Ke 2.3.2022 Otteluseuranta (Liiga)

  • 11 181
  • 248

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko voittaa 3-2. Tom Gregoire maalintekijänä, ja on iloinen kuin tupakki voittomaalistaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Nasulia ...
 

Ikikerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rakkaat palstalaiset, mikäli suosikkijoukkueesi pelaa kalpaa vastaan ja kuulet paikanpäällä pelissä tai sitten television välityksellä jatkuvaa hiiren piipitystä tai vastaavaa ääntä ja mietit että mistä se kuuluu niin voin paljastaa. tommi miettinen. Vittu mikä hiiri. Ulisee ja valittaa aivan kaikesta.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Niin, pitäisi nähdä uusinta. Harmi, ettei näytetty.

Kelasin uusintana, joten siksi mussutan. Kiitos kuitenkin hyvustä kommenteista. Peli ei kaatunut siihen tänään, mutta jotenkin tuntuu että melko isoja tuomarivirheitä sattuu juuri meidän joukkueen kohdalle.

Toki voittajat osaavat käsitellä ne ja tuomaritkin ovat vain ihmisiä, joten ehkä menen itsekin vain eteenpäin asian suhteen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Eikö kyseessä ollut vielä syötön saattotilanne, josta ei nykylinjalla tule jäähyä vaikka osuisikin?

Ei kai se enää siinä vaiheessa ole mailan saattamista, kun Janatuinen kerkesi jo ottamaan Könösen taklauksenkin vastaan. Taklausta vastaanottaessa Janatuisen maila nousi Könösen kasvoihin ja ilmeisesti silmään. Ainakin Savon Sanomien mukaan Juuso vietiin sairaalaan.

Tägäilen tähän myös ne nimimerkit jotka tätä tilannetta ihmetteli tässä ketjussa. @Äimänkäki @expertti @Vuokralainen

Helvetin ikävännäköinen tilanne kaiken kaikkiaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kerkesikö?

Kyllä väitän niin. Nosti kädet eteensä, ja maila huitaisi Könöstä naamaan. Ilmeisesti silmään. Pelissä siitä olisi pitänyt tulla boksia, mutta ei missään nimessä kurinpidon asia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös