Katsomokulttuuri Mestiksessä

  • 310 304
  • 1 466
Tämän hetkiset tietoni:

- Suututtu yksityishenkilöiden kirjoituksista
- Ilmoitettu KooKoon seurajohdolle ja KKP:n pj:lle, joita ei kiinnostanut hevonvittuakaan yksityisten henkilöiden kinastelut
- Rikospoliisi tarkkailee tilannetta (haha, niinpä niin)

Ihan käsittämätön farssi, mutta helvetin viihdyttävä. Haen popcornini ja jään odottamaan lisäviestejä. Minullekin on täällä Jukuri-kannattajien kesken naljailtu, joten lähden tekemään nimimerkeistä rikosilmoitusta ja soitan Toivakalle. Kysyn samalla, onko Toivakan kauppojen vaakoissa ylimääräisiä grammoja.
 
Sain juuri korvanappiini tietoa suoraan päämajasta joten on parempi kirjoittaa kryptisemmin. Nyt on korkea aika ottaa viimeisetkin kierrokset koneesta (jossa on kova meteli muttei kulkupuolta), kesän jälkeen yleisöä ei tule olemaan tuhattakaan ja hiekkalaatikko pienenee aika helvetisti. Ketjun otsakkeen viitekehyksessä lähtölaskenta on jo realisoitunut.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
- Suututtu yksityishenkilöiden kirjoituksista
- Ilmoitettu KooKoon seurajohdolle ja KKP:n pj:lle, joita ei kiinnostanut hevonvittuakaan yksityisten henkilöiden kinastelut
- Rikospoliisi tarkkailee tilannetta (haha, niinpä niin)

Jäätävintä on se, että tästä kaikesta on _oikeasti_tehty tuo vihjaileva huumori"artikkeli" kansallisesti johtavaan kiekkomediaan. Noh, kukin tavallaan toki. Muutoin kuulostaa kyllä varsin tutulta toiminnalta männä vuosilta ja hienoahan se oikeastaan on, että ollaan some-tietämystä laajennuttu jostain hasbeen Facebook-ryhmistä kohti Twitterin ihmeellistä maailmaa.
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sen verran pitää olla utelias että vieläkö näitä kuuluisia twitter viestejä jostain löytyisi?

C-pääty siis pahiksia täynnä, nythän nimikin kannattaisi vaihtaa C-Blockiksi. Kuvastaisi paremmin meininkiä.

Rok on KKP!
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Varokaa kun tulette MEIDÄN päätybaariin ettei tulla juomaan teidänkin kaljat. Tiedä sit vaikka vietäis naisetkin... ja rahat... lihapiirakat viedään ainakin kaljojen lisäksi.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Empatiat Kouvolan suuntaan. Hauska case kokonaisuudessaan, ei voi kyllä kuin nauraa. Pääsette onneksenne myös tekin ensi vuonna Liigaan - tämä säästää jatkossa varmasti teidän hermojänteitänne aika paljon :)

Ps. @Steus olipa "kumma" juttu, että herkkähipiäiset ovat täyttäneet myös inboksi lootasi asian tiimoilta. Ei mulla muuta, jatkakaa.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Minusta tämä kolumni oli asiallinen ja olen jo vuosikausia nostanut itsekin näitä tässä käsiteltyjä ongelmia esille. On ollut jo pitkään selvää, että Kookoon fanitoiminnan kompastuskivi on siihen osallistuvien henkilöiden nuori ikä, jolloin tällaisilta ylilyönneiltä ei voida välttyä. Nyt savi osui ropeliin pahemman kerran, kun asia levähti näkyvästi julkisuuteen.

Tällaisten ongelmien estämiseksi ei tietenkään ole paljoakaan tehtävissä enää. Halleissa toivoisin vanhemmilta henkilöiltä ylipäätään vastuunkantoa ja Twitteriin liittymiseen pitäisi vaatia esim. pankkitunnukset, jolloin alaikäisten alatyyliset jutut jäisivät sieltä pois, eikä tällaisia jälkipyykkejä jouduttaisi pesemään.

Nyt ennen sarjanousua onkin yhdestoista hetki tarttua näihin ongelmiin, sillä Liigan puolella naaman aukominen jollekin Tapparafaneille saattaa johtaa nenähommiin. Toivottavasti asiasta nähdään keskustelua.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Saatiinhan sitä tylsään syksyyn kipinää. Mikähän mahtoi olla Saarelan tarkoitusperät kun piti epämääräisestä twitter-naljailusta vääntää juttu jossa leimataan koko KKP. Surkea suoritus.

Tästä nyt sitten tietysti väännetään taas koko syksy, talvi ja kevät. Kunhan pysyy tolkku päässä jokaisella niin katsomoihin mahtuu kaikki.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tällaisten ongelmien estämiseksi ei tietenkään ole paljoakaan tehtävissä enää. Halleissa toivoisin vanhemmilta henkilöiltä ylipäätään vastuunkantoa ja Twitteriin liittymiseen pitäisi vaatia esim. pankkitunnukset, jolloin alaikäisten alatyyliset jutut jäisivät sieltä pois, eikä tällaisia jälkipyykkejä jouduttaisi pesemään.

Mitä tekemistä KooKoon organisaatiolla on mielestäsi tämän casen kanssa? Jos siis joku on kirjoittanut twitteriin jostakin henkilöstä jotakin ja tämä henkilö, kuka on ollut kirjoittelun kohteena, on ottanut asian tiimoilta yhteyttä KooKoon toimistoon niin onhan tämä varsin erikoista. Yleisesti ottaen KooKoon faniryhmällä ei kai ole asian kanssa mitään tekemistä ja varsinkaan KooKoon organisaatio ei liity asiaan millään tavoin. Miten esimerkiksi KooKoon toimitusjohtaja voisi millään tavoin valvoa tai puuttua siihen, mitä jotkut yksittäiset henkilöt kirjoittavat mahdollisesti twitterissä? Sitten vielä tämä twitter-uhri vuotaa tämän jutun jatkoajan toimittajalle. Onhan tämän ihan uskomatonta. Onneksi päästää kohta pois mestiksestä. En voi kuuna päivänä kuvitella, että esimerkiksi Sport-fanien kanssa tulisi koskaan vastaavaa vääntöä tämmöisestä asiasta saatika että Sport-fanit olisivat tämmöisen tapauksen johdosta yhteydessä KooKoon toimitysjohtajaan. Todella naurettavaa ei voi muuta sanoa.
 

Steus

Jäsen
Tämän kohun huippuhetki on ehdottomasti @karate Mauri n paluu huolehtimaan KooKoon fanitoiminnasta! Vuosikausia ihailin Maurin ja hänen kouvolalaisen tätinsä panosta kannattajakulttuurin edistämiseksi jopa betonisen ontossa Kouvostoliitossa. Vuosi ennen Jokipoikien tippumista havaitsin Maurissa pieniä kirjoitusuupumisen merkkejä ja Jokipoikien kokiessa yhdeksännen talousvaikeustippumisensa viiteen vuoteen menetimmekin miehen jo lähes kokonaan. Nyt tämän kohun myötä mies on saanut (toivottavasti) uutta virtaa sytyttääkseen kouvolalaisen yleisön täyteen leimuun!

Onko tädiltä tullut raportteja osittaisen kabinettinousun vaikutuksista kouvolalaisen yleisön mielialoihin? Vieläkö finninaamaiset lippatukat huutelee kusta ja pillua päädyssä, vai onko pojat saanut amiksen päättymisen kunniaksi leijonakorut kaulaan ja ääntä möreämmäksi? Mikä avuksi, oi Mauri?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Nyt on niin syvällä kyntävä keissi, että ei siellä Ruotsissa mitään sukellusvenettä ollut, herkät järjestelmät vaan saivat hajua tästä tapauksesta. Mutta siinä kuvassa karikolla seissyt mies saattoi jopa olla Mikkelistä.

Eiköhän tässä ole sisäinen hälytysjärjestelmä pirahtanut, kun on tullut viimein tietoon, että Kouvolassa pelataan liigaa ensi kaudella. Samassa mukaan viestintätalkoisiin on saatu kiekkomedian Johan Bäckman.

Artikkelin arvoinen juttu...eikun.

Mitäs muuta Mikkelin katsomokulttuuriin kuuluu? Joko Ultrasin järjestäytymiskokous on pidetty.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kuinka moni on muistanut Anni Saarelaa palautteella? Minulta lähti tuo jo aiemmin tännekin laittamani ja siihen vielä jälkisanat. Ja lähetin palautteen ihan omalla nimelläni ja toimivalla s-postiosoitteella kuten aina.

Kerroin että minulle, joka en kuulu faniryhmiin enkä seuraa otteluista fanikatsomosta moinen kolumni hertätti vain ja ainoastaan ihmetystä. Miksi tuollaista pitää kaikille kertoa jos se kuuluu "sisäpiirille".

Mielestäni kolumni oli tiedonvälitystä joka lisää epätietoisuutta ja ruokkii vain huhuja. Sellainen on mielestäni HUONOA TIEDONVÄLITYSTÄ.

Mutta sitten keksinkin syyn tällaiseen kolumniin. Syyllinen täytyy olla Jatkoaika.com Päätoimittaja Antti Wennström. Toimituksen johdossa on huomattu että Jatkoaika.com on menettänyt lukijoita ja etenkin sille elintärkeä keskustelu on kuolemassa. Siispä komento pääkallopaikalta nuorelle kokemattomalle Anni Saarelalle. "Nyt jotain raflaavaa sieltä Kouvolasta ja sassiin". Voiko nuori toimittajanalku muuta kuin totella? Urahan on heti katkolla jos ei juttua synny. Syyttävät sormet siis suoraan osoittamaan Päätoimittajaa Antti Wennströmiä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Niin ja olisihan tällaisista "huttakolumneista" voinut näköjään avautua tuonne Yleisen Jääkiekkokeskustelun puolelle jossa näyttää olevan ihan oma keskustelualue Jatkoaika.com artikkelit ja kolumnit.

Itse en vaan siellä Yleisissä edes piipahda, joten menköön nämä vaahtoamiset tänne.
 
Kyllähän karate-Maurin paluu viestiketjuun on aina sellainen kunnia, että sitä pitää arvostaa. Vuodet väistyy, mutta mopopojat säilyy - hienoa!

En tiedä miten tuollainen virtuaalipieru on päässyt edes ylipäätään julkisuuteen, mutta kyllähän tämä taisi nyt loppujenlopuksi toimittajan niskaan romahtaa. KKP ei näe mitään muutettavaa toiminnassaan, vaan lähinnä kehitettävää siellä katsomokulttuuriin saralla. Jos keskinäiset kahnaukset jossain nettikeskusteluissa nyt aiheuttavat sen, että tästä syytetään KKP:tä, niin syyttäkää sitten koko Kouvolaa.

Sinänsä se kertonee jotain Mestiksen fanikulttuurista, että tällä hetkellä ei taida kuin olla se yksi porukka, joka sitä keskustelua edes aiheuttaa. Se on hienoa, että näkyvyyttä tulee. Ja jatkossakin jatkamme vastustajien pilkkaamista, siinnä samalla kun tuemme omaa joukkuettamme, se on vaan niin hauskaa.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Tämän kohun huippuhetki on ehdottomasti @karate Mauri n paluu huolehtimaan KooKoon fanitoiminnasta!

Nostaisin itsekin Maurin kirjoituksen klassikkojen joukkoon. Suorastaan hämmästyttäviä ajatuksia, ja vielä kun ajattelee, että nykyisen alasarjalaisen Joensuun ylpeyden fanitoimintaakin olisi vuosikaudet voinut kehittää muutenkin kuin rumpujen määrää lisäämällä. KKP ottanee kuitenkin vinkin vastaan Tapparan säälimättömästä faniosastosta?
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Tämä on kyllä niin popcorn-kamaa seurata kun puoli Kouvolaa lähtee teurastamaan jotain instanssia, kun kokee kokeneensa vääryyttä,
vaikka omassa pesässä ei ole kaikki kunnossa. On kyseenalaistettu niin toimittajien pätevyydet kuin Jukurikannattajatkin.
Ei mulla muuta.
 
Tämä on kyllä niin popcorn-kamaa seurata kun puoli Kouvolaa lähtee teurastamaan jotain instanssia, kun kokee kokeneensa vääryyttä,
vaikka omassa pesässä ei ole kaikki kunnossa. On kyseenalaistettu niin toimittajien pätevyydet kuin Jukurikannattajatkin.
Ei mulla muuta.
Näemmä Vaasassa on tifotalkoot päättyneet ja kaikki on saannut ostettua itselleen samannäköiset Fred Perryn takit, kun Pervert pamahtaa taas paikalle.

Jepskukkuu, eiköhän tämä homma ala olemaan enemmän kuin selvitetty. Haluaako joku keskustella katsomokulttuurista vai onko sitä edes tässä sarjassa?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Jepskukkuu, eiköhän tämä homma ala olemaan enemmän kuin selvitetty. Haluaako joku keskustella katsomokulttuurista vai onko sitä edes tässä sarjassa?

Kyllähän siitä keskustella voisikin. Ainakin itseä kiinnostaisi tietää mitä siellä Kouvolan katsomossa tapahtuu, tai tarkemmin että mitä tuo Saarelan tytsy luulee tapahtuvan. Tässä ketjussa on koko ajan jauhettu jostain some-kahinasta, mutta vaikka nyt jo toiseen kertaan tuon Saarelan kynäilyn luin, niin en millään osaa hahmottaa että kyse olisi vain jostain netissä tapahtuneesta sanasodasta. Eihän se perkele mainita kuin yhdessä lauseessa ohimennen. Vai enkö vaan tajua?

Ei näitä Jatkoajan kolumneja kannata muutenkaan enää nykyään niin tosissaan ottaa. Eipä ole kunnolla vuorokautta aikaa siitäkään, kun virtuaaliläpyskän päätoimittaja joutui oikomaan Tovereita koskevaa kolumnia, johon mikkeliläinen kynäilijäpoju oli kirjoitellut täyttä paskaa. Kuulipa vaan mikkeliläisnäkökulmasta mukavan huhun, ja päätti sitten kirjoittaa sen uutisena. Lieneekö ihan toimituksen linja nykyään. Vitut lähdeviitteistä ja paskat faktoista, you know? Turvallisen tuttua Iltapulu-linjaa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Ja jatkossakin jatkamme vastustajien pilkkaamista, siinnä samalla kun tuemme omaa joukkuettamme, se on vaan niin hauskaa.

Miksi, mikä siinä on niin hauskaa? Vai jääkö minulta jotain ironista keksimättä?
Saatan astua miinaan, mutta kun kiekossa on yleisellä tasolla jo pitkään puhuttu vastustajan kunnioittamisesta niin miksihän sitä ei sitten kannattajajoukoissa voi tehdä? Itse kun arvostan kaikkia urheilijoita sekä heidän takanaan seisovia kannattajia - niin kaun kun ne ovat kannattajia eikä vittuilijoita.
Jos nyt olitkin tarkoittanut tuon ironiseksi naljailuksi niin ei tarte vastata.
 

Hertzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Sen kyllä sanon että KKP oli nyt ensimmäinen faniryhmä, jonka edustajan kuulen ääneen kuuluttavan että meidän intresseihin/tavoitteisiin kuuluu vastustajan faniryhmille vittuilu.
Minä kyllä luin, että jatkossakin jatketaan VASTUSTAJILLE vittuilua, tietääkseni ei siis suoranaisesti vastustajan faniryhmiä tässä tarkoitettu. Ja kyllähän tuo vastapuolen pelureille huutelu kuuluu asiaan. Ei mikään ole mukavampaa, kuin saada joku nuorehko maalivahti aivan tolaltaan huuteluista ja sen jälkeen ei tartu se kuuluisa rantapallokaan.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Minä kyllä luin, että jatkossakin jatketaan VASTUSTAJILLE vittuilua, tietääkseni ei siis suoranaisesti vastustajan faniryhmiä tässä tarkoitettu. Ja kyllähän tuo vastapuolen pelureille huutelu kuuluu asiaan. Ei mikään ole mukavampaa, kuin saada joku nuorehko maalivahti aivan tolaltaan huuteluista ja sen jälkeen ei tartu se kuuluisa rantapallokaan.
Juu, okei. Päättelin väärin, kun faniryhmistähän täällä on pääasiassa puhuttu.

Totta kai kaikki siveellinen on sallittua sen eteen, että oma joukkue pärjää paremmin kuin vastustaja. Ja kyllä ne papatkin sulavat, nimimerkillä kevät 2013 ja "Mikkoo Räämö!".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös