Ke 13.11.2019 Kunlun Red Star - Jokerit

  • 5 119
  • 55

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Happea on nyt otettu, niinkuin Marjamäki asian sanoisi. Nämä idän pelit haastavine kellonaikoineen eivät yleensä ihan hirveästi jaksa sytytellä, mutta mukavahan se on taas palata jokeripelien ääreen vajaan parin viikon tauon jälkeen.

Kotijoukkue pelaa tänään mitä ilmeisimmin oikeassa kotikaupungissaan Pekingissä. Jouduin ihan tarkistamaan onko joukkue virallisesti Pekingistä vai Shangaista, sen verran on pelejä pelattu molemmissa paikoissa. P-Ameriikan pelaajiahan tuolla on joukkue täynnä eikä ainakaan itselleni moni sano hirveästi mitään. Andrew Miller -niminen pelaaja johtaa sisäistä pistepörssiä 17 pisteellä, pakeissa ykkönen on Trevor Murphy kymmenellä pisteellä ja maalissa pelannee Jeremy Smith tai Simon Hrubec, jotka ovat jakaneet vastuun ja tilastotkin samoihin lukemiin. Kunluniin liittyi myös juuri ennen taukoa Devante Smith Pelly ja toivon mukaan mies pelaa tänään. Vähän mietityttää, miten nopeasti saadaan kuulla joku uutinen siitä kun jossain Nizhnekamskissa lensi banaaneja jäälle Kunlunin vieraillessa. Olli Palolalla on kausi alkanut todella hankalasti (23 peliin 1+2) siinä missä viime kaudella vielä paukutti samassa joukkueessa 19 maalia. Luulenpa, että tänään kaveri on vaarallinen jos pelaa. Kunlunilla viimeisestä kuudesta pelistä viisi voittoa, joten mitään helppoa peliä lienee turha toivoa näin vierailijan näkökulmasta.

Helsinkiläisryhmän alkukausi on ollut yhtä vuoristorataa ja mahdoton sanoa millä ilmeellä tänään kopista astellaan. Olisikohan Moses jo hiljalleen palaamassa peleille, mahtaako olla rundilla mukana? Norman on ainakin kuvista päätellen odotetusti pelikunnossa taukoa edeltäneen pienen tällin jälkeen. Kokoonpano julkaistaan varmaan puolenpäivän jälkeen kiekon tipahtaessa jäänpintaan klo 13:30. Tuskinpa mitään järisyttäviä muutoksia on luvassa, Kontiola ykkösessä, Nellit kakkosessa, kolmonen Kapteenin ympärille ja neloseen sähisijöitä. Toivottavasti Anttila saisi huilia juuri tämän pelin jos jonkin. Kalnins aloittanee byyrissä, uskon Niemen saavan lähtökohtaisesti 1-2 peliä rundin jäljelläolevista ns. helpommista vastustajista.

Jännittävää kiekkoiltapäivää itse kullekin!
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään pitäisi Marjamäki aloittaa nousu niistä kyttäysasemissa ylöspäin. Kaikki muu paitsi voitto on pettymys. Pelillisesti en odota mitään. Henkinen varautuminen on jo käynnissä Marjamäen vakioihin:lätinää maajoukkuetauosta, ei saatu koneita käyntiin, Kunlun on laadukas jengi, opitaan tästä, harjoitellaan laadukkaasti, ollaan valmiita Vladivostokissa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kunlunista sen verran, että pitäisi olla playoff-tasoa tuolla rosterilla. On ollut heikkoa valmennusta ja ilmeisin paljon kaikkia muita tekijöitä, jotka ovat syöneet pelaamista. Smith Pelly olisi mukava todellakin nähdä.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peliesitykset ovat olleet kauttaaltaan sellaisia, että ihan hyvä kun pelaavat tänään Kiinassa asti.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vihdoin Halme ylempänä! Päihittää hierarkiassa Joensuun. Konna ei ole nimellinen ykkössentteri. Uskomatonta. Onko Marjis juonut liikaa kiinalaista?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Älä aina kyttää
Sori Marja ;)

Eka vitonen:
-PAPP vuoti jo kahteen kertaan. Konna ja Lööv kierrettiin kuin liikenteenjakajat. Ja vastustajan maila sekä mies vapaana maalilla.
-yv parempaa siinä mielessä että lauottiin, mutta tutusti sen jälkeen irtopalat hävittiin
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edelleen PAPPista. Aivan kauhea määrä yksilötason virheitä. Jos jatkuu tähän tahtiin niin peli hävitään.

Syöttöjen laatu Jokereilla luokkaa heikko miinus. Samoin kiekollinen huolellisuus.
Kauheaa on kyllä tekeminen. Hyökkäyspeliä ei ole. Ilman Kalninsta oltaisiin jo tappiolla.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Halmeelle 5-vuotinen jatko. Kiitos. Vaikka Marja tuskin tykkää kun Halme ajoi suoraan maalia kohti eikä kulmaan.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Huoh mikä jäähy...
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Mielenkiintoisesti ainakin osa hallin kuulutuksista tulee myös englanniksi, ja playlistikin sisältää järkevämpää kamaa kuin Venäläisillä KHL-seuroilla.

Katsojia saattaa olla jopa yli 100!
 
Tässä alkaa herätä sellainen toive, että Halme saataisiin kiinnitettyä suht halvalla, jolloin Kurri & Co voivat tehdä yhden sopimuksen vähemmän jollekin vanhalle ja hitaalle turhakkeelle.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Halmeelle hieno synttärilahja itseltään. Kunlunille sopiva kaukalo olisi luokkaa 15 x 30 metriä. Kamppailuvoima ei vastaa kiloja ja senttejä, ja luisteluvoima on osin todella heikko. Silti Jokerit oli pitkään altavastaajana pelissä. Ei pitäisi. Kalnins pelasti ja pelastanee jatkossa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erän plussat:
-yv orastaen parempaa
-Halme
-Kalnins
-1-0 johto
-av kesti

Erän miinukset:
-maalipaikat about 3-11 Kunlunille. Köysissä oltiin, aika isostikin keskikastin jengiä vastaan.
-avauspelaaminen
-hyökkäyspelaaminen
-PAPP, Kalnins pelasti takaiskuilta, aivan liikaa paikkoja annettiin
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi Allu minkä teit. Tuosta ei taas hyvä heilu. Etkö sä ymmärrä, et täällä ei pelaaja näe enää kokoonpanoa jos tuolla liksalla onnistuu tekemään maalin!!

Onnea ny silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös