Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Karhu HT 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Kiekkoguru50, 18.07.2016 klo 11.21.

 1. Kiekkoguru50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suosikkijoukkue on Rauman Lukko,Ässät ja TPS
  Karhu HT ei tosiaan Suomi-sarjaporukoista pidä juuri minkäänlaista tiedotusta olemassaolostaan. Saa nähdä tuleeko hommasta mitään. Ei tietoa valmentajista, pelaajista ja mahtaako olla rahaakaan toimintaan?

  Toivotaan, että saavat ryhmän kasaan, koska Karhu HT oli viime kaudella mielenkiintoinen porukka hyvän valmentajan silmien alla.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT:n miehistön kasaus on vihdoin lähtenyt käyntiin, seuran tiedotettua eilen facebook-sivuillaan Niklas Lehden, Miro Rahkolan ja Santeri Halmeen jatkosopimuksista sekä tänään Niko Palosen jatkavan niin ikään porilaisten ikiomana pommikoneena. Kyllähän tuossa on jo sellainen nelikko Suomi-sarjaan, jonka varaan vahvaa joukkuetta on hyvä kasata.

  Valmennuskin selvinnee mitä ilmeisimmin ihan lähiaikoina ja ”vahvat huhut” ovat tuomassa karhulauman vastuuluotsiksi 41-vuotiasta Kalle Honkosta, joka on aiemmin tällä sarjatasolla tuttu Nokian Pyryn ja Forssan Palloseuran valmentajana.
   
 3. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Sen verran korjausta, että Pyryssä Kalle toimi lähinnä taustalla, vaikka olikin pari kautta myös apuvalmentajana peliuran ohessa.

  Itsekin olen tätä samaa huhua kuullut ja kivahan se on hänetkin taas Nokian jäähallissa nähdä.
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2016 klo 18.04
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Samuli Virkkunen on Karhu HT:n Instagram-tilin mukaan uusin jatkosopimuksen tehnyt pelimies. Joukkueen kasaamisen alkumetrien perusteella porilaiset ovat jälleen saamassa jalkeille erittäin kovan nipun Suomi-sarjatasolle.

  Lainaus:
  Niin noh... enkös minä tuossa ylempänä nimenomaan maininnut kaverin olevan tuttu aiemmilta vuosilta Pyrystä? :)
   
 5. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo en oikein ajatellut sinun kirjoitustasi ja omaani ja halusin vain klassisesti päteä :)
  Ja sitäpaitsi sanoin vähän tyhmästi että enemmän taustalla, kyllähän Honkonen apuvalmentajanakin aika paljon hääräsi. Eteenpäin! :)
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Porissa näkyy olevan aikomuksena pudotella nimiä julki yksi kerrallaan. Tämän päivän paljastus oli Karhu HT:n riveihin isoveli Ässien A-nuorista siirtyvä Jussi Lehtonen, jonka sopimuksen nallelauma julkaisi facebook-sivuillaan.

  Lainaus:
  Niin vähän arvelinkin asian olevan.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT:llä on tällä haavaa kasassa yhteensä yhdeksän pelaajasopimusta, kun porilaisseura tiedotti facebook-sivuillaan hyökkääjien Niko Kivisen, Ville Kulosaaren ja Ville Oksan kirjailleen puumerkkinsä jatkosopimuksiin.
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Porilaisten pääluku jatkoi kasvuaan ja pysähtyi tällä haavaan lukemaan 11, kun Karhu HT ilmoitti facebook-sivuillaan puolustajapari Atte ValliNiklas Stenroos jatkavan joukkueen riveissä alkavalla Suomi-sarjakaudella 2016–2017.
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT kertoo facebook-sivuillaan saaneensa lisää tuttua täytettä peräpäähänsä maalivahti Eemeli Selinin ja puolustaja Robin Leppäsen jatkosopimusten muodossa.

  Koskahan olisi aika julkistaa valmennus, sillä pelaajistosta alkaa olla jo noin puolet (13kpl) kasassa?
   
 10. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Nopealla silmäyksellä en löytänyt, joten laitetaan tänne. Porilaiset saavat Loimaalta vahvistusta nuoren sentterin muodossa. Lähteenä edellisen seuran Facebook-sivu. Eliteprospects.com - Teemu Korvenpää
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Tällainen kaveri kuin Artyom Sheinikhovich oli ilmestynyt Karhu HT:n pelaavaan kokoonpanoon lauantaisen JHT-ottelun alla ja näkyipä velivenäläinen tehneen debyytissään heti tehot 1+1.

  Osaisiko joku karhulauman otteita tarkemmin seuraava kertoilla minkälaisesta pelimiehestä oikein on kysymys?
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT:llä näemmä jälleen uusia vahvistuksia kokoonpanossaan, kun porilaiset kohtaavat illalla FPS:n. Maalia vartioi ässäkasvatti ja juniorimaajoukkueissakin esiintynyt Niklas Kekki sekä ykkösvitjan keskellä viipottaa venäläishyökkääjä Alexander Ilyin.

  Näiden venäläisten marssi porilaisjoukkueeseen on kyllä mielenkiintoista seurattavaa, sillä vähänkään pelaajien tasosta hajulla oleva skouttaaja voi hyvinkin kalastaa itänaapurimme alasarjoista halpoja pelimiehiä Suomi-sarjaan. Eri asia toki sitten on, että miten kaverit sopeutuvat suomalaiseen kulttuuriin jne.
   
 13. passenger Jäsen

  Lainaus:
  Perusvenäläinen kiemurtelija, vaatii hieman sopeutumista paikalliseen tyyliin, mutta ihan kohtuullinen vahvistus kuitenkin jo nyt. Ilyin on juttujen mukaan todella kova pelimies. Pelannut miesten sarjassa Venäjällä jo useamman vuoden vaikka kaveri on vasta 19-vuotias. Ilmeisesti Selinin Eemelikin on siirtymässä Karhuista KKV:hen, ja Kekki tulee paikkaamaan häntä.
   
 14. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Venäläisduo Sheinikhovich–Ilyin ei näemmä kauaa Porissa viihtynyt, sillä miesten pelaajaoikeudet on näemmä siirretty kuluvan kauden loppuun asti (30.4.2017) KJT:lle, jonka riveissä he näkyvät tänään debytoivan Kiekkokoplaa vastaan.
   
 16. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Ennen kauden alkua oli vähän toiveita josko Karhu HT olisi joulutauolla 8:n sakissa, mutta ne toiveet kyllä on saanut heittää roskakoriin. Sijoitus on tukevasti viimeisenä ja eroa Jyväshyvän Riemuun on 14 pistettä (ja Karhuilla 1 ottelu enemmän pelattuna). Ei tuo homma näytä yhtään parantuneen HC Satakunnan ajoista vaan lähinnä päin vastoin.
   
 17. Kiekkoguru50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suosikkijoukkue on Rauman Lukko,Ässät ja TPS
  Valitettavasti KHT on yksi suomi-sarjan jonkinasteinen häpeäpilkku kaikki toiminta on aivan käsittämättömän alkeellista , ihmetellä täytyy millä toimintaa pyöritetään koska katsojia ei käy , eikä otteluiden väliaikatarjonnasta suuria summia tule.Viime kausi oli KHT:ltä hyvä kaikinpuolin porukka oli sitoutunutta ja tulos näkyi .Toisaalta valmentajana oli kanssa ammattimies. Tulevalle kaudelle KHT menetti aivan terävimmästä päästä miehiä (Ruisma , Halme , Huhtala, Rahkola erinäisistä syistä) sekä jokusen muun jäljelle jääneet ns. luottomiehet Palonen , Nurmi ,Virkkunen , Laaksonen , Väkiparta ,Leppänen,Niemenmaa, Lehti eivät ole syystä tai toisesta pelannut kuin noin puolet peleistä. Saa nähdä tuleeko näistä pelaajista joku päättämään kautensa jossain muussa suomi-sarjaporukassa , koska ainakaan Väkiparralla ja Nurmella ei ole tiettävästi sidoksia Poriin.
   
 18. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Lainaus:
  Uskon, että Mikael Kotkaniemen siirtyminen Ässien kakkoseksi on suurin syy KHT:n romahdusmaiseen tähän kauteen. MK on tyyppinä sytyttävä, tavoitteellinen ja vaativa, jonka pelitapaan pelaajat sitoutuivat. Tilalle ei saatu lähestulkoonkaan vastaavaa tyyppiä, siinä se.
   
 19. passenger Jäsen

  Eiköhän tuo valmentajavalinta tosiaan osoittautunut aikamoiseksi farssiksi. Taisi jossain matsissa jo vastustajan puolikin ihmetellä Honkosen "pelikuntoa". Pelaajakato johtunee kai ihan puhtaasti taloudellisista syistä, kun Kokemäeltä on tarjottu kakkosdivarista kovia etuuksia / korvauksia pelaajille. Kyllähän tuollainen tilanne mitä HC Satakunnallakin aikoinaan oli, että joukkueella ei ole mitään isompia perinteitä, "fanipohjaa", omia junnuja jne. vaikeuttaa huomattavasti toiminnan ylläpitämistä pitkällä tähtäimellä ilman jotain kovia yksittäisiä sponsoreita.
   
 20. Olkku Jäsen

  Mitäs Laaksosen Jesse muuta puuhailee, kun osa-aikaistelee KHTssa? Oli kuitenkin kaimansa Jyrkkiön kanssa lupaavimpia junnuja Ahan saakka.
   
 21. Kettu Vitonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS vuodesta 1985
  Lainaus:
  Tää on sitten nii perätön juttu ko olla ja voi,meinaatko oikeesti että 2 divisioonassa pelaava pienen paikkakunnan joukkue pystyy maksamaan jotain "kovia" etuja/korvauksia ?
   
 22. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuolle sarjatasolle kovia korvauksia. Kokemäki yrittää haalia kokeneista pelaajia eduilla ja korvauksilla, taustalla on yksityinen yritys, jonka pussista homma maksetaan.
   
 23. Kettu Vitonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS vuodesta 1985
  Aika hauska,uskallanko kysyä: ihan huhupuheita vai onko jotain niinko näyttöjäkin ?
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eilen juttelin kaverin kanssa, jota Makkonen on houkutellut pitkään mukaan.
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Rautaliigan leppoisampi pelitahti ja lyhyemmät pelimatkat ovat jo suuri houkutin urallaan Suomen ylempiä alasarjoja (l. Mestis & Suomi-sarja) tahkonneille pelaajille, joiden pääsääntöinen tulonlähde on aikaa vievä siviilityö.

  Kun tähän päälle vaikkapa juuri KK-V tarjonnee esim. pelaajalisenssin maksun, jonkinlaisen kilometrikorvauksen ajelusta Porin sekä Kokemäen välillä ja muutaman mailan kauden aikana, on yhtälö kovempien pelimiesten hankinnalle valmis (esim. Ruisma, Halme & Rahkola).