KalPan juniorijoukkueet kaudella 2019–2020

Uncle Ben

Jäsen
KalPan A-nuoret avaavat kauden jo tänään Jukureita vastaan, joten avataan myös tämän kauden ketju junioreiden vaiheiden seuraamista varten.

Huhujen mukaan harjoituspelejäkin on ennen kauden alkua pelattu, mitään virallista tietoa noista vain ei taida olla oikein missään, KalPan sivuilla ainakaan.

A-nuorten joukkue löytyy kuitenkin täältä: KalPan A-nuoret

Nuorimmat mukana olevathan tuolla omalla tavallaan kiinnostavimpia nimiä ovat, siis Jeremi Tammela ja Joensuusta siirtyneet Rasmus Kuiri ja Atte Lehikoinen, kaikki kolme 2003 syntyneitä. Saa nähdä pääsevätkö sitten A-nuorissa myös pelaamaan. 2002 syntyneet maalivahdit Eikka Kokkonen ja Juha Jatkola ovat myös jonkin tason lupauksia veskariosastolle. Sillä osastollahan KalPalla onkin ollut aika hiljaista viime vuodet. Pekka Suhonen ja Benjamin Korhonen ovat noin äkkipäätä ajatelleen kovimpia hyökkäysnimiä.

Toisaalta listauksessa ei ainakaan tällä hetkellä näy vaikkapa Severi Immosta, ehkäpä hänen ajatellaan pelaavan Iisalmessa. Leevi Aaltonen ja Kim Nousiainen eivät luonnollisestikaan enää tuolla listalla ole, toki junnupelejäkin voi kauden mittaan vielä tilille tulla.

Nuorempien junioreiden tarinat sitten tuttuun tapaan Juniori-KalPan puolella: Juniori-KalPa ry
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 19-20: Miettisen Mietteillä
Kukas noita junnuja valmentaa tällä kaudella?
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kukas noita junnuja valmentaa tällä kaudella?
Just meinasin tulla samaa kysymään. Alkoi nimittäin sen verran vahvasti kausi. Siis 1-5 tappio Jukureille. Jukureille! Mitä v****a?
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Just meinasin tulla samaa kysymään. Alkoi nimittäin sen verran vahvasti kausi. Siis 1-5 tappio Jukureille. Jukureille! Mitä v****a?
Ja rauha rauha. Ensimmäinen peli. KalPa oli pelillisesti reilusti lukemia parempi. Iiro Maukoselle tosiaan ensimmäinen kausi A-junnuissa. Viime kaudella valmensi B-junnut pronssille. Sitä aiemmin päävalmentajana C:ssä.

On muuten kovia junnuja syntynyt Mikkelissä tuossa 2000-luvun vaihteessa. Liigasta tuttu Mikko Kokkonen (-01), KalPan kaksikko Leevi Aaltonen (-01) ja Veikka Hahl (-02), sekä Jetsiin varattu Henri Nikkanen (-01). Viime kaudella Jukurit runkosarjassa hienosti viidentenä.
 

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Tänään KalPa hallitsi 1.erän, tosin YV:llä Tammela yritti riskillä syöttää poikittain ja kiekko suoraan Jukuripelaajan lapaan, tästä avausmaali Jukureiden 2-0 hyökkäyksen päätteeksi. Hetkeä myöhemmin Tammela paikkasi virheensä pistämällä mustaa pussiin.

2.erässä KalPa jäätyi Jukureiden fyysiseen peliin ja jälkitilanteesta Tammela ilmeisesti sai mailasta(?) pahan iskun ja lopulta nuori kannettiin paareilla kentältä pois. Sääli, sillä hän oli ottelun pirteimpiä pelaajia.

Loukkaantumisen jälkeen KalPa ei oikein enää saanut juonesta kiinni ja pelirytmi katosi. Mielenkiintoista olisi tietää mitä Maukonen puhui joukkueelleen Jukureiden 1-5 maalin jälkeisellä aikalisällä kun peliaikaa ei enää kovin montaa minuuttia ollut.

Paikalla oli ihan mukavasti porukkaa, 199 katsojaa ilmoitettiin. Kahvi oli tutun laihaa, makkara haaleaa eikä lihapiirakoita ollut myynnissä ollenkaan.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Muutama nimi A-junnuista esiin. Jokipoikien kaksikko lienee myös osittain B-junnujen mukana.


Pekka Suhonen (-00), paljon samaa kuin Mikko Rantasessa. Pysyy vahvasti kiekossa, hyvä maalintekijä, hyvän tason luistelija.

Benjamin Korhonen (-01) muistuttaa paljon Topi Piipposta. Toivottavasti saa junnupelaamisen siirrettyä miesten peleihin Topia paremmin. Ei räväkkä, mutta osaa ottaa rauhan kiekolla. Sulava liike pitkällä potkulla, hyvät kiekonkäsittelytaidot.

Jeremi Tammela (-03). Rightin laituri, toki vielä pienikokoinen A-junnuihin. Pystynee silti pelaamaan omaa kiekkoaan. Ennenkaikkea taitava syöttelijä. Ei niin vahva luistelija kuin veljensä Jonne, mutta ei ole heikkouskaan. Loukkaantui tänään.

Atte Lehikoinen (-03) ja Rasmus Kuiri (-03). Jokipoikien tulokkaat. Jos en väärin muista niin viime kauden C-junnujen SM-sarjan paras hyökkääjä ja paras puolustaja. Lehikoisesta isot urhovaakanaisvibat heti avausmatsin jälkeen. Selkeästi heitä yhdistää muutkin asiat kuin Joensuu. Kuiria en ole vielä livenä nähnyt. Voi olla, että molemmat pelaavat vielä B:ssa tälla kaudella.

Veikka Hahl (-02). Niin räjähtävä, fysiikka kunnossa. Luistelee vastustajilta jalat alta. Työteliäs, loistava takakarvaaja. Hyvä kiekolla, mutta tuo työmäärä iskee vahvasti silmään. Maajoukkuejunnu.

Severi Immonen (-00). Profiloitunut pisteitä enemmän työteliääksi alakenttien sentteriksi, vaikka myös tehojakin tulee. Hyvä luistelija, voittaa kaksinkamppailut, ääretön kilpailija. Ollut monena vuonna joukkueensa kapteenistossa. Jo ensi kaudella Liigaan?


Mahdollisesti Liigakokoonpanon ulkopuolelle jäävistä Könönen, Aaltonen, Vesterinen ja muut käynevät kanssa silloin tällöin A:n mukana.
 

HokiHero

Jäsen
Mikäs A-junnujen pelissä oikein kiikastaa? Neljä peliä (joista kolme kotona) ja kaikissa takkiin maalierolla -14. Onko joku nähnyt pelejä?
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU
Yhden pelin nähneenä laivan peräpäässä oli jäävuoren kokoinen reikä. Muuta hankala sanoa. Maalintekokaan nyt kauheesti ole onnistunu mutta paikkoja sentään löyty
 

Uncle Ben

Jäsen
KalPan A-nuorten suoritukset ovat vähän kohentuneet onnettoman alkukauden jälkeen. Viidessä ensimmäisessä pelissä vastustaja teki jokaisessa matsissa viisi maalia KalPan verkkoon. Sillä tahdilla oli vaikea pisteitä kerätä ja saldo pysyikin nollilla.

Viisi seuraavaa peliä on sitten menneet hieman paremmin. Vastustaja on tehnyt maksimissaan kolme maalia ja KalPa onkin kerännyt pisteitä jokaisesta näistä peleistä. Kasassa siis nyt yhteensä 10 pistettä yhtä monesta ottelusta. Sarjasijoitus on häntäpäässä tuon heikon kauden aloituksen vuoksi.

Pistepörssissäkään kalpalaiset eivät juhli, viisi pistettä ovat saaneet kasaan Benjamin Korhonen, Teemu Pyykkönen, Pekka Suhonen ja Atte Lehikoinen. Näistä Lehikoisen suoritus on ihan huomionarvoinen, hän kun on vasta 16-vuotias puolustaja.

...ja jälkitilanteesta Tammela ilmeisesti sai mailasta(?) pahan iskun ja lopulta nuori kannettiin paareilla kentältä pois. Sääli, sillä hän oli ottelun pirteimpiä pelaajia.
Jeremi Tammela on ilmeisesti ollut sivussa kauden avauksessa tulleesta loukkaantumisesta lähtien, tilastoissa ei ole kuin yksi peli. Todella harmi, hän olisi voinut olla jo tällä kaudella merkittävässä roolissa A-nuorissa, vaikka nuori mies onkin.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Atte Lehikoinen (-03) on aivan mahtava Allround-pakki. Menkää katsomaan. Mikä rauha pelaamisessa monta vuotta itseään vanhempiaan vastaan.
 

Uncle Ben

Jäsen
B-junioreilla on tähän mennessä mennyt vähän paremmin kuin A-nuorilla, sarjasijoitus on tällä erää neljäs, vain pari pistettä kärkeä jäljessä ja edellä olevat ovat pelanneet ottelun enemmän.

Niklas Meriläinen (4+14=18) ja Rasmus Kuiri (6+8=14) parhaina pistemiehinä, molemmat muuten Lieksan Hurtista Jokipoikien kautta KalPaan siirtyneitä pelaajia. Kaksikosta vähän tarinaa jo tässä toissakauden jutussa.


B-junnujen puoleltahan löytyvät nyt myös Oliver Kapanen ja Konsta Kapanen. Oliver taitaa olla Kimmon jälkikasvua ja Konsta puolestaan Kasperin pikkuveli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös