swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tällaista tänään tarjolla Vimpelissä. Pääsee pitkästä aikaa ihan henkilökohtaisesti tarkistamaan mikä on Hokin tilanne, ja millaisella pelikirjalla vuoden loppua kohti mennään. Joukkue kärsi viiden ottelun tappioputken ja suurin osa tappioista tuli vielä todella rumilla numeroilla. Lieneee kaikille selvää että Meriläisen ja joukkueen ''kuherruskuukausi'' Suikkasen lähdön jälkeen on ohi. Viikonloppuna suunta hieman jo muuttui ja kaksi voittoa, tosin jatkoajalla, tuli Kymeenlaakson reissulta.
SaPKo on sitten viime vierailun jälkeen mm. vaihtanut valmentajaa ja juuttunut peränpitäjäksi, joten ei paljon ilon aiheita ole pässipaidoillakaan kauteen mahtunut.
Hokin ketjut on aikalailla muuttuneet sitten viime näkemältä, jospa se auttaisi maalinteko ja ylivoima ongelmiin. Kuudella pakilla mennään eli Lukkari on siellä nuorista mukana ja Liljeblad Oulun suunnasta. Jokila ja Lähde puuttuu kokonpanosta ja tietysti Rantanen ja Heikkinen.
Kotivoitto ja mieluumin kolme pinnaa olis toiveissa. Ainut asia mikä mietityttää on tuo pakisto ja siinä on myös SaPKon saumat tänään ja jos vielä Hokilla vähän asennevammaa pukkaa, tosin siihen ei luulisi ollevan varaa, mutta eipä olisi ensimmäinen kerta. Silloin voi tulla pitkä ja ikävä ilta.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Mielenkiintoista katsastaa tänään molempien joukkueiden pelikunto. Hokilla on takana älyttömän paljon yhden maalin voittoja, kun taas vierailijat ovat hävinneet yhdellä maalilla lähes joka toisen ottelun.

Virtalan Teemu on mukava nähdä jälleen tositoimissa Hokin paita päällä. On mielenkiintoista nähdä myös, miten pakisto suoriutuu tehtävästä, kun Heikkinen ja Rantanen eivät pelaa.

Tästä ottelusta olisi tärkeää ottaa kolmen pisteen voitto pitkästä aikaa. Laitetaan villi veikkaus... Hokille 4-0. Maalintekijöinä kunnostautuvat Lukkari, Wedman kahdesti ja Virtala.
 
Se vaikenee, joka pelkää.

Elmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
No joo, 5-2 peli sitten päätty. Ihan Hokin käsissä homma oli kyllä alusta asti, välillä aika ihmeellisiä henkilökohtasia virheitä mut niistä tällä kertaa selvittiin. 2-2 SaPko pääs mut Hokki kuittas kuitenkin toisen erän loppuun 3-2 ja sitte kolmanteen iskut vielä 4-2 ja 5-2. Maalinteossa jälleen ongelmia, paikkoja oli paljon paljon useampaan maaliin mut 3 pistettä kotiin ja se on tärkeintä.
 
Ihminen tekee mitä haluaa.

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
3 pinna on ok. Mutta mutta kauhea on katsoa tuollaista peliä, ei järjen hiventäkään ollut linnapaitojen pelissä. Virheitä, harhasyöttöjä,maalipaikkojen järjetöntä tuhlausta, pelin avaaminen täysin hukassa, samoin liike ja niin oli välillä hukassa asennekin. Kolmannessa erässä sen verran tuli ryhtiä että pinnat jäi Kajaaniin. En minä halua tuollaisesta skeidasta maksaa, illan voi viettää toisellakin tavalla kuin itseään kiusaten Kajaanin jäähallissa. Suikkasen opeista ei enää näkynyt ripaustakaan. Laittakaan vaan lisää niitä äijiä vuokralle muihin seuroihin, mitäs sillä on väliä miltä itse peli näyttää. Onneksi oli Seppänen, Memonen ja Joki-Erkkilä, joka pelasi parhaan pelinsä Hokissa. Saa minun puolesta olla tältä vuodelta, palataan tammikuussa asiaa. Toivottavasti ei valmentaja taas ole erittäin tyytyväinen tuohon ilmeeseen, koska ei tuohon voi olla tyytyväinen, sen verran sekaisin joukkue tällä hetkellä on.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Täytyy peesailla swingwoodia, sillä vaikka Hokki latoikin viisi maalia, niin samat ongelmat pelissä edelleen ovat.

Ensinnäkin perjantaina tulee olemaan todella vaikea ottelu, sillä Heikkisen ja Rantasen kaltaisille puolustajille korvaajia ei löydy. Tänään vastassa oli savonlinnalaiset, jotka ovat kuitenkin sarjajumboja. Mielenkiintoista siis nähdä, miten Hokki selviää K-Vantaasta.

Kolmoskenttä (Joki-Erkkilä, Sillanpää ja Memonen) olivat tänään loistavia, joten tältä ketjulta voinee odottaa jotain jatkossakin. Maalinsuulla Seppänen oli hyvä ja saa toivottavasti torjuntavastuun myös perjantaina. Kososen otteet eivät ole viime peleissä täysin vakuuttaneet.

Eipä ottelusta oikein muutakaan sanottavaa keksi. Perusmatsi, joka hoidettiin paremmalla rutiinilla.
 
Se vaikenee, joka pelkää.

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Maalinsuulla Seppänen oli hyvä ja saa toivottavasti torjuntavastuun myös perjantaina. Kososen otteet eivät ole viime peleissä täysin vakuuttaneet.
Seppäsen voittoprosentti on sarjan maalivahdeista paras 78.57, joten ihme on että hän ei saa enempää peliaikaa.
 
"Milloin viimeksi liigaan on joku joukkue noussut karsintojen kautta?"
- Kimmo Rannisto

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Seppäsen voittoprosentti on sarjan maalivahdeista paras 78.57, joten ihme on että hän ei saa enempää peliaikaa.
Seppäsen viimeaikainen poissaolo johtuu sairasteluista: ensin oli vatsatautia ja sitten flunssaa. Maalivahtitilanne on oikeastaan Hokilla kuitenkin mainio kaikkeen muuhun kentällä tapahtuvaan nähden. Kosonenkin on pelannut hyvin, välillä jopa loistavasti.

Eilen oli kyllä sellaista jääsählyä kaksi erää, että itku oli tulla. Kolmannessa erässä Hokki onnistui hieman säästämään kohelluksessa, mikä takasi voiton. Huomattavaa on, että vaikka Aku J-E tehot 1+2 nakuttelikin, ehti hän silti ottelun alussa tuhrimaan kaksi "varmaa" maalipaikkaakin.

SapKo pelasi epäorganisoituneinta peliä, mitä olen ikinä tällä tasolla nähnyt.
Liike oli myös niiiiiiiiiin heikkoa, että hirvitti. Suomisarja kutsuu tuollaisilla otteilla vääjäämättä.
 
Vastuu ko. taklausten suorittamisesta on näkemykseni mukaan taklaavalla pelaajalla. Jarmo Muukkonen 16.11.09.
Haluan varmistaa, ettet ole roskapostirobotti.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy