KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Kyllähän tuosta kokoonpanosta saa ainakin jo yhden viitteen että Pitkästä peluutetaan laidalla.
 
Jesse Grahamin siniset hanskat.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kyllähän tuosta kokoonpanosta saa ainakin jo yhden viitteen että Pitkästä peluutetaan laidalla.
Tämähän oli käytännössä jo selvää kun Järvinen hommattiin. Sentterikkö tulee olemaan kaudella Järvinen-Ikonen-Sebok-Virtanen

Laiturit sitten about Pitkänen-Ruuttu, Keränen-Kantola, Klemetti-Jokinen ja Knuutinen/Könönen-Nuutinen

Vaikka ehkä itse olisin ennemmin laittanut Sebokin laidalle.

Keränen-Pitkänen-Ruuttu
Sebok-Järvinen-Kantola
Klemetti-Ikonen-Jokinen
Knuutinen-Virtanen-Nuutinen

Mut saas nähdä. Jostain syystä viime kaudella 48p keskellä tehnyt Pitkänen halutaan sijoittaa laitaan.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.
JuTi varmaan tänään C rinnassa, kun koko kapteenisto sivussa.

Edit. Kuuluttaja kertoi kapteenien olevan
C Timonen
A Kilpeläinen, Ruuttu
 
Viimeksi muokattu:

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Itselle Huttunen tänään isoin seurattava, laitettu 1pariin joten saaneen paljon vastuuta joten todellinen näytönpaikka. En tosin tiedä onko kankea Lappalainen paras pakki siihen vierelle, vaikka Riekkistä olisi voinut kokeilla vierellä isolla vastuulla.
 
Jesse Grahamin siniset hanskat.

Uncle Ben

Jäsen
Mikähän tuo Otto Huttusen juttu oikein on, ollaankohan hänen kohdallaan edes rahtusen miettimässä voisiko hänestä olla liigapeluriksi… Millään virallisella try outillahan hän ei ole ollut, harjoituspelissä kuitenkin mukana.

Tuosta kokoonpanosta nyt ei noin muuten voi päätellä paljon muuta, kuin että ainakaan nuo kaverit eivät juuri nyt ole sairastuvalla. ;)
 

Knap

Jäsen
Voivoi Huttuselle laitettu #22 rintaan, ihan outo numero.

Laittakahaan seurantaan nuo IPKn ukot (Rantaeskola, Vartiainen ja Huttunen) ja laittakaa raporttia heidän pelaamisestaan. En viitti ostaa tuolla 7,9e peliä näkyviin.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 19-20: Miettisen Mietteillä
muutakaan tekemistä ei oo, nii testataanpas tää SolidSportti.
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
191019
Avausketju määrittää kauden

Kausi on siis nyt korkattu käyntiin KalPankin osalta. Syksyn ensimmäisen harjoitusottelun avausketju on aiheuttaa yllekirjoittaneessa joka syksy pienen extrajännityksen täällä lehtereillä, sillä se antaa perinteikkäästi ns. "osviittaa" siitä, mitä tuleva talvi tuo tullessaan.

Esim. Vuonna 1997 Kale luistelutti kauden ensimmäiseen vaihtoon (SaPKo-KalPa 2-2) ykkösketjunsa Konttila-Koivunen-Honkonen. Se vaikutti vähän pahaenteiseltä - mutta vielä pahemmalta tuntuivat seuraavat ketjut, joita miehittivät kaiken maailmat Jimi, Jomi, Zimi, Sami jne. Santalat ja muut Jokereiden A:sta uloskengityt välimallin ukkelit. Siinä venähtivät ilmeet Talvisalon katsomossa. Kausi olikin sitten mitä oli. KalPa keräsi vain 16 pistettä koko liigasesongilla.

Melko tarkalleen päivälleen 25 vuotta sitten istuimme sittemmin Jatkoajan keskustelupalstalta eri nimimerkeillä kuudet "podet" saaneen ystäväni kanssa täällä Kalevankankaalla katsomassa kauden ensimmäistä harjoituspeliä (SaiPa-KalPa 1-5). Tuolloinkin avausketju oli pelin ja koko kuuman kesän odotettu "suola". Kun KalPa luistelutti sitten kehiin kolmikon Nurro-Tirkkonen-Tarvainen, hajosi tämä kaverini katsomossa, koska ketju oli kuulemma aivan onneton. No, sillä kertaa arvio meni vähän pieleen. Kaudella 1994-95 KalPa pääsi pudotuspeleihin ensimmäisen kerran neljään vuoteen.

Mutta se horinoista. Kauden 2019-20 ensimmäisen harjoituspelin avausketju on/oli siis Könönen-Knuutinen-Klemetti. Nyt on keskustelun aika! Minkälaiset lähtökohdat ja näkymät ko. trio antaa sinun mielestäsi tulevaan talveen? Sana on (Jatkoajan keskustelupalstan sääntöjen puitteissa) vapaa!
 
"Näinköhän IFK:n fanit laulavat ensi talvena katsomossa Jenni Vartiaisen hittiä Missä mun Turuseni on?"

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Yhden harkkapelim perusteella voin sanoa: äkkiä Huttuselle sopimuspaperi nenän eteen!

PS. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla tämän Huttusen kohdalla mallia loppuelämä ja kaksi seuraavaa
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jos on Huttunen ollut hyvä niin ihmeessä sopparia kouraan. Vaikka IPK pykälällä niin tuskin on kallis. Kuitenkin vähän nhl-mallia että tienaat tämän (minimin) Liigassa ja sit sen perus Mestispalkan Iisalmessa.

KalPa on lähtenyt joka vuosi liian kapealla pakistolla liikkelle. Ja se on kostautunut aina. Nytkin siellä on yksi paikka Vesteriselle, Nousiaiselle tai Riekkiselle

Lappalainen-Seppälä
Wilson-Parikka
Gröndahl-Timonen
+junnut eli ei ole yhtään kokeneempaa rotaatiossa

Itsellä ei ole Huttusesta ja hänen vahvuuksistaan mitään hajua, mutta varmasti olisi halpa projektipelaaja tiedetään mitä saadaan. Loukkaantumisia kun kauden mittaan tulee varmasti

Jännä nähdä millaisella rosterilla KalPa lähtee seuraavaan peliin. Toivon, että ainakin Ikonen ja Kantola pelaisivat niin tietäisi ovatko pelikunnossa jo.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
Minkälainen kokemus tuo Solidsport oli? Pe peli Kärppiä vastaan kiinnostaa. Onko 7,9€ arvoinen.
Aika kallishan tuo oli siihen hintaan varsinkin kun ei ollut selostusta ja vain yhdellä kameralla kuvattu, mutta osa tuosta rahasta menee suoraan seuralle. Jos Ipk hoitaa perjantain pelin kuvaukset niin käytössä on yleensä ollut kaksi kameraa ja selostajakin löytyy.
 
"I was a multi-millionaire from playing hockey. Then I got divorced, and now I am a millionaire.”
Bobby Hull

Uncle Ben

Jäsen
KalPan puolen tarinoita tuosta ensimmäisestä harjoituspelistä.
Raportti: Ensimmäinen harjoitusottelu takana - Jukurit vahvempi

Miettinen tuolla toteaa, että näissä kahdessa ensimmäisessä harjoituspelissä on tarkoitus, että kaikki saavat ainakin yhden pelin alle. Se kuulostaa minusta järkevältä lähestymistavalta, kaikki pääsee heti hommaan mukaan ja valmennuskin saa ainakin jonkinlaisen kuvan jokaisesta pelaajasta pelitilanteessa.

Tän illan Kärpät-pelin kokoonpano onkin sitten tätä mallia.
Kokoonpanot | KalPa - Kärpät 9.8.2019 | Liiga

Jos nyt summaa tuota Jukurit-pelin kokoonpanoa ja tätä Kärpät-pelin kokoonpanoa, niin noin äkkipäätä katsoen terveystilanne vaikuttaisi erittäin hyvältä. Onko tuolla oikeastaan ketään vakituiseen rooliin kuviteltavaa pelaajaa, joka olisi nyt molemmista peleistä sivussa… no Mikko Juusola taitaa olla sellainen. Mutta jos hän on ainoa, niin sehän olisi aika loistava tilanne.
 

Partakus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Mielenkiinnolla odotan Vartiaisen esitystä, kun pääsee pelimiesten rinnalle. Miellytti tryouttilaisista omaa silmää eniten Jukuria vastaan. Vauhtia ja kättä löytyy. Lisäksi aistin rauhallisuutta ja malttia eli tänään vaan kiekkoo Kertsin lapaan ja silleen. Huttunenkin paransi ekan erän jälkeen mukavasti ja tänään suattavat saaha vielä lisä buustia tutusta hallista.
 

Knap

Jäsen
Iisalmen pelissä Hule ja Vartsa olivat kyllä parhaimmistoa. Huttusella ehkä vähän vaikeuksia omassa päässä pelinopeudessa, mutta ei noin muuten erottunut juuri. Vartsa teki omilla avuillaan yhden parhaimmista paikoista ja oli muutenkin vaarallinen. Rantaeskola sitten sen ainoan maalin ja mun mielestä muutenkin ok peruspeliä.

Jos KisKisKiiskinen tuohon KalPan palapeliin saapuu, niin saa nähdä onko Rantaeskolalle ja Vartiaiselle paikkaa. Rantaeskola menee neloskentässä, ja kuten mainittu, hyvin samanlainen pakkaus mielestäni kuin Niklas Appelgren. Vartiainen vaatii kyllä melkein jo vähän ylempätä paikkaa, sellainen KalPasta voi olla vähän vaikea saada hyvän laituritilanteen vuoksi. Toki loukkaantumisten paikakajana Vartiainen voisi ideaali olla. Ehkä jotain yhteistyösopimusta voisi Vartsasta kehitellä, koska nään hyvin vaikeaksi tuon paikan lunastamisen muuten.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Partakus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Vartiainen vaatii kyllä melkein jo vähän ylempätä paikkaa, sellainen KalPasta voi olla vähän vaikea saada hyvän laituritilanteen vuoksi. Toki loukkaantumisten paikakajana Vartiainen voisi ideaali olla. Ehkä jotain yhteistyösopimusta voisi Vartsasta kehitellä, koska nään hyvin vaikeaksi tuon paikan lunastamisen muuten.
Enpä ole Vartiaista nähnyt kuin nämä kuluneet harjoituspelit, mutta tykkään. Se että riittääkö taso loppupeleissä on vaikea arvailla näitten sekavien pelien tuoksinnasta. Tulevien loukkien varalta, joita ei kaiketi tosin enään voi tulla tulevalla kaudella, näkisin mielelläni sopimuksen jossa Vartsa olisi tarpeen niin vaatiessa ylös nostettavissa.
 

Uncle Ben

Jäsen
Harjoituspelit jatkuvat tänään Jyväskylässä. Kokoonpanot on jo julkaistu, näillä mennään:
Kokoonpanot | JYP - KalPa 16.8.2019 | Liiga

Aikaisemmin ”kaipailemani” Mikko Juusolakin näyttää nyt olevan kokoonpanossa, ja Otto Huttunen jatkaa näemmä edelleen KalPan mukana..

Tuohan alkaa olla jo melko lähellä ykkösmiehistöä, Joni Ikonen ehkä olennaisin sivussa oleva pelaaja.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Näinköhän Aaltonen nappaa paikan kolmesta ensimmäisestä kentästä, mielestäni ollut yksi parhaista hyökkääjistä harjoituspeleissä. Vaikuttaa myös ihan hyvältä "grinderiltä" koska ei varmasti ole kaukana Liigan räjähtävimmästä luisteliasta.
 
Jesse Grahamin siniset hanskat.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Näinköhän Aaltonen nappaa paikan kolmesta ensimmäisestä kentästä, mielestäni ollut yksi parhaista hyökkääjistä harjoituspeleissä. Vaikuttaa myös ihan hyvältä "grinderiltä" koska ei varmasti ole kaukana Liigan räjähtävimmästä luisteliasta.
En kyllä jaksa uskoa. Tuosta kun Ikosen Joni palaa askiin niin Pitkänen siirtyy laitaan.

Tällöin sommitelmat menevät muotoon:

Keränen-Järvinen-Klemetti
Pitkänen-Ikonen-Ruuttu
Jokinen-Sebok-Kantola
Könönen/Knuutinen-Virtanen-Nuutinen

Pakistossa ottaisin "riskin" ja ajaisin surutta Nousiaista sisään:

Wilson-Nousiainen
Lappalainen-Seppälä
Timonen-Huttunen
Gröndahl-Riekkinen
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen viihdyttävin pelitapa
Leevi Aaltonen alkaa olla siinä tilanteessa, että hänelle pitää antaa aito mahdollisuus. Kohta se on jossain toisessa seurassa. En tietenkään tarkoita, että kenelläkään on automaattinen paikka kokoonpanossa, mutta täytyy saada mahdollisuus.
 
"Jättäkää jääkiekon pelaaminen niille, jotka osaavat pelata jääkiekkoa ja keskittykää asioihin, jotka osaatte." Norwichin joulutervehdys KalPan kannattajille.

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Huttusen otto (hehe) mukaan rinkiin toivottavasti piristää viime kauden perseilijöitä, eli herroja Lappalainen ja Gröndahl. Kyllä mua ainakin Arskana mietityttäis jos ite oisin vähän aikaa sitten ollu mukana maajoukkueringissä ja nyt on oma paikka onkin vaarassa "Suomi-sarjasta eläkeiän kynnyksellä" nousseelle pakille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy