KalPasta ponnistaneet/pudonneet

  • 529 179
  • 1 357

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Järvinen suuntaa Kerhoon.
Pääasia, että ei jatka meillä. Kyllä Massin ohi on ajanut nopea pelivauhti ja oli usein myöhässä tilanteista. Oikealla roolituksella menisi hyvin vielä bottom-6, mutta ei mielestäni asiaa jatkopeleihin haluavan joukkueen top-6 hyökkäykseen.
 

Korjelovits

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitäs mieltä muut olette Massista?
Omaan silmään Järvinen oli tällä kaudella jotenkin pehmeä kaksinkamppailuissa ja hitaampi kuin edellisellä visiitillä. Tuntui myös haahuilevan vähän pelin ulkopuolella.
Oli nimellisesti ykkössentteri ja sai vastuutakin aika hyvin, mutta Rissanen ajoi vuoden vaihteen jälkeen ehdottomasti hänen ohitseen, kuten teki Räsänenkin.
Loppukautta kohti Järvinen paranti peliään, kuten koko KalPan joukkue (unohdetaan ne kuusi viimeistä peliä), mutta en jää kaipaamaan tämän kauden Järvistä. Tuskin oli ihan halpa myöskään.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitäs mieltä muut olette Massista?
Hitaahko, yllättävän heikko kaksinkamppailuissa. 2-3 sentteriksi ok, mutta aloitusympyrän lisäksi ei hän oikein tuo selkeää lisäarvoa millään osa-alueella. Pystynee silti parempaan kuin tämä kausi osioitti.

En jää kaipaamaan, KalPa tarvii jotain muuta.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
järvisestä voi saada irti vielä paljonkin hyötyä jos sille päälle/kaudelle sattuu. Kalpan pelinopeudelle ei enää pärjännyt ja kuten todettu selkee valtti oli alotukset. Eikä tieten tärkeyttä voi vähätellä. Jostain syystä ei nyt lähteny ja väkisin peluutettiin tuolla yläketjuissa läpi kauden. Oletettuun palkkaan nähden täytemies ja lähes ainoa Nousiaisen lisäks joka alisuoritti niin pisteiden kun kenttätapahtumien valossa. No, loppuun vanhat kliseet yhteenvetona eli oikein peluuttaminen ja odotusarvot.
 
Ei ainakaan Mikko Nuutinen ole tulossa pelaajana kotiin ensi kaudelle. KalPa juuri ilmoitti, että Nuuta on joutunut päättämään pelaajauransa.

Kiitos kahdeksasta kaudesta KalPassa. Hieno mies ja esimerkillinen kilpisoturi.
Harmi kaverin puolesta, kun juuri pelasi elämänsä kauden ja uuden seuran terveystarkastuksissa löytyi sydämestä synnyinäinen vika, joka estää pelaamisen.

Vaikka tällä palstalla saikin paljon yv-roolinsa takia paskaa niskaansa, niin jälkiviisaana oli kuitenkin varsin pätevä pelimies hintaansa nähden
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Voi perkele. Toivottavasti Nuuta löytää mielekästä tekemistä tulevaisuudessa.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Toivon Nuutalle kaikkea hyvää jatkoon. Ei varmasti ollut missään vaiheessa KalPafanien suosikki mutta miehelle logo rinnassa merkitsi kuitenkin jotain ja siitä iso respect! Eikun vaan samalla aseenteella seuraavan uran kimppuun ja hyvä siitä tulee!
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Paljon tuli itselläkin Nuutista parjattua kun tuntui, että pupelsi aina ylivoimapelin.

Näin jälkikäteen ajateltuna KalPan yv on ollut poikkeuksellisen paskaa jo vuosikymmenen niin..

Nuutinen pelasi tosiaan aina logolle. Pystyi laittamaan rooliin kuin rooliin. Onnistunut ura ja hieno lopetus, että pääsi vielä ulkomaillakin kokeilemaan ja voittamaan. Harmi, että ura päättyi ennenaikojaan, mutta ei voi kuin hattua nostaa ja toivottaa hyviä päiviä tulevaan!
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Ehdottomasti omia suosikkeja KalPa-paidassa. Raataja vaan joutui monen hampaisiin kun ei ehkä ollut se olennaisin pelipaikka jolla joutui suorittamaan Niiralan jäillä viimosimpia kaartojaan. Ilomielin oisin tän SUURELLA KilpiSydämmellä taistelleen kaverin takasin ihan milloin vaan, mutta ironisesti sydän. Pidin jopa sellasena iki-KalPana, mutta sitähän olikin Liigan osalta.

Huikee peluri kun sai pelata oikeessa roolissa, mutta tosin saipa ainakin uralleen hienon päätöksen kun pääsi kannua nostamaan ja vieläpä huolen tehoilla sekä isossa roolissa joukkueessaan.

Kaikkea hyvää jatkoon ja varmasti kun se mieluisa tekeminen löytyy, niin suurella Sydämmellä sen suorittaa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Harmi Nuutisen kannalta. Asenne oli Mikolla pääsääntöisesti enemmän kuin kohdallaan, ei tyytynyt vain surffailemaan kentällä. Kaikkea hyvää jatkossa, ikää sen verran vähän, että uusi ura urkenee aivan varmasti.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Vai että "kotiinpaluu". Jepjep. Onkohan KalPa ollut Puustinen perässä ollenkaan?
 

Homie

Jäsen
Seppälä on selkeästi menossa kohti NHL:ää. Miten Kalpan osuus tulee menemään kasvattajakorvauksissa?
Neljä edellistä kautta ratkaisevat. Jos Seppälä tekisi tämän kauden jälkeen NHL tulokassopimuksen, niin Taparalle 1/4 osa ja KalPalle 3/4 osaa. Jääkiekkoliitto vetäisee tietysti välistä omat prosentit. Korvaukset maksetaan kuitenkin vain yhteen maahan, eli jos Seppälä lähtisi vaikka ensi kaudeksi vuodeksi Ruotsiin ja sitten NHL:ään, niin Ruotsiin menisi silloin koko potti.
 
Viimeksi muokattu:

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Santeri Lukka lopettaa. Oli hyvä KalPassa sen 1,5 kautta ja sen jälkeen taso romahti mutta hyviä eläkepäiviä Santerille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös