Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Kamraatit podcast

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Tinke-80, 06.03.2016 klo 15.39.

 1. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Kamraatit Ry julkaisee epäsäännöllisen säännöllisesti omaa podcastia jossa mm. haastatellaan HIFKn pelaajia, joukkueen johtoa ja toimiston väkeä. Tämän viestin kirjoitushetkellä mennään podcastissa numero 45. Podcastit löytyvät mm. Kamraatit.comista http://www.kamraatit.com/5 sekä tietenkin iTunesista: https://itunes.apple.com/fi/podcast/kamraatit-podcast/id919953060?l=fi&mt=2

  Podcast on suunnattu HIFK-faneille ja tätä tehdään fanivetoisesti, amatööripohjalta kuitenkin laatuun panostaen. Antakaa palautetta podcasteista, niin ruusut kuin risutkin kelpaavat kun kehitämme tätä podcastia yhä paremmaksi.

  -Tinke
   
 2. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Erinomainen podcast noin yleisesti ottaen. Lähestulkoon kaikki jaksot olen kuunnellut, mitä muuakaan sitä duunissa tekisi. Runko-osiossa viime aikoina on ollut vähän treenaamisen makua, mutta kaikkea kannattaa kokeilla. Itse en syttynyt tuolle kokeilulle siitä, että alettiin listaamaan jotain kauneimpia vastustajan tekemiä maaleja, mutta Zabo-jaksossa tästä kokeilusta ilmeisesti vähin äänin luovuttiin.

  Haastatteluosioiden taso vaihtelee aika paljon. Kaikilla pelaajilla ei vain tunnu olevan hirveästi sanottavaa, mutta esim. Ramun ja Zabon jaksot toimivat. Mielenkiintoinen oli myös Ari Halttusen haastis ja näitä ei-pelaajahaastatteluja henkilöistä joilla on kuitenkin jotain tuntumaa jengiin saisi olla enemmänkin. Esim. Lunkkaa olisi ihan mielenkiintoista kuunneella, molarit ovat kuitenkin ottaneet HIFK:ssa isoja kehitysaskeleita viime vuosina. Tosin ehkä tähän aikaan vuodesta ei ole sille haastattelulle ihan otollisin hetki, ei siellä kuitenkaan kerrota vielä tulevan kauden maalivahtikuvioista.
  Ja onhan siellä Villeä, Kibeä ja miksei Kiva-Harriakin enemmän tai vähemmän taustajoukoissa. Kölliä kuulee tarpeeksi Nelosella.
  Ehkä jossain vaiheessa voisi kokeilla myös jotain täysin HIFK:n ulkopuolista persoonaa analysoimaan joukkuetta vähemmän punertavin lasein. Esim Aleksi Valavu......just kidding. Olihan siellä Jantta Alkio joo, ihan hyvä haastis sekin.
   
 3. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Noniin, saatihan tällekkin topicille avattua ketju! Loistava homma että, modet tuli järkiinsä.

  Kristerille ja Miikalle iso käsi, hienoa "duunia" teette!

  Pelaaja haastattelut on podcastin sielu, ne tulee kuuneltua aina. Runko-osio jää välillä kuuntelematta koska, on joskus pitkäveteinen, varsinkin jos on ollut pidempi tauko edellisestä jaksosta ja runko-osiossa käydään läpi jtn kuukauden takaista peliä, ei voi millää muistaa yksittäisiä tilanteita matseista.

  Vierailevia staroja täälläkin kaivataan enemmän. Kehäkettu ja Jantta oli hyviä vieraita, viihdyttäviä pläjäyksiä kumpainenkin.
  Petteri Linnanvallia olisi myös ihan mielenkiintoista kuulla podcastissa, mitä kaikkea kuuluu hänen duuniin?
  Potsin mainitsema, Lunkka olisi ihan ehdoton haastateltava. Myös joku huoltaja haastis voisi olla ihan kivaa kuuneltavaa, noilla kavereilla yleensä parhaimmat tarinat.
   
 4. Wicked Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, LAK, Helsinki REDS
  Kiitoksia hyvästä palautteesta. Rungon kanssa tehdään parhaillaan työtä, jotta saadaan se hieman eläväisemmäksi. Tarkoitus ei ole tehdä siitä liian staattista vaan vaihtaa aika ajoin tapoja joilla asioita käsitellään. Tällä hetkellä pelaajahaastattelu varmasti pysyvät päällimmäisinä, sillä playoffsien aikana heitä on hyvä kuulostella hieman ja fiilis varmasti välittyy siitä myös kuulijoille.

  Tällä viikolla haastattelemassa Ville Hussoa jo pelkästään siitä syystä, että tällä varmistan, että kaveri saadaan vielä nauhalle. Tein näin myös viime kaudella Toni Söderholmin kanssa.

  Pyrin myös toistamaan viime kauden päätteeksi tehdyt haastattelut sekä Törmäsen, että Nybondaksen kanssa, mutta jakso kerrallaan, kevät voi hieman venähtää :)
   
 5. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Myös minun puolestani kiitokset hyvästä työstä!

  Zaborskyn haastatteluun liittyen yksi tarkennus, mikä nyt on sinänsä turha. Mutta hänen ensimmäinen IFK-maalinsa tuli kyllä Lukkoa vastaan, joskin Helsingissä eikä Raumalla. Eikä hänkään itse asiassa Raumaa maininnut. En voinut olla korjaamatta, kun tuo maali jäi mieleen paikan päällä katsottuna.

  Missä podcastissa muuten on Kehäketun haastattelu?
   
 6. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Jakso 28: Kesäspettarit 2015 feat. Edu Kehäkettunen

  -Tinke
   
 7. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä sivuaa aihetta, joka itseäni eniten Kamraatit podcastissa häiritsee erityisesti runko-osiossa. Eli se, että liian usein tulee yksinkertaisia asiavirheitä, esim. kuka teki maalin ja missä vaiheessa. Ei luulisi olevan liian vaikeaa pitää vaikkapa pöytäkirjaa käsillä, jotta tällaiset asiat voisi nopeasti tsekata puheen lomassakin. Ehkä kannattaisi myös käydä ennen keskustelua nopeasti läpi vielä keskusteltavat ottelut ja keskeiset tapahtumat, ettei tarvitse kysellä "kukas se oli ku täs matsis pääs yksin läpi" tms. (esimerkki täysin keksitty). Ehkä tämä on parantunut uuden runko-osion formaatin myötä, en ole hetkeen kuunnellut ajan puutteen vuoksi.

  Huolimatta yllä olevasta kritiikistä pidän kyllä ohjelmasta paljonkin, ja yritän sen viikon kuunneltaviin ohjelmiin sisällyttää. Haastattelut ovat usein mielenkiintoisia (toki aika paljon haastateltavan sanavalmiudesta riippuen). Muiden lailla olisi kiinnostava kuulla näitä tyyppejä, joita ei yleensä haastatella. Mainitun Lunkan ja Liinavallin ohella voisi ehkä haastatella pitkään IFK:ssa pyörinyttä Tanskaa? Tai Pekka Kangasalustaa, josta ainakaan minä en tiedä juuri mitään. Ja tuon alkukauden Alkion haastattelun innoittamana voisiko olla mahdollista haastatella jotakin ei-IFK-laista, tuoda vähän ulkopuolista näkökulmaa esim. pleijareiden aikaan, kun organisaatio tarvitsee enemmän keskittymisrauhaa. Miksei vaikkapa itseään Johtavaa tai jotain?
   
 8. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aika paljon samansuuntaisia kommentteja, että haastattelut pääasiallisesti niitä parhaita juttuja runko-osio vähemmän mielenkiintoinen. Kuitenkin hard core faneille tehdään, niin haastattelussa pitää olla konkreettista sisältöä ja esim. ottelutapahtumat kaikki ohjelmaa kuuntelevat varmaan osaavat ulkoa, mutta siihen osioon ei varsinaisesti mitään parannusehdotusta tähän hätään ole.

  Noista haastatteluista sen verran, että niissä mielenkiintoa tuo se, kun rohkeasti kysytään vähän ikäviäkin asioita ja ei tyydytä yhden lauseen perusvastaukseen, vaan vähän pyydetään avaamaan. Esim. Ramun kohdalla tuo, että miksi ei saanut peliaikaa 2011 pudotuspeleissä? Ramuhan sitä ihan asiallisesti lähti siitä kertomaan. Jotkut haastateltavat saattavat olla vähän hankalampia. Mielenkiintoisia haastateltavia olisi ainakin Jan Caloun. Ottakaahan pojat lento Tshekkeihin. Tulee varmaan hauska matka muutenkin. Myös joku vanhemman kaartin IFK:lainen. Simo Saarinen, Pepe Lehtonen, Sakke Lindfors. Myös se idea olisi loistava, että haastateltaisiin jotain vanhaa vastustajaa, joka kertoisi vähän eri värisin lasein HIFK:sta: Ville Nieminen nyt esimerkkinä.

  Brian Rafalski ja kysymyksenä, että oliko mitään totuutta siinä, että olisi vielä vetänyt NHL-uran päättymisen jälkeen vielä HIFK nutun päälleen ja tämän kysymyksen haluaisin esittää myös Tom Nybondakselle. Nybarihan ei kommentoi keskeneräisia asioita, mutta tämä asia ei ole enää kesken.
   
 9. Wicked Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, LAK, Helsinki REDS
  Lainaus:
  Tiedostettu tämä. Samalla mietitty hieman tuota runkoa juuri uudestaan. Aletaan ohjaamaan sitä enemmän siihen suuntaan, että keskustellaan mielenkiintoisista viikolla esilletulleista aiheista, eikä niin tilastonikkaroida tai käydä pelejä läpi yksityskohtaisesti, sillä melkein kaikki kuuntelijat katsovat kyllä silmä tarkkana suuren osan peleistä

  Lainaus:
  Ulkopuolisia vieraita yritetään haalia jatkuvasti, mutta kaikki eivät ole halukkaita. Tämän vuoden spettareihin jututettu jo kyllä pari melko asiallista jannua. Siitä vähän myöhemmin lisää
   
 10. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Tällainen ajatus heräsi tuon runko-osion osalta. Edelliset pelit käytäisiin pikapuolin läpi esim. plussat ja miinukset ja jos jotain polttavaa on ollut, loukkaantumiset, tappelut tai vaikka pakaste broileri jäällä. Siitä sitten siirryttäisiin käymään tulevia vastustajia ja pelejä läpi, mahdollista vaikutusta sarjataulukkoon ja sen semmoista. Vaikka kyseessä onkin Hifk aiheinen podcast, voisi mielestäni liigan yleisiä asioita käydä vähän läpi lähetyksissä, ei tietenkään niin että puhutaan tunti jostain Rantasen munattomuudesta tms. Eli sieltäkin ne polttavimmat aiheet nousisi pintaan. Ajatuksiahan nämä vain on.
   
 11. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Naapurista huutelen että en ole hetkeen tätä kuunnellut mutta useamman jakson kuitenkin. Jos se piti minun mielenkiintoni töiden lomassa yllä niin uskoisin että toimii myös IFK faneille. Tietyllä tapaa voisin pitää julkaisutahtia vähän turhan tiiviinä mutta mutta mitäpä minä teidän puolestanne rupean siihen kantaa ottamaan. Harmi että meidän Narriradio on tällä hetkellä ilmeisesti tuhkattavana. Hyvää työtä.
   
 12. Wicked Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, LAK, Helsinki REDS
  Lainaus:
  Kiitoksia palautteesta. Tässä itsekkin tovi sitten mietiskelin mihin narriradio kadonnut. Tuosta julkaisuvälistä vielä sen verta, että osa haluaisi tasaisesti viikon välein kun taas osa parin viikon välein. Haetaan koko ajan sopivaa väliä. Toisaalta julkaisuväli aina välistä ihan pakon sanelemanakin venyy aikataulujen sopimattomuuden takia.
   
 13. Wicked Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, LAK, Helsinki REDS
  Tämän viikon podcastissa jututetaan Ville Hussoa. Pitkää settiä luvassa. Julkaisupäivä huomenna 10.3
   
 14. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 15. Röda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Miro Heiskanen
  Lainaus:
  Hienoa duunia, näitä on aina ilo kuunnella. Iso kiitos!
   
 16. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aikaisemmassa viestissäni kommentoin ilman, että olin kuunnellut viimeisintä jaksoa. Nyt sain kuunneltua tuon Zabo-jakson vihdoin läpi, ja mielestäni tuo runko-osio toimi hyvin tuossa uusitussa formaatissa. Toki se otteluohjelma olisi voinut olla printtinä vieressä, ettei olisi tarvinnut arpoa, kuka se viimeisen kierroksen vastustaja onkaan... ;) Mutta todella hyvä oli tässä muodossa se runko. Hyvää duunia!
   
 17. Wicked Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, LAK, Helsinki REDS
  Lainaus:
  Hieno kuulla. Näitä on myös todella hauska tehdä

  Lainaus:
  Hiotaan vielä, mutta nyt ollaan oikeammalla polulla asian kanssa. Kiitos hyvästä palautteesta
   
 18. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 19. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Podcastit | Kamraatit

  Jakso 48 : Pekka Kangasalusta ja ne traktorit sieltä jostain

  palautetta on aina kiva saada.

  -Tinke
   
 20. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Podcastit | Kamraatit

  Jakso 49 : Kimmo Kuhta ja finaalit 2015-2016 !

  Tästä vähän fiiliksiä finaalia varten.
   
 21. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Podcastia vielä kuuntelematta pakko kehua! Ette olisi paljon parempaa haastateltavaa voineet saada näin finaalien alla. Joukkue kun lienee aika lailla pois laskuista tällä hetkellä.
   
 22. Wicked Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, LAK, Helsinki REDS
  Lainaus:
  Tilannetta paransi vielä Kiben kiireetön aikataulu, eli juttua tuli yli 40 minuuttia.
   
 23. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ensimmäinen podcast minkä kuuntelen. Todella hyvä esitys tämä. Kibe on hieno mies.

  EDIT:

  Heh jaa niin, tämä lähetyshän jatkuisi vielä aamuun asti ja toimittajakin sanoo, että on tullut vähän palautetta liian pitkistä podcasteista. No tuohon on kyllä helppo yhtyä, ei nyt todellakaan jaksa enää kuunnella. Tämä oli hyvä haastattelu ja se pilataan sitten sillä, että ei ymmärretä lopettaa. Tai päästettiin Kibe menemään, mutta sitten jotenkin oudosti siirryttiin jonnekin muualle, kun ollaan yli-innokkaita.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2016 klo 00.48
 24. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  @Wicked ja @Tinke-80 , milloinkas on kauden jälkipuinti -podcast tulossa?

  nimim. malttamaton
   
 25. Wicked Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, LAK, Helsinki REDS
  Lainaus:
  Kausi lyödään pakettiin monessa osassa. Tarkoitus ensimmäisenä käydä ns. spettarijakso läpi johon näillä näkymin saapumassa muutama erikoisvieras. Tämän lisäksi haastattelut Nybondaksen ja Törmäsen kanssa kunhan aikataulut saadaam mätchäämään.