Kamalin viina?

  • 112 409
  • 459

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti The Rock
Stolisnaja ilman muuta! Aivan hirveetä ryssä-viinaa! Hyi Helvetti!
Älkää nyt hyvät ihmiset! Ensin Stolichnaya ja sitten Dry Vodka. Ette ole taineet pahaa viinaa maistaakaan. Sitten on kumottava vielä jo mainitut Kossuvissy ja Minttuviina, jotka ovat ylivoimaisia suosikkijuomiani. Jälkimmäinen kossulla lantrattuna: nami nami :) Ehdottomasti paras vodka on mielestäni Bols-vodka, jota olen tavannut sekä Puolassa (jossa on keskimäärin parhaat vodkat tarjolla) että Unkarissa. Lienee hollantilainen valmiste. Kyseinen tuote on jopa niin hyvää, että olen asiakaspalautteessani toivonut tätä linnunmaitoa Alkon listoille.

Mutta koska otsikko koski pahimpia viinoja, niin täältä tulee TOP3:

1) Grappa, ylivoimainen voittaja. Olen maistanut kerran, enkä mielelläni toista kertaa. Tosin tätäkin juomaa juovat tiettävästi yli 150-kiloiset bussikuskit kuin parasta vodkaa, mitä arvostan heissä suuresti.

2) Kiinalainen riisiviina. Isäni sai tällaisen puoliksi juodun pullon lahjaksi koodinimi "Dynyltä", koska tämä ei pystynyt kyseistä tuotetta loppuun saakka juomaan. Kaikki "Dyny":n tuntevathan tietävät, ettei kyseinen räjäyttäjä ole niitä kaikkein suurimpia nirppanokkia viinan suhteen. Niin, tulihan se 25 cl sitten juotua, mutta ei se hyvää ollut :)

3) Vernet Branca. Tätä sentään pystyy pari ravintola-annosta juomaan, mutta ainoastaan äärimmäisen pakon edessä. Tekee kuulemma mahalle hyvää.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Pontikasta on meikäläisellä kauheimmat muistot. Broidi ei ehtinyt tehdä satsia ihan valmiiksi asti, kun lähdettiin Saariselälle vuosi sitten. Tuotos oli ruskeaa, löyhkäävää alkoholintapaista nestettä, jota kykenin "nauttimaan" vain yhtenä iltana. Ja vatsa oli aivan sekaisin monta päivää. Myöhemmin pelkkä tuon kurapontikan haju aiheutti välittömästi voimakasta kuvotusta. Toinen veljistäni pystyi juomaan sitä kolmena päivänä ja toinen , itse "keittäjämestari", tinttasi litkuaan hätkähtämättä koko viikon ajan (mukana oli yht. 10 litraa).

Kyllähän pontikka on ihan juotavaa, kun se on tarpeeksi jalostettua. Olen maistanut samaisen veljeni tekemää kirkasta (lue: valmista) ponua ja ero siihen mainittuun keskeneräiseen satsiin oli suunnaton.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti fiftyeight
Ethän, kamraterna, vaain sekoita Camparia ja Carilloa? Campari on sen verran tyyristä, ainakin alkuperäinen.Ja hyväähän se on?

Carillopulloon olen minäkin sen jälkeen ollut koskematta kun 16-vuotiaana ryynäsin siitä kaverin kesämökillä öljykamiinan täyteen. Kamiinaa ei sinä kesänä enää sitten lämmitetty...

Ei, kyllä se oli Camparia mitä lipiteltiin. Siis rahapulassa juotiin tätä sen takia, että ystäväni oli sen jostain ilmaiseksi saanut.. alaikäisenä kun tuo viinan hankkiminen oli muutenkin melko hankalaa. Mutta maku syöpyi kyllä takaraivoon (kuten myös aineen aiheuttama oksentelu ;)), enkä ole sen koomin maistanut.. Tiedän että monet pitävät Camparia ihan huippujuomana, mutta itse en siihen pysty ennakkoluuloiltani kajoamaan.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Yksi ylitse muiden nimittäin absintti.Aika soosissa oltiin kun sitä maistettin mutta ei helvetti.Siis todella pahaa.Ja sitten joskus tuli maistettua jotain "hieman" omituista ryssävodkaa jonka nimeä en muista..Yäk
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Viestin lähetti Demon Allbran
"Jack Daniels makes us all puke." - Graham Coxon

Aargh! Ei voi olla totta! Meikäläisen all- time- favorite! Nytkin baarikaapissa 1 korkkaamaton Jackki oottelemassa..:p

Periaatteessa kaikki kelpaa, mutta öklyimmät vibat saa näistä "naisten likööreistä" semmoisista missä on 200-500g sokeria / 1 litra. Siis jos niitä "joutuu" juomaan useampia moukkuja. mm. Vana Tallink vaikka onkin vahvaa kuluu makeutensa puolesta näihin tapauksiin.

Joku ei tykänny Unkarin Palinkasta. Ihan OK kamaa. Ainakin poistaa pöpöt vatsasta interreilreissussa:D
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tinde


En ole kyseiseen tuotteeseen törmännyt (=onni?), mutta Belsebub ainakin tietääkseni tarkoittaa paholaista tai jotain...


Onnesi on ettet kyseiseen maku elämykseen törmännyt. Belsebub, sehän se on, kiitos tiedosta. Kyseistä merkkiä todella kannattaa varoa, maku muistuttaa enemmän rotanmyrkkyä kuin olutta.

Campari todellakin on aivan käsittämättömän pahaa ja itsekin join sitä nuorena vain ja ainoastaan kun se oli ilmainen pullo, mutta en sen jälkeen enää, en edes ilmaiseksi.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kamalin viina?
Lähiravintola Westpointista tilattu tequila-shotti.

Olen melkein 100% varma että kyseessä ei ole Tequila, vaan 95-oktaanista polttoainetta läheiseltä huoltoasemalta.

Muita kamalia?
Kaikenmaailman kahvi- ja maitodrinkit.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
"Kaiva nyt vaan sitä lompakkoa,tästä puuttuu vielä kymppi.Hei portsari..."
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse en oikeastaan pidä suuresti alkoholin mausta missään muodossa. Kamalinta oli juoda kerran se sellainen vihreä drinkki (jonka nimeä en todellakaan muista, jotain avaruuspissaahan se on). Siinä on kuitenkin sitä vihreää likööriä (jonka nimeä en puolestaan osaisi kirjoittaa vaikka muistaisinkin), vodkaa ja hyi helvetti -maitoa. Toinen upposi huomattavasti helpommin, kun vaan se maito oli saatu skipattua tuplavodkaan.

Oma lempisekoitukseni sen sijaan on puolestaan monen maistaneen mielestä kamalinta mitä he ovat suuhunsa pistäneet. Eli pullo Sorbusta ja pieni pullo vahvinta Pohjanpoikaa. Taskulämpimänä. Provinssi-rockissa pari teinityttöä kinusi multa mukeihinsa viiniä, jotta saisivat tulisen jambalayansa alas, ja varoituksen kera kaadoinkin tytöille tulilentä tilkkasen. Oli kohtalaiset ilmeet. Eräillä toisilla festareilla, huomattavasti minua vanhempi ja lihaksikkaampi köriläs pyysi sitten huikkaa kun siinä eturivissä YUP:tä katseltiin. Ehdin sanoa, ettei ottaisi paljoa, mutta eipä auttanut. Kaveri nappasi nielun täyteen, ja muutaman sekunnin nano-osan jälkeen purskautti koko mahansa sisällön kohti turva-aidan toisella puolella seissyttä järkkäriä. Kaappasin herkkuni talteen nopeasti, todeten sen säästyneen pahemmilta vaurioilta.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Everton
Itse en oikeastaan pidä suuresti alkoholin mausta missään muodossa. Kamalinta oli juoda kerran se sellainen vihreä drinkki (jonka nimeä en todellakaan muista, jotain avaruuspissaahan se on). Siinä on kuitenkin sitä vihreää likööriä (jonka nimeä en puolestaan osaisi kirjoittaa vaikka muistaisinkin), vodkaa ja hyi helvetti -maitoa. Toinen upposi huomattavasti helpommin, kun vaan se maito oli saatu skipattua tuplavodkaan.

Eli Ville Vallatonta hait..? Yksi osa vodkaa, yksi osa pisangia ja kaksi osaa maitoa, ihan ok paukku, ravintolaelämän alussa ehdoton suosikki.
 

kohottaja

Jäsen
pontikka ja tequila

En tiedä, kumpi on hirveämpää. Ponu on erittäin vastenmielistä enkä suostu sitä kurkustani alas pistämään. Mutta kyllä toi tequilakin on niin hirveää, että pullo kaapissa saa kyllä pysyä vieraita varten rauhassa. Sellaista "viinanhimoa" ei tulekaan, että sen pullon korkkaisin!
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Mitäs vikaa Ville Vallattomassa on?
Ei niin mitään. Viimeksi helmikuussa taisin baarissa yhden kumota. Ja viime elokuussa synttäreillä n+1 kappaletta. Mää tykkään, muutenkin kuin drinkin nimen perusteella. :D

Sitä absinttia tekis mieli maistaa, mutta baareissa sitä ei taida olla.Ja noita kotipolttosia olen päässyt välttelemään.
Tequila on myös aika myrkkyä, en suuri ystävä ole. Mutta juon sitä joskus. Baarikaapissa on aitoa meksikolaista tequilaa tollaset reilu kaksi litraa. Saatu meksikolaisen jääkiekkojoukkueen valmentajalta. Keneltä sitten?? :D Baarissa jos tilaat tequilaa, tulee läpinäkyvää nestettä, mutta nämä ovat kullankeltaista ainetta. Tietäiskö joku, minkä kanssa tequilaa vois lantrata? Ja sille tequilalle pitäis saada juoja...



Mutta pahinta...
Pahin on ollut Stroh 80-volttinen, taskulämpinä mökillä. Spriten tai Colan kanssa se kuulemma menee, mutta mää vedin sitä raakana. Ei ollut makunautinto ja kalja ei maistunut pieneen hetkeen, kun yritin saada taas kaadettua nestettä alas. Kaikki maistui siltä Strohilta.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti B1
Mitäs vikaa Ville Vallattomassa on?

Kuten jo aiemmin kerroin, maito. Se on pahaa - erittäin pahaa.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Bokma on ihan yliveto juoma tässä kisassa, suosittelen erittäin "lämpimästi" voittajaksi!

Varsinkin Rolf Paski vetää sitä kuin Simo hilloo...
Tähän on ihan looginen selitys, vaikka mies tuolla aiemmin ketjussa väitti ettei ko. juomaa ikinä joisikaan vapaaehtoisesti. Bullshit! Moni on nähnyt Bokman ja sinun välisen suoranaisen rakkauden, että pystyy kumoamaan juttusi.
Rolf heitä ins.titteli syrjään ja avaudu meille ongelmiesi kanssa=ongelma nimeltä Bokma+Rolf.
Me kyllä ymmärretään ja tukisimme sinua, kun tunnustaisit rakastavasi Bokmaa. Mutta itsepintaisesti kiellät nautinnolliset vääristyneet kieroutumasi tässäkin asiassa. Pitkäkin on huomannut sinun mieltymyksesi tähän genever-juomaan.

Rolf Paski, kun juot pullon Bokmaa joka viikko, kertoisitko meille miten se onnistuu. Itse olen joutunut juomaan kyseistä juomaa satunnaisesti ja nimenomaan Rolfin seurassa. Rolf käy säännöllisesti HML:nan Tiiriössä ja paikallisessa "Kolassa" uusimassa joka viikkoisen Bokma-pullo tilauksensa.

Ja näin jatkoajan välityksellä julkisesti toivon sinun unohtavan Bokman ja palaavan takaisin esim. minun henk.kohtaisiin suosikkijuomiin: Mielijuomanihan on alkoholi yleensä , paitsi Bokma. Tämä saattaisi parantaa suhdettasi ulkomaailmaan.

Ja Grappa, no jätetään tämä Rolfin ongelma "salaisuudeksi".


Joskus nuorempana tein ravintola-alan hommia, ja sieltä ajalta löytyy hyvä drinkki tähän kisaan. Jos haluatte ilahduttaa ns. tulevaa entistä hyvää kaveria tarjoamalla hänelle drinkin, ehtona tietty, että se on sitten kanssa juotava pois. Drinkillä ei ole virallista nimeä, olkoon nyt sitten vaikka "Rolfin lempi". Siihen tulee Fernet-Brancaa 4 cl ja sillipurkin lientä, koristele tekele kirsikalla.

Niin ja yksi hyvä hirveä juoma on valkosipulivodka! Veljeni avovaimo toi sitä Tallinnasta ja kieroutunut lätkäfani eli tapparalainen kun on, niin onhan sekin toisaalta ymmärrettävää...kai. Muuten on kyllä ihan mukava naisenpuolikas, kun ei puhu lätkästä, eikä juo hänen valitsemia tuliaisia.
 

Juze

Jäsen
Aivan viimehetkisten fiilisten pohjalta voisin sanoa, että Viron valkea, erityisesti appelsiinimehuun lantrattuna.

No, kyllä se Campari on vielä kauheempaa. Ja joku muu katkero-jutska, mitä otin joskus ruokalusikallisen kun oli vatsa sekaisin. Ihme kyllä se tehos.
 

pykli

Jäsen
Vahvemmat aineet ei ole ikinä olleet meikäläisen heiniä, joten oluella pärjää.

Siideriä ja lonkkua tuli tosin vedettyä silloin joskus alkuaikoina kun baariin pääsi mutta kummastipa lähtee hinku juoda jotain juomaa kun se on tullut sisääntuloreittiä ylöskin pari kertaa ...

--- pykli
 

-human

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Jukurit
On kolme juomaa, joiden hajukin saa mut lähes pahoinvoivaksi :

- jaloviina
- prinssi-eversti, vai mikä lie nykyisin onkaan
- mustaherukkaviini

Ja tämä vain siksi, että nuoruudessa ei osannut käyttää alkoholia oikein vaan kippasi yllä olevia juomia kitusiinsa liian nopeasti voiden pahoin seuraavat kolme päivää.
 

onni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti B1
Sitä absinttia tekis mieli maistaa, mutta baareissa sitä ei taida olla.

Helsingissä sitä saa ainakin Lady Moonista. Tai no, pullo ainakin seisoo tiskin takana. Olen sitä haikeana katsellut tiskin takaa monta kertaa, mutta toistaiseksi ei ole löytynyt tarpeeksi rohkeutta maistaa.

Kamalin viina on kuitenkin pontikka. Paria kuulemma hyvälaatuista on tullut maistettua. Eipä tule enää. Tequila aiheuttaa myös nykyään hissiliikettä. Nuorempana sitä tuli kiskottua kaksin käsin alas, mutta ei uppoa enää.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Absintti. Karseaa kamaa, jakaa varmasti mielipiteet. Toiset diggaa toiset ei, dr. pepper. juuesei.
 

ranttikiituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipahan se on
Kesän aamuauringossa lämmennyt kossu. Sitä kun lorauttaa reippaan suullisen aamukanuunaan, jo vot!
Herkkä samettinen jälkimaku ( jos on kerinnyt syödä hörppyä ennen jotain makeahkoa).
Ei kestä ainakaan meikäläisen sisällä!
 

CaarloK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tää nyt viinaa oo, mutta

Oon pari kertaa tömänny alpeilla perversseihin Saksalaisiin jotka tykkää kovasti että olut lämmitetään uppokuumentimella kuumaks - hyi vetti!

Kokeile myös:
-diesel (vehnäolut + musta-amerikanjuoma)
-ratsenputzer snapsi (saksa)
-williams snapsi (saksa-itävalta), viikossa satakunta ja sen jälkeen ei oo tarttenut sinnepäin katsoa!

Mutta kuitenkin asiahan on nyt niin että juomatta mikään ei jää, eikä lasiin syljetä!
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Viestin lähetti reds1897


Dry vodka...aah!!,siinä on ihana juoma.Asuin vielä himassa,kun pistin kylpyvettä ammeeseen,samalla ajattelin ottaa pienen huikan tuota mainiota juomaa.Siemasin koko saatanan pullon lärviin,sen jälkeen sammuin sinne puljuun,josta faijani mut"pelasti".Ylivoimaisesti paskin juoma on mielestäni Stroh 80:nen,aivan hirveetä paskaa!!Vaikka sitä laittaisi lasiin vain pohjalle,ja blandista pari litraa päälle,niin se Polttoöljy maistuu siellä vieläkin.Toki join koko flindan,sillä pitäähän mullakin harrastuksia olla.;)

Terve, kadonnut veljeni!!! Kuinka onkin näin, että sama Stroh tuli mieleeni ja kuinka ollakaan, ostan "aina" kun otan miesmäisesti kuppia, tuollaisen 0,7 Dry Vodkaa ja lähden baanalle. Joskus matka loppuu jo puolessa välissä ja joskus matka jatkuu aina perille saakka:D

Tosiaan, pahinta on Stroh ja sitten omassa luokassaan tämä spurgujen suosima Sorbus... Ei mene niin ei mene.



Miten olisi, arvoisat asiantuntijat!! Pistetäänkö tipaton maaliskuun loppu käyntiin??? Ite pistän just nyte!!!!! ...VITTU!!! Vielä kymmenen päivää:mad:
 

hamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings
Kyllä pahin mitä olen juonut on tämä tanskalainen juoma Gammel Dansk. Kyllä oli pahaa. En saanut alas. Kalja ei myöskään mene selvänä alas. Myös tuota kiinalaista on tullut maistettua ja oli kyllä todellakin pahaa,
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös