Ke 21.10.2020 SaiPa - Sport

  • 8 315
  • 145

Damber

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos jompikumpi tekee edes kolme maalia, niin on aika lähellä voittoa. Krivosik ollut ilmeisen vaisu alkukauden? Heitetään veikkaukseksi SaiPan voitto jatkoilla 2-1. S. Virtanen ratkasee
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Reijolaan on kova luotto, kaveri ei kahta maalia enempää päästä selkänsä taakse, jos sitäkään. Sportin täytyy siis tehdä ainakin kolme häkkiä, niin pisteet matkaavat isolla todennäköisyydellä Vaasaan.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Sitähän toivoisi Sportin hyökkäyskalustolle hieman onnistumisia. JA YV:n tehokkuus, vieläkö hierotaan paikkaa viivaan Kelpolle? Vai ottaako joku maestrona tahtipuikon ja alkaa hommiin?
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Tanssiparillani muuta menoa tänään, joten pääsen poikkeuksellisesti katsomaan keskiviikkonakin lätkää. Koska lähtökohtaisesti oletuksena on joku korkeintaan yhteensä kahden maalin nyhjäys niin luultavasti nyt mätetään molemmat maalivahdit vaihtoon ja peli menee jatkoille viime marraskuisen HIFK-SaiPa matsin tapaan tilanteessa 6-6 ja toinen saa sitten lisäpisteen.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikähän muuten on pienin yleisömäärä liigapelissä? TV-kuvan perusteella voi olla ennätys tulossa, ainakin tuo aitioiden sivusta on melko tyhjillään.
 

Barney

Jäsen
SaiPan ykkönen sai heti ensimmäisessä erässä pitkän hyökkäyksen, kun viivassa oli Moverare-Vainio eikä viime viikon tapaan Kojo-Riikola.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saipan peli on kyllä aivan eri näköistä, kuin viime viikolla. Päätekijä tässä lienee Risto Dufva.
Vainio ja Olkkonen osaa syöttää, siinä ero.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näkisin avustavana tekijänä myös, että Sport ei karvaa ollenkaan. Paljon yli siniviivan ei kukaan uskalla tulla härppimään.
Eli SaiPa on paska edelleen..
 

Altec

Jäsen
Emmä tiedä pitäskö itkeä vai nauraa? Onhan tuo ihan järkyttävää paskaa SaiPalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös