Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 21.11.2007 Sport-KooKoo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Toimitus, 20.11.2007 klo 23.35.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei kahta ilman kolmatta... Viime kaudella KooKoo voitti molemmat pelinsä Vaasassa: 1-3 ja 2-5, vaikka Sport taisikin molemmilla kerroilla kenttätapahtumia hallita.

  Ne ovatkin sitten KooKoon ainoat voitot Sportista kolmeen vuoteen. Kuusi edellistä Vaasan vierailua siis 2-0-4, 21-13. Samana aikana Kouvolassa 0-2-4, 15-28.

  Kyllähän Sport tälläkin kertaa on suosikki. KooKoon sairatupa ei ole vieläkään tyhjenemään päin, eikä vieraspeli Vaasassa ole välttämättä herkkua taitavalle ykköselle. Pari yv-maalia ja onnistunut molaripeli voisi olla avaimet yllätykseen. Veikkaan, että Härmän vuoro pelata.

  Edellispeleistä oli hyvät fibat ja hyvin kävi. Nyt ei ole. Toivottavasti kuitenkin ainakaan Kajaanin lukemiin ei päädytä. Joku 5-1 voisi olla aika odotettavissa. Loppuun vielä yksi fakta:

  Erkkaa pannaan lapaan.
   
 2. KooPee Jäsen

  Ainut osa-alue jossa KooKoo on selvästi Sportia parempi on maalivahtipeli ja KooKoon maalivahti saa pelata kyllä huippupelin jos pisteitä Vaasasta halutaan saada. Sport on kyllä hyökkäysmateriaaliltaan huippukova ja oletettavaa on että Sport pelitapahtumia tulee hallitsemaan. Sport antaa kuitenkin maalivahdeillaan KooKoolle tasoitusta joten kyllä KooKookin vähintään pari maalia saa aikaiseksi. KooKoo on pelannut sen verran hyvin että ennakkoon tätä peliä ei todellakaan olla hävitty, mutta kyllä Sport varmasti kova on. Veikataan isomaalista ottelua jossa molemmissa päissä soi.
   
 3. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sport on kummallinen joukkue, jonka päivän kunto heittelee laidasta laitaan. KooKoon mahdollisuus on tosiaan etukäteen paremmassa maalivahtipelissä. Jos maaleja tehdään paljon, niin KooKoo ei pärjää. Tyylipisteet pois ja kiekkoa plekseihin. Pari vuotta sitten (virveliaikoina) nähtiin historiaa, kun Sport kaatui Vaasassa 6-0, vaikka KooKoolla ei ollut pelissä yhtään maalipaikkaa.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kokoonpanot:

  KooKoo

  Nistas - Baker - Kaartinen
  Virkki - Clarke

  Lampinen - Eskelinen - Vilkman
  Honkanen - Lajunen

  Pyhäjärvi - Miettinen - Peltola
  Lustberg - Sierman

  Räty - Sompi - Arola
  Vuorisaari, Korhonen (h)

  Härmä (Ore)


  Sport:

  Jämsä - Appel - Nabb
  Leppänen - Savolainen

  Jaatinen - MacNeil - Kivimäki
  Mäkinen - Lindfors

  Robson - Laitinen - Koivisto
  Leppiniemi - Kautto

  Pahkala - Riska - Hietaharju
  Talas, Hakomäki (h)

  Rossi (Väre)
   
 5. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Takkiin?

  Joo, takki auki tähän matsiin niin, että lepattaa. Kivimäki kakkosessa, pienoinen yllätys, tietenkin hyvä, että Kivimäki saa peliaikaa. Aika kova veto silti laittaan suoraan MacNeilin ja Jaatisen kanssa.

  Mutta voi jeesus tota puolustusta. En oikeen odota tältä peliltä kauhean paljoa. Vierailijoilla ikävä kyllä hyvät saumat voittaa tämä. Hallille pitää kyllä mennä, sen jälkeen suoraan pubiin katsomaan potkupalloa, ja kun siinäkin tulee turpaan, voi surun upottaa paikallisen yöelämän tarjoiluantimiin.
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Varmasti vauhdikas peli tulossa ja vielä kun edessä on Portugali - Suomi-matsi, niin avót! Harmi vain, että vatta on sekasin ja muutenkin heikko olo, joten vähän fiiliksiä vie tällainen turhuus.

  KooKoo saannut Lajusen ja Pyhäjärven taas takaisin, joten nyt mennään jo neljällä ketjulla. Sport ollut aina kova ja paha vastus KooKoolle, mutta viime kaudella vieraissa Vaasassa oltiin vahvoja.

  Myös silmään iskee se, että Sportin kokoonpano ei näytä, niin nimekkäältä, kuin viime vuosina on näyttänyt ja maalivahti-osasto ei yllä millään KooKoon tasolle. Juuri Sportin epävarmoihin maalivahteihin tämä homma voi kaatua, muuten saattaapi tulla pataan.

  2-4
   
 7. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoon kannalta positiivista on kuitenkin se, että Kolek sai tuon kierteen katkeamaan. Paljonhan nämä on taktiikoista kiinni ja Kolek on onnistunut kahdesti peräkkäin Vaasassa. Toisessa pelissä Sportilla taisi kyllä olla joku ö-luokan veskari.

  Mielenkiintoinen peli kyllä. Sport jäisi jo aika kauas, jos tästä onnistuttaisiin voitto ottamaan.
   
 8. Castillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
  Lainaus:
  Eikä vain mikä tahansa Ö-luokan veskari vaan kulttipelaajan maineeseen muutaman minuutin esityksen perusteella Vaasassa noussut Tommi "läski" Alanen.

  Sitä kaveria katsoessa Eero Väre tuntuu hyvältä, ellei jopa erinomaiselta vaihtoehdolta.
   
 9. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Tommi "hienoisesti ylipainoinen" Alanen. Ellei mun muisti täydellisesti pätki, niin se meni niin, että Alanen aloitti matsin, päästi ekan vedon sisälle naurettavan näköisellä tavalla. Tämän jälkeen ei kauaa mennyt, kun toinenkin lipsahti jo sisälle. --> Wevar kehiin loppupelin ajaksi. Tää Alanen oli kyllä jonkin sortin pohjakosketus sillä kaudella.
   
 10. Rankkari Jäsen

  Kouvolan ottelun ratkaisi karvauspeli. Sport karvasi aktiivisesti ylhäältä, ja esti Kookoon pelinavaukset hyvin. Vastaavasti Kookoo päästi Sportin omasta päästä vauhtiin, keskialueen ylitys toimi ja Sport sai paremmat tilanteet Kookoon maalille. Myös tänään pelitapa merkitsee paljon. Maalivahtipeli on toinen ratkaiseva asia. Mikäli Kookoo saa Rossin pieneen sivuttaisliikkeeseen ennen laukaisua, on hän heikoimmillaan. Peittävällä tyylillä pelaavalla maalivahdilla jää liikaa liikuttavaa sivusuunnassa. Ottelun alku on usein ratkaissut näitä pelejä. Voittaja voi olla kumpi vain, joten toivon, että Kookoo saa edes yhden pisteen.

  Jospa tänään saisi näistäkin asioista Vaasasta pientä raporttia?
   
 11. rekufa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Myllyaho!?

  Missä on Myllyaho, lokkaantunut vai sovittu loma? Tämä on kyllä aika paha.
  Se että Kivimäki saa peliaikaa on kuitenkin positiivista. Uskotaan että Mäkin tulon jälkeinen voittoputki Slamat tappiota lukuun ottamatta saa tänää jatkoa.
   
 12. ShitBreak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, NHL
  Mielenkiintoista nähdä ketä Manner peluuttaa mahdollisilla ylivoimilla viivalla. Puolustajista ei oikein ole muita kuin Kautto ja Savolainen, jotka pystyisivät pelaamaan ylivoimaa.

  Laittaako Manner jonkun hyökkääjän viivalle vai onko sen verran pelimies, että antaisi Talakselle ylivoima-aikaa. Vai sitten joku pakki, jonka laukauksilla ei ole toivokaan tehdä maalia.
   
 13. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Melkoista schaissea tuo Sportin kokoonpano, ainakin pakkiosasto.. Ja KooKoollta _todella_ on Sportiin verrattuna maalivahtipuoli ylivoimainen.

  Nistas-Baker-Kaartinen, kolme osumaa tänään.. Sport: Nabb (Appel), MacNeil

  2-5 ja kriisi jatkuu
   
 14. Lainaus:
  Mikäli Sport jollain ilveellä saa pisteet tänään jäämään Vaasaan niin nostan hattua kavereille, kyllähän tässä annetaan jo aivan tarpeeksi tasoitusta kun veskareita verrataan ja katsotaan tuota Sportin puolustajatilannetta, voi rähmä.
   
 15. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Taas semmoinen peli, että voitto toisi vähän luottoa takaisin. Mutta pahalta näyttää. Myllyahon poisolo ei juuri vaikuta, mutta Hallbäck on iso menetys jo kapeassa alakerrassa.

  Rossin toiseen hyvään peliin putkeen en usko. Oikea taso tulee näkyviin 120 minuutin aikana varmasti.
   
 16. Ice Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Moni täällä KooKoon kannattajista lyttää pelin jo alkuun, että tiukkaa tulee pistekin tekemään Vaasassa. Itse katson positiivisemmin peliin ja uskon viime pelejen hyvän vireen jatkuvan ja varsinkin ykkösviisikon nousevan yhä tärkeämpään rooliin maalivahtipelin lisäksi.

  Mutta helpollahan ei pisteet tule tietenkään. 4 kenttää saatu jalkeille ja se on positiivinen juttu. Peltolakin pelissä, vaikka ennakon mukaan loukkaantunut, viime Sapko pelissä.
   
 17. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En mä nyt näkisi pakkitilanteita minään ratkaisevana tekijänä. Jos verrataan tämän päiväisiä miehiä, niin aika tasan taitaa mennä:

  KooKoon kärkinelikon muodostavat Virkki, Clarke, Honkanen ja Lajunen. Kukaan heistä ei ole mikään Mestis-tähti, mutta kelvollinen runko kuitenkin. Sportilla on vastaavasti Leppänen, Savolainen, Lindfors ja Kautto. Näkisin tuo nelikon jopa lievästi KooKoon vastaavaa paremmaksi.

  Lustberg ja Leppiniemi eivät varmaan pahemmin eroa toisistaan ja Sierman menee tasan Mäkisen tai Talaksen kanssa. KooKoolla on tosin lisäksi seitsemäntenä pakkina Vuorisaari, joka ei kaiketi ole kuitenkaan täysikuntoinen.

  Ennemminkin näkisin, että maalipaikkojen hyödyntäminen vs. maalivahtipeli on ratkaisevassa asemassa. Niissä KooKoo on ollut viime aikoina kohtalaisen hyvä, joten jotain mahdollisuuksia on, vaikka Sport tuleekin ottelua hallitsemaan.

  Vaasalaiset ovat vähän turhankin pessimistisia. Vedonvälittäjien prosenteissa Sport on kaikkialla selvä suosikki: 51-57% Sportille, 17-20% tasan ja 24-30% KooKoolle.
   
 18. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  KooKoo tänään:

  Baker 2+1
  Nistas 1+2
  Kaartinen 1+1
  Lajunen 1+1
  Honkanen 1+0

  KooKoolla ykköskenttä varsin tulessa !!!
   
 19. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Loistava voitto!

  Voinko jopa uhota, että meillä on tällä hetkellä Mestiksen kovin ykköskenttä?
  Baker tänään 2+1, Nistas 1+2 ja Kaartinen 1+1!

  Taisi Sportilta loppua eväät kesken, kun ekassa erässä ei saatu monesta ylivoimamahdollisuudesta huolimatta kiekkoa reppuun.. KooKoon YV- ja AV-tilastot parantuivat aika lailla taas tässäkin pelissä.
   
 20. Hescu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, KooKoo
  Lainaus:
  Erittäin hienoa!!

  Baker se vaan parantaa tahtiaan peli peliltä, ja mikäs sen hienompaa.

  Tässä meillä on kyllä semmoinen ykkösvitja, että alta pois!

  Hieno voitto kyllä, Sportilta on aina kiva ottaa pisteet.
   
 21. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hyökkäyskolmikko vetää vertoja TuTon vastaavalle ja muita ei ole ihan lähelläkään. Hieno voitto, koska Sport on aina paha vastus. En itse olisi uskonut näin runsasmaaliseen peliin tai ainakaan KooKoon voittoon, jos pelissä tehdään yhdeksän maalia. Mutta hyvä näin, vielä kun Liukkonen olisi mukana, mutta meneehän tämä näinkin.

  Ja mestiksen tähtipuolustaja (Everton?) Honkanen maalasi jälleen.
   
 22. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän se ole edelleen TuTo:lla.

  Silti todella hieno voitto pojilta! Ykköskenttä on liekeissä ja samoin Honkanen. Toivottavasti lauantaina kotona onnistuvat muutkin. Silloin nähdään varmasti todella mielenkiintoinen ottelu kun on ulkomaalasta enemmän tarjolla kuin Jakomäen Siwassa.
   
 23. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Honkanen on ollut todella hyvä tällä kaudella. Nousee kohisten puolustajien pistepörssissä. Enää muutama pakki on Honkasen edelle maalipörssissä.

  Ja kyllä KooKoolla on jälleen todella hyvä ykkösketju Nistas-Baker-Kaartinen.
  Toki koko joukkue pelasi tänään erittäin hyvä pelin.

  Tästä on hyvä jatkaa kohti lauantaita jolloin laitetaan Titaanien verkot tötterölle.
   
 24. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Samalla nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen kun Titaanien Jernberg pääsee kenties ottamaan mittaa meitin Honkasesta. Tosin Miliisin parantuneen liikkeen myötä voipi olla, että jäykkä mutta kankea Jernberg ei koskaan saa Miliisiä kiinni. No mutta turha Honkasen on tämmösiin hommiin enää keskittyä kun tuo kiekollinen pelikin näyttää sujuvan.