Kalsarikänniketju

  • 5 197 436
  • 66 617

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Aijai, ihanaa. Kaverin mökillä, tuijottelen saunaillan päätteeksi ystävien jo nukkuessa kaunista kantahämäläistä järvimaisemaa ja nautiskelen Kukkoa sekä salmaria. Kyllä elämä voi olla nastaakin välillä!
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Viimeisetkin vieraat lähtivät, mutta jääkaappi jostain syystä täynnä kaljaa. Lapsetkin ovat äitinsä kanssa Oulussa niin mitäpä tässä muuta kuin kalsarointia.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Näillä helteillä kalsarit on lähinnä mytty jalkojen välissä. Viimeiset vapaat - yksin töissä, kukaan ei katso - ei kaipaa - ei valita, olympialaiset, Matti Matsson, puuttuva mitali...
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Kodin Terassilla nautiskelen punaviiniä ja kuuntelen Korpiklaania. Naapuritkin kuuntelee, tahtoivat tai eivät. Oma tontti omat säännöt perkele.
 
K

Kiekkokatsoja

Vapaapäivä, ja tänään on kesähelteiden päättäjäispäivä. Ennusteessa klo 10, menee +20 rikki, ja silloin siirrän perseeni terassilleni. Lonkerolla aloitan. Iltapv klo 15, oli ennusteessa +25, joten kyllä tarkenee. Pitänee hakea lisää janojuomaa fillaroiden päivällä, ja samalla voi tarkistaa, että onko nahka punainen arskasta. Ei huono päiväsuunnitelma, mahdollisen kesän viimeisen hellepäivän sisällöksi. Illasta taidan käydä katsomassa, kun tuo taivaan valopallo menee alas nukkumaan.
 
K

Kiekkokatsoja

Siinä ja siinä on, että poksahtaako mittausaseman +25 rikki. Ainakin tuntuu kuumalta, ja tuuleton terassi tuntuu liiankin lämpimältä. Onneksi nesteytystä on, myös vissyä hetkittäin.
Taidanpa lähteä liikkeelle. Pärjäilkää, moi.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Wer Deutsch sprechen kann, soll das nicht schweigen. Ihan sama, vaikka olisi mennyt väärin. Hyvää iltaa.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Emäntä näpelöi tv:n kauko säädintä ja minä tietokoneen hiirtä viinilasi kaverina tai pikemminkin isokupillinen. You tubesta kuuntelen 70 luvun parhaita rock kappaleita jotka päihittää nykymusiikin mennen tullen.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kenties jotain sinne päin.
Oliko tässä haussa Ludwig Wittgensteinin Tractatuksen viimeinen lause?
Taisi olla. On aina välillä hankala tulkita omia känniviestejä.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Pelikaani höykytyksen jälkimainingeissa avasin pullon vähän parempaa. 21.9.2019 pullotetun itse tehdyn raparperi- karviaisviinin korkkasin.

Kyllä täytyy sanoa, että mikäli joku kommentoisi tätä maistettuaan, ettei ole hyvää, niin loukkaantuisin kyllä.

Vielä puuttuisi hassuttelu, että maha menee kuralle tuollaisesta kiljusta..
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Myönnetään, kyllä sitä tuli korkattua hyvien uutisten jälkeen!

Elokuun alkupuolella kävin silmänpohjakuvauksissa ja sieltä pyydettiin mennä silmälääkärille kun "kaikki ei ihan normaalisti ole". Tänään vihdoin pääsin lääkärille ja hän sanoi, että ei ole mitään vakavaa kyseessä ja jatkotoimenpiteille ei ole tarvetta.

Aikamoinen painolasti tippu niskasta kun nuo sanat kuulin.

Kyllä muutama kylmä lonkero tekee hyvää stressaavien viikkojen jälkeen.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Myönnetään, kyllä sitä tuli korkattua hyvien uutisten jälkeen!



Kyllä muutama kylmä lonkero tekee hyvää stressaavien viikkojen jälkeen.
Tiedän tunteen, itse samanlaisissa tutkimuksissa olleena. Tsemppiä, kyllä se olo on kuin kuninkaalla tuollaisen jälkeen! Hienoa että kaikki on kunnossa!
Kippis! Lonkero tekee tehtävänsä täälläkin.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Omatekoista luumu-likööriä ja skepu soi kaiuttimista. Eipä paljon paremmin vois lauantai kulkea.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Hyvä on noste, ja tähän ketjuun kait sopiikin kirjoittaa näin täysin liikuttuneessa tilassa

Olen usein miettinyt, että kuinkahan paljon Ässien mestaruusjoukkueen pelaajat vielä nykyään katselevat tätä videota, ja seisovat sen takana. On jotenkin niin hauska ajatus, että tämä biisi ja video lanseerattiin kauden 12-13 alkaessa tietämättä lainkaan, että Ässät tulee nostamaan kannua kauden päätteeksi. Ja toteutus täysin ainutlaatuisella tavalla, eli koko joukkue rahdattiin äänitysstudioon laulamaan biisille taustoja.. siellä ovat niin jo uransa päättäneet kuin nykyään maailmalla uraansa tekevät pelaajat: Uusitalo, Sammalkangas, Marttinen, Savinainen, Uusikartano sekä tuntemattomammat suuruudet kuten Mutanen ja Malkamäki sun muut vastaavat. Pitkä kaveri raitapaidassa taitaa olla Joppe Armia, ja keitä kaikkia muita siellä nyt tunnistettavissa onkaan.. ulkkarit tietysti taaempana, kun varmaan vähemmän osallistuivat lauluun. Heshka takana kauimmaisena ja Michael Rayn takana oikealla.. ei tätä pitäisi näin tuiskeessa edes katsella, tai kohta ei näe näppistä liikutuksen kyyneliltä




EDIT: anteeksi, korjaus. Raitapaita onkin ilmeisesti Aki Juusela, ja Armia on takana valkoisessa paidassa jossa lukee jotain tekstiä. Noh, Juusela tai Armia, mitä näillä nyt eroa on *hymiö*
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös