cole Koidahl-Brad Mehalko oli oivassa vireessä. Varsinkin uusin vahvistus Mehalko toi heti kaukaloon päästyään ketjukavereidensa peliin lisää järkeä rauhallisuudellaan sekä kovalla työnteollaan. 1+2 -tehot olivat hyvä osoitus miehen rautaisesta ammattimaisuudesta. Toivottavasti jatkossa me titaanikannattajat saamme ihastella lisää Mehalkon mahtisuorituksia kaukalossa.

  4-2-voitto toi pistepussiin tärkeä kolme lisäpistettä ja ennen kaikkea se katkaisi neljän ottelun tappioputken sekä toi aimo annoksen lisää tarmoa titaanijoukkueen otteisiin jatkossa. Tästä on varsin mukavaa lähteä kohti perjantaista kotiottelua Kiekko-Vantaata vastaan. Nyt olisi paikka maksella TV-kameroiden läsnäollessa se aiempi nöyryytys sekä todistaa Suomen kansalle, että Kotkassakin osataan pelata jääkiekkoa.

  KIITOS TITAANIT!

  Lainaus:
  Essenillä on selkeästi todella iso apina niskassaan, kun maaleja ei ole pitkään aikaan tullut. Miehellä on myös varsin itsekäs pelityyli eikä kiekko tunnu lähtevän millään hyökkääjän lavasta. Hieman nöyryyttä lisää otteisiin sekä vahvaa työntekoa, niin kyllä se ketsuppipullo vielä aukeaa ja maaleja alkaa tulemaan.