Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

KalPan harjoitusottelut 2019

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Uncle Ben, 07.08.2019 klo 10.32.

 1. Uncle Ben Jäsen

 2. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Kyllähän tuosta kokoonpanosta saa ainakin jo yhden viitteen että Pitkästä peluutetaan laidalla.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tämähän oli käytännössä jo selvää kun Järvinen hommattiin. Sentterikkö tulee olemaan kaudella Järvinen-Ikonen-Sebok-Virtanen

  Laiturit sitten about Pitkänen-Ruuttu, Keränen-Kantola, Klemetti-Jokinen ja Knuutinen/Könönen-Nuutinen

  Vaikka ehkä itse olisin ennemmin laittanut Sebokin laidalle.

  Keränen-Pitkänen-Ruuttu
  Sebok-Järvinen-Kantola
  Klemetti-Ikonen-Jokinen
  Knuutinen-Virtanen-Nuutinen

  Mut saas nähdä. Jostain syystä viime kaudella 48p keskellä tehnyt Pitkänen halutaan sijoittaa laitaan.
   
 4. Professori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  JuTi varmaan tänään C rinnassa, kun koko kapteenisto sivussa.

  Edit. Kuuluttaja kertoi kapteenien olevan
  C Timonen
  A Kilpeläinen, Ruuttu
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2019 klo 18.24
 5. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Itselle Huttunen tänään isoin seurattava, laitettu 1pariin joten saaneen paljon vastuuta joten todellinen näytönpaikka. En tosin tiedä onko kankea Lappalainen paras pakki siihen vierelle, vaikka Riekkistä olisi voinut kokeilla vierellä isolla vastuulla.
   
 6. Uncle Ben Jäsen

  Mikähän tuo Otto Huttusen juttu oikein on, ollaankohan hänen kohdallaan edes rahtusen miettimässä voisiko hänestä olla liigapeluriksi… Millään virallisella try outillahan hän ei ole ollut, harjoituspelissä kuitenkin mukana.

  Tuosta kokoonpanosta nyt ei noin muuten voi päätellä paljon muuta, kuin että ainakaan nuo kaverit eivät juuri nyt ole sairastuvalla. ;)
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Voivoi Huttuselle laitettu #22 rintaan, ihan outo numero.

  Laittakahaan seurantaan nuo IPKn ukot (Rantaeskola, Vartiainen ja Huttunen) ja laittakaa raporttia heidän pelaamisestaan. En viitti ostaa tuolla 7,9e peliä näkyviin.
   
 8. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  muutakaan tekemistä ei oo, nii testataanpas tää SolidSportti.
   
 9. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
 10. A.P.Järvi Jäsen

  Avausketju määrittää kauden

  Kausi on siis nyt korkattu käyntiin KalPankin osalta. Syksyn ensimmäisen harjoitusottelun avausketju on aiheuttaa yllekirjoittaneessa joka syksy pienen extrajännityksen täällä lehtereillä, sillä se antaa perinteikkäästi ns. "osviittaa" siitä, mitä tuleva talvi tuo tullessaan.

  Esim. Vuonna 1997 Kale luistelutti kauden ensimmäiseen vaihtoon (SaPKo-KalPa 2-2) ykkösketjunsa Konttila-Koivunen-Honkonen. Se vaikutti vähän pahaenteiseltä - mutta vielä pahemmalta tuntuivat seuraavat ketjut, joita miehittivät kaiken maailmat Jimi, Jomi, Zimi, Sami jne. Santalat ja muut Jokereiden A:sta uloskengityt välimallin ukkelit. Siinä venähtivät ilmeet Talvisalon katsomossa. Kausi olikin sitten mitä oli. KalPa keräsi vain 16 pistettä koko liigasesongilla.

  Melko tarkalleen päivälleen 25 vuotta sitten istuimme sittemmin Jatkoajan keskustelupalstalta eri nimimerkeillä kuudet "podet" saaneen ystäväni kanssa täällä Kalevankankaalla katsomassa kauden ensimmäistä harjoituspeliä (SaiPa-KalPa 1-5). Tuolloinkin avausketju oli pelin ja koko kuuman kesän odotettu "suola". Kun KalPa luistelutti sitten kehiin kolmikon Nurro-Tirkkonen-Tarvainen, hajosi tämä kaverini katsomossa, koska ketju oli kuulemma aivan onneton. No, sillä kertaa arvio meni vähän pieleen. Kaudella 1994-95 KalPa pääsi pudotuspeleihin ensimmäisen kerran neljään vuoteen.

  Mutta se horinoista. Kauden 2019-20 ensimmäisen harjoituspelin avausketju on/oli siis Könönen-Knuutinen-Klemetti. Nyt on keskustelun aika! Minkälaiset lähtökohdat ja näkymät ko. trio antaa sinun mielestäsi tulevaan talveen? Sana on (Jatkoajan keskustelupalstan sääntöjen puitteissa) vapaa!
   
  Igor33 tykkää tästä.
 11. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
  Yhden harkkapelim perusteella voin sanoa: äkkiä Huttuselle sopimuspaperi nenän eteen!

  PS. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla tämän Huttusen kohdalla mallia loppuelämä ja kaksi seuraavaa
   
 12. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Jos on Huttunen ollut hyvä niin ihmeessä sopparia kouraan. Vaikka IPK pykälällä niin tuskin on kallis. Kuitenkin vähän nhl-mallia että tienaat tämän (minimin) Liigassa ja sit sen perus Mestispalkan Iisalmessa.

  KalPa on lähtenyt joka vuosi liian kapealla pakistolla liikkelle. Ja se on kostautunut aina. Nytkin siellä on yksi paikka Vesteriselle, Nousiaiselle tai Riekkiselle

  Lappalainen-Seppälä
  Wilson-Parikka
  Gröndahl-Timonen
  +junnut eli ei ole yhtään kokeneempaa rotaatiossa

  Itsellä ei ole Huttusesta ja hänen vahvuuksistaan mitään hajua, mutta varmasti olisi halpa projektipelaaja tiedetään mitä saadaan. Loukkaantumisia kun kauden mittaan tulee varmasti

  Jännä nähdä millaisella rosterilla KalPa lähtee seuraavaan peliin. Toivon, että ainakin Ikonen ja Kantola pelaisivat niin tietäisi ovatko pelikunnossa jo.
   
 13. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Minkälainen kokemus tuo Solidsport oli? Pe peli Kärppiä vastaan kiinnostaa. Onko 7,9€ arvoinen.
   
 14. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Aika kallishan tuo oli siihen hintaan varsinkin kun ei ollut selostusta ja vain yhdellä kameralla kuvattu, mutta osa tuosta rahasta menee suoraan seuralle. Jos Ipk hoitaa perjantain pelin kuvaukset niin käytössä on yleensä ollut kaksi kameraa ja selostajakin löytyy.
   
  Eric Rooslind tykkää tästä.
 15. Uncle Ben Jäsen

  KalPan puolen tarinoita tuosta ensimmäisestä harjoituspelistä.
  Raportti: Ensimmäinen harjoitusottelu takana - Jukurit vahvempi

  Miettinen tuolla toteaa, että näissä kahdessa ensimmäisessä harjoituspelissä on tarkoitus, että kaikki saavat ainakin yhden pelin alle. Se kuulostaa minusta järkevältä lähestymistavalta, kaikki pääsee heti hommaan mukaan ja valmennuskin saa ainakin jonkinlaisen kuvan jokaisesta pelaajasta pelitilanteessa.

  Tän illan Kärpät-pelin kokoonpano onkin sitten tätä mallia.
  Kokoonpanot | KalPa - Kärpät 9.8.2019 | Liiga

  Jos nyt summaa tuota Jukurit-pelin kokoonpanoa ja tätä Kärpät-pelin kokoonpanoa, niin noin äkkipäätä katsoen terveystilanne vaikuttaisi erittäin hyvältä. Onko tuolla oikeastaan ketään vakituiseen rooliin kuviteltavaa pelaajaa, joka olisi nyt molemmista peleistä sivussa… no Mikko Juusola taitaa olla sellainen. Mutta jos hän on ainoa, niin sehän olisi aika loistava tilanne.
   
 16. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Mielenkiinnolla odotan Vartiaisen esitystä, kun pääsee pelimiesten rinnalle. Miellytti tryouttilaisista omaa silmää eniten Jukuria vastaan. Vauhtia ja kättä löytyy. Lisäksi aistin rauhallisuutta ja malttia eli tänään vaan kiekkoo Kertsin lapaan ja silleen. Huttunenkin paransi ekan erän jälkeen mukavasti ja tänään suattavat saaha vielä lisä buustia tutusta hallista.
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Iisalmen pelissä Hule ja Vartsa olivat kyllä parhaimmistoa. Huttusella ehkä vähän vaikeuksia omassa päässä pelinopeudessa, mutta ei noin muuten erottunut juuri. Vartsa teki omilla avuillaan yhden parhaimmista paikoista ja oli muutenkin vaarallinen. Rantaeskola sitten sen ainoan maalin ja mun mielestä muutenkin ok peruspeliä.

  Jos KisKisKiiskinen tuohon KalPan palapeliin saapuu, niin saa nähdä onko Rantaeskolalle ja Vartiaiselle paikkaa. Rantaeskola menee neloskentässä, ja kuten mainittu, hyvin samanlainen pakkaus mielestäni kuin Niklas Appelgren. Vartiainen vaatii kyllä melkein jo vähän ylempätä paikkaa, sellainen KalPasta voi olla vähän vaikea saada hyvän laituritilanteen vuoksi. Toki loukkaantumisten paikakajana Vartiainen voisi ideaali olla. Ehkä jotain yhteistyösopimusta voisi Vartsasta kehitellä, koska nään hyvin vaikeaksi tuon paikan lunastamisen muuten.
   
  Partakus ja KiekkoMes tykkäävät tästä.
 18. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Enpä ole Vartiaista nähnyt kuin nämä kuluneet harjoituspelit, mutta tykkään. Se että riittääkö taso loppupeleissä on vaikea arvailla näitten sekavien pelien tuoksinnasta. Tulevien loukkien varalta, joita ei kaiketi tosin enään voi tulla tulevalla kaudella, näkisin mielelläni sopimuksen jossa Vartsa olisi tarpeen niin vaatiessa ylös nostettavissa.
   
 19. Uncle Ben Jäsen

  Harjoituspelit jatkuvat tänään Jyväskylässä. Kokoonpanot on jo julkaistu, näillä mennään:
  Kokoonpanot | JYP - KalPa 16.8.2019 | Liiga

  Aikaisemmin ”kaipailemani” Mikko Juusolakin näyttää nyt olevan kokoonpanossa, ja Otto Huttunen jatkaa näemmä edelleen KalPan mukana..

  Tuohan alkaa olla jo melko lähellä ykkösmiehistöä, Joni Ikonen ehkä olennaisin sivussa oleva pelaaja.
   
 20. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Näinköhän Aaltonen nappaa paikan kolmesta ensimmäisestä kentästä, mielestäni ollut yksi parhaista hyökkääjistä harjoituspeleissä. Vaikuttaa myös ihan hyvältä "grinderiltä" koska ei varmasti ole kaukana Liigan räjähtävimmästä luisteliasta.
   
 21. rolston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Gröndahl puuttuu myös.
   
 22. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  En kyllä jaksa uskoa. Tuosta kun Ikosen Joni palaa askiin niin Pitkänen siirtyy laitaan.

  Tällöin sommitelmat menevät muotoon:

  Keränen-Järvinen-Klemetti
  Pitkänen-Ikonen-Ruuttu
  Jokinen-Sebok-Kantola
  Könönen/Knuutinen-Virtanen-Nuutinen

  Pakistossa ottaisin "riskin" ja ajaisin surutta Nousiaista sisään:

  Wilson-Nousiainen
  Lappalainen-Seppälä
  Timonen-Huttunen
  Gröndahl-Riekkinen
   
 23. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Lainaus:
  Eipä siinä ole muita vaihtoehtoja koska tällä hetkellä Nousiainen on tosta pakistosta ainut pelaaja joka saa jalalla kuskattua kiekkoa hyökkäysalueelle.
   
 24. Siisel1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen viihdyttävin pelitapa
  Leevi Aaltonen alkaa olla siinä tilanteessa, että hänelle pitää antaa aito mahdollisuus. Kohta se on jossain toisessa seurassa. En tietenkään tarkoita, että kenelläkään on automaattinen paikka kokoonpanossa, mutta täytyy saada mahdollisuus.
   
 25. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
  Huttusen otto (hehe) mukaan rinkiin toivottavasti piristää viime kauden perseilijöitä, eli herroja Lappalainen ja Gröndahl. Kyllä mua ainakin Arskana mietityttäis jos ite oisin vähän aikaa sitten ollu mukana maajoukkueringissä ja nyt on oma paikka onkin vaarassa "Suomi-sarjasta eläkeiän kynnyksellä" nousseelle pakille.
   
  TykkiJutila, Big Bear & KiekkoMes tykkäävät tästä.