Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 13.10.2010 K-Vantaa – D Team

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana ahal, 13.10.2010 klo 13.54.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lohipaidat pitkästä aikaa kotikaukalossa vastassaan Jyskälän kakkosjoukkue. Muutaman viime vuoden aikana DT on ollut ikävän kova vastus myös Vantaalle, kun mukana on viilettänyt liigaan takaisin halajavia JYP-lainoja. Nyt joukkue koostuu enimmäkseen seudun omista pojista ja nuorista kyvyistä, mutta mihinkään aliarviointiin ei ole varaa. Mv Kaulio on usein ollut viimeinen lukko.

  Kotijoukkueen rotaatio jatkuu. Ensiesiintymisen lohipaidassa tekee mm. liigajyrä Toni Mäkiaho. Rinnalleen 2-ketjuun saa Porthenin ja Jeskasen. Kolmosessa viilettää Vauhkosen ja Heleniuksen (Jokerit) lisäksi tällä kaudella uutena Turo Järvinen (HIFK). Nelosen kavereiden rooli on pelata hajavaihtoja, ellei kukaan loukkaannu. Ykkönen on sentään pysynyt samana Kajaanin jälkeen, mutta epävarmutta luo EDG. Eikö HIFK saa kaveria kaupattua minnekään?

  Illan avainkysymyksiä lienevät mm.
  - toimiiko kotijoukkueen viisikkopeli ykkösen jälkeen yhtään
  - entäs erikoistilanteet
  - mikä on Mäkiahon kunto, entäs Järvisen
  - ovatko pakit hereillä alusta asti vai jatkuuko koomailu (EDG, Manelius)

  Sarjassa joukkueet ovat peräkkäin, mutta vieraiden puolustus on vuotanut kotijoukkuetta enemmän. Jos Norja pelaa tasollaan, eikä montaa suurta virhettä alakerrassa tehdä, pisteet voivat jäädä kotiin. Kaukana ei tosin ole sekään, että vieraat panevat ne jakoon.
   
 2. Museoesine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja muut keskisuomalaiset
  Lainaus:
  Loukkaantumiset ovat tilapäisesti syöneet joukkueen terävintä kärkeä, mutta pohjimmiltaan tämänkin iltainen miehistö on edellisten kaltainen. Varsinaisia lainoja Deen mukana Vantaalla on 2-3 riippuen siitä lasketaanko Turo Asplund Markus Poukkulan ja Pekka Jormakan lisäksi lainamiehiin. Lisäksi Deen omista pelaajista saman verran ukkoja on pyörinyt JYPin mukana ja he varmasti mielivät takaisin liigamiehistöön.

  Kolmen ottelun tappioputki katkesi viikko sitten Hokki-voittoon, mutta lauantaina tuloksena oli jälleen tappio. Koko alkukauden ajan hyvää ottelua on seurannut huonompi peli ja otteet ottelun aikanakin ovat vaihdelleet hyvästä huonoon, mihin kaatui ainakin osittain Jokipojat-ottelu ja rapottien perusteella myös edellinen HeKi-peli. Tasainen ja mielellään voitokas peliesitys olisi siis toiveissa iltaa ja tulevia otteluita ajatellen. Vastustaja ei helpoimmasta päästä ole, sillä Kiekko-Vantaa on ilmeisesti voittanut kaikki kotiottelunsa ja mukana tänään on Toni Mäkiaho, jolla taitaa olla liigakokemusta enemmän kuin vierasjoukkueen pelaajilla yhteensä.

  Pisteitä D Team lähtee jahtaamaan jälleen pieniä muutoksia kokeneella miehistöllä. Viime viikolla JYPin matkassa olleet Poukkula ja Yohann Auvitu palaavat takaisin D-paitaan ja samalla Antti Jaatinen siirtyy takaisin JYPin pukukoppiin. A-nuorista nostetuista pojista Deen mukana jatkavat yhä Oula Palve, Miika Roine ja Samuli Kankaanperä. Kankaanperän pakkiparina Mestis-debyyttinsä tekee D Teamin omiin pelaajiin kuuluva Santeri Palsola, joka on alkukauden ajan pitänyt pelituntumaa yllä JYPin A-nuorten mukana. Kokoonpanon iloisin uutinen on pitkäaikaispotilas Jarno Laitisen paluu miehistöön.

  D Team tänään:

  Markus Poukkula - Turo Asplund - Timo-Pekka Heikkinen
  Yohann Auvitu - Lauri Taipalus

  Ilkka Heikkilä - Jaakko Pelkonen - Pekka Jormakka
  Mikko Heiskanen - Panu Hyyppä

  Tuomas Helminen - Oula Palve - Miika Roine
  Santeri Palsola - Samuli Kankaanperä

  Heikki Huovinen - Miika Viinamäki - Toni Rautakorpi

  Niko Kaulio (Jarno Laitinen)
   
 3. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Jaa eikös Del Grosso ole enää lainalla HPK:ssa?
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Norja - D-Team 5-0

  Siinä illan anti lyhykäisyydessään. Kauttaaltaan tänä iltana vaisu DT puski turhaan päin KiVan puolustusta, jonka perälukkona hääri jälleen kerran tuurilla ja taidolla muuan norski, Mika Norja. Kaveri on pantu varmasti merkille jo monella taholla ja samalla tatsilla voi povata menestystä muuallakin. Toivottavasti pelaa kauden loppuun Vantaalla.

  DT oli aiempia kertoja vaisumpi, tasainen mutta aikaansaamaton. Ei edes reilun minuutin kestänyt 5-3 tuonut tulosta, vaan nolla jäi tauluun. Aika kului siirtelyyn, mihin toki kotijoukkueen av-aktiivisuus myös pakotti. Laukauskartta kuvaa hyvin illan teemaa, vaikka kolmannessa Kaukokari näki vain lohivirheet. Vanninen ei tainnut viheltää ainuttakaan jäähyä.

  Maalit tehtiin lähes kaikki "väärään päähän", en nähnyt kunnolla muita kuin ekan, jonka Pehkonen sysäsi miinuskulmasta Kaulion varusteista sisään. Muista paha sanoa mitään. Mäkiaho oli yllättävän hyvässä vireessä ekaksi matsiksi, otteita leimasi tietysti kokemus ja maalikin oli mainio ohjuri viivavetoon. (Sen verran sentään ehdin havaita:)Voittopelissä heikkoa lenkkiä on vaikea osoittaa, mutta alkuun kyllä lohipakit tarjoilivat kaverille lapaan useita namuja. DT jätti kuitenkin tilanteet käyttämättä. Myöhemmin onneksi otteet tiivistyivät. EDG herättää yhä ihmetystä, mies ei lauo eikä taklaa lainkaan. Vaikea kuvitella noilla otteilla liigapaikkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2010 klo 22.14
 5. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Kovastihan D:llä on loukkaantumisia ja nuoria kavereita matkassa, joten nyt sitten ilmeisesti oppirahoja maksellaan. Olikos KiVallakin jonkun verran liiga-apuja?

  Väitän kyllä että pidemmän päälle parempi näin kun roikottaa jotain samulipiiroisia surffailemassa mukana, mutta aika kovaa kouluahan tässä kuitenkin käydään. No tästä ei voi kuin parantaa perjantaille.
   
 6. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olihan siellä lähes puolet kokoonpanosta Jokereiden tai HIFK:n sopimuspelaajia.
   
 7. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Lainaus:
  Vuodessa Suomi-sarjasta liigaan? Onko kukaan tehnyt muuten tätä?
   
 8. MarkusMaggot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaljaliigalaiset
  Lainaus:
  Siis noussut periaatteessa yhden sarjaportaan ohi? On varmaan enempikin esimerkkejä, koska äkistään miettien Ilveksen Marko Anttila ja JYPin Olli Sipiläinen ovat nousseet suoraan II-divisioonasta pelaamaan liigaa. Anttila LeKistä Ilvekseen ja Sipiläinen Ketterästä SaiPaan.
   
 9. Satuinpa itsekin uteliasuuttani käymään paikan päällä katsomassa Mäkkärin päivän kuntoa. Liike ei ollut mielestäni vielä SM-liigan vaatimalla tasolla. Tarjosi muutaman taklauksen ja teki yhden yv-maalin.
  Ottelun lopussa kutsui Heikkilän? valssiin, mutta jostain syystä Jyväskylän poika meni mieluummin vaihtoon.
   
 10. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lohi oli tasasen hyvä. Huokuu hyvästä joukkuehengestä? Vaikkakin julleja ja narreja sekaisin joukkueessa. Eka erä oli tasapaksua, mutta toisessa Lohi meni menojaan, kolmas oli sitten Norjan näytöstä.

  Porthen oli saanut jalkoihin liikettä ja Del Grossokin oli hyvä. Mäkiahoa vedettiin kyynärpäällä päähän ja olisi lähtenyt kaverin kanssa hippasille, mutta eipä tuo uskaltanut. Kiva olisi nähdä Mäkiaho pitempään Lohessa, mutta tuskinpa nähdään, jos pelaa noin, tai paremmin.