Ilmoitukset

Nimimerkki Malkkinen on passitettu viikon ajaksi katsomon puolelle. Hän kuittasi itselleen pelikiellon useammasta pelaajan vahingoittumista toivovasta viestistä NHL-osiossa.

Koska nimimerkki Nick ei oppinut kuukauden pelikiellon jälkeenkään, ettei nimimerkin yhdistäminen moderaattoriksi ole sallittua, olemme poistaneet hänen kirjoitusoikeutensa kokonaan.

Nimimerkki kahden suunnan sentteri on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa monikulttuurisuus-ketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista ja provosoivista viesteistään.

Myös nimimerkki Tadu huilaa viikon samaan ketjuun kirjoitetusta mauttomasta viestistä.

Sulje ilmoitus

Rasistiset viestit eivät ole tälläkään palstalla sallittuja. Tämän vuoksi nimimerkit Tkachuk7 ja San Jose Shark #50 ovat seuraavan viikon ajan pelikiellossa.

Nimimerkki bunghole on saanut viikon pelikiellon keskityttyään Ässien osiossa offtopiciin ja provosointiin.

"Moi X!" viestit ovat paitsi turhia, myös rikkovat sääntöjen 10§:ää, sillä emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki Matza187 on passitettu viikon ajaksi pelikieltoon.

Nimimerkit Styge ja hokijone ovat puolestaan saaneet viikon pelikiellon "Suomi 101 vuotta"-ketjun mauttomista ja hyvän maun vastaisista viesteistään.

Nimimerkki hammer lynx on seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella kirjoitettuaan toistuvasti henkilökohtaisuuksia ja rasismia sisältäviä viestejä.

Sulje ilmoitus

Kasper Simontaival – tuleva supertähti?

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Apheu, 28.09.2018 klo 12.17.

 1. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Pelasi jo yhden pelin, ja on kokoonpanossa myös tänään, joten hätäinen ketju nyt vaan tulille.

  Todella potentiaalinen pelaaja, näki kyllä ensimmäisenkin pelin otannalla, että on erityisen vaarallinen hyökkäyspäässä.

  16-vuotiaana debyytti, joka on kova suoritus jo sinänsä. Kirjasi debyytissään tehopisteenkin, syöttäessään Matti Järvisen maalin keskiviikkona Lukkoa vastaan.

  Katsellaan rauhassa, mitä tuleman pitää, mutta hyvin pelasi, toki peliaikaa tuli vain kuutisen minuuttia. Mutta tänään jälleen kehissä KalPaa vastaan!

  Tämä varmaan on toki ihan koko Liigan mittapuulla mielenkiintoista seurattavaa. Hänet varataan vasta kesällä 2020, joten ei ole hetkeen lähdössä vielä rapakon taakse.
   
 2. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Iskelmätähti?

  Nimittäin siihen hommaan on jo ainakin eväitä...