Kamalin viina?

  • 112 412
  • 459

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti Jii
Ilmeisesti teistä ei kukaan ole nauttinut unkarilaista persikka palinkaa. Järkyttävää.

Palinka on kamalaa, paska maistuu läpi vaikka mitä laittais sekaan. Samasta maasta Unicum, aivan kamalaa. Kaikkein kamalinta on kolalla blandattuna, mitä yks kaveri harrasti.

Parasta mitä löytyy on kelkka ja bloody mary. Ja jallu * tietysti.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti onni


Helsingissä sitä saa ainakin Lady Moonista. Tai no, pullo ainakin seisoo tiskin takana. Olen sitä haikeana katsellut tiskin takaa monta kertaa, mutta toistaiseksi ei ole löytynyt tarpeeksi rohkeutta maistaa.

Sitähän saa nyt taas melkein mistä vaan, kun se oli joku vuos sitten ( tai siis silloin kun se taas suomessa vapautu) vähän niinkun muotia. Mene sokerikikalla ihan jeés alas.

Alotin tipattoman maaliskuun jo eilen... Pakko oli kun viikonloppua muisteli...
 

hefe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
riisiviina

Se on se riisiviina munkin "suosikki". Joskus nuorempana sain pullollisen kyseistä ainetta ja ennen maistamista tallatiiin korkki katuun. Ei kai siinä auttanut kun juoda pois.

Onneksi oli kavereita auttamassa, ois jääny muuten juomatta. Vieläkin maistuu suussa, kun muistelee...
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Re: Ei tää nyt viinaa oo, mutta

Viestin lähetti CaarloK
Oon pari kertaa tömänny alpeilla perversseihin Saksalaisiin jotka tykkää kovasti että olut lämmitetään uppokuumentimella kuumaks - hyi vetti!
Saksalaisilla on muutenkin kummallisia juomatottumuksia. Ensinnäkin kokiksella lantrattu olut. Ei kuulosta kovin houkuttelevalta (en nimittäin maistanut) ja toisenakin - mitä hyötyä siitä on? Toinen perin merkillinen juoma oli vadelmamehusta tislattu viina. En muista sen nimeä, mutta suhteellisen pahaa oli sekin. Ei tosin pääse lähellekään aiemmin mainitsemaani TOP3:a, varsinkin kun sakemannit jäähdyttivät sen pakastimessa -18 asteeseen ja joivat shottina.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Säkkipäällikkö-Jarppa:

Kävin kuin kävinkin Tiiriössä lauantaina noutamassa Bokma-pullon Rengon Kuvernöörille lahjaksi.

Myyjä kysyi, että onko mulla ikää juoda sitä. Vastasin etten MÄ TODELLAKAAN aio juoda sitä.

Vielä päälle myyjä ihmetteli, että kuka on se entinen kaveri, jolle ainutlaatuinen makuelämys viedään ja kovasti suositteli Fernet-Brancaa vielä paskemmaksi aineeksi, josta tosi Vaalea Käyryys oli eri mieltä.

Kovin oli Bokman maine myyjälläkin tiedossa.

Kokeileppa Jarppa Bokmaa Käyrällä dipattuna, vähän niin kuin kävi Öllesummerissa Stolishnajan kanssa. Takaan että silloiset lemahtavat hissikokemukset toistuvat tällä kertaa Bokman ja sinisen pilleri kyllästämän Käyrän aromikkaana yhdistelemänä.

Ps. Koskas Säkkipäällikkö järjestät seuraavat juhlasi? Tiedän jo mitä tuon lahjaksi...

- Rolf Paski -
 

onni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Footless
Sitähän saa nyt taas melkein mistä vaan, kun se oli joku vuos sitten ( tai siis silloin kun se taas suomessa vapautu) vähän niinkun muotia. Mene sokerikikalla ihan jeés alas.

Ja tämän kaiken takana on Ville Valo, joka silloin pari vuotta sitten kertoi kaikissa haastatteluissa absintin inspiraation lähteeksi wanhojen taiteilijoiden tapaan.

Noihin saksalaisten juomatottumuksiin voisin lisätä myös kola+punaviini sekä kirkas+appelsiinimehu. Tuosta viimeisestä erikoisemman tekee se, että sekoitussuhde on 9/10 ja juoma vedetään yhdellä tai kahdella kulauksella alas (normaali lasi). Tuossa suhteessa sillä appelsiinimehulla ei tee yhtään mitään eli kysymys kuuluukin miksi sitä siihen pitää laittaa? Niiltä muutamalta saksalaiselta tyypiltä, joiden olen nähnyt tuota juovan en ole saanut vastausta.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti onni


Helsingissä sitä saa ainakin Lady Moonista. Tai no, pullo ainakin seisoo tiskin takana. Olen sitä haikeana katsellut tiskin takaa monta kertaa, mutta toistaiseksi ei ole löytynyt tarpeeksi rohkeutta maistaa.

Ja ainakin Corner Baarista saa kanssa, siitä hevimestasta tossa Runebergin kadun päässä.

Mä olen löytänyt valitettavasti rohkeutta ja ei ollut hyvää.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti onni
Ja tämän kaiken takana on Ville Valo, joka silloin pari vuotta sitten kertoi kaikissa haastatteluissa absintin inspiraation lähteeksi wanhojen taiteilijoiden tapaan.
Niin, ainakaan nykymuodossaan Absintin vaikutukset perustunevat lähinnä etyylialkoholin multikatedraaliseen voimaan. Olen muutaman kerran juonut sitä vedellä lantrattuna, eikä se juuri anisviinaa kummemmalta maistunut. (Pernod'han kuuluu niihin legendaarisiin juomiin [Pernod-cola ávot]). Tosin raakana en lähtisi Absinttiä juomaan - perustelen sitä terveydellisillä syillä. Niillä samoilla, jotka estävät minua juomasta pirtua tai 80 vol-% -Strohia raakana. Sattuu! :)
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Viestin lähetti C5-Jarppa
Bokma on ihan yliveto juoma tässä kisassa, suosittelen erittäin "lämpimästi" voittajaksi!

Varsinkin Rolf Paski vetää sitä kuin Simo hilloo...
Tähän on ihan looginen selitys, vaikka mies tuolla aiemmin ketjussa väitti ettei ko. juomaa ikinä joisikaan vapaaehtoisesti. Bullshit! Moni on nähnyt Bokman ja sinun välisen suoranaisen rakkauden, että pystyy kumoamaan juttusi.
Rolf heitä ins.titteli syrjään ja avaudu meille ongelmiesi kanssa=ongelma nimeltä Bokma+Rolf.
Me kyllä ymmärretään ja tukisimme sinua, kun tunnustaisit rakastavasi Bokmaa. Mutta itsepintaisesti kiellät nautinnolliset vääristyneet kieroutumasi tässäkin asiassa. Pitkäkin on huomannut sinun mieltymyksesi tähän genever-juomaan.

Rolf Paski, kun juot pullon Bokmaa joka viikko, kertoisitko meille miten se onnistuu. Itse olen joutunut juomaan kyseistä juomaa satunnaisesti ja nimenomaan Rolfin seurassa. Rolf käy säännöllisesti HML:nan Tiiriössä ja paikallisessa "Kolassa" uusimassa joka viikkoisen Bokma-pullo tilauksensa.

Ja näin jatkoajan välityksellä julkisesti toivon sinun unohtavan Bokman ja palaavan takaisin esim. minun henk.kohtaisiin suosikkijuomiin: Mielijuomanihan on alkoholi yleensä , paitsi Bokma. Tämä saattaisi parantaa suhdettasi ulkomaailmaan.

Ja Grappa, no jätetään tämä Rolfin ongelma "salaisuudeksi".


Joskus nuorempana tein ravintola-alan hommia, ja sieltä ajalta löytyy hyvä drinkki tähän kisaan. Jos haluatte ilahduttaa ns. tulevaa entistä hyvää kaveria tarjoamalla hänelle drinkin, ehtona tietty, että se on sitten kanssa juotava pois. Drinkillä ei ole virallista nimeä, olkoon nyt sitten vaikka "Rolfin lempi". Siihen tulee Fernet-Brancaa 4 cl ja sillipurkin lientä, koristele tekele kirsikalla.

Niin ja yksi hyvä hirveä juoma on valkosipulivodka! Veljeni avovaimo toi sitä Tallinnasta ja kieroutunut lätkäfani eli tapparalainen kun on, niin onhan sekin toisaalta ymmärrettävää...kai. Muuten on kyllä ihan mukava naisenpuolikas, kun ei puhu lätkästä, eikä juo hänen valitsemia tuliaisia.

No niin. Fernet-Brancan kävin juuri äsken lunastamassa, ihan tän palstan johdosta! Sillilientä löytyy jääkaapista eli hangover, here we come!

Totuus täytyy tunnustaa; on mennyt pahasti ohi tämä kultturijuoma eli voisitteko nämä tietäjät valistaa faktatietoa Bokmasta, siis mikä tuote? missä tehdään? vahvuus? jne. Voisi olla tarinoita lukien joskus kokeilemisen arvoista:D

Toi valkosipuliviinahan toimii myöskin sillälailla että ostaa ihan normaali viinapullon ja iskee sinne parit kynnet "maustumaan". Siintä on sitten hyvä tarjota jatkotunneilla porukoille paukut..jää muuten usein melko täysi pullo seuraavaksi kerraksi!!:D Vanha huumorismiesten lempparipila!

Näin. Viikonlopun viettoon ja SaiPa A:n kannustukseen, GO!





:D
 

CaarloK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Ei tää nyt viinaa oo, mutta

Viestin lähetti Master God

Saksalaisilla on muutenkin kummallisia juomatottumuksia. Ensinnäkin kokiksella lantrattu olut. Ei kuulosta kovin houkuttelevalta (en nimittäin maistanut) ja toisenakin - mitä hyötyä siitä on?

Pahalta maistuu - todellakin, varsinkaan kun musta-amerikanjuoma on pahaa, kuin myös vehnäolut=hyi vetti

Hyödystäkään en tiedä, mutta yks syy saattaa olla tämä:
Löytyy toinenkin limu&bisse yhdistelmä, eli Radler = olutta + spritee 50/50 tai 70/30 ja on muuten jopa ihan juomakelpoista ja erinomainen koneen käynnistäjä esim skimbaamassa, kun järisyttävässä olotilassa lähtee laskee... Siinä saa pikkasen sokeria ja alkoholia vereen, ja kone pysyy hyvässä kunnossa. On vielä kun olotiloissa helppo juoda, ei pyri juuri koskaan ylös!
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Kyllä Fernet Branca vetää ylivoimaisen voiton, kun puhutaan karmeimman makuisesta viinasta. Elämässäni olen kahta sellaista paukkua maistanut, mitä ei meinannut saada alas millään.

Paukku 1. Kauppamatkustajan Kuolema johon tulee Fernet Brancaa ja jotain muuta myrkkyä - aivan karmeaa.

Paukku 2. Bloody Mary tupla sambucalla ilman mitään kirkasta - tämä paukku taitaa olla se ainoa jota en alas saanut sitten niin millään - vieläkin kun ajattelee makua, niin alkaa yrjöttää.

Carillo & Campari kuulvat myös niihin nesteisiin, mitä en kyllä juo kuin aseella uhaten.

Absinttia en ole itse koskaan maistanut. 0,7 litran pullo maksaa Alkossa muistaakseni yli 200 vanhaa rahaa. Viime kesänä Soppamies (Harri Syrjänen?) teki absintti vesimelonia. Kaveri "porasi" kokonaiseen vesimeloniin syvän reiän ja imeytti käsittääkseni yli puolet 0,7l pullon sisällöstä meloniin - voisi olla hyvää?

Ylimakeat paukut eivät putoa kovin helposti ja kaikkein mieluiten tilaankin nykyään ravintolassa paukun johon tulee: 2cl vodkaa 2cl Bolsin omenälikööriä, jonkin verran lime-mehua ja spriteä. Suhteellisen kirpeä ja vihreä, :-)

-ipa rules
 

Shadowplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Huojentavaa

...huomata, etten näköjään ole yksin makutottumusteni kanssa.

Nimittäin ehdottomasti hirveimmän makuinen viina, mitä ikinä olen maistanut on tuo samainen oksennukselta ja ties miltä haiseva kiinalainen riisiviina. Jännä juttu, sen mausta on itse asiassa aika vaikea sanoa mitään, sillä niin läpikäyvä ja päälletunkeva tuo siitä erittyvä löyhkä on.

Kakkosena listallani tuleekin sitten maustamaton grappa. Hyi saatana, muttei kuitenkaan lähelläkään samassa kastissa tuon kiinalaisen tökötin kanssa.

* * *
shadowplay
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Viestin lähetti OikeaPakki

Totuus täytyy tunnustaa; on mennyt pahasti ohi tämä kultturijuoma eli voisitteko nämä tietäjät valistaa faktatietoa Bokmasta, siis mikä tuote? missä tehdään? vahvuus? jne. Voisi olla tarinoita lukien joskus kokeilemisen arvoista:D


Bokma on hollantilaista geneveriä, vahvuus 38 %. Nyt sitten pitäis kai tietää mitä geneveri on ja onko kaikki genever yhtä paskaa. Hinta on vähän päälle 15 € / 0,5 litraa.

Etiketin mukaan joskus 1800-luvun alkupuolella Pieter Bokma niminen hemmo kehitti tämä ainutlaatuisen aromikkaan juoman. Juuri näillä sanoilla juomaa on hienon pullon kyljessä kuvattu. Älkää menkö halpaan pullon ulkonäöllä, siilä sisältö pettää ja pahasti. En tiedä sitten onko kaikki tällä hetkellä myytävä Bokma tislattu tuolloin 1800-luvulla. Mausta ainakin voisi päätellä niin.

- Rolf Paski -
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Rolf Paski:Kitoos ja kumarrus!

Mites muuten saatavuus? Onko tilattavaa kamaa? Ilmeisesti jossain suuremmissa Alkon myymälöissä varmaan muttei täällä länsi-Siperiassa?:p

Jos on tietoa niin..Mikä on muuten Matkamiehen Kuolemassa se Fernetin kaveri tai mixaus? Hei tässähän joutuu kamat lujille vielä...

Ostin todellakin putelin viikonlopun "makusessioihin". Muijalle pieni ylläri, jos tulee ottamaan illalla putelista salapaukkua, hä hää!
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siis tämähän on aivan kipeä ketju, kylkiluut katkeilee kun
naureskelee itsekseen. Ja kauheaa aistia ihmisten tuska
kun ovat joutuneet kaikennäköistä kökköä kurkustaan
alas kaatamaan.. hyi hitto. Kiitos kuitenkin vinkeistä,
näillä saa piristettyä montaa iltaa!!!

Oma "suosikkini" on juuri nämä aiemmin mainitut
saksalaisten sekoitukset joissa cocista ja spritee sekoitetaan
oluisiin. Ja tästedes osaa varoa kaikkia muita
edellämainittuja "herkkuja"

Viikonloppuja kaikille...
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaamea totuus Bokmasta

Viestin lähetti Rolf Paski
Nyt sitten pitäis kai tietää mitä geneveri on ja onko kaikki genever yhtä paskaa.
Alla olevan linkin taakse vilkaisun perusteella äijä on pistänyt poskeensa geneveriä sen verran enemmänkin, että tietänet vastauksen kysymykseesi.

Bokma!

Bokmasta puhuttaessa tarkoitettaneen nimen omaan vasemmanpuoleista sivun pulloista.
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Meikäläiselle on pahimmat fiilikset jäänyt sahdista. Vuosia takaperin innostuttiin kaverin kanssa hakemaan yhdeltä äijältä sahtia, halpaa kun oli. Kolme päivää vedettiin putkeen tuota Jumalten Nektaria ja se olo sen jälkeen, ei sanoja voi löytää siihen tilaan. Närästi, oksetti, paskatti ja pieretti koko ajan. Opiskelin siihen aikaan Tekussa ja sielläkin keskeytettiin oppitunnit, kun meikäläisen efektori soitti hoosiannaa tauotta ja se haju oli aivan megalomaaninen. Neljän päivän sairastelun jälkeen lääkärille ja diagnoosihan oli palanut vatsakalvo. 1000mk:n lääkkeet piti ostaa mutta niillä se vatsa rauhottu. Arvatkaa, olenka juonut sahtia em. tapauksen jälkeen?
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Re: Re: Re: Ei tää nyt viinaa oo, mutta

Viestin lähetti CaarloK


Pahalta maistuu - todellakin, varsinkaan kun musta-amerikanjuoma on pahaa, kuin myös vehnäolut=hyi vetti

Hyödystäkään en tiedä, mutta yks syy saattaa olla tämä:
Löytyy toinenkin limu&bisse yhdistelmä, eli Radler = olutta + spritee 50/50 tai 70/30 ja on muuten jopa ihan juomakelpoista ja erinomainen koneen käynnistäjä esim skimbaamassa, kun järisyttävässä olotilassa lähtee laskee... Siinä saa pikkasen sokeria ja alkoholia vereen, ja kone pysyy hyvässä kunnossa. On vielä kun olotiloissa helppo juoda, ei pyri juuri koskaan ylös!

Tosiaan tuo vehnäolut on aika kalua!!! Oltiin tuossa viime syksynä Tampereen Plevnassa ihan vaan muutamalla ja siinä sitten hirveellä stressillä huikkasin myyjälle, että vaikka tosta hanasta, kun ei näyttänyt olevan mitään tavallista Koffin kolmosta, Pärkkele, kun sitten sain tuopin ja painelin hirveessä paniikkissa pitkin baaria, välillä huhuillen, että "pojaat, missä te ootte??!!" ja kun viimeinkin löysin nämä kaverit, niin paikallinen heistä (toinen onpi pohojammaalta) sanoi, että "Et kai sää saatana ny ottanu sitä vehnäolutta?" "Juu-u, miksen?"

Loppujen lopuksi se tuoppi jäi siihen pöydälle reippaasti yli puolinaisena, kyllä vaan niin saatanan pahaa oli!!! Eihän siitä perkeleen tuopista nähnyt edes läpi, niin sameaa santaa oli siinäkin käytetty rehellisen suomalaisen opiskelijan harhauttamiseksi! Kyllä pistää vihaksi, SAATANA!!!



jees, ja tipaton maaliskuun loppu rullaa vielä toistaseks ihan kohtuu purjein, ei minkäännäköstä houkutinta ole ollu näkyvissä, jes!!!
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
LIVE-raportti suoraan Fernet Brancan maistijaisista.
Perjantai, työpäivän jälkeinen aika klo n. 16.30.

Kyllä! Olen nyt (esi)maistanut n. 2cl em. ainetta ja hmm.. maku on haastava. Ei ehkä niin luotaantyöntävää kuin monen mielestä mutta todellakin, ehkä pienissä erissä tätä voi jopa nautiskella.
Se on paljon sanottu veteraanilta, jolta ei- lähes- milloinkaan- ikinä- enää, näin varttuneemmalla iällä ole lasit jääneet juoduiksi.

Myönnytys kuitenkin annetaan: välillä ehkä täytyy ottaa hieman makeampaa mikseriä toisesta lasista, sillä totta vieköön: kyllä tämä aika hapanta tavaraa on!

No kunhan emäntä saa moukut niin meikäpoika saa kyytiä, hihii!
(valitettavasti ei sitä kyytiä:))

Yritän jatkaa raportointia illan myöhemmässä vaiheessa jahka mukulat on saatettu nukumatin hoiveisiin ja alan päästä ns. tunnelmaan.

Päätän raporttini yrttisissä tunnelmissä tähän.:cool:
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Kovasti näkyy olevan kamalia viinoja maailmalla, mutta raaka suomalainen juo mitä vain, vaikka 95- bensaa! Tai ainakin suurin osa niin uhoaa.

Jos näitä tärpättejä jotenkin haluaisi luokitella, niin yhteen ryhmään kuuluvat nämä kunkin maan paikalliset pontikat: Suomessa tehdään pontikkaa useammasta eri raaka-aineesta, Meksikon Tequila on tehty kaktuksista, Kiinassa ponu tehdään riisistä jne. mutta yhteistä niile on se, että ne ovat ns. kirkkaita viinoja. Ja kotitekoisia alunperin. Ja epäonnistuessaan tai muuten vaan äkkiä tehtynä helevetin pahanmakuisia.

Toiseen ryhmään voitaisiin kai laittaa yrttipohjaiset paikalliset väkevät katkerot, kuten slivovitsit, underbergit, fernet brancat jne. Camparit ja Carillotkin kai sitten menevät näihin. Yhteistä näille on kuitenkin niiden yrttipohjaisuudesta johtuva terveellinen vaikutus (vähäisessä määrin nautittuna). Ne ovat vatsalle terveellisiä erilaisissa vatsan häiriötiloissa. Mm. merisairauteen autta Underberg kummasti. Hangoveria parantava tekijä niissä on kuitenkin pelkästään alkoholi.

Sitten kolmantena ryhmänä katsoisin drinkit. Ja niitähän riittää. Mitä vaan ikinä kaapista löytyy, sekaisin ja naamaan. Varmasti on pahaa. Ja menee päähän kuin metrihalko. Oletteko muuten kokeillut: isoon III-tuoppiin musta ryssä sekaan, sekoitus ja naamariin? Jos on ollut porukasta jäljessä, niin ei ole kauan.

Oluita ja viskejä en lähtisi nyt tähän ketjuun sekoittamaan, tehdään niistä vaikka omat.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Re: Re: Ei tää nyt viinaa oo, mutta

Viestin lähetti Master God

Toinen perin merkillinen juoma oli vadelmamehusta tislattu viina. En muista sen nimeä, mutta suhteellisen pahaa oli sekin.
Pullon kyljestä löytyy sana Himbeergaast ja se on todellakin pahaa!!! Vadelmalle vähän maistuu ja nahkapöksyt vetää sitä raakana. Ja ruokaryyppynä. Hyi hitto!

Iparulesin mainitsemaan Matkamiehen kuolemaan tulee 2 cl Fernet Brancaa ja 2 cl tequilaa. Ja sekaan todella iso määrä tabascoa. Juoma tarjoillaan laakeasta drinkkilasista ja reunat "maustetaan" suolalla. Limetin mehu saa suolan tarttumaan kiiinni.
Ei, en ole juonut sellaista. Mutta viime sunnuntaina katselin kun tsei_tsei joi sellaisen. Ilme oli näkemisen arvoinen. Ja minä sekä Theref naurettiin itsemme katki. Siitä se JJ rupeskin hyytymään.. ;)
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Raah.

Väsyttää ja olo on kuin vanhalla tiskirätillä (mitähän sekin sitten tarkoittanee?). Jäi eilisillan raportointi tekemättä joten suoritan sen nyt;

Sain tuhottua kotioloissa tietskan äärellä n. 20cl=5 ravintola-annosta Brancaa. Maku parani hieman loppua kohti, syynä lienee humaltuminen. Otin kyytipoikana illan makupalojen kanssa lisäksi olutta joten työviikon ja iltaharrasteiden (junnut +isä) rasittamana siirryin unitilaan jo hyvissä ajoin ennen lauantaita.

Yhteenveto: Maku on sen verran kiehtova, että sitä on ehdottomasti tajottava seuraaville kyläporukoille keiden kanssa iltaa istutaan. Haluan nähdä ilmeet. Ihan yömyssytasolle juoma on liian hapahkoh. Mieluumin sillälailla vähän erikoisiin tilanteisiin pienellä huumorilla höystettynä.

Näin. Eteenpäin sanoi se kuuluisa (ylä)mummo lumihangessa:)
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Pahanmakuisia litkuja on paljon, mutta itsellä on tuoreessa muistissa viimeisin empiirinen kokemus kahdenpäivän pontikkakuurista (kahden päivän kittauksen jälkeen kankkunen hellittää kolmannen potemispäivän iltana). Niin mielestäni pontikka on hyvää kun siitä on suodattu mäskin maku pois, kun taasen tästä herkusta mitä kittasin kaksi päivää on sitä mitä tarvitsee vain haistella ennen ekaa huikkaa ja yrjö meinaa lentää välittömästi. Tämä tekijä kun tykkää että siinä hänen pontikassaan pitää olla se palaneen mäskin maku/haju, toki se ei enää muutaman lasillisen jälkeen enää tunnu kun promillet alkavat nousta, mutta kyllä sitä vaan jaksaa kummastella noita ihmisen makutottumuksia. Ja vai ei pontikasta tule kankkusta, tai sitten todellakin alan tulla vanhaksi ja nykyinen harjoittelutahtini on aivan liian harva pleijaritahtiin;)
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kyllä se on niin, että mitään niin kamalaa ei ole kuin halpa ja huono viski. Hyvä viski on oikein hyvää, ja erinomainen viski on jotain todella upeaa. Mutta huono viski. Yök. Se etukäteisodotus, joka viskin siemaukseen liittyy, tulee julmasti runnelluksi samalla kun makuhermot tappavat itsensä ja kasvolihakset kouristelevat.

Taidan ottaa vielä sormenvahvuuden tuota Glenfeddichia. Ei erinomaista, mutta hyvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös