Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Kaupunki nimeltä Turku

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Oloneuvos, 01.06.2003 klo 12.00.

 1. Oloneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
  Vesibussin torvi törähtää aurinkoisena päivänä Aurajoki-rannassa. Värikkäästi tai peräti niukasti pukeutunut joukko ulkolaisia ja kotoisia turisteja istuutuu paikoilleen lähteäkseen vesitse kohti Naantalia läpi saariston Airiston aalloilla keinuen. Toisaalla lapset ovat kokoontuneet Tuomiokirkon vieressä jäätelökojun viereen kansoittaen hetkessä sen ympäristön. Joukko nuorta väkeä istuu nauttimassa huurteisten oluttuoppiensa sisällöstä rantaravintolassa. Kauniisti ruskettunut minihameinen tyttö on hakenut kauppatorilta pussillisen herneitä koko seurueen iloksi. Kesäisessä Turussa kuhisee elämä.

  Kotikaupunkini Turku on kesäisin uskomattoman kaunis monine vihreine puistoineen ja rantaravintoloineen. Kaupungin elämä sykkii Aurajoen rannassa ja toreilla, sekä monilukuisissa ravintoloissa ja baareissa. Vaikka useat muualta muuttaneet opiskelijat palaavatkin kesäksi takaisin kotipaikkakunnalleen, on ilakoivaa nuorisoa jäänyt kaupunkiin pitämään huolta menosta ja meiningistä. Turussa ei tarvitse olla yksin. Aina riittää iloisia juhlijoita joka lähtöön.

  Tori on kaikissa kaupungeissa elämän keskus. Turussa Kauppatorilla pistäytyvät kahvilla niin kiireiset liikemiehet kuin aikaansa kuluttavat vanhuksetkin. Sieltä löydät tuoreet kalat ja parveke saa koristuksensa kukkakauppiaan kojusta. Vanha Suurtori, jonka reunustalla olevan Brinkkalan talon parvekkeelta kansakunnalle julistetaan joulurauha on sen sijaan hiljainen. Se herää eloon heinä- elokuun vaihteessa järjestettävien Keskiaika-markkinoiden alkaessa. Noilta markkinoilta on moni käynyt hakemassa itselleen viralliset Hullun paperit, joita jaetaan syyntakeettomasti ikään, siviilisäätyyn tai sukupuoleen katsomatta.

  Ken on Turussa käynyt, on varmasti panut merkille paikallisten tyttöjen huikaisevan kauneuden. Kaupunki onkin kuuluisa upeista naisistaan, eikä syyttä. Miesten keskuudessa on suosittu harrastus ankkuroitua aurinkoisena päivänä johonkin Aurajoessa kelluvaan ravintolalaivaan katsastamaan naiskauneuden uuden vuosikerran laatua ja määrää kera huurteisen olutkolpakon. Mikäli et tavoita turkulaista ystävääsi muuten, voit aina tarkistaa jokilaivoilta. Usein kaveri löytyy sieltä.

  Auringonpalvojat suuntaavat askeleensa Ruissalon luonnonkauniille saarelle. Täällä viettävät kiireetöntä päiväänsä monet lomalaiset. Hiki virtaa ja aurinkorasvaa kuluu mollikan porottaessa kirkasvetisen Airiston kerratessa säteilyn. Useilla on myös omat eväät, sillä nestetasapainoa ei saa päästää järkkymään. Monet veneet lipuvat ohi Ruissalon kärjen tarkoituksellisen hiljaa. Nudistiranta kerää katseita mereltä käsin. Ruissalossa järjesteään myös kesäinen Ruisrock -festivaali, joka ei erityisemmin ole paikallisten suosiossa monien häiriötekijöiden vuoksi.

  Ruisroskaamisen aikana ja tietysti muutenkin tilaisuuden tullessa turkulaiset suunnistavat maailman kauneimpaan saaristoon. Jokainen kynnelle kykenevä pyrkii hankkimaan käyttöönsä kesämökin tai ainakin veneen. Mielellään tosin molemmat. Moni muualta tullut on menettänyt sydämensä tuolle luonnonkauniile maisemalle päästyään itse kerran siitä omakohtaisesti nauttimaan.
  Mökeillä lämpiävät sitten saunat. Tuore ruoka saadaan merestä ja paikallisen alkuasukkaan perunapellosta. Lämpimän itse savustetun taimenen makua leivällä on ihan turha yrittää sanoin kuvata. Samoin sitä tunnetta, jolloin iso kala nappaa kiinni siiman päässä venkuroivaan uistimeen. Viileä vesi vilvoittaa sitten tehokkaasti saunojaa yhdessä kylmän oluen kanssa.

  Turkulaisilla on myös oma pieni idyllinen kesäkaupunkinsa saariston helmassa. Naantali on tunnettu paitsi auringostaan ja upeasta kylpylästään, myös presidentin kesäasuntonaan käyttämästä Kultarannan linnasta. Silloin tällöin tasavallan korkein viranhaltija on osunut syömään samaan aikaan rantaravintolaan. Musiikkijuhlat keräävät sitten varttuneenpaa väkeä nuorison peuhatessa merellisessä pikkukaupungissa läpi kesän.

  On kaikkiaan mielikuvituksen puutetta, mikäli ei löydä Turusta tekemistä. Urheiluhulluja palvelee vasta valmistunut uusi Veritas Stadion yhdessä Urheilupuiston kanssa. Kesäteatterista löytää toisenlaista viihdykettä kulttuurin nälkään ja Taidemuseo Vartiovuorenmäellä tarjoaa tänäkin kesänä korkeatasoisen taidenäyttelyn. Oscar Kleinehin maalauksia on saatu kerätyksi yksityiskokoelmista kiitettävästi. Linnassa ja Käsityöläismuseossa on jatkuvasti nähtävää pysyvien näyttelyiden myötä. Jos nämä eivät riitä, voi aina pistäytyä Tukholmassa joko Siljan tai Viikingin laivoilla risteillen.

  En siis lähtisi kesällä pois Turusta ja sen saaristosta ilman todella pätevää syytä. Ajatellen kesän viettoa, meillä on täällä kaikki tarpeellinen ja hiukan päälle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2003 klo 12.23
 2. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Tähän ei voi sanoa kuin...

  Veritas-Stadionin nurmikko on aivan kelvottomassa kunnossa. Muuta pahaa sanottavaa en nyt keksi Turusta.

  Stadi on myös aivan mahtava kesäkaupunki, vaikka tämä ei nyt ihan otsikon raameihin mahdu. Jopa Hannu Jortikka kehui kaupungin puistoja ja rantoja asuttuaan täällä vasta pari viikkoa. Laulun sanat "olen turkulainen Helsinkiss" ei voisi vähempää pitää paikkaansa.

  Kaikki merelliseen kaupunkiin liittyvät kehut, jotka koskettavat Turkua, voi liittää myös Helsinkiin. Saaristo ei ole ihan yhtä laaja, mutta on riittävän suuri täälläkin. Helsinki vielä rauhoittuu juhannuksen jälkeen mukavasti hyriseväksi kesäkaupungiksi, kun puolet väestöstä suuntaa hyttysten syötäviksi maakuntiin.

  Palvelut pelaa, terasseja kaikenlaiseen bongailuun riittää täälläkin ja joka illalle on ohjelmaa, jos jaksaa niissä kierrellä. Täällä esiintyvät maailmantähdet Brucesta Rollareihin ja klubeja riittää pienimuotoisempaan tarjontaan. Urheilutarjonta on suorastaan liikuttavan kattava lajista toiseen, varsinkin kesälajien osalta.

  Minä en näe mitään syytä poistua kehä kolmosen ulkopuolelle kesän aikana kuin ihan pakottavasta syystä.
   
 3. Oiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Turku ja sen asukkaat

  Talvella anemisen harmaan loskan sävyttämä Turku on kieltämättä kesällä eri näköinen. Mutta riittääkö se mihinkään, kun kaupungissa asuu kummallinen ulkosuomalainen alkuasukaskansa? Aivan kuten liimanhaistelijaystäväni Reds totesi: "Turku olis vitun kiva paikka, jos ei siellä olis turkulaisia." Niin. Siellä olisi tosi mukava pyöriä pienellä kaveriporukalla tyhjässä Turussa ja dokata. Sinne voisi jopa jäädä. Mutta Turkulaisten sukupuuttoa odotellessa pysyttelen kaukana kaupungista.

  Omasta mielestäni kesällä kannattaa viettää aikaansa muuallakin kuin kaupungissa. Etelä-Savo on mielestäni Suomen kauneinta seutua, joten suositellaan. Kaupungeista kesäisimmän mielen minulle suo Jyväskylä.
   
 4. Oloneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
  Re: Turku ja sen asukkaat

  Lainaus:
  Voihan hitto! Minäkin olen usein liikenneruuhkassa toivonut ihan samaa kuin Reds. Kun yhteinen toiveemme ei kuitenkaan näytä ihan äkkiseltään toteutuvan, on pakko sitten vaan kärsiä.

  Näillä mennään!
   
 5. Skoda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Asuk Turus nätemppi flikoi ku muhal?

  Turku on jo jonkun aikaa ollut Suomen olutkulttuurin pyhättö. Siellä majailee koko joukko laadukkaita panimoravintoloita. Itsekin olen ehtinyt muutamiin tutustumaan. Koulun oma bitter on ehdottomasti parasta bitteriä mitä Suomessa hanasta saa, mukaanlukien hienot brittituotteet jotka eivät kestä kuljetusta.

  Turussa selviää myös mitä mainioimmin omalla kielellään. Tämä on suureksi avuksi useamman bitterin jälkimainingeissa, kun vokaalit alkavat loppua kesken. Yleensä joku ystävällismielinen turkulainen on sellaisen lainannut tai sitten loppuvokaalin puutetta on katsottu läpi sormien.

  Turkulaisia kohtaan koettu antipatia on kaikin puolin ollut kaupungille erinomaiseksi hyödyksi. Ahdaskatseiset moukat vaeltavat sankkoina laumoina Tallinnaan, jonka väestöä kohtaan ei voi liikaa myötätuntoa osoittaa.

  Ehdottaisin Turun kaupungin markkinointiponnistuksiin vielä pientä lisäpanostusta saaristomarkkinointiin. Laaja televisionti teemalla "Kohtaa turkulainen saaristossa - pistetä vaa sukakki pesofatisse likkoma", voitaisiin varmistaa että myös Turun ainutlaatuinen saaristo säilyisi suomalaisen turistin reviirin ulkopuolella.

  EDIT: Ylenmääräistä ylistystä poistettu kateuden herättämisen pelossa
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2003 klo 13.53
 6. Filosofem Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, taitokiekko ja herrasmieslätkä
  Eipä ole vielä kesä, mutta vuorossa on kysymys turkulaisille: Suositelkaapa jotain motellia/hotellia/ties-mitä-majataloa Turusta? Ehtona tälle yöpymispaikalle olisi mahdollisimman huokea hinta ja sijainti jossain inhimillisen kävelymatkan päässä Turun Klubilta.
   
 7. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Re: Tähän ei voi sanoa kuin...

  Lainaus:
  No joo. Ei kyllä Turun ja Helsingin saaristoa voi keskenään vertailla. Tuo saaristo on ehdottomasti parasta mitä Turusta löytyy. Vain Ahvenanmaalla on parempi veneily "ympäristö" kuin Turussa.

  Hesassakin on kyllä mukava rantamiljöö, sitä ei käy kiistäminen. Muutama kiva rantakuppila ja varsinkin se kioski siinä "shakki paikan" takana.

  Mutta saaristo on ehdottomasti parasta sitä kesäistä Turkua.
   
 8. Metalwarrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Turussa paljon aikaani viettäneenä suosittelen ainakin Tuurea, joka on Bed and breakfast-tyyppinen majapaikka. Huoneitten hinta on jotain 35-50 euron välillä, huoneet on siistejä, netti löytyy ja palvelu ok. Sijaitsee Tuureporinkadulla, josta matkaa Klubille ehkä kilsan verran.
   
 9. girlzilla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mä tykkään helvetisti Turusta. Kaupungissa on ns. kaikki kohdallaan, ainoa Suomen kaupunki josta löytyy melkein kaikki mitä omasta kotikaupungista.

  Tulemme historianryhmän kanssa Turkuun 27.5 yöksi, ainoa sääntö minkä opettaja antoi oli "Ette sitten häiritse Turkulaisten kotirauhaa ja kukaan ei sitten kännipäissään saa kuningasideaa huudella Oulun Kärppiä tai IFK:ta". En kai olisi muuten huudellutkaan, mutta tuosta sain kyllä ideaa...
   
 10. Miguel Jäsen

  Turussa melko vähän vierailleena en ota kaupunkia koskeviin väitteisiin kantaa, mutta olipahan romantisoitu ketjunavaus Oloneuvokselta! Itsekin kun niin kovasti pidän kesäisestä Suomesta (en tosin mittavasti inise talvestakaan), harkitsen oikeustoimia sellaisia ihmisiä vastaan, jotka jo tähän vuodenaikaan kirjoittavat tuollaisia.

  Kesä tänne ja heti!
   
 11. Oloneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
  Lainaus:
  Jaahas! joku on keksinyt kaivaa SO:n aikaisen ketjunavaukseni historian roskatynnyristä. Olipa tuo jorina romantisoitu tai ei (oli se), asiat pitävät paikkansa. Kohtahan noista riemuista pääsee taas nauttimaan niin jokirannassa kuin Naantalin vierasvenesataman kuppiloissakin. Pitäähän kesässäkin jotain hyvää olla, kun ei kerran lätkää pelata!

  Ai niin... pistäydyin saaristossa viikonloppuna. Tänään oli aivan huikaisevan kaunista, kun aurinko kultasi maiseman saaden meren välkehtimään. Illaksi kotilahti kuitenkin tyyntyy - kuten eilenkin - ja kalat hyppivät rikkoen veden tyynen pinnan. Isoon termostaattiin vielä rahtunen lisää tehoa ja sen jälkeen saunasta Karhu kädessä istuksimaan laiturille uinnin jälkeen.

  YES!
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2004 klo 17.16
 12. Koala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
  Turku on varmaan yksi Suomen suurimmista, ellei suurin, mielipiteitä keräävistä kaupungeista. Jokaisella tuntuu olevan oma vakaa käsitys, mitä turkulaiset ovat, tai miten he käyttäytyvät. Turku tiivistyy kuoreensa keräämään energiaa elokuussa, ja viimeistään toukokuussa purkautuu kaikki antipatiat ja huolenaiheet massiivisena ryntäyksenä terasseille ja jokirannalle. Nuoriso pitää hauskaa puistoissa, jokirannoilla tai kaupungin monilla kaduilla. Vanhemmat ihmiset viihtyvät kahviloissa ja klubeilla jutellen mukavia. Tosivanhoille uusinnat pyörähtävät Amarillon screenillä käyntiin. Pikkulapsille leikkipuistot ovat kesän mekka. Alkoholi virtaa, joitain tappelunpoikasia, rakastavaisia vierekkäin jokirannan valojen loisteessa. Sitä on turkulaisen mielestä Turun kesä. Tai ainakin nuoren turkulaisen.
   
 13. Filosofem Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, taitokiekko ja herrasmieslätkä
  Lainaus:
  Uaah. Minähän se, kun tuossa vähän ylempänä kyselin Turun majoituspaikoista. Kiitokset ainakin yellow'lle, joka suositteli B&B Tuurea. Lisää ehdotuksia toki otan vastaan.
   
 14. Turnipsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Heetkonen, ettet vaan ole meidän mökillä käynyt? Kuvaus meinaan sopii täysin ko. paikan kesäiltaan.
   
 15. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
 16. Oloneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
  Lainaus:
  Heeeetkonen itsellesi! Se kylpytakki oli tarkemmin ajatellen hiukan tiukka ja saunakin oli erilainen kuin ennen. Olut oli yhtä kylmää kuin aina ja sitähän taisi kulua. Että hommaa sitä bisseä mukaasi, jahka taas mökkihöperöidyt. Muuten saattaa jano yllättää. En sitten ota vastuuta (tästäkään) asiasta! ;)
   
 17. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Kyllä, näin on ehdottomasti. Valitettavasti kaikki turkulaisia koskevat pahat puheet ovat pelkkää vähättelyä. Kasa hymiöitä.
   
 18. Koala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
  Terveiset Turusta

  Kesä on jälleen polkaistu käyntiin Turun suunnalla ja monet ulkopaikkakuntalaiset jatkoaika.com:in kirjoittelijatkin ovat päässeet nauttimaan meidän 5 - 50snt maksavat oluesta sekä kauniista naisista. Koko Suomea syleillyt lämmin ilma on ottanut omakseen kauniin jokirannan sekä sen lukuisat laivat. Saariston vieno kesätuuli on siivittänyt pikkukippareita Ruissalon rannoilla optimistijolla - kilpailuissa eteenpäin matkallaan laajempia lätäköitä ja Airistoa kohti, joissa vanhemmat merikarhut seilaavat ikuisessa tuulessa auringon alla.
  Turun uneton yö tuo mukanaan joka päivä auki olevat baarit, yökerhot, pornobaarit, klubit jne., jotka tuovat Turulle sen tärkeimmän elementin: hauskan pitämisen. Sedu on kilpailuttanut omat baarinsa Turussa ja muut ovat yhtyneet kilpailuun mukaan, jonka seurauksena bisse maksaa keskimäärin baarissa 40snt viikolla ja 80snt vko:loppuisin. Puistoissa kaljottelevat nuoret pärjäävät ~10 eurolla, jolla saa Mantulta makkaraperunat sekä mäyräkoiran kaupasta. Jokilaivoissa kalja maksaa keskimäärin ~2e, jonka maksaa mieluusti kun illalla saa katsoa jokirannan valoja ja monisäkeistä ihmismassaa, joka talloo Paavon kahvilan, Mantun grillin ja Vartiovuoren välistä herkkää rataosuutta edestakaisin. Lähes poikkeuksetta iltaa värittää hauska nuorten välinen pieni kinastelu jossain päin, joka tänä vuonna on onneksi jäänyt vain muutaman isompaan joukkotappeluun.

  Joten, miksi edes yrität elää kesää jossain muualla, kun täällä ne muutkin on. Perusturkulainen viisaus loppuun, jonka olin näkevinäni jonkun kirjoittelijan allekirjoituksessakin: on vaikea olla vaatimaton, kun on vitun hyvä.
   
 19. Centre Bell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Entisaikojen TPS.
  No niin, nyt on taas edessä Ruisrock viikonloppu ja ilmojen haltijatkin ovat näemmä enemmän kuin suosiollisia festareille osallistujia kohtaan.
  Ainakin säätieteilijöiden mukaan hellettä tulee riittämään ihan koko viikonlopuksi.
  Täytyy sanoa, että tuossa eilenkin kun fillaroin jokivartta pitkin, niin eipä oikein tiennyt mihin silmänsä olisi pistänyt, oli meinaan sen verran hemaisevan näköisiä naisia kukkamekoissaan liikkeellä, että voi juku…
  En väitä etteivätkö kaikki Suomen kaupungit olisi kauniita kesällä, mutta näin Turkulaisena täytyy ylpeänä todeta, että kyllä tuossa Aurajoessa varsinkin näin kesäaikaan joku tietty lumo on.
  Eikä ne jokilaivat jossa tähän aikaan vuodesta voi shortsit jalassa nauttia oluen jos toisenkin, ainakaan vähennä sitä lumoa.
  Toisaalta voin sanoa vastapainoksi, että talvella sen surkeampaa paikkaa ilmojen puolesta ei varmaan Suomessa ole kuin Turku. Vesisadetta, räntää ja loskaa piisaa ihan kyllästymiseen asti.
  Joten jos olette ajatelleet suuntaavanne matkan Turkuun, tehkää se ehdottomasti kesäaikaan.
  Niin ja jos ja kun tulette Turkuun, niin älkää ehdottomasti missatko nimimerkki Koalan jo mainitsemaa Mantun grilliä. Kyseisen kioskin makkaraperunat kurkkumajoneesilla on kyllä yöpalaa parhaimmillaan.

  Joten tervetuloa kaikki Jatkislaiset katsomaan Turun kesäistä menoa niin päivä, kuin varsinkin ilta ja yöaikaan...
   
 20. Humpauttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep jep. Huomenna sitä taas tullaan. Rockin kutsuun on vastattava. Onhan sitä tullut Turussa käytyä aika paljonkin kun sukua asuu ja mökki löytyy Kakskerrasta. Meillä on jo perinteeksi muodostunut, että tapaamiset sovitaan tapahtuvaksi Donnassa. Sehän on siis perinteikäs ravintolalaiva Aurajoella. Nämä laivat ovatkin ehdottomasti parasta, mitä Turku tarjoaa.

  Tosiaan toiveissa on hyvät ilmat seuraavaksi kolmeksi päiväksi Turkuun. Huomenna jysähtää...
   
 21. kone82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Muutto Turkuun edessä

  Minnekäs päin Turkua sitä kannattaisi itsensä sijoittaa, ja mitä seutuja vastaavasti välttää?
   
 22. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Riippuu massista. Hirvensalo on suurimmassa buumissa mutta kämpät vuokrista asoihin ja omistukseen myös melko hintavia. Raunistula myös hieno joskin hintava kohde, vieressä Pohjolan puutaloalueet on hintalaatusuhteeltaan ehdottoman mielenkiintoisia, jos hyvää vinkkiä etsit. Ispoinen ja Uittamo asialinjoilla myös. Majakkaranta ja Korppoolaismäki tietenkin pitää mainita vielä, joskin em. saa kritiikkiä vanhan kaatopaikkataustansa vuoksi.

  Jyrkkälää, Laustetta, Pernoa ja Pansiota kannattaa välttää jos mahdollista. Varissuokin on hiinä ja hiinä. Joskin palveluiltaan jne. parempi kuin yleensä puhutaan. Runosmäelläkin on huono maine, mutta riippuu hiukan korttelista missä asuu.

  Vuokraskene aukeaa esim. täältä: http://www.tvtasunnot.fi/2006/. ASO: http://www.vaso.fi/tervetuloa/. Muut: http://www.sato.fi/fi/index.jsp
   
 23. FlamesFan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, TPS ja Goonit maailmalla.
  Lainaus:
  Pansio nyt ei kyllä varsinaisesti kuuluisi tuohon listaan. Sikäli kuin Isäni siellä on yli 15 vuotta asunut, ja siellä olen käynytkin n. 70 kertaa, niin ei ole kovin paha paikka. Vakke sen sijaan.... HYI!... Noh... Koneelle vinkki: Mahdollisimman lähelle Artukaista ;) ei tuu paljoo kuluja matseista ;D
   
 24. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Vastapäätä Klubia sijaitsee Omenahotelli, 55€ / yö. Ihan mielenkiinnosta, koska olet Klubille tulossa?

  edit: heheh, vois kattoo tietty päivämäärätkin viesteistä :D
   
 25. Los Sin Nombre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  27 vuotta Pansiossa asuneena voin todeta että kierrä kaukaa. Viime vuosina eräistä syistä paikasta tullut todella levoton. Tosin on silti parempi kuin Varissuo...

  Itse harkitsisin Raisiota, joka on loistava paikka.