Ke 21.11.2007 Sport-KooKoo

  • 5 981
  • 43

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei kahta ilman kolmatta... Viime kaudella KooKoo voitti molemmat pelinsä Vaasassa: 1-3 ja 2-5, vaikka Sport taisikin molemmilla kerroilla kenttätapahtumia hallita.

Ne ovatkin sitten KooKoon ainoat voitot Sportista kolmeen vuoteen. Kuusi edellistä Vaasan vierailua siis 2-0-4, 21-13. Samana aikana Kouvolassa 0-2-4, 15-28.

Kyllähän Sport tälläkin kertaa on suosikki. KooKoon sairatupa ei ole vieläkään tyhjenemään päin, eikä vieraspeli Vaasassa ole välttämättä herkkua taitavalle ykköselle. Pari yv-maalia ja onnistunut molaripeli voisi olla avaimet yllätykseen. Veikkaan, että Härmän vuoro pelata.

Edellispeleistä oli hyvät fibat ja hyvin kävi. Nyt ei ole. Toivottavasti kuitenkin ainakaan Kajaanin lukemiin ei päädytä. Joku 5-1 voisi olla aika odotettavissa. Loppuun vielä yksi fakta:

Erkkaa pannaan lapaan.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ainut osa-alue jossa KooKoo on selvästi Sportia parempi on maalivahtipeli ja KooKoon maalivahti saa pelata kyllä huippupelin jos pisteitä Vaasasta halutaan saada. Sport on kyllä hyökkäysmateriaaliltaan huippukova ja oletettavaa on että Sport pelitapahtumia tulee hallitsemaan. Sport antaa kuitenkin maalivahdeillaan KooKoolle tasoitusta joten kyllä KooKookin vähintään pari maalia saa aikaiseksi. KooKoo on pelannut sen verran hyvin että ennakkoon tätä peliä ei todellakaan olla hävitty, mutta kyllä Sport varmasti kova on. Veikataan isomaalista ottelua jossa molemmissa päissä soi.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sport on kummallinen joukkue, jonka päivän kunto heittelee laidasta laitaan. KooKoon mahdollisuus on tosiaan etukäteen paremmassa maalivahtipelissä. Jos maaleja tehdään paljon, niin KooKoo ei pärjää. Tyylipisteet pois ja kiekkoa plekseihin. Pari vuotta sitten (virveliaikoina) nähtiin historiaa, kun Sport kaatui Vaasassa 6-0, vaikka KooKoolla ei ollut pelissä yhtään maalipaikkaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kokoonpanot:

KooKoo

Nistas - Baker - Kaartinen
Virkki - Clarke

Lampinen - Eskelinen - Vilkman
Honkanen - Lajunen

Pyhäjärvi - Miettinen - Peltola
Lustberg - Sierman

Räty - Sompi - Arola
Vuorisaari, Korhonen (h)

Härmä (Ore)


Sport:

Jämsä - Appel - Nabb
Leppänen - Savolainen

Jaatinen - MacNeil - Kivimäki
Mäkinen - Lindfors

Robson - Laitinen - Koivisto
Leppiniemi - Kautto

Pahkala - Riska - Hietaharju
Talas, Hakomäki (h)

Rossi (Väre)
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Takkiin?

Joo, takki auki tähän matsiin niin, että lepattaa. Kivimäki kakkosessa, pienoinen yllätys, tietenkin hyvä, että Kivimäki saa peliaikaa. Aika kova veto silti laittaan suoraan MacNeilin ja Jaatisen kanssa.

Mutta voi jeesus tota puolustusta. En oikeen odota tältä peliltä kauhean paljoa. Vierailijoilla ikävä kyllä hyvät saumat voittaa tämä. Hallille pitää kyllä mennä, sen jälkeen suoraan pubiin katsomaan potkupalloa, ja kun siinäkin tulee turpaan, voi surun upottaa paikallisen yöelämän tarjoiluantimiin.
 
Varmasti vauhdikas peli tulossa ja vielä kun edessä on Portugali - Suomi-matsi, niin avót! Harmi vain, että vatta on sekasin ja muutenkin heikko olo, joten vähän fiiliksiä vie tällainen turhuus.

KooKoo saannut Lajusen ja Pyhäjärven taas takaisin, joten nyt mennään jo neljällä ketjulla. Sport ollut aina kova ja paha vastus KooKoolle, mutta viime kaudella vieraissa Vaasassa oltiin vahvoja.

Myös silmään iskee se, että Sportin kokoonpano ei näytä, niin nimekkäältä, kuin viime vuosina on näyttänyt ja maalivahti-osasto ei yllä millään KooKoon tasolle. Juuri Sportin epävarmoihin maalivahteihin tämä homma voi kaatua, muuten saattaapi tulla pataan.

2-4
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei kahta ilman kolmatta... Viime kaudella KooKoo voitti molemmat pelinsä Vaasassa: 1-3 ja 2-5, vaikka Sport taisikin molemmilla kerroilla kenttätapahtumia hallita.

Ne ovatkin sitten KooKoon ainoat voitot Sportista kolmeen vuoteen. Kuusi edellistä Vaasan vierailua siis 2-0-4, 21-13. Samana aikana Kouvolassa 0-2-4, 15-28.

KooKoon kannalta positiivista on kuitenkin se, että Kolek sai tuon kierteen katkeamaan. Paljonhan nämä on taktiikoista kiinni ja Kolek on onnistunut kahdesti peräkkäin Vaasassa. Toisessa pelissä Sportilla taisi kyllä olla joku ö-luokan veskari.

Mielenkiintoinen peli kyllä. Sport jäisi jo aika kauas, jos tästä onnistuttaisiin voitto ottamaan.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Toisessa pelissä Sportilla taisi kyllä olla joku ö-luokan veskari.
Eikä vain mikä tahansa Ö-luokan veskari vaan kulttipelaajan maineeseen muutaman minuutin esityksen perusteella Vaasassa noussut Tommi "läski" Alanen.

Sitä kaveria katsoessa Eero Väre tuntuu hyvältä, ellei jopa erinomaiselta vaihtoehdolta.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Paljonhan nämä on taktiikoista kiinni ja Kolek on onnistunut kahdesti peräkkäin Vaasassa. Toisessa pelissä Sportilla taisi kyllä olla joku ö-luokan veskari.
Tommi "hienoisesti ylipainoinen" Alanen. Ellei mun muisti täydellisesti pätki, niin se meni niin, että Alanen aloitti matsin, päästi ekan vedon sisälle naurettavan näköisellä tavalla. Tämän jälkeen ei kauaa mennyt, kun toinenkin lipsahti jo sisälle. --> Wevar kehiin loppupelin ajaksi. Tää Alanen oli kyllä jonkin sortin pohjakosketus sillä kaudella.
 

Rankkari

Jäsen
Kouvolan ottelun ratkaisi karvauspeli. Sport karvasi aktiivisesti ylhäältä, ja esti Kookoon pelinavaukset hyvin. Vastaavasti Kookoo päästi Sportin omasta päästä vauhtiin, keskialueen ylitys toimi ja Sport sai paremmat tilanteet Kookoon maalille. Myös tänään pelitapa merkitsee paljon. Maalivahtipeli on toinen ratkaiseva asia. Mikäli Kookoo saa Rossin pieneen sivuttaisliikkeeseen ennen laukaisua, on hän heikoimmillaan. Peittävällä tyylillä pelaavalla maalivahdilla jää liikaa liikuttavaa sivusuunnassa. Ottelun alku on usein ratkaissut näitä pelejä. Voittaja voi olla kumpi vain, joten toivon, että Kookoo saa edes yhden pisteen.

Jospa tänään saisi näistäkin asioista Vaasasta pientä raporttia?
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Myllyaho!?

Missä on Myllyaho, lokkaantunut vai sovittu loma? Tämä on kyllä aika paha.
Se että Kivimäki saa peliaikaa on kuitenkin positiivista. Uskotaan että Mäkin tulon jälkeinen voittoputki Slamat tappiota lukuun ottamatta saa tänää jatkoa.
 

ShitBreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, NHL
Mielenkiintoista nähdä ketä Manner peluuttaa mahdollisilla ylivoimilla viivalla. Puolustajista ei oikein ole muita kuin Kautto ja Savolainen, jotka pystyisivät pelaamaan ylivoimaa.

Laittaako Manner jonkun hyökkääjän viivalle vai onko sen verran pelimies, että antaisi Talakselle ylivoima-aikaa. Vai sitten joku pakki, jonka laukauksilla ei ole toivokaan tehdä maalia.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Melkoista schaissea tuo Sportin kokoonpano, ainakin pakkiosasto.. Ja KooKoollta _todella_ on Sportiin verrattuna maalivahtipuoli ylivoimainen.

Nistas-Baker-Kaartinen, kolme osumaa tänään.. Sport: Nabb (Appel), MacNeil

2-5 ja kriisi jatkuu
 
Melkoista schaissea tuo Sportin kokoonpano, ainakin pakkiosasto.. Ja KooKoollta _todella_ on Sportiin verrattuna maalivahtipuoli ylivoimainen.

Mikäli Sport jollain ilveellä saa pisteet tänään jäämään Vaasaan niin nostan hattua kavereille, kyllähän tässä annetaan jo aivan tarpeeksi tasoitusta kun veskareita verrataan ja katsotaan tuota Sportin puolustajatilannetta, voi rähmä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Taas semmoinen peli, että voitto toisi vähän luottoa takaisin. Mutta pahalta näyttää. Myllyahon poisolo ei juuri vaikuta, mutta Hallbäck on iso menetys jo kapeassa alakerrassa.

Rossin toiseen hyvään peliin putkeen en usko. Oikea taso tulee näkyviin 120 minuutin aikana varmasti.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Moni täällä KooKoon kannattajista lyttää pelin jo alkuun, että tiukkaa tulee pistekin tekemään Vaasassa. Itse katson positiivisemmin peliin ja uskon viime pelejen hyvän vireen jatkuvan ja varsinkin ykkösviisikon nousevan yhä tärkeämpään rooliin maalivahtipelin lisäksi.

Mutta helpollahan ei pisteet tule tietenkään. 4 kenttää saatu jalkeille ja se on positiivinen juttu. Peltolakin pelissä, vaikka ennakon mukaan loukkaantunut, viime Sapko pelissä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Melkoista schaissea tuo Sportin kokoonpano, ainakin pakkiosasto.

En mä nyt näkisi pakkitilanteita minään ratkaisevana tekijänä. Jos verrataan tämän päiväisiä miehiä, niin aika tasan taitaa mennä:

KooKoon kärkinelikon muodostavat Virkki, Clarke, Honkanen ja Lajunen. Kukaan heistä ei ole mikään Mestis-tähti, mutta kelvollinen runko kuitenkin. Sportilla on vastaavasti Leppänen, Savolainen, Lindfors ja Kautto. Näkisin tuo nelikon jopa lievästi KooKoon vastaavaa paremmaksi.

Lustberg ja Leppiniemi eivät varmaan pahemmin eroa toisistaan ja Sierman menee tasan Mäkisen tai Talaksen kanssa. KooKoolla on tosin lisäksi seitsemäntenä pakkina Vuorisaari, joka ei kaiketi ole kuitenkaan täysikuntoinen.

Ennemminkin näkisin, että maalipaikkojen hyödyntäminen vs. maalivahtipeli on ratkaisevassa asemassa. Niissä KooKoo on ollut viime aikoina kohtalaisen hyvä, joten jotain mahdollisuuksia on, vaikka Sport tuleekin ottelua hallitsemaan.

Vaasalaiset ovat vähän turhankin pessimistisia. Vedonvälittäjien prosenteissa Sport on kaikkialla selvä suosikki: 51-57% Sportille, 17-20% tasan ja 24-30% KooKoolle.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
KooKoo tänään:

Baker 2+1
Nistas 1+2
Kaartinen 1+1
Lajunen 1+1
Honkanen 1+0

KooKoolla ykköskenttä varsin tulessa !!!
 
Loistava voitto!

Voinko jopa uhota, että meillä on tällä hetkellä Mestiksen kovin ykköskenttä?
Baker tänään 2+1, Nistas 1+2 ja Kaartinen 1+1!

Taisi Sportilta loppua eväät kesken, kun ekassa erässä ei saatu monesta ylivoimamahdollisuudesta huolimatta kiekkoa reppuun.. KooKoon YV- ja AV-tilastot parantuivat aika lailla taas tässäkin pelissä.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
KooKoo tänään:

Baker 2+1
Nistas 1+2
Kaartinen 1+1
Lajunen 1+1
Honkanen 1+0

KooKoolla ykköskenttä varsin tulessa !!!

Erittäin hienoa!!

Baker se vaan parantaa tahtiaan peli peliltä, ja mikäs sen hienompaa.

Tässä meillä on kyllä semmoinen ykkösvitja, että alta pois!

Hieno voitto kyllä, Sportilta on aina kiva ottaa pisteet.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyökkäyskolmikko vetää vertoja TuTon vastaavalle ja muita ei ole ihan lähelläkään. Hieno voitto, koska Sport on aina paha vastus. En itse olisi uskonut näin runsasmaaliseen peliin tai ainakaan KooKoon voittoon, jos pelissä tehdään yhdeksän maalia. Mutta hyvä näin, vielä kun Liukkonen olisi mukana, mutta meneehän tämä näinkin.

Ja mestiksen tähtipuolustaja (Everton?) Honkanen maalasi jälleen.
 

Fordél

Jäsen
Voinko jopa uhota, että meillä on tällä hetkellä Mestiksen kovin ykköskenttä? Baker tänään 2+1, Nistas 1+2 ja Kaartinen 1+1!

Eiköhän se ole edelleen TuTo:lla.

Silti todella hieno voitto pojilta! Ykköskenttä on liekeissä ja samoin Honkanen. Toivottavasti lauantaina kotona onnistuvat muutkin. Silloin nähdään varmasti todella mielenkiintoinen ottelu kun on ulkomaalasta enemmän tarjolla kuin Jakomäen Siwassa.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja mestiksen tähtipuolustaja (Everton?) Honkanen maalasi jälleen.

Honkanen on ollut todella hyvä tällä kaudella. Nousee kohisten puolustajien pistepörssissä. Enää muutama pakki on Honkasen edelle maalipörssissä.

Ja kyllä KooKoolla on jälleen todella hyvä ykkösketju Nistas-Baker-Kaartinen.
Toki koko joukkue pelasi tänään erittäin hyvä pelin.

Tästä on hyvä jatkaa kohti lauantaita jolloin laitetaan Titaanien verkot tötterölle.
 

Fordél

Jäsen
Tästä on hyvä jatkaa kohti lauantaita jolloin laitetaan Titaanien verkot tötterölle.

Samalla nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen kun Titaanien Jernberg pääsee kenties ottamaan mittaa meitin Honkasesta. Tosin Miliisin parantuneen liikkeen myötä voipi olla, että jäykkä mutta kankea Jernberg ei koskaan saa Miliisiä kiinni. No mutta turha Honkasen on tämmösiin hommiin enää keskittyä kun tuo kiekollinen pelikin näyttää sujuvan.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös