Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Avataanpa ketju tällekin pelille, koska on tiedossa että Keravalta yleensä saa hyvää analyysia pelin tapahtumista.

Kuten Jatkoajankin ennakko kertoo on SaPKo vielä vuonna 2014 voittamaton, mutta silti realiteetit ennakoivat että äärimmäisen tiukassa vierailijan pisteet tulevat olemaan.
HCK:lla alkaa olla varsin nimekäs nippu kasassa ja kaiken järjen mukaan sen ei pitäisi enää hävitä kenellekään. Tai vähintään sen kuuluu olla ennakkosuosikki joka peliin.
Molempiin maaleihin on tänään pystytetty muuri ja kumpi sen tehokkaammin murtaa, voittaa. Viimeisessä viidessä ottelussa pässipaitojen verkkoon on lyöty varsinaisella peliajalla vain kerran enemmän kuin kaksi maalia ja sen teki Sport(4)

SaPKon joukkue on ollut viime ajat kovin pieni kun lainapelaajia ei ole mistään saatu houkutteluista huolimatta. Kajaanissa mukana oli 15 v. jannu... Tänään rosteri on täyttynyt ainakin Arkimon mukaan tulon myötä. Mahdollisista lainapelaajista ei ole tietoa, eikä ainakaan viimeksi Keravalla loistanut Järveläinen ole mukana koska eilen johdatteli vielä HPK:ta kohti voittoa.

Lisään kokoonpanon kun sen jostain näen. Joku Keravan Kolli voi alustaa kotijoukkueen näkökulmasta...

E: Jaahas eipä kovin valoisalta vaikuta lähtökohdat otteluun. Apuja ei ole saatu mistään ja sen lisäksi sekä Suhonen, että Eskelinen ovat vielä pudonneet pois ja Maasalo on palannut Keuruulle. Pääasiassa sitten kolmella kentällä mennään. Nelosen laitureiksi on löytynyt pari A-junnua. Nyt ei naurata yhtään. Ainoa hyvä juttu on, että kokoonpanossa on peräti 4 alkuperäistä SaPKolaista ja vastustajallakin vielä yksi.

SaPKo Keravalla

1. Huovila-Toivanen-Nuutinen
2. Hyvärinen-Niemimaa-Laaksonen
3. Huttu-Arkimo-Arkiomaa
4. Tiilikainen - - - Kainulainen

Pakit on ihan hyvässä järjestyksessä

1. Virkki - Sulin
2. Vehmanen - Lukka
3. Metsola Pakkanen

Ja maalissa aloittaa Kautto (Leskinen)
 
Viimeksi muokattu:
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Mufloni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pistetään tänne myös HCK:n kokoonpano.
1. kenttä Muhonen- Tuomisto- Mustonen
2. kenttä Partanen- Töykkälä- Kivilahti
3. kenttä Ranta- Ruisma-Rämä
4. kenttä Koivisto-Hyttinen- Laine
Pakkiparit
1. Korkeavuori-Konttinen
2. Kulmala- Ylipaino
3. Kettukangas- Teppo
Maalissa Ahlqvist
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Oijoijoijoi! Tänään ei ole kyllä luvassa muuta kuin tukkapöllyä ja murskatappio.

Missä ne HPK-avutkin luuraa? Pikkuveli-Pallokerho pelailee nippanappa kolmella ketjulla kun lisätään muutama pikkuskidi rosterin täytteeksi ja isoveli- Pallokerho vetää voittoja neljällä ketjulla ja loput kannustaa poppareiden syönnin ohessa katsomossa. HCK sensijaan on ihan täysrosterilla liikenteessä ja on "varmuuden vuoksi" käyty vielä HIFK:n romukopalta Partanen auttamaan ettei satu vahinkoja.

Yhteistyö kunniaan! 8-2 ja se siitä. Vetäsen piän täyteen vaikka ei sinne paljoo ees mahu.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Kyllähän tää kyrsii hetki hetkeltä enemmän. Toivottavasti illalla tunne siirtyy etelämmäksi. Ollaan otettu pinnoja viidestä putkeen ja voitettu kolme. Sitten lähdetään vajaalla porukalla haastamaan kovaa HCK:ta ja Vehman takatukka vaan pöllyää kun HIFK:n Partanen pyyhkii ohi edestä ja takaa.

Ei tätä tietystikään ole vielä pelattu ja uskollisesti tapani mukaan on betsit lyöty vierasjoukkueelle. Yksi asia kuitenkin varmistui. MestisTV ajatus muuttui ja pääsen ilahduttamaan uskomattomilla veiveillä muita kylänmiehiä saäbäkentille. Eiköhän tuon lopputuloksen näe pelienkin jälkeen.

Usko on koetuksella, mutta ei menetetty. Tulostaulu kertoo voittajan, ei kokoonpano.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jihaa, pelipäivä ja pitkästä aikaa katsomaan. Normaalisti viihteestä ja vauhdista kentällä kotijoukkueen osalta vastaa Miiko Hintz, mutta onneksi edes Mika Partanen on saatu paikkaamaan Hintzin loukkaannuttua. Janos Hari pelasi itselleen paikan HIFK:n kokoonpanosta, kun taas Partanen, tehtyään pari maalia viime viikolla, "pääsee" mestikseen pyörimään. Lisäksi avainpelaajista poissa Honkanen, Lehtinen ja Uronen, joten ei nyt sentään ihan täydellä pakalla mennä. Uusia tuttavuuksia nähdään myös tänään, kun illan pelissä pelaa Tuomisto ja Muhonen. Rämä vaikuttaa mielenkiintoiselta haulta, mutta jäänee yhden pelin ihmeeksi.

SaPKolla tosiaan kolmen ottelun voittoputki alla, vaikka materiaali paperilla ei häikäise. HCK:n onneksi Ville Järveläinen ei pelaa tänään SaPKon riveissä, viime Keravan visiitillä totesin hyvin nopeasti Järveläisen olevan aivan liian hyvä Mestikseen, taisi tuolloin tekaista hattutempun.

HCK ei ole aina valitettavasti ihan parhaillaan kotonaan liigan häntäpään joukkueita vastaan. Varsinkin alkukaudella tämän kanssa oli suuria ongelmia, muistaakseni HCK on kuitenkin sarjan kovin vierasjoukkue, mutta kotona tuntuu välillä olevan ongelmia. Veikataan lopputulokseksi 3-1 HCK:lle. Kulmala tekee tänään maalin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
HCK:n onneksi Ville Järveläinen ei pelaa tänään SaPKon riveissä, viime Keravan visiitillä totesin hyvin nopeasti Järveläisen olevan aivan liian hyvä Mestikseen, taisi tuolloin tekaista hattutempun.
.
Ei muuten lohduta tällä hetkellä yhtään, mutta teki 4 maalia, Suhonen syötti 4. Nyt on molemmat ukot poissa kokoonpanosta. Pontevaa, sanoisinko erittäin pontevaa.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Markus "marre" Rämän peliesitys

Laittakaahan ystävät hyvät viiltävää analyysiä Rämän ekasta (ja vikasta) HCK-pelistä! Pakki-pakki kiittää!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
UUUUUUUJEAH. Meinasin pudota jakkaralta kun katselin VeikkausTV:stä TUTO-Akatemia peliä ja Akatemian viidennen maalin kohdalla selostaja sanoi, että "niinikään SaPKo johtaa Keravalla, siellä tilanne 2-3"

Mitä ihmettä siellä on tapahtunut muuta kuin 5 maalia, 2 kotijoukkueelle ja 3 vieraille?
Kautto on ilmeisesti hörpännyt ekan mutta sitten pelannut hyvän pelin.
Millaisia SaPKon maalit olivat?
Tiedän että ainakin Virkki ja Sulin ovat olleet hyviä sillä sitä he ovat olleet jo tovin aikaa.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.
Pelistä voi sanoa ainakin sen, että maalivahti oli SaPKolla loistava, HCK:n Ahlqvist tavallinen kuolevainen. Peli ei tasollisesti mikään klassikko ollut, mutta SaPKo pelasi uhrautuvasti ja toisaalta HCK:n tähtisikermä oli keskinkertainen, aika paljon sattui syöttöhasseja ja välillä tosi flegmaattista peliä. SaPKo kiitti HCK:n pehmeästä maalineduspelaamisesta.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Peli kulminoitui muutamaan seikkaan. Kautto hörppi kaksi, mutta sitten otti ryhtiä ja teki pari upeaa paraatitorjuntaa...

HCK:n maalineduspeli oli säälittävää läpsyttelyä ja yhtään ilkeää isäntää ei maalin edestä löytynyt. Kaikki SaPKon maalit tuli maalinedus säätämisistä...

Todella laiskat lähdöt ja uskomattoman paskat syötöt ja tietynlainen flegmaattisuus...

Osansa moiseen saattoi olla että joka ketju oli kokenut muutoksen. Tuomisto teki paluun jäälle ja heti ykkösen senaksi -VIRHE!!!- Siinä olisi pitänyt olla Töykkälä, jolloin MuMu-pojat (Mustonen & Muhonen) olisivat olleet paremmin kartalla...

Kakkoseen oli koottu sitten Töykkälälle herrat Kivilahti ja Partanen, ja yhteispeli ei oikein sujunut... Kivilahti oli hieman näkymätön ja Partanen välillä jopa ylimielisen haluton tekemään duunia, pari väläytystä röyhkeydestä nähtiin toki.

Kolmoseen oli herroille Ruisma & Ranta laitettu laina-mies Rämä. Rämä antoi pari nasevaa syöttöä, oli pari kertaa oikeassa paikassa oikeaan aikaa eli pelisilmään löytyy, mutta hidas ja hieman pehmeä Mestikseen...

HCK paras ja tasaisin ketju oli nelonen, joss Hyttisen johdolla Laine ja Koivisto raatoivat suoravaiivaisesti...

Saldona myös yksi hylätty maali ja epäonnistunut rankkari sekä useampi tolppalaukaus/ylähirsi HCK:lla... Tänään ei pomppinut sitten lainkaan. SaPKo teki lujasti duunia ja saivat palkinnon siitä, isommalla sydämellä vietiin tänään pisteet.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
"Pelasitko Ilveksessä joskus? Pelasitko? Pelasitko joskus Ilveksessä?
- Jarno Pikkarainen 08.01.2020 -

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Laittakaahan ystävät hyvät viiltävää analyysiä Rämän ekasta (ja vikasta) HCK-pelistä! Pakki-pakki kiittää!
Laitoinkin jo eilen tuonne HCK:n ketjuun mainintaa kaverista. Kaksinkamppailu voima sekä liike ei riitä Mestikseen. Pelasi kuitenkin eilen "ykköshyökkääjien" kanssa, joten olisi luullut tulosta tulevan. Lyhyt visiitti ei millään tavalla vakuuttanut.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy