KalPan tuleva UTJ

  • 8 284
  • 19

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Saksman kertoili, että myös KalPassa harkitaan UTJ:n palkkaamista. Nyt sille olisi todellakin käyttöä, mutta kuka siihen olisi sopiva henkilö? Holtarikin ehti mennä Jukureihin. K. Kapanen, J. Timonen... vai?
 

Kalakukko

Jäsen
Eipä yllättäisi, jos UTJ löytyisi kolmikosta Kimmo Kapanen, Herkko Koski tai Arto Sirviö. Eipähän tarvitsisi tälläkään kertaa hankkia henkilöä KalPa-perheen ulkopuolelta.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Saxman kertoo Mullikassa, että UTJ-verkot heitetään vesille syksyllä.
 

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Ilmoitan nyt että en ole käytettävissä. Jos vakavasti puhutaan niin voisi olla ihan hyvä jos uusi UTJ tulisi niin sanotusti ulkoapäin eikä Kapasen klaanin sisäpiiristä. Pätevä UTJ maksaa palkkansa takaisin kyllä pikaisesti.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Kimmon paluu... pitäähän jonkun olla hallin toisella puolella kun Hannes katsoo kaupungin puolen sivuilta.
Nyt kyllä hörähdin. Olisi komeaa kun molempiin päätyihin rakennettaisiin aitiot joista Kimmo ja Hannes kaitsevat ja ohjaavat toimintaa, mielellään PA-laitteiden kautta kesken ottelun.
 

Kalakukko

Jäsen
Eipä yllättäisi, jos UTJ löytyisi kolmikosta Kimmo Kapanen, Herkko Koski tai Arto Sirviö. Eipähän tarvitsisi tälläkään kertaa hankkia henkilöä KalPa-perheen ulkopuolelta.

Huti mäni. Uudeksi urheilujohtajaksi on valittu Anssi "Anssi" Laine. Perinteinen KalPa-rekry kuitenkin. Seuralle tuttu mies ennestään ja ei ole aiemmin toiminut päivääkään vastaavassa tehtävässä. Milloinhan sitä saisi yllättyä iloisesti, kun seuraan palkattaisiin a) ulkopuolinen b) kokenut c) näyttöjä omaava henkilö avainpestiin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Hehe naureskelin itsekseni viime viikolla kun näin Kimmo Kapasen treenaavan samalla salilla. Mies on ilmeisti jos ei palannut niin ainakin käymässä ollut Kuopiossa. Samalla UTJtä etsittiin niin olin ihan varma, että pigmentoitunuthan se väkisinkin on.

Vaan vielä löytyi kuitenkin uudempi saunakaveri Laineen Anssin muodossa. Muistaako porukka mikä oli herran aiempi tehtävä kun vielä KalPan leivissä oli ? Oma muistikuva on jonkinlainen kuntotestaus tai vastaava.. toki valmentamisen ohella
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Mitä helv..... On kyllä käsittämättömän paska. Eikö mitään parempaa ollut tarjolla??
 
Kyllähän tämä oli juuri se pesti, johon olisi kannattanut satsata kunnolla. Kunnollinen, kokenut UTJ maksaa äkkiä itsensä takaisin.

Itsellä ei toki ole mitään tietoa Anssin mahdollisista kontakteista tai ammattitaidosta, mutta ensi mutulla ei hyvältä vaikuta.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa

HokiHero

Jäsen
Vähän pelottaa että ei kyllä ainakaan vahingossakaan pääse UTJ tuomaan mitään täysin uusia ajatuksia ja tuulia organisaatioon kun on jo valmiiksi omaksunut organisaation tavat toimia ja tehdä asioita.

Toivotaan että olen väärässä ja Laine osoittaa myös faneille lisäarvonsa organisaatiossa.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Itseäni tämä valinta jollain tapaa kiihottaa. Anssi Laine on kuitenkin juniorimaajoukkueen päävalmentaja joten kontaktit lupaaviin junioripelaajiin luulisi olevan kunnossa. Ihmettelen siis mikäli KalPassa ei tulla näkemään ja nauttimaan tulevista NHL -pelaajista myös tulevaisuudessa.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
En löytänyt KalPan tiedoitetta asiasta. Onko Anssin pestiä edes vahvistettu seuran toimesta?

Nyt olisi nimittäin aika myös kysellä Anssilta, että onko mitään muutoksia tulossa joukkueen kurssin oikaisemiseksi.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Niin Anssin työsuhde alkaa KalPassa 1.5.20, mutta kuuleman mukaan tekee jo nyt töitä oman toimensa ohella KalPalle. Toki virallisia lausuntoja tuskin antaa ainakaan ennen kuin KalPa julkaisee Anssin sopimuksen. Itseäni kiinnostaisi tietää minkälaiset kontaktit kyseisellä herralla on kiekkopiireissä, sillä muutama vuosi junnumaajoukkueiden valmentajana tuskin paljon verkostoja kasvattaa. Toki on Toman kaveri ja tavallaan aika odotettu valinta, mutta ainakin näin ulospäin näyttää aika kokemattomalta henkilöltä utj:n paikallle vaikka eikös ne poliitikot yleensä osaa verkostoja rakentaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös