Ke 2.10.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 14 221
  • 196

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jääkiekon SM-liigakauden 2019-2020 ensimmäinen laaja ottelukierros lokakuussa pelataan tänään. Ohjelmassa on neljä ottelua. Pelipaikkakuntina toimivat Hämeenlinna, Kouvola, Lahti ja Mikkeli.

HPK - JYP: sarjataulukon häntäpäässä oleva HPK ja seitsemättä sijaa miehittävä JYP kohtaavat Hämeenlinnan Rinkelinmäellä. Pallokerho on voittanut seitsemästä ottelustaan kaksi ja hävinnyt viisi, joista yhden jatkoilla. Pisteitä on koossa seitsemän. Joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa hävittyään HIFK:lle jatkoajalla 4-5, Jukureille 4-3 ja Lukolle maanantaina 1-2. Oranssipaitojen parhaat pistemiehet ovat Valtteri Puustinen (2+5) ja Cody Kunyk (1+6).

Vierailija JYP on voittanut kahdeksasta ottelustaan kolme ja hävinnyt viisi, joista kaksi jatkoilla. Pistesarakkeessa on 11 pojoa. Joukkue on kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan viime viikonloppuna Ässät 6-1 ja Sportin 2-4. Jyväskyläläisten paras pistemies on tehoilla 4+4 Julius Nättinen.

Jukurit - TPS: keskikastin tuntumassa olevat Jukurit ja TPS iskevät yhteen Mikkelissä. Jukurit on kaapinut seitsemästä ottelusta kolme voittoa ja hävinnyt neljä, joista kolme vasta jatkoilla. Savon sinikeltaiset ovatkin Kärppien ja Pelicansin ohella toiseksi vähiten varsinaisella peliajalla hävinnyt joukkue. Sijoitus on 12 pisteellä kuudes, edellä majailevien Pelicansin ja Ässien ollessa tasapisteissä. Jukurit on viiden ottelun pisteputkessa ja hävisivät viimeksi jatkoajan päätteeksi SaiPalle 3-2. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat Jesper Piitulainen (3+2) ynnä Jakub Galvas (0+5).

Vierasjoukkue TPS on sarjataulukossa kahdeksantena 10 pisteen saaliillaan. Kuudesta ottelusta puolet on päättynyt mustavalkoisten voittoon ja puolet tappioon. Palloseura voitti viime ottelussaan Ässät viime sekuntien ylivoimaosumalla Porissa 0-1. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat pelikieltoa kärsivä Lauri Korpikoski (3+3) sekä Ässiä vastaan voittomaalin ampunut Anton Holm (3+3).

KooKoo - SaiPa: kauden kolmas Kaakon derby otellaan tänään Kouvolassa. KooKoo on sarjataulukossa 12. sijalla seitsemällä pisteellä, tasoissa HPK:n ja KalPan kanssa. Seitsemästä ottelusta kaksi on tuonut voiton ja viisi tappion, joista yksi jatkoilla. Mustaoranssit ovat kahden ottelun tappioputkessa kaaduttuaan TPS:ää vastaan 2-7 ja KalPalle rankkareilla 2-1. Juha-Pekka Haataja on saldolla 1+5 joukkueen sisäisen pistepörssin ykkönen.

SaiPa miehittää sarjataulukossa 10. sijaa kolmella voitolla ja neljällä tappiolla. Pisteitä on koossa yksi enemmän kuin KooKoolla, kahdeksan. Viime ottelussaan keltamustat löivät Jukurit jatkoajalla 3-2. Tomas Zaborsky on joukkueen tämänhetkinen ykköspyssy tehoin 2+5. Joukkueiden voitot ovat kauden avausviikonlopun tuplakohtaamisesta tasan 1-1.

Pelicans - Ilves: sarjataulukon kärkipään tuntumassa liihottava Pelicans ja pahnanpohjimmainen Ilves ottelevat Lahden Isku Areenalla. Pelicans on voittanut kuudesta ottelustaan neljä ja hävinnyt kaksi, joista toisen jatkoilla. Sijoitus on 12 pisteellä viides, edellä Ässät ja takana Jukurit tasapisteissä. Viimeksi turkoosit kokivat kauden ensimmäisen pisteettömän pelinsä hävittyään perjantaina Sportille 3-5. Janos Hari on pelikaanilauman suurin pisterohmu saaliilla 1+7.

Toissapäivänä maanantaina päävalmentajaa vaihtanut Ilves lojuu sarjataulukon viimeisellä sijalla voitettuaan seitsemästä ottelusta vain yhden. Pistepussiin on pudonnut vain kolme hippusta. Ilves on päästänyt eniten maaleja kaikista joukkueista, 28. Joukkuetta syksystä 2016 lähtien luotsannut Karri Kivi sai potkut maanantaina ja hänen tilalleen tuli apuvalmentaja Jouko Myrrä loppukauden sekä ensi kauden kattavalla sopimuksella. Joukkue hävisi lauantaina Kärpille 5-0, päästämällä kaikki viisi takaiskua tylysti jo avauserässä. Joukkueen parhaimmat pistemiehet ovat Joose Antonen (3+2) ja Robert Leino (3+2).

Tässä Punamustan tulosveikkaukset:

  • HPK - JYP 2-4
  • Jukurit - TPS 2-1
  • KooKoo - SaiPa 3-4 ja.
  • Pelicans - Ilves 4-1

Hyvää kiekkoiltaa kaikille.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Lehkonen paukuttaa faktoja tiskiin. Täysin samaa mieltä tuon herran kanssa noista tilanteista.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Olipas se hämmentävä kokemus. Toisaalta, saattohan Kiven kenkiminen olla virhekin.

Mutta että Ikan täytyy pyörittää miljoona klippiä ja vierittää kaikki pelaajiin niskaan on hieman koomista. Pikkasen täytys osata ulkoistaa itsensä saunakaveruuksista kun asiantuntijana toimii.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Miten nuo pakit voi aina nukkua ruususen unta. Vittu että vituttaa
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
En tiedä. Tosin siinä mielessähän tuo sääntö on nykyään jännä, että luikkarilla saa kai ohjata aika vapaasti millä liikkeellä tahansa. Tosin ei lie ohjaus, kun vastapalloon tulee.

Eihän se millään voi olla ohjaus, jos maalista poispäin tulevan kiekon tökkää luistimella maaliin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös