Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 18.3.2015 KooKoo - SaPKo (5. puolivälierä)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 18.03.2015 klo 10.17.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Taas jatkuu miekkailu. KooKoo ei muuta mitään maanantain kokoonpanosta ja hyvä niin

  SJL Tilastopalvelu (kokoonpanot)

  Tuomareina veljet Vuohtoniemi & Räsänen.

  SaPKolla Suutari palaa pelikiellosta mutta muuten en osaa sen tarkemmin SaPKon kokoonpanoa analysoida.

  Jatkuuko KooKoon hyvä vire maanantailta vai isketäänkö päätä seinään, lentääkö ukkoja ulos, onnistuuko tuomarit pitämään kuuman ottelun hanskassa... siinäpä kysymyksiä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2015 klo 10.51
 2. Kiekkokatsoja Jäsen

  KooKoo jatkanee samalla tavalla, kuin maanantaina, nyt kun SaPKon heikkoudet on löydetty, ja eväätkin syöty vähiksi.
  Veikkaan 4-2, ja yleisöä tasan 2000.
  Toivottavasti tulee vauhdikas ja viihdyttävä peli.
   
 3. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Maanantaina KooKoo pystyi ajoittain jopa ylirohkealla karvauksella ottamaan SaPKo:n hyökkäyksenrakentelun kiinni kuitenkin niin, että viisikon yhtenäisyys ei kärsinyt (etäisyydet pelaajien välillä pysyivät). Myös SaPKo:n keskialueen karvaus oli videoitu ja opeteltu, koska se puskeminen laidasta oli vaihtunut lyhyempään syöttöön ja keskikaistan käyttöön. Hyökkäyspäässä KooKoo hallitsi maalinedustaa (paljon ohjurimaaleja) ja ylivoimakin toimi! Tänään samat asiat kuntoon niin perjantaina on KooKoolla ottelupallo hallussa.

  Rämön olisi tietysti syytä olla yhtä hyvä kuin maanantaina ja ne jäähyt pitää saada kuriin (myös valmentajan hankkimat).

  Luottoa löytyy, kiakkoa pussiin!

  Yleisöä: 2430
  Lopputulos: 3-1
  Tuomarit: en tiiä vielä, enkä uskalla arvata
   
 4. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jos tenniksessä erän seitsemättä peliä pidetään merkittävimpänä erävoiton kannalta, on tasaisen poff-sarjan viides peli kaiketi se "suurin". Illan peliin SaPKo ei varmasti lähde häviämään, kuten ei aiemminkaan- nyt vaan panos on katkopallon myötä vielä aiempaa isompi. Voitolla SaPKo saisi kotiedun, ja pakkovoiton paineen KooKoolle.
  KooKoo löysi oman pelinsä ja tarvittavan asenteen, sekä halun voittaa sarjan kannalta jokseenkin viimeisellä hetkellä. Mikäli SaPKo ei löydä uusia pelillisiä keinoja ( toivon todella, ettei niihin ei kuulu esim. Rajalan eliminointi polvitaklauksella ), vie KooKoo pelin.
  SaPKon sauma on pelin alussa ja avausmaalissa. KooKoon jäähyherkkyys on paineen alla sitä luokkaa, että ote voi kääntyä vastustajalle parin oman pään tilanteen huolimattomalla pelaamisella. Eli varsinkin Västilän olisi syytä pitää mailastaan huolta, ja ajatukset pelissä! Mielellään kaikkien muidenkin..

  Kun omalta kantilta katsottuna SaPKo-sarja on ehkä jopa koko pudotuspelien mielenkiintoisin ( oletus siis että mennään finaaleihin saakka ), en jaksa ymmärtää noita kahden edellisen pelin yleisömääriä Kouvolassa. Mestis-kiekkoa parhaimmillaan, taistelua ja tapahtumia kentällä, omalla joukkueella vihdoinkin panosta pelissä. Ja katsomossa saman verran väkeä kuin marraskuun KeuPa-pelissä. Mikä helvetti kouvolalaisia vaivaa- tyhmyyskö?

  Josko tänään jo 2015 katsojaa!? Pelin vie kyllä KooKoo 6-1!!
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Pois on tiputettu Rasse Hämäläinen, joka on ekä hieman outo ratkaisu. Tarkoittaisiko tuo kuitenkin sitten sitä, että Köykkä-Luopa haluttiin pitää kokonsa vuoksi mukana. Suutari on istutettu ketjuun joka oli viimeksi puolustuspäässä vaikeuksissa, mutta en näkisi siinä ongelman olleen Rassessa vaan ketjun sentterissä.

  kiekko.ita-savo:sta poimin jännän huomion, vaikka ei siitä voi luultavasti yhtään mitään päätelläkään.
  "Pudotuspeleissä muutoksia aamupäivällä ilmoitettuihin pelaajiin voi tulla viime hetkellä."

  Näinhän kävi lauantainakin kun ilmoitettu Kainulainen vaihtui Mörskyyn. SaPKolla vaan ei tässä vaiheessa ole edes mitään paremmaksi muuttavaa vaihtoehtoa jos kerran Suhoselta on pelaaminen edelleen kielletty. Rassen kanssa tuskin tuollaista peliä olisi syytä pelailla.

  Samat asiat ratkaisevat kuin kaikissa muissakin jääkiekkopeleissä ja nehän me kaikki tiedetään.

  Mestiksen tilastosivut toimii niin hienosti, etten saa tukea väitteelleni, mutta minusta tuntuu, että SaPKon Nikke Kettukangas on jäällä lähes aina kun omissa heiluu. Olkoonkin, että maanantaina KooKoo rankaisi ylivoimista, mutta Nikke pojan kultainen kuuppa helotti jäällä 4 maalin aikaan viidestä.
   
 6. Tippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JLC
  Matsipäivä ja aurinko paistaa, mikäs sen parempaa..

  Tänään on mahdollisuus ottaa ensimmäinen ottelupallo itelleen, tai sitten Jasi tulee Kouvolaan syöttämään lihapullia KooKoolle ja perjantaina ollaankin selkä seinää vasten. KÄMÄÄÄÄN KOOKOO!
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Jos en väärin kuullut niin yleisöä 2015 ja tulos 6-0, 6 + lisänumero :) laitahan lottoa sisään. Itse ottelu oli melkoinen näytös
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Bensa on loppu ja mopolla rymistellään moottoritiellä. Siltä tuo nyt näyttää. Kyllä nyt edes jotain ryhtiä pitäisi saada perjantaiksi vaikka olisikin paikat hapoilla. Jos ei vanhukset jaksa niin ottakaa vaikka 2-3 A-junnua messiin, ne jaksaa.
   
 9. Kiekkokatsoja Jäsen

  Aivan kuin pelissä olisi olleet eri joukkueet, kuin otteluissa nro 1. ja 3. KooKoo hallitsi peliä täysin, ja SaPKon eväät oli syöty. Liekkö eväänä ollut niitä 0% lihaa olevia lihapullia.
   
 10. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Oli kyllä hieman aneeminen SaPKo tänään vastassa, ei riittänyt oikein taisteluilmettä ja kaksinkamppailussa oli aina savonlinnalaista nurin. Vaikuttiko sitten taustalla KooKoon dominointi Talvisalossa tai mikä, mutta tänään ei ollut vieras valmis pelaamaan huipputasolla kiekkoa. Kuitenkin mitään tässä nyt ei ratkennut ja se nyt on niin pomminvarma juttu, että Pässit lyö ylihuomenna 110% peliin ja lähtee vielä hakemaan itseluottamusta takaisin. Tärkeintä on nyt napsia myös perjantaina niitä onnistumisia alkuun. Heti kun KooKoo on sössinyt alussa maalipaikkoja, niin Jasin joukot on löytänyt itseluottamusta ja taisteluilmettä tuplasti enemmän.

  Ei toki tänään myös ollut Similän päivä ja puikot lauloivat pari kertaa vähän helposti, mutta toisaalta kaksi maalia olikin sitten sellaista CCCP-klapklappia, että ei niitä olisi torjunut kukaan. Huomattavasti epävarmemmin suoritui stunttaaja Leskinen, joka selvästi oli vähän epävireinen ja maalit menivät suhteellisen helposti reppuun.

  Upeaa katseltavaa tuo, kun äijillä on itseluottamusta, jos oikeasti tällainen taso pysyy niin ei kyllä Jukuritkaan meille pärjää. Ikävä kyllä se ailahtelevuus on vaan nähty niin usein, että tähän ei voi oikein vannoutua. Upeaa myös katsoa, kun omat pojat vääntää isossa roolissa kiekkoa reppuun ja lasaretista löytyy vielä oman kylän "superstara" ja potentiaalinen Koskinen (+ Laakso Hermeksessä karsimassa Mestikseen).

  Rinkinen siirtyi taas kerran playoffien maalipörssin kärkeen ja pisteen päässä enää Palveestakin pistepörssissä. Huhujen mukaan miehellä polttelee jo Liiga-soppari taskussa, joten kiitos Jeesus ja Muhammed. Rajalakin painanut neloskentästä kevyet 6 paunaa.

  Tuominen ei pelannut tänäänkään sekuntiakaan, mutta hienoa, että hänkin jo takaisin kehissä. Kangasmäki on jo treenannut normaalisti ja voi tehdä paluun jo tähänkin sarjaan. Virtanen treenannut jo, mutta tuskin vielä vähään aikaan tekee paluuta. Sitten siellä on vielä sellaisia äijiä kuin Aki Juusela, Pauli Levokari ja Jesse Koskinen rotaatiossa, joten hyvältä näyttää ja tuoretta jalkaa riittää.

  Nyt hoidetaan homma kotiin kunnialla!
   
 11. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Miten ne KooKoon pojjaat tuolleen pelas, ehjä 60 min?

  SaPKolla kyllä painoi jalat, liike on loppunut kuin seinään. Vastavuorosesti KooKoo on kyllä lopettanut nyhväämisen ja nopeuttanut varsinkin hyökkäyksiin lähtöä. Tuo on nyt aika myrkkyä SaPKolle tällähetkellä.
   
 12. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Pitkävetoon piti laittaa Hokki-peliin tasuri, muttei löytynyt sopivaa paria sille, kun KooKoon ja TUTOn kertoimet oli jostain syystä vedetty liki yhteen ..

  Pelillisesti joukkueiden välillä on aivan järkyttävä ero, kun KooKoo vihdoin pelaa keskittyneesti ja tosissaan. Talven aikanahan tuosta pelistä on nähty muutaman minuutin välähdyksiä silloin tällöin, ja tuolla pelillä olisi runkosarjan voitto varmistunut jo jouluna. No ei varmistunut, mutta toisaalta tiukka SaPKo-sarjan alku on herättänyt KooKoon pelaamaan, ja tekemään töitä tosissaan voiton eteen. KeuPa-sarja tuskin olisi vastaavaa rypistystä vaatinut.
   
 13. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Minkäslainen tilanne oli tuo Heikkisen sukeltaminen viimeisessä erässä? Kai Kouvolalaiset muistivat myös omaansa hamekankaalla?

  Saattaa pässien kausi loppua perjantaina, mutta eiköhän pässit anna vielä kerran kaikkensa. Veikkaan että jatkoajalle menee. Toivottavasti KooKoo on nyt tosiaan herätetty, niin ettei Jukurit ihan 4-0 voittoon marssi. Toisaalta kiva olisi nähdä miten Jukureiden rahkeet auditoinneissa riittää, mutta Jukureiden voiton toivominen on vähän kun Ruotsia kannattaisi. Ei vaan onnistu.
   
 14. KooPee Jäsen

  Lainaus:
  Vuohtoniemen aivopieru. SaPKon pelaajalta viikate isku jalkoihin ja Heikkiseltä jalat alta.
   
 15. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Jos se ei ollut teatteria niin mikä sitten? Tämä maanmainio selostajannekin kyllä hyvin komppasi sitä esitystä.
   
 16. Kiekkokatsoja Jäsen

  Lainaus:
  Näkyy ottelukoosteesta, joka löytyy KooKoon sivulta.
  Kaatuilusta olikin jo mainintaa tässä otteluketjussa, ja havainto oli oikea. SaPKo:n pelaajat kaatuilivat tosi useasti, varsinkin ottelun eka erässä. Onneksi oli tuomareilla play off linja, ja niistä ei tullut helppoja jäähyjä.
   
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tästä olen täysin samaa mieltä. Jos Jukurit etenee finaaleihin niin olkoon heillä vastassa mikä tahansa joukkue, niin Jukureiden voiton toivominen on jo ajatuksenakin täysin poissuljettua ja sula mahdottomuus.
   
 18. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Sama homma. Multa täällä Mikkelissä kysytään, että miksi ihmeessä et Jukureita kannata. Mun vastaus on, että ketä kannattaisit jos muuttaisit Ruotsiin ja menisit katsomaan Globeniin Ruotsi-Suomi -peliä? Ei vaan ja ei sitten millään pysty kotijoukkueen mukana elämään.

  Omasta mielestäni Jukurit tulisi pääsemään liian helpolla, jos eivät KooKoota kohtaa finaaleissa. Jos SaPKo tästä sarjasta rimpuilisi vielä jatkoon, niin olisihan se sitten täysin loppuunajettu suupala Jukureille välierissä.
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Yhtä kevyesti tulivat sekä tuo Kettukankaan huitominen kuin sukeltaminen Heikkiselle eli molemmat olisi voinut jättää viheltämättä. Sukellusta oli ainakin erittäin vaikea havaita, kun tilanne oli muistaakseni päädyssä laidan lähellä.

  Ollaanko sitä vieläkin jossain siinä luulossa että voitti tämän sarjan kumpi tahansa niin siitä mennään välieriin Jukureita vastaan? Savonlinnan selostaja tätä harhakuvitelmaa jaksaa mainostaa. KooKoo ei voi missään tapauksessa kohdata Jukureita kuin vasta loppuottelussa. Jos SaPKo menee jatkoon se on välierissä Jukureita vastaan.
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kyllä siinä Heikkisellä pientä hyppyä oli joten ei tuo nyt oikeusmurha ollut. SaPKon sivuilta videoiden alta löytyy hauska otsikko "SaPKon ja Savonlinnan Teatterin yhteistyö" (ei tarvi ottaa vakavasti)

  Ei kai siinä uskossa että tästä parista Jukureille vastus välieriin ole kuin Savonlinnan selostuskaksikko.
   
 21. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  En minä ainakaan. KooKoo on vaan niin vahvassa lennossa että uskon sen kohtaavan Jukurit finaalissa.

  Kyllähän tuossa pieni pellehyppy Heikkiseltä oli. Pitäis varmaan ruveta jeesustelemaan, mutta en taida vaivautua.
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  A. Heikkisen AV-maalissa syötön lahjoittajanahan oli Nuutinen. Katselin vielä tuota ottelukoostetta ja siitä näki hyvin miten vähän Nuutista kiinnosti lähteä A.Heikkisen perään paikkaamaan virhettään. Nuutinen tyytyi vaan surffaamaan vähän lähemmä ja katsomaan mitä tapahtuu.