Ke 19.11.2014 Jukurit - KeuPa HT

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toista kertaa viikon sisällä KeuPa vastassa. Voi että tätä otteluohjelman ihanuutta.

Viikko takaperin heikkoasenteisella esityksellä takkiin 4-2, mutta tänään kotiyleisön edessä ei todellakaan ole varaa samaan. Asenteen pitää olla joka jätkällä kunnossa, kun kaukaloon astutaan.

Joukkueiden kokoonpanot tänään:

Jukurit

Quemener (Galansky)

Hiltunen-Guttig-Turtiainen
Lukka-Akkanen

Turunen-Palve-Laakkonen
Purolinna-Forsström

Savolainen-Ripatti-Nöyränen
Vaarasuo-Pihlström

Kalliola-Hämäläinen-Lähde
Paven

Iivo sivuun ja Savolainen tilalle, ei muita pelaajamuutoksia. Ketjukoostumuksissa Ripatti siirtyy laidasta kolmosen keskelle, Palve nousee kakkosen sentteriksi ja Guttig ykkösen. Pitkäsen tilanne kyllä ihmetyttää, onkohan mies pahemminkin rikki?

KeuPa:

Suomalainen (Pitkänen)

Kumpulainen-Peränen-Mörsky
Kauppila A.-Palola

Jormakka-Maasalo-Kouvalainen
Myllymäki-Kauppila S.

Pulliainen-Kiiskinen-Huttu
Roihu-Ollitervo

Rämä-Lindsten-Lappalainen
Myllylahti

Kaikki tulokset murskavoitosta rankkaritappioon on kyllä tänään mahdollisia. Kuten sanottua, jos asenne Jukureilla on kunnossa, niin tulos saattaa revetä isoksikin, sillä sen verran suuri on materiaaliero tänä iltana. Ei ole KeuPalla edes Setästä ottamassa niitä muutamaa gamesaveria, joita viimeeksi Mikkelissä nähtiin. Jos taas ei, niin tiukasti sumputtava ja vastaiskuilla hyökkäävä KeuPa aiheuttaa varmasti hankaluuksia.

Toivon mukaan myös yleisö eksyisi tänään paikalle. MAMK jakoi 500 ilmaislippua opiskelijoilleen, joten voi siellä jokunen katsoja tavallista enemmän olla tänään paikalla.
 
Erittäin mielenkiintoiset ketjumuutokset. Guttigille haetaan selvästi uutta potkua Hiltusen ja Turtiaisen vierellä. Myös kakkosketjun "kaksi taiteilijaa+yksi työläinen" -asetelma täytyy nähdä. Ripatti edisti loistavasti kiekotontakin peliä laidalla, mutta nyt katsotaan jatkuuko sama vire keskellä. Myös Kalliola, joka on pelannut nousujohteisesti, on seurannassa. Paven olisi kyllä voinut sivuuttaa Pihlströmin kolmosparissa, kun kätisyydetkin kohtaavat. Mutta ehkä Jarnolla on jotain pientä vaivaa vielä. Niin, ja myös YV:tä täytyy seurata. Kuka tulee Iivon paikalle? Tänään olisi paras alkaa kolisemaan YV:lläkin.

Synti on todellakin tapahtunut, MAMK on ostanut Jukureilta 500 lippua opiskelijoilleen jaettavaksi. Toivottavasti uusia kasvoja näkyy hallilla ja toivottavasti joukkue tarjoaa sellaisen kokemuksen, ettei jää heillä viimeisksi käynniksi.
 
Erittäin hyvää viihdettä ja hokia siihen nähden, ettei tunteen palosta ollut tietoakaan.

Jos tämä olisi Vain elämää, tänään olisi ollut "Palveen päivä". Oula ja Hiltunen (ja vähän muutkin pakeista lähtien) pääsivät mielipuuhiinsa eli 1vs1 -tilanteisiin, ja onhan se vielä tuplasti kivempaa kun vastustajan pakisto on sen verran heikko, että saa vähän käyttää taiteellista silmää. Yleisö varmasti tykkäsi taituroinneista, mutta toivottavasti jalat saadaan maan pinnalle äkkiä, ei tämä nyt ihan tällaisena tule ensi peleissä jatkumaan eikä tällä pelillä välttämättä tulla voittoja ottamaan.

Mitä tulee joukkueiden viisikkopeliin, niin annan rispektiä Tupamäelle. Päädyssä päiviteltiin miten huolimattomasti Jukurit pelaa (ekassa erässä), mutta jospa kuitenkin etsittäisiin syytä sieltä mistä kuuluu; Keupan loistavasta ohjauspelistä. Keupa on ensimmäisiä, ellei jopa ensimmäinen joukkue tällä kaudella Kalevankankaalla, joka pakottaa Jukurit avaamaan keskelle. Keskelle avaamista ei olla taidettu paljoa harjoitella, ja sekavaltahan se näytti. Sentteri oli poikkeuksetta karkaamassa liian ylös ja se aiheutti muutaman vaarallisen paikan Keupalle.
Joku kysyi otteluseurannassa Keupan YV:stä: aika tahmeaahan se oli (parhaimmat paikat oli Jukurien nelikoilla, tolppaa sun muuta). Tästä isoin kiitos taas kuuluu vuorostaan Jukurien ohjauspelille. Varsinkin kärkijätkät Turtiainen, Kalliola ja Palve tekivät jälleen loistotyötä. Toisessa erässä Jukurit joutui edelleen avaamaan keskustaan mutta ehkäpä pienen säädön avulla oltiin saatu paketti kasaan eikä vääriä ajoituksia enää nähty.

Guttig ja Hiltunen pelannevat toistaiseksi (ja toivottavasti) samassa ketjussa. Palveen ja Laakkosen yhteispeli näytti myös lupaavalta, vaikka niin erilaisia pelaajina ovatkin. Kalliola oli viltissä loppupelistä joten.. huoh.

Niin, ja kiitokset SarvisClubille. Erittäin hyvä meininki.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ihan napakka esitys Jukureilta KeuPan kustannuksella. Avausmaali seitsemän sekunnin jälkeen taisi alussa sekoittaa kotijoukkueenkin pasmoja, kun erän alkupuolella oli melkoinen määrä harhasyöttöjä ja jotain lepsuilua. Hiltusen toinen maali sitten sai pelin oikeille raiteille. Suurempaa hätää ei sitten sen jälkeen enää ollutkaan, ja pelaajat pääsi jopa hieman "toteuttamaan itseään". Nollapeli on aina nollapeli, ja siihen pitää olla hyvin tyytyväinen. Hiltunen ja Palve olivat illan ykkösnimet, ja Rane Quemener tietysti, vaikka aika helpolla nollapeli tänään tulikin. Palveelle pelistä isoin plussa. Aivan erinäköistä peliä kuin muutama viikko sitten. Hieman tietysti harmittaa, kun kypärätemppu jäi Oulalta tai Tipiltä tulematta..eräältä fanilta (ei minulta) olisi lähtenyt tukka. Ensimmäisestä kotipelin kypärätempusta tuo tapahtuu. Viimeisessä vaihdossakin oli muuten molemmat kahden maalin miehet jäällä, eli yritystä taisi olla..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös