Antti Laaksosen pisteet 2009-2010


  • Äänestäjiä
    150
  • Poll closed .

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Semi-perinteinen äänestysarvaus leikki siitä, mihin raumalainen ydinpeloite Antti "Antti" Laaksonen pystyy SM-liigassa tulevalla kaudella. Viime kaudella tämä Lukon akatemian lupaava kasvatti iski tehot 17+23=40 51 otteluun, mikä tietenkin oli suunnaton pettymys, olivathan odotukset jopa yli 70 pisteen kaudessa ja tiskin alta tarjoiltiin jopa 80 pistettä.

Itse veikkaan että floppikauden jälkeen Laaksonen laittaa selkeästi paremmat pisteet pöytään, veikkaus siis 18+24=42
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
pitkällä lomalla
Jahas, hakamussuttelut heti aamusta käynnissä. Sopii mulle. Veikkaisin, että Laaksosen pisteet tulevat olemaan tuossa about 40:nen kieppeillä tälläkin kaudella. Tärkeimpinä seikkoina pidän kuitenkin kapteenin esimerkkiä sekä esimerkillistä alivoimapelaamista. Tähän päälle vielä muutaman suippokorvan pystyynajaminen. Pisteet ovatkin sitten ekstraa.

Voisi veikata enemmänkin, mutta ei uskalla kun tarjoilusta ei voi tietää mitään etukäteen. Petruzalek saattaisi olla uusi starakin..
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Tähän päälle vielä muutaman suippokorvan pystyynajaminen...
Tapahtuuko tämä joukkuekavereiden teurastus harjoituksissa, alkuveryttelyssä vai oikein pelissä? Toivottavasti pelissä, sillä olisi mielenkiintoista nähdä tilanne, jossa Laaksonen ajaisi esim. Tuomaisen pystyy keskialueella. Olisi siinä Porin omalla pojalla, Uramalla ihmettelemistä...
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Alku on kova, sitten ukko menee rikki. Samaan aikaan menee rikki myös koko joukkueen tavoitteet yltää pudotuspeleihin.
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Veikkasin varovaisesti 46-60 pistettä. Sanotaan nyt sitten 59 pistettä, niin ei tule mitään mukahassuja kommentteja +60 pointsin Anasta. Toivelistalla ensi kaudelle samanlainen puhdas niitti vaikka Super-Sakkeen kuin mitä viime kaudella nähtiin Tähtisen ja Kuukan kohdalla.
 
Minä ja Pena Prisman valoissa,
Minä ja Pena Osmantuvassa,
Minä ja Pena Äijänsuollaaa-aaa-aaa

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eiköhän se mene edelleen siihen 40-45 pisteen haarukkaan, muutaman pelin joutunee pikkuvammojen takia olemaan poissa mutta tällä kertaa ei mitään isompaa.
 
"-OO- on autuas, oikeamielinen ja vanhurskas.
Mitään pahuuteen viittavaa ei löytynyt." Pirunpaljastin

ditrim

Jäsen
Vastasin vain taivas rajana. Sama juttu kuin sillä Sankari Salmisella vai mikä se Porilaisten uusi messias nyt olikaan. Lisäpisteitä tässä äänestyksessä, kuin myös kaukalossa, tulee tietenkin siitä, että Antti on todellinen HPK-ikoni ja -kasvatti, sekä aito forssalainen.

Jalointa jaloa, vähän kuin Ristokin.
 
................................. . . . . . . . . . . . . . . . . ..................................................................

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Tekee jämptisti 20 pistettä ja sen jälkeen tulee meltdown loppukaudeksi. Sitä että tulevatko nuo pisteet viidessä, kymmenessä vai viidessäkymmenessä ottelussa ei kristallipallo kertonut.

Ja toivottavasti vielä ekstrana ajaa tosiaan parit suippokorvat telakalle, voisi aloittaa vaikka Vehasesta :)
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Eiköhän Antti tee sellaiset 40+ pisteet, vaikka parhaat avut ovatkin muualla kuin pisteiden teossa. Ohessa pistää suipoista ainakin super-sakken ja patrician kylmäksi, jonka kausi päättynee taas lukkomatsiin.
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Alle 20 pisteen jäädään tällä kaudella, koska aina iloinen-Antti venäyttää naamansa, ja jää saikulle jo hyvissä ajoin alkukaudesta. Rauma-fanit syyttävät tästä tietenkin Uramaa ja hänen peluutustaan, ja sitä miksi uusi supertähti Eero Elo ei saa kunnolla peliaikaa Miikka Tuomaisen kanssa. Tällä oltaisiin voitu estää Laaksosen loukkaantuminen, eikä olisi taas tarvinnut ostaa puolta joukkueellista uusia floppeja.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kai se parisenkymmentä pinnaa tekee ja menee sitten rikki. Muutama taklauskin nähdään, joista joku saatetaan nähdä jopa pelin aikana.
 
Viimeksi muokattu:
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ai mistä tietää, että kesä on lopuillaan? No siitä, että Jatkoajan hassunhauskat porilaiset availevat provokatiivisia, kehnoon huumoriin verhottuja viestiketjuja ja muutamat raumalaiset nokittelevat takaisin minkä ehtivät. Mielenkiinnolla odottelen, miten esim jupster/korkki -vuoropuhelu (vuorovittuilu) edistyy syksyn mittaan.

Ja mitä tulee Antti "nevö-hööd" Laaksosen pisteisiin, niin eiköhän sieltä sellaiset 15+22 tule 50 ottelussa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
24+27 ja jos Super-Sakari on kauden sensaatio niin Lukon LaaksosAntti jatkaa komeaa Olympiaturnaus putkeaan ja matkaa yllätyskorttina myös Vancouveriin.
Vieläkin tosin vituttaa se vuoden 2001 MM-kisoissa Hannoverin illan finaalissa Milan Hnilickan tyhjän maalin yli nostettu Antin heilurikiekko parin metrin päästä.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ai mistä tietää, että kesä on lopuillaan? No siitä, että Jatkoajan hassunhauskat porilaiset availevat provokatiivisia, kehnoon huumoriin verhottuja viestiketjuja ja muutamat raumalaiset nokittelevat takaisin minkä ehtivät. Mielenkiinnolla odottelen, miten esim jupster/korkki -vuoropuhelu (vuorovittuilu) edistyy syksyn mittaan...
Jos tämä olisi ennustusketju, niin veikkaisin pelikieltoja...

Laaksonen tekee n. 40 pistettä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kanaalin Arvoitus tekee kaudella 2009-10 pisteet: 19+26=45.

Varma tieto tämäkin.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Eiköhän Antin pisteet mene siihen päälle kolmenkymmenen ja alle neljänkymmenenviiden välille.

+- tilasto on Sakari Salmiseen verrattuna +30 vähintään. Olkoon Analla vaikka +5, niin sekin riittää, koska Sakkella se on vähintään -25.
 
4, 8, 15, 16, 23, 42

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Enää pitäisi tietää, että mikä mies tämä Antti Laaksonen on? Onko hän joku uusi liigajyrä (aka liigatähti, kuten keltainen lehdistö asian ilmaisisi)? Pelannut Euroopassa? Vai onko Mestis-löytö?
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vai onko Mestis-löytö?
Kyllä on. Timo Tuomen löytö Forssasta. Tuli Lukkoon "pienen" miettimisen jälkeen. Kävi sitä ennen pelaamassa muutamat höntsäpelit jossain UHNCL:ssa, vai mikä lie Ameriikan kuutosdivari ollut. Että tällaisesta Mestis-löydöstäkin voi joskus kehkeytyä kovan tason liigapelaaja.

Ja sellaset nelisenkymmentä pojoa paukuttaa seuraavallakin sesongilla.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä on. Timo Tuomen löytö Forssasta. Tuli Lukkoon "pienen" miettimisen jälkeen. Kävi sitä ennen pelaamassa muutamat höntsäpelit jossain UHNCL:ssa, vai mikä lie Ameriikan kuutosdivari ollut. Että tällaisesta Mestis-löydöstäkin voi joskus kehkeytyä kovan tason liigapelaaja.
Itseasiassa se menee niin, että ECHL on se amerikanmantereen pääsarja ja sieltä Porin Ässät hommaa vahvistuksensa. Sitten on se farmisarja NHL, jossa pelanneet tulee Lukkoon, kuten Laaksonen.

Harmi vaan, että meillä ei ole sellaista faksia, jolla näitä ECHL-tähtiä tilataan.
 
54 vuotta.

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
8+14. Kantaa kuitenkin kultaista pottaa päässään koko kauden. Laaksonen on ihan "jees jees" pelaaja Sm-liigatasolle, ja kelpaisi itsellenikin Ässien kolmoskenttään tuomaan väriä selkätaklauksineen. Tehot jäävät kuitenkin melko vaatimattomiksi, johtuen laadukkaiden ketjukavereiden puutteesta. Kaksikosta Petruzalek - Mclean vähintään toinen floppaa, Morrison ei varsinaisesti floppaa vaan pelaa viime kauden osoittamalla tasollaan (30 peliä 9 tehopistettä, Saksan DEL-liigassa) tuo kääntynee noin 15 tehopisteen kaudeksi Sm-liigassa. Loppu rosteri onkin sitten kutakuinkin koottu Mestis (/tason) jannuista ja sieltä lie turha odottaa apuja tähän - kieltämättä- kovin kapoisen tuntuiseen Lukon hyökkäysosastoon.

Äänestin kuitenkin vaihtoehtoa "0-15", jotta äänestysjakauma kääntyisi hieman realistisempaan suuntaan.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eiköhän Antti sen 10+ pistettä tee, ainakin jos saa enemmän kuin 57 peliä runkosarjaan. Ja muistaa tietysti sen, että taklata saa vain pelin ollessa käynnissä, eikä pelikatkoilla. Vaikka tottahan hänelle sopisi vähän erivapauksiakin suoda, kun kerran Raumalla joutuu pelaamaan.
 
Suosikkijoukkue
Päättymätön prosessi III - Pekan vastaisku
Lupailin jo liigan ennustusketjussa Kanaali-Antille ja Morrisonille 50 maalin kautta ja uskon Anan tykittävän tuosta määrästä tasan puolet.
Maaleja Ana tekee, sekä kädellä, jalalla, että päällä, unohtamatta tietenkään mailaa.
Syöttöjä tulee lähes samalla mitalla. Antti puhuu itsellensä 2 syöttöpistettä.
 
SM-Liiga - Cosa nostra.

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jos mää vakavissani arvioin Kapteeni-Laaksosen kautta, niin veikataan sellaiset 42 peliä. Sen verran hän pelaa runkosarjassa, enempää ei vanhan miehen paikat kestä. Tuota en sitten tiedä, että päättyykö Lukon kausi jo runkosarjaan, mutta pudotuspeleissä Laaksosta aristaa vielä enemmän ja pelit jäävät tyystin pelaamatta.

Tehoja tehoja, paljonkos tehoja? 12 maalia, joista kolme alivoimalla. Syöttöjä, joista tasan 50% on kyseenalaisia kakkossyöttöjä, tulee 24. Miltäs näyttää; 12+24=36.

Penaltteja, niitä kertyy ja paljon. Viime kauden sikailut on sikailtu, nyt käy suu, kun on "C" rinnassa. 80 minuuttia, joista 50 PIM on käytöksiä. Kukin saa itse eritellä ne.

Tuleeko Pahia ikävä?
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy