Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ke 11.3.2015 KooKoo - SaPKo (1. puolivälierä)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 11.03.2015 klo 17.21.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ensimmäinen koitos edessä. Onko Mattila löytänyt keinot Jasin joukkojen pysäyttämiseen vai kairataanko kotijoukkuetta taas SaPKon toimesta "anneliin". Onnistumisia toivoisi näin KooKoon kannattajana muillekin kentille kuin pelkästään Rajalan kentälle.

  Kokoonpanot illan taisteluun ovat seuraavanlaiset

  KooKoo:
  Heikkinen T-P - Juutilainen - Koivisto
  Kärmeniemi - Lehikoinen

  Karevaara - Rajala - Rinkinen
  Västilä - Lippojoki

  Julkunen - Peltonen - Heikkinen A
  Ikonen - Koponen

  Koskinen - Appelgren - Espo
  Juusela (H)

  Rämö

  SaPKo:
  Kangas - Toivanen - Hyvärinen
  Sulin - Jekunen

  Mörsky - Forsström - Nuutinen
  Lehtinen - Tiilikainen

  Hintz - Manninen - Hämäläinen
  Ylipaino - Kettukangas

  Huovinen - Niemimaa - Hyttinen
  Köykkä-Luopa (H)

  Similä

  Taisin jopa kirjoittaa kerrankin SaPKon oikein :)

  e. veikkaukset vielä, tulos 3-2 ja yleisöä ei innostu paikalle kun 2057 kun Mäkäräinen hiihtelee telkkarissa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2015 klo 18.20
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nytkö se KooKoon via dolorosa alkaa sitten kohti Liigaa?

  Rämö ehkä hieman yllättäenkin aloittaa ykkösmolkena tässä sarjassa ja ei voi muuta kuin toivoa, että näin myös lopettaa. Tosin nähtiinhän se viime vuonnakin, kun Rambo kaappasi Järviseltä ykkösveskarinpaikan ja johdatti KooKoon mestaruuden kautta Liigaan.

  Mielenkiintoista nähdä paljonko yleisöä vaivautuu paikalle, kun tuppaa nämä ensimmäiset pleijarimatsit aina vähän esittämään karuja yleisömääriä. Jotkut urpot jäävät toki katsomaan pumpumhiihtoakin.
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kookoolta hyvä esitys. Lopun maalit SaPKolle oli kosmetiikkaa mutta toki Rämölle olisi nollapeli ollut kivempi alku sarjalle. Yleisöä surkeat 1700 ja rapiat päälle. No lauantaina häkki täyteen. Positiivista vielä onnistumiset useammalle kaverille, ehkei tässä ollakkaan niin yhden kentän varassa.

  e. Oli ehkä kauden nopein lehdistötilaisuus. Jasi kävi toteamassa että KooKoo voitti 4-2 ja lähti menemään. Mattila vastasi muutamaan KS:n kysymykseen. Veltosta veltoon ehkä alta 2 minuuttia.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2015 klo 21.01
 4. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Aika hyvin näemmä suhteessa joka paikkakunnalla meni nuo yleisömäärät alaspäin. Hallilla ei kyllä ollut tosiaan kuin se 1776 ja sen kyllä huomasi, ei voi paljoa verhoutua minkään kausarijuttujen ja muiden takia. Suomalaiset on vaan sellaisia ihmisperseitä.

  Peli nyt oli sellaista sunnuntailäpsyttelyä, jossa KooKoo oli selvästi parempi. Lopun perseily nyt oli taas sitten hupaisaa katseltavaa, kun Rämöä ei edes kiinnostanut torjua 4-2 maalia, kun taas nollapelin menetys vitutti niin paljon. Kannattaa tsekata tuo maali ottelukoosteesta...

  Yksi kiinnitys alla, mutta perjantaina on kova paikka KK:lla.
   
 5. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Jollekulle tutkivalle journalistille tai tutkijalle muuten vaan olisi käyttöä, kun mietitään yleisön käyttäytymistä. Mukavaa pikku nostetta runkosarjan lopussa ja sitten pleijareihin kuitenkin heti totaalinen boikotti. Tämä kun ei koskenut pelkästään Kouvolaa ja Mikkeliä, kun Turussakin mentiin vielä huonommin. Siellä kotijoukkuetta rupes varmaan haukotuttamaan niin paljon, ettei ne muistanut että on edes peli menossa.
   
 6. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Ja vastassa oli vielä SaPko. Jos vastassa olisi ollut Leki tai jyppi niin hallilla olisi ollut vielä 300 vähemmän...
   
 7. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  No eipä tuohon nyt mitään tutkivaa journalistia tarvita. Katsoisiko tv:stä kun yksi suomen valovoimaisimmista urheilijoista kamppailee maailmanmestaruusdesta vai Mestisken eka kierroksen playoffs läpsyttelyä ? Vastauksen löydät suoraan niistä tilastoista.
  Nm. Ennemmin ampumahiihtoa
   
 8. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Kajaanilaisilla ei vissii ole televisioita..
   
 9. Kiekkokatsoja Jäsen

  Pelissä oli runkosarjaa enemmän vauhtia, ja taklauksia. Peli KooKoon hallintaa, mutta vieraat saivat paikkansa lähinnä KooKoon virheistä. Vieraiden YV:llä laukauksia tuli viivalta huomattavan paljon.
   
 10. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoo pystyi sulkemaan alivoimalla keskustan hyvin, joten oikeastaan SaPKolla ei ollut muita paikkoja, kuin viivavedot. SaPKon yv:kin oli vähän mielikuvituksetonta, variaatioita oli käytännössä kaksi. Viivaveto tai kulmamiehen ajaminen sisään maalia kohti. Homma vähän hajosi käsiin kahden viimeisen minuutin ajaksi ja kaksi maaliahan sieltä sitten SaPKo kävi räppäämässä.

  Hyvä, että tulivoimaa löytyi myös muista kentistä kuin Rajalan kentästä. Koivisto oli suorastaan liekeissä, ei voi olla tykkäämättä!
   
 11. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  S. Huuhkan tiivistelmä "läpsyttelystä" ottelukoosteena KooKooTV: KooKoo-SaPKo 4-2, 1. puolivälierä, ottelukooste 11.3.2015 - YouTube .
  Omaan silmään KooKoon alivoimapeli oli kokenut totaalisen muodonmuutoksen runkosarjaan verrattuna. Eli näemmä ihan kaikkea ei vastustajille ole etukäteen kerrottu. Liikkuva ja paineistava neliö tuntui olevan pelin alkupuolella varsin hankala pala SaPKolle. Lopun maalit syntyivätkin suurimman puolustuskiiman hiivuttua.
   
 12. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ottelukoosteesta katsottuna kyllä voin yhtyä KKtigin sanomiseen Rämöstä tuossa SaPKon toisessa maalissa. Rämöllä selkeä näkökenttä kiekkoon, joka tulee jäätä pitkin, Rämöllä patja jäässä kunnes nostaa sen kiekon edestä pois ja maalihan siitä tuli. Joko tuo tilanne ei ole näin mustavalkoinen tai sitten Rämöltä täysin idioottimaista mielenosoitusta.
   
 13. Sirkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo LFC
  Rämö haki tuossa toisessa maalissa ns tv-torjuntaa hanskalla. Nyt kun laukaus tulikin jäissä niin Rämö näytti todella typerälle kiekon mennessä jäitä pitkin sisään.

  Saa nähdä miten KooKoo maalivahteja tässä sarjassa pyörittelee. Rämö kotipelit ja Freddy vieraspelit, vai jotenkin muuten? Itsellä vahva luotto molempiin kassareihin.