Kasper Kotkansalo

  • 22 746
  • 117

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Yleisesti ottaen pidän tuota varausnumeroa ihan kelpo meriittinä vrt. Niemeläisen numero 63.

Kuten jo moneen kertaa todettu, Kotkansalossa on hyvää aihiota olla Niemeläisen stuntti loppukaudesta, parhaassa tapauksessa toki molemmat pelaisivat koko kauden Ässissä mutta hyvä näinkin.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Varmasti potentiaalia sellaiseksi Marttinen vol. 2 pakiksi liigatasolla ihan vuodessa tai kahdessa.

Maaliodottama taitaa tosin olla 0-1 jos NCAA:a ei kahteen kauteen onnistunut yhden yhtä maalia tekemään. Mutta antaa sitten muiden maalailla.
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuota Kotkansalon hankinnasta kertovaa juttua on ilo lukea. Pitkästä aikaa Ässissä on oikeata imua ja meidän ei tarvitse enää tyytyä muiden hylkäämiin pelaajiin vaan jopa päihitetään monia seuroja. Tämä on tätä hankintaa pidemmässä juoksussa todella kullanarvoinen asia josta pitää kiinni.

Etenkin tuo kyselyrinki muilta pelaajilta jossa kehutaan Ässiä indikoi enemmän siitä että seurassa tehdään asioita oikein kun jotkut nimimerkit maalailee.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onhan nää Espoosta tulleet junnut olleet aika hyviä, Killinen, Hirvonen ja Peltomäki, nyt sitten Kotkansalo, joka lienee myös ihan pelimies. Tervetuloa Poriin!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nämä erään scoutin arviot Kotkansalosta lisäävät tyytyväisyyttä hankintaan, käyttää kokoaan ja omaa johtajaominaisuuksia

" Played past 3 seasons for Boston University. Strong, reliable defensively, uses his size as an asset, has leadership attributes - takes charge. Reads the game well, makes smart, safe plays with puck "
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Odotusarvoisesti erittäin mielenkiintoinen hankinta. Näitä olisi kiva nähdä enemmänkin jatkossa, mieluummin parin vuoden pahveilla vähintään. Henkilökohtaisesti minulla on aika suuret odotukset tästä Kotkansalosta, mutta tiedostan toki, että voi ottaa aikaa päästä miesten peleissä korkealle tasolle. Hyvä hankinta, toivotaan Kasperille terveyttä ja kärkiparien vastuuta.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkaan Kotkansalon ottavan vakiopaikan pakkikalustossa ja saa kauden aikana jo runsaasti peliaikaa, kaiken kaikkiaan, vaikuttaa ihan hyvältä hankinnalta.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Voisin hahmotella pakkiparistot jotenkin tähän tapaan: 1) Stenkku & Kotkansalo 2) hujoppi & Matinmikko 3) Vainio & Vuorisalo/Varttinen ja Walli sitten seiskapakkina ja/tai torpeedona. Rami Määtän tie vie auttamatta U20 joukkueeseen. Hänen edessään paikkaa kärkkyy vielä Peltomäkikin.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

SK luonnollisesti tehnyt pienen jutun, kun kaveri oli jo joukkueen mukana jäällä. On se todella sydäntälämmittävää kuulla, kun junnumaajoukkueiden vakiokasvo kertoo miten ottajia olisi ollut liigassa useita, mutta huolellisen taustatyön tuloksena päätti valita Ässät. Eivät ne ajat nimittäin niin kaukana ole, kun kukaan vähänkään taustatöitä tehnyt pelaaja (ja etenkään tuon tasoinen) ei olisi edes pieraissut Ässien suuntaan.. kyllä jotain on oikein tehty, ja hyvällä tiellä ollaan
Nimenomaan nyt tehdään asioita oikein ja valitaan oikeita pelaajia ja tehdään oikeita asioita. Pelipaikoille valitaan paras mahdollinen pelaaja, ja autetaan sitä pelaajaa eteenpäin myös omalla urallaan. Se että nykyään Ässissä pidetään huolta siitä että kaukalon ulkopuolellakin pelaajalla on hyvä olla ja huolehditaan terveydestä yms. paremmin kuin ennen.
Kerttula on todella tärkeä palanen tälle, että Ässiin halutaan tulla! Jos hän ei ole palkannut Niemeä, ei tee hänestä todellakaan huonoa, sillä hänellä on siihen varmasti hlvetin hyvä syy, jota me fanipojat voimme vain arvailla.
Aika huikeita nimiä on esim. AHL pullollaan, joita koronan takia voi olla saatavilla erittäin edullisestikin...sieltä Tapparakin juuri hommasi astetta kovemman nimen hyökkäykseensä, kuin MIka Niemi.
Toivon Kotkansalolle onnistumisia isolla kädellä, sillä se auttaa seuraaviakin huippuja valitsemaan Ässät ykkösvaihtoehdokseen, kun huomaavat taas yhden pelaajan hyppäävän urallaan Porissa eteenpäin.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuon Satakunnan Kansan jutun mukaan Kotkansalo tosiaan teki kaiken mahdollisen, kun valitsi seuraa kotimaan liigasta. Soitteli esimerkiksi seurojen toimitus- ja urheilujohtajille ja sitten myös pelaajille. Useampi liigaseura oli kuitenkin miehestä kilpailemassa, joten jotain on tehty oikein kuin hänet saatiin Poriin. Kyseessä kuitenkin junnumaajoukkueiden vakiokasvo ja Detroitin kolmoskierroksen varaus. Ja mitä olen Kotkansalosta kuullut ja lukenut, niin ihmisenä ja joukkuekaverina on kyllä todella hyvä lisä organisaatioon.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kotkansalo on ollut viime kaudella joukkueensa paras laukausten blokkaaja, 50 blokkausta. Tärkeä ominaisuus jos ja kun tulee pelaamaan Ässissä alivoimaa. Ja mikä myös hyvää, niin pelasi viime kaudella kaikki Bostonin 34 peliä joten ei ole lasista tehty!

edit: itse asiassa kaveri on pelannut kaikki pelit Bostonissa 3 kauden aikana joten toivottavasti sama tahti jatkuu Liigassa Ässissäkin eikä sairastuvalle ole asiaa
 
Viimeksi muokattu:

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Kotkansalosta pisti silmään, että pystyi laukomaan viivasta hyvin nopeasti saatuaan siihen kiekon. Syöttö lapaan ja heti nopea viritys ja lämäri maalia kohti. Ei mennyt aikaa asetteluun. Useampia laukauksia lähti tähän tyyliin viivalta kohti maalia.

Ei pitänyt paljon kiekkoa eikä siinä mielessä vaikuttanut mitenkään kiekolliselta pakilta. Ei kuitenkaan ole mikään ihan puukäsi vaan pystyy antamaan yksinkertaisia hyviä syöttöjä. Kolmannessa erässä ylivoimalla pelasi pienessä kolmiossa ahtaassa tilassa siniviivalla ja pelasi nopeilla yhden kosketuksen syötöillä kahden hyökkääjän kesken.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kotkansalo palaa jo huomenna. Ilmeisesti tämä kaveri ei ole lasista tehty, kun toipuminen tapahtui paljon ennakoitua nopeammin. Hyvä juttu, uskon ja toivon että tässä on Ässille top6 pakki koko kauden ajaksi.
 

RedPower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät // Habs // Carolina Hurricanes
Kotkansalo palaa jo huomenna. Ilmeisesti tämä kaveri ei ole lasista tehty, kun toipuminen tapahtui paljon ennakoitua nopeammin. Hyvä juttu, uskon ja toivon että tässä on Ässille top6 pakki koko kauden ajaksi.

Uskon, että tässä ihmeparannuksessa on myös fysiotiimillä sormensa pelissä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Peliaika kunkku tänään ja vakuuttava muutenkin.

Pelaa varmasti isot minuutit kauden aikanakin. Jokuhan kirjoitti hetki sitten, että Kotkansalo olisi joku 7-8 pakki Ässissä. Kuulosti huonolta huumorilta, Kotkansalo on tullut Ässiin pelaamaan isot minuutit ja jos kaikki menee putkeen niin ei viihdy Porissa kuin yhden kauden.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Lähtökohtaisesti junnumaajoukkueiden vakionaama on pakko olla top 5 puolustaja, ja tähän uskon. Tulee yllättämään.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Itse odotan Kotkansalolta suunnilleen samaa roolin ottamista kuin mitä Niemeläinen teki viime kaudella. Mielestäni nyt on Kotkansalon vuoro tehdä itsensä tunnetuksi miesten sarjoissa, enkä näe mitään syytä miksi niin ei tapahtuisi.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nostetaanpas vähän myös Kotkansalon ketjua, hänestä ei juuri kukaan ole kauheasti mitään kommentoinut.. toisaalta ehkä hänestä on ollutkin aika vähän mitään varsinaista sanottavaa

Minusta ollut aikalailla odotusten mukainen tässä alussa. En tiedä kuvittelenko vain, vai tahtooko joka pelissä tulla jokin yksittäinen moka, mutta kokonaisuutena kuitenkin pärjää ihan ok sekä puolustus- että hyökkäyspäässä, vaikka toki on melkein eniten miinuksilla koko porukasta (-4). Kaksinkamppailuissakin pärjää vähintään auttavasti. Lähinnä tässä on tietysti huomattava, että 21-vuotiaana (no joo, täyttää kolmen viikon päästä 22v) kaverilla on massiivisesti kehittymisen varaa, on vielä kaukana siitä mikä hänen maksimitasonsa noilla ominaisuuksilla on.. ei häntä kuitenkaan esimerkiksi pisteitä tekemään ole vielä tällä kaudella hankittu

Mutta on muuten vetänyt kahdessa viime pelissä täysin avoimelta huippusektorilta tolppaan, toivottavasti saisi maalihanatkin auki..
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
Tällä hetkellä Kasperilla 19o 0+1=1 -7

Eilen Kasperissa pisti silmään, että puolusti ihan eri tavalla kuin alkukaudesta. Olisiko siellä joku opetusvaihe menossa, missä teemana on, että äijä ei ainakaan pelaa itseään pihalle. Jos näin, niin ei Kasperi oo kyllä ihan sisäistänyt valmennuksen oppia. Nyt kaveri vaan tönötti vihun ja maalin välissä ja piti mailaa suorana keskustaa päin muka estäen syötön keskustaa päin. Vihulla oli kaikki aika katsoa mitä tekee ja pari maalia näistä tulikin.

En nyt tilanteita syväanalysoinut ja nuot taisi molemmat olla sellaisia, että kyllä sieltä varmaan läjä syyllisiä löytyi muualta kuin Kasperista. Mutta tyhmän näköinen puolustaminen pisti silmään. Nyt täytyy kaivaa kassit esiin ja alkaa pelaa paremmin ja terävämmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös