Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kanaalin arvoitus - Laaksosen pisteet

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Major Julli, 07.08.2009 klo 09.34.

?

Antti Laaksosen pisteet 2009-2010

Poll closed 26.09.2009.
 1. 0-15 pistettä

  8,7%
 2. 16-30 pistettä

  32,0%
 3. 31-45 pistettä

  38,0%
 4. 46-60 pistettä

  11,3%
 5. vain taivas on rajana

  10,0%
 1. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Semi-perinteinen äänestysarvaus leikki siitä, mihin raumalainen ydinpeloite Antti "Antti" Laaksonen pystyy SM-liigassa tulevalla kaudella. Viime kaudella tämä Lukon akatemian lupaava kasvatti iski tehot 17+23=40 51 otteluun, mikä tietenkin oli suunnaton pettymys, olivathan odotukset jopa yli 70 pisteen kaudessa ja tiskin alta tarjoiltiin jopa 80 pistettä.

  Itse veikkaan että floppikauden jälkeen Laaksonen laittaa selkeästi paremmat pisteet pöytään, veikkaus siis 18+24=42
   
 2. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Jahas, hakamussuttelut heti aamusta käynnissä. Sopii mulle. Veikkaisin, että Laaksosen pisteet tulevat olemaan tuossa about 40:nen kieppeillä tälläkin kaudella. Tärkeimpinä seikkoina pidän kuitenkin kapteenin esimerkkiä sekä esimerkillistä alivoimapelaamista. Tähän päälle vielä muutaman suippokorvan pystyynajaminen. Pisteet ovatkin sitten ekstraa.

  Voisi veikata enemmänkin, mutta ei uskalla kun tarjoilusta ei voi tietää mitään etukäteen. Petruzalek saattaisi olla uusi starakin..
   
 3. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tapahtuuko tämä joukkuekavereiden teurastus harjoituksissa, alkuveryttelyssä vai oikein pelissä? Toivottavasti pelissä, sillä olisi mielenkiintoista nähdä tilanne, jossa Laaksonen ajaisi esim. Tuomaisen pystyy keskialueella. Olisi siinä Porin omalla pojalla, Uramalla ihmettelemistä...
   
 4. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tuota minäkin odotan. Toivottavasti näin myös tapahtuu!

  Vehanen kylmäksi?
   
 5. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Alku on kova, sitten ukko menee rikki. Samaan aikaan menee rikki myös koko joukkueen tavoitteet yltää pudotuspeleihin.
   
 6. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Veikkasin varovaisesti 46-60 pistettä. Sanotaan nyt sitten 59 pistettä, niin ei tule mitään mukahassuja kommentteja +60 pointsin Anasta. Toivelistalla ensi kaudelle samanlainen puhdas niitti vaikka Super-Sakkeen kuin mitä viime kaudella nähtiin Tähtisen ja Kuukan kohdalla.
   
 7. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eiköhän se mene edelleen siihen 40-45 pisteen haarukkaan, muutaman pelin joutunee pikkuvammojen takia olemaan poissa mutta tällä kertaa ei mitään isompaa.
   
 8. ditrim Jäsen

  Vastasin vain taivas rajana. Sama juttu kuin sillä Sankari Salmisella vai mikä se Porilaisten uusi messias nyt olikaan. Lisäpisteitä tässä äänestyksessä, kuin myös kaukalossa, tulee tietenkin siitä, että Antti on todellinen HPK-ikoni ja -kasvatti, sekä aito forssalainen.

  Jalointa jaloa, vähän kuin Ristokin.
   
 9. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Tekee jämptisti 20 pistettä ja sen jälkeen tulee meltdown loppukaudeksi. Sitä että tulevatko nuo pisteet viidessä, kymmenessä vai viidessäkymmenessä ottelussa ei kristallipallo kertonut.

  Ja toivottavasti vielä ekstrana ajaa tosiaan parit suippokorvat telakalle, voisi aloittaa vaikka Vehasesta :)
   
 10. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Eiköhän Antti tee sellaiset 40+ pisteet, vaikka parhaat avut ovatkin muualla kuin pisteiden teossa. Ohessa pistää suipoista ainakin super-sakken ja patrician kylmäksi, jonka kausi päättynee taas lukkomatsiin.
   
 11. Roark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins
  Tiukille se menee, mutta uskon vähintään 46 pisteen tulokseen.
   
 12. Hespeler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät sympatiat HIFK
  Alle 20 pisteen jäädään tällä kaudella, koska aina iloinen-Antti venäyttää naamansa, ja jää saikulle jo hyvissä ajoin alkukaudesta. Rauma-fanit syyttävät tästä tietenkin Uramaa ja hänen peluutustaan, ja sitä miksi uusi supertähti Eero Elo ei saa kunnolla peliaikaa Miikka Tuomaisen kanssa. Tällä oltaisiin voitu estää Laaksosen loukkaantuminen, eikä olisi taas tarvinnut ostaa puolta joukkueellista uusia floppeja.
   
 13. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Kai se parisenkymmentä pinnaa tekee ja menee sitten rikki. Muutama taklauskin nähdään, joista joku saatetaan nähdä jopa pelin aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2009 klo 15.24
 14. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ai mistä tietää, että kesä on lopuillaan? No siitä, että Jatkoajan hassunhauskat porilaiset availevat provokatiivisia, kehnoon huumoriin verhottuja viestiketjuja ja muutamat raumalaiset nokittelevat takaisin minkä ehtivät. Mielenkiinnolla odottelen, miten esim jupster/korkki -vuoropuhelu (vuorovittuilu) edistyy syksyn mittaan.

  Ja mitä tulee Antti "nevö-hööd" Laaksosen pisteisiin, niin eiköhän sieltä sellaiset 15+22 tule 50 ottelussa.
   
 15. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  24+27 ja jos Super-Sakari on kauden sensaatio niin Lukon LaaksosAntti jatkaa komeaa Olympiaturnaus putkeaan ja matkaa yllätyskorttina myös Vancouveriin.
  Vieläkin tosin vituttaa se vuoden 2001 MM-kisoissa Hannoverin illan finaalissa Milan Hnilickan tyhjän maalin yli nostettu Antin heilurikiekko parin metrin päästä.
   
 16. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos tämä olisi ennustusketju, niin veikkaisin pelikieltoja...

  Laaksonen tekee n. 40 pistettä.
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Kanaalin Arvoitus tekee kaudella 2009-10 pisteet: 19+26=45.

  Varma tieto tämäkin.
   
 18. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Eiköhän Antin pisteet mene siihen päälle kolmenkymmenen ja alle neljänkymmenenviiden välille.

  +- tilasto on Sakari Salmiseen verrattuna +30 vähintään. Olkoon Analla vaikka +5, niin sekin riittää, koska Sakkella se on vähintään -25.
   
 19. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Enää pitäisi tietää, että mikä mies tämä Antti Laaksonen on? Onko hän joku uusi liigajyrä (aka liigatähti, kuten keltainen lehdistö asian ilmaisisi)? Pelannut Euroopassa? Vai onko Mestis-löytö?
   
 20. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyllä on. Timo Tuomen löytö Forssasta. Tuli Lukkoon "pienen" miettimisen jälkeen. Kävi sitä ennen pelaamassa muutamat höntsäpelit jossain UHNCL:ssa, vai mikä lie Ameriikan kuutosdivari ollut. Että tällaisesta Mestis-löydöstäkin voi joskus kehkeytyä kovan tason liigapelaaja.

  Ja sellaset nelisenkymmentä pojoa paukuttaa seuraavallakin sesongilla.
   
 21. Kettumainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Itseasiassa se menee niin, että ECHL on se amerikanmantereen pääsarja ja sieltä Porin Ässät hommaa vahvistuksensa. Sitten on se farmisarja NHL, jossa pelanneet tulee Lukkoon, kuten Laaksonen.

  Harmi vaan, että meillä ei ole sellaista faksia, jolla näitä ECHL-tähtiä tilataan.
   
 22. Dustwallow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
  8+14. Kantaa kuitenkin kultaista pottaa päässään koko kauden. Laaksonen on ihan "jees jees" pelaaja Sm-liigatasolle, ja kelpaisi itsellenikin Ässien kolmoskenttään tuomaan väriä selkätaklauksineen. Tehot jäävät kuitenkin melko vaatimattomiksi, johtuen laadukkaiden ketjukavereiden puutteesta. Kaksikosta Petruzalek - Mclean vähintään toinen floppaa, Morrison ei varsinaisesti floppaa vaan pelaa viime kauden osoittamalla tasollaan (30 peliä 9 tehopistettä, Saksan DEL-liigassa) tuo kääntynee noin 15 tehopisteen kaudeksi Sm-liigassa. Loppu rosteri onkin sitten kutakuinkin koottu Mestis (/tason) jannuista ja sieltä lie turha odottaa apuja tähän - kieltämättä- kovin kapoisen tuntuiseen Lukon hyökkäysosastoon.

  Äänestin kuitenkin vaihtoehtoa "0-15", jotta äänestysjakauma kääntyisi hieman realistisempaan suuntaan.
   
 23. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Eiköhän Antti sen 10+ pistettä tee, ainakin jos saa enemmän kuin 57 peliä runkosarjaan. Ja muistaa tietysti sen, että taklata saa vain pelin ollessa käynnissä, eikä pelikatkoilla. Vaikka tottahan hänelle sopisi vähän erivapauksiakin suoda, kun kerran Raumalla joutuu pelaamaan.
   
 24. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lupailin jo liigan ennustusketjussa Kanaali-Antille ja Morrisonille 50 maalin kautta ja uskon Anan tykittävän tuosta määrästä tasan puolet.
  Maaleja Ana tekee, sekä kädellä, jalalla, että päällä, unohtamatta tietenkään mailaa.
  Syöttöjä tulee lähes samalla mitalla. Antti puhuu itsellensä 2 syöttöpistettä.
   
 25. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Jos mää vakavissani arvioin Kapteeni-Laaksosen kautta, niin veikataan sellaiset 42 peliä. Sen verran hän pelaa runkosarjassa, enempää ei vanhan miehen paikat kestä. Tuota en sitten tiedä, että päättyykö Lukon kausi jo runkosarjaan, mutta pudotuspeleissä Laaksosta aristaa vielä enemmän ja pelit jäävät tyystin pelaamatta.

  Tehoja tehoja, paljonkos tehoja? 12 maalia, joista kolme alivoimalla. Syöttöjä, joista tasan 50% on kyseenalaisia kakkossyöttöjä, tulee 24. Miltäs näyttää; 12+24=36.

  Penaltteja, niitä kertyy ja paljon. Viime kauden sikailut on sikailtu, nyt käy suu, kun on "C" rinnassa. 80 minuuttia, joista 50 PIM on käytöksiä. Kukin saa itse eritellä ne.

  Tuleeko Pahia ikävä?